Een rabbijnse rechtbank in New York City oordeelde dat “het absoluut verboden is om deze (COVID-19) injectie toe te dienen aan of zelfs te promoten bij kinderen, adolescenten, jonge mannen of vrouwen.” schrijft Lifesitenews.com.

De uitspraak, getiteld “Official Translation of the Halachic Delineation”, kwam na een “acht uur durende” hoorzitting met uitgebreide “getuigenissen van deskundigen op dit gebied.” In het document wordt ook verwezen naar getuigenissen van “mede-Joden die verwondingen hebben opgelopen … en ook hoe schadelijk deze injectie is voor de voortplanting en de vruchtbaarheid.”

Dr Robert Malone tweette dinsdag een kopie van het vonnis. In het document wordt Dr. Malone niet specifiek geciteerd, maar staat dat de rechtbank “artsen heeft gehoord die het mRNA [vaccin] hebben uitgevonden en vervaardigd en die over de werking ervan hebben getuigd …” Dr. Malone is de uitvinder van mRNA-vaccins en RNA als geneesmiddel.

In de halachische verklaring worden ook “overheidsinstanties” aan de kaak gesteld die “geteste en eenvoudige geneesmiddelen die doeltreffend zijn gebleken bij de behandeling van COVID” hebben “geweigerd”. De rechtbank bekritiseerde dezelfde autoriteiten ook omdat zij “angst en niet gezondheid bevorderen – ook al weten zij zelf” dat er alternatieve vroegtijdige behandelingen beschikbaar zijn.

Het Rabbinaal Gerechtshof toonde zich met name bezorgd over de schade die kinderen en jongeren ondervinden van de COVID-vaccinatie, alsmede over de mogelijke schade van onbekende langetermijneffecten.

Bovendien is het volgens de Joodse groepering verboden voor vrouwen van dezelfde Joodse denominatie om opzettelijk “sterilisatie of het voorkomen van vruchtbaarheid” toe te passen. Vanwege zorgen over wat de prik zou kunnen doen met vruchtbare vrouwen – waaronder het risico van ernstige bloedklonters – “is het voor hen verboden om deze injectie te nemen.”

  COVID vaccin levensvorm: Poolse dokter vindt "Het Ding" in Pfizer Comirnaty injectie

De rechtbank drong er ook bij “alle gezonde volwassenen in de vruchtbare leeftijd” op aan “weg te blijven” van de abortus-prik.

Naast het verbod op en de waarschuwing tegen de prik voor kinderen en jongeren, waarschuwde het gerechtshof dat “verdere verduidelijking nodig is” voor het toedienen van de prik aan ouderen. De uitspraak verwijst naar “doorbraakgevallen” als bewijs dat “er geen wezenlijk verschil bestaat tussen degenen die de mRNA [prik] toegediend hebben gekregen en degenen die dat niet hebben gekregen”. En “het aantal COVID-patiënten is in vergelijking ongeveer gelijk in beide demografische groepen.”

De trend dat “volledig gevaccineerde” mensen meer gevallen en sterfgevallen hebben – zelfs wanneer rekening wordt gehouden met de omvang van de gevaccineerde groep – is de afgelopen dagen door LifeSiteNews gedocumenteerd. De overgrote meerderheid van de COVID-19 doden in Zweden en het VK in september waren “volledig gevaccineerden”.

De Joodse autoriteit spreekt van een “grove verkeerde voorstelling” van de gegevens over mensen die overlijden na vaccinatie. “Het moet bekend zijn dat veel van de door overheidsinstanties gerapporteerde gegevens bedrieglijk zijn. Zo wordt een sterfgeval van een covid die zich voordoet bij een persoon na de injectie, als het zich voordoet binnen veertien dagen na de injectie, vermeld als een ‘ongevaccineerd’ sterfgeval.”

In de afgelopen maanden hebben veel slachtoffers en familieleden van slachtoffers van het COVID-vaccin zich uitgesproken, waaronder Ernesto Ramirez, die ervan overtuigd is dat het vaccin van Pfizer zijn 15-jarige zoon heeft gedood en dat de medische autoriteiten niet hebben erkend dat de dood aan het vaccin te wijten was. Ernesto heeft zich aangesloten bij andere slachtoffers van vaccins om de aandacht te vestigen op het schandaal van een massale doofpotaffaire van mogelijk tienduizenden sterfgevallen door COVID-vaccins.

  Hebben de volledig gevaccineerden meer kans om aan COVID te sterven?

De advocaat van Ohio, Thomas Renz, veroorzaakte in de zomer opschudding toen hij een rechtszaak aankondigde waarin hij beweerde dat er minstens 45.000 sterfgevallen zijn geweest in verband met de experimentele COVID-19 injecties die momenteel op de markt zijn, volgens een beëdigde getuigenis van een deskundige klokkenluider.

De Rabbijnse uitspraak eindigde met een veroordeling van wat zij noemden een poging om “werknemers te dwingen om de prik te ontvangen”. De rechtbank haalde Leviticus 19:14 aan, dat luidt: “Gij zult geen kwaad spreken van doven, noch een struikelblok plaatsen voor blinden …” De rechtbank is van mening dat “iemand helpen of in staat stellen een overtreding te begaan”, is hoe het vers moet worden geïnterpreteerd in het licht van het COVID-prik dwangscenario.

Het hof veroordeelde elke poging tot “verbale aanmoediging”, “omkoping” en “verbale druk” als voorbeelden van schending van de Bijbelse moraal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEr gebeurt iets heel vreemds in ziekenhuizen in heel Amerika
Volgend artikelJapan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. https://viruswaarheid.nl/informeren/kort-geding-tot-onmiddellijke-beeindiging-vaccinaties-en-qr-samenleving/

  Jeroen Pols en Willem Engel geven op 5 november 2021 om 16.00 uur een persconferentie. Hierin komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

  Kort geding leden Gezondheidsraad
  Maandag 8 november 2021 om 11.00 uur vindt de behandeling van het kort geding tegen negen leden van de Gezondheidsraad en het College Beoordeling Geneesmiddelen plaats. Een vooruitblik.
  Pfizer vervalste onderzoekgegevens
  Een werknemer van Pfizer pakt uit.
  WOB-verzoek NCT/LIMC
  Viruswaarheid ontving ruim 700 pagina’s documenten op een WOB-verzoek over de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en de Land Information Manoeuvre Centre (LIMC).
  Politiegeweld
  Er zal ingegaan worden op het politiegeweld tegen demonstranten tijdens de persconferentie in Den Haag afgelopen dinsdag 2 november.
  Aangifte de Jonge

  Viruswaarheid deed strafrechtelijk aangifte tegen Hugo de Jonge. Uit een terugmelding volgt dat een onderzoek gestart wordt.

 2. Wat hebben ze toch weer boter op hun hoofd.
  Ze zijn zeker vergeten hoe joodse vrouwen uit Ethiopië die naar Israël emigreerden (operatie ) gevaccineerd werden voor allerlei ziekten, maar achteraf bleek het de prikpil te zijn geweest.
  Ze leren het blijkbaar nooit:
  Until the philosophy which holds one race superior and another inferior is finally and permanently discredited and abandoned, everywhere is war. And until there are no longer first-class and second-class citizens of any nation, until the colour of a man’s skin is of no more significance than the colour of his eyes. And until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race, there is war. And until that day, the dream of lasting peace, world citizenship, rule of international morality, will remain but a fleeting illusion to be pursued, but never attained… now everywhere is war.”
  One Love

 3. Ok. Als je tot de conclusie komt dat het zo verschrikkelijk is, waarom dan niet verbieden voor iedereen??

  Ik snap niet dat er altijd zo iets is van: we keuren het af want [verschrikkelijke gevolgen en geen enkel positief resultaat], maar [bepaalde groep] moet de prik nog wel gaan halen want we zijn niet tegen vaccins.

 4. Volgens de Babylonische Talmoed (het enige boekwerk met echte autoriteit binnen het Jodendom – probeer daar maar eens een ongecensureerde versie van te vinden) zijn alleen Joden echte mensen. De rest is gewoon door God gemaakt om de Joodse bevolking te dienen: goyim = zoiets als vee.

  • Je hebt joden en je hebt joden. Het woord ‘joods’ werd rond het jaar 1400 geïntegreerd vanuit het Grieks. De letter ‘J’ bestaat dan ook niet in Hebreeuws. Er is een verschil tussen ‘Jiddisch’ en ‘Hebreeuws’ als talen. Er is wat gerommeld met Bijbelteksten door o.a. ene Layola. Interessante materie.

   An Every Day Learning Student.

 5. Nou ja, als je naar de meesten kijkt, en hoe ze zich gedragen naar de vaccin-vrijen toe, dan zijn het inderdaad beesten, vee. Tenminste, als je met het woord “beest” bedoelt dat het goyim hatende, primitieve debielen zijn. Net wat die Rabbi zegt, je moet in controle zijn van je haat impulsen, je hebt intellect. En in controle van hun haat impulsen is het ingespoten vee dus duidelijk niet. Boosteren, die gasten.

 6. Maarrrr… dit laat ongezouten zien hoe smerig het hele gifspuit programma is – hier werd klare taal gesproken en geaccepteerd. En men komt op voor elkaar. Dat kun je die lui niet afnemen… ze komen op voor elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in