Pixabay

Tijdens de 15 maart aflevering van “Zeee Media” podcast met presentatrice Maria Zeee sprak Dr. Peter McCullough over de gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 injecties.

Er komen alarmerende statistieken uit de Verenigde Staten: vrouwelijke onvruchtbaarheid zag een stijging van 472 procent en longembolie, 468 procent. Recente bevindingen van de “Second Opinion” conferentie van senator Ron Johnson zagen ook de eierstokklachten met 437 procent stijgen, terwijl teelbalkanker met 369 procent toenam, bericht Mary Villareal.

Op de conferentie van 24 januari waren er meer dan een dozijn vooraanstaande klinische wetenschappers aanwezig die COVID-19 behandelen. Er waren ook ontwikkelaars van vaccins, verpleegsters, patiënten en advocaten. Wat de conferentie aantoonde was dat de gegevens over de hele linie consistent zijn wat betreft de toename van bijwerkingen na vaccininjecties.

Er was onlangs ook een zeer verontrustende bevinding waaruit bleek dat het gebruik van vaccins aanleiding kan geven tot de bezorgdheid over van vaccins afgeleid DNA, dat in het genoom van de gastheer geïntegreerd kan worden en de integriteit van het genomisch DNA kan aantasten en mogelijk toxische bijwerkingen kan zien.

“Als boodschapper-RNA te lang in het lichaam blijft, is het mogelijk dat aanzienlijke hoeveelheden daarvan in feite de basenparen van het DNA tegen het boodschapper-RNA beginnen op te stellen en de omgekeerde code maken,” legde McCullough uit.

In een proces dat omgekeerde transcriptie heet, roept een levercellijn de DNA-code op van ten minste een deel van het spike-eiwit dat zich in de menselijke celkern bevindt, en verandert het in zo’n zes uur na de injectie van het vaccin.

  De vaccincultus wil de aarde ontdoen van anti-Vaxxers door ze als krankzinnig en gevaarlijk te bestempelen

McCullough zei dat wetenschappelijke kringen dit proces zorgvuldig hebben bekeken, en zij geloven dat het middelste segment van de DNA-streng bijna geheel getranscribeerd werd voor het spike-eiwit, dat in de menselijke kern werd overgebracht.

De Centers for Disease Control and Prevention zeiden dat er geen enkele manier is dat deze genetische vaccins het menselijk genoom zouden kunnen veranderen, maar dat is niet waar. McCullough zei dat hij en een collega reeds gepubliceerd hebben wat zij dachten dat er zou gaan gebeuren op grond van de configuratie van het boodschapper-RNA.

“Wij hopen dat er genbewerking en genensplitsing en andere corrigerende, u weet wel, natuurlijke processen zijn die dit boodschapper-RNA kunnen wegwerken,” zei McCullough, om niet te veel schade aan het menselijk genoom toe te brengen, en om het spike-eiwit uit het lichaam te krijgen.

Er zijn echter ook andere repercussies van DNA-interferentie, afhankelijk van de vraag of de invoeging in de chromosomen gebeurt.

Zweeds onderzoek toont aan dat RNA in het genoom van menselijke cellen kan worden geïntegreerd

McCullough haalde het Alden-paper aan, van de hand van Markus Alden uit Zweden, dat omkeerbare levereffecten aantoonde bij dieren die het vaccin hadden gekregen. De studie toonde aan dat het COVID RNA omgekeerd getranscribeerd kan worden en in het genoom van menselijke cellen geïntegreerd kan worden.

Zij onderzochten de effecten van het vaccin op de menselijke levercellijn in vitro en voerden een PCR-test uit op de uit het RNA geëxtraheerde cellen. Het team kon hoge niveaus van het vaccin in de cellen ontdekken en veranderingen in de genexpressie van de long interspersed nuclear elements, wat een vorm van reverse transcriptase is. Door de snelle opname van het vaccin kan het RNA intracellulair in DNA getranscribeerd worden in slechts zes uur na blootstelling aan het vaccin.

  De Covid-tienerstrijder die zijn generatie "ontmanteld" zag worden

Mensen als McCullough waarschuwen al lang voor de negatieve effecten van de vaccins, maar de mensen voelden de druk en dachten dat ze niet konden werken als ze de injecties niet namen. Het lijkt er echter op dat deze mensen troost vinden in het feit dat zij een deel van de mogelijke gezondheidsproblemen vermeden hebben.

“Factcheckers hebben nooit kunnen zeggen dat er verkeerde informatie gegeven wordt, omdat ik gewoon de gegevens citeer,” zei McCullough over hun aandringen op de gevaren van het vaccin. “Wij hebben meerdere gegevensbronnen die erop wijzen dat de vaccins averechts werken. Enkele van de beste gegevensreeksen komen nu naar buiten, en die laten een toenemend aantal gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen zien.”

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over COVID-19 vaccins van Dr. Peter McCullough.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Stealth Omicron” herinnert ons eraan dat het pandemienarratief niet dood is… het slaapt alleen maar
Volgend artikelZoveel mogelijk dode Oekraïners
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Proeven op dieren.
  Motherfuckers !!
  We zijn (val ff door mand 🙂 naar Gods evenbeeld geschapen .
  Maar mogen daarom op de meest gruwelijke proeven op dieren doen om ons godvergeten belang te dienen ?? .
  Ik heb het zo gehad met deze vullus . 🙁
  Tijd dat Gods scheet komt :p
  Blaas het mens gedoe weg hier en geef het terug aan de dieren >

  • Dat denk ik ook regelmatig tegenwoordig ja… Het geboden paradijs wordt gekaapt door klootzakken waarmee ingestemd door arrogante debielen… Wat een smerige sletten zijn het bij elkaar.

 2. Wat een negatieve opmerkingen.
  Ja het is ziek wat hier gebeurt maar ruim het merendeel van de mensen is van inborst goed. Het is door de machtshebbers dat er zulke dingen gebeuren. Maar het goede zal dit zeker overwinnen. Negativiteit is niet de oplossing. Dan kun je jezelf net zo goed aansluiten bij degenen die lucifer aanbidders. Liefde en positiviteit zijn de krachten die ons hieruit helpen. En de waarheid gaat naar boven komen. Meer mensen worden wakker.

 3. “Karma is a bitch”

  Klopt dit ook niet meer lieve Karma?

  Liefde en positiviteit kan werken met mensen met nog enig greintje van gevoel en inlevingsvermogen.

  Onze vijand is helaas gevoelloos en medogenloos. Psychopaat.

  Wat mij betteft mag hier ruimte voor emoties zijn, dus ook negatieve.

  We gaan alleen nooit winnen als we in de emotie zitten (en dat hebben deze laagste levensvormen bereikt)

  Met emoties (positief of negatief) gaan we tegen dit soort verliezen….maar er zal wel wat moeten gebeuren en heeeeeel snel!!!!
  …maar wat nog want we zijn in de minderheid.

  • Beste Ab,

   Ik weet zeker dat de minderheid die we vertegenwoordigen steeds groter wordt. Zo gauw er meer mensen in het nauw komen gaan ze het zien. De elite wordt ongeduldig en willen alles in een sneltreinvaart doorzetten. Dit gaat uiteindelijk niet gepikt worden. Alle tirannen uit het verleden zijn zo ten onder gegaan. Ik zie ook steeds meer goede mensen die hoge functies bekleden en ook in opstand komen. Tuurlijk gaat dit gepaard met ellende en gaan er mensen sterven. Maar deze tirannie zal niet winnen. Daar ben ik heilig van overtuigd. Emoties mag je zeker uiten maar positiviteit en liefde gaat wel degelijk werken al is het maar om elkaar op de been te houden. Binnen nu en 10 jaar valt de elite en zijn de mensen wakker. Van mij mag er zeker 1 wereldorde komen maar dan democratisch gekozen met een regering die luisterd naar de mensen en transparantie in alles. De niet transparante geldstromen waarmee terrorisme, vaccinaties en oorlogen gefinancierd worden en de censuur zorgen ervoor dat de elite tot zover aan de macht is. In de toekomst moet dit veranderen. Wij moeten ook de uitgaven van de overheid kunnen zien. Het worden taaie tijden maar uiteindelijk zal de elite zichzelf in de vingers snijden en ten onder gaan.

   • Éen wereldorde zal altijd tot grote ellende lijden.
    Ik ben voor vrijhred en onderlinge groepscorrectie daar waar nodig.
    Je ziet het nu al met te grote afstand tussen machtswellustelingen en ons, het gepeupel.

    Wie heeft bv billie of schwabje in het gezicht kunnen spugen of…?

    En 2 jaar oorlog nu alweer is al veel te lang. Dat is gestolen leven.
    Ze gaan teveel vernietigen als dit nog 10 jaar wordt toegestaan.

    Ik hoop dat je gelijk hebt met groeiende minderheid, ik kom ze helaas nog niet tegen. Geeneen! Indoctrinatie is een sterk verankerend wapen. Er zal een gevaarlijk verlinksysteem komen.

    • Wat een rotzooi he…? Het gaat helemaal de verkeerde kant op. En die schapekudde, inderdaad, daar moeten we goed voor oppassen. Dat zijn de beste maatjes van de patienten op de afdeling Globalisten die nog vrij rondlopen zonder hun medicijnen te slikken.

 4. Ik denk dat alleen als de Mannen afdeling wijzer gaat worden, dat het eea nog te redden valt. Liefde en bla bla bla zijn geen concrete oplossingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in