Gregory Michael via Facebook Heidi Nickelmann / uitsnede Covid-19 foto © Marco Verch Professional (CC BY 2.0)

Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 2, en werd voor het eerst op 27 januari gepubliceerd.

Gregory Michael was gynaecoloog in een ziekenhuis in Miami Beach, Florida (VS). Hij was een fervent voorstander van het Coronavaccin en liet zich op 18 december het vaccin van Pfizer inenten. Maar er kwam niets van de gehoopte immuniteit terecht. Drie weken later is Michael dood, overleden aan een fatale reactie op het vaccin.

Zijn rouwende weduwe, Heidi Neckelmann, wil nu op social media de mensen wakkerschudden, zodat niet meer geliefden aan het Coronavaccin sterven. “Laat zijn dood niet tevergeefs zijn, red alstublieft meer levens door deze informatie te verspreiden!”, verklaart Heidi in een ontroerend bericht over de dood van haar geliefde man op Facebook. Met succes, het verhaal van Gregory Michael’s dood door het controversiële Pfizer mRNA-vaccin is op moment van schrijven reeds 27.000 keer gedeeld.

 

Een kerngezonde 56-jarige

Nadat de hardwerkende verloskundige op 5 januari is overleden, wil zijn vrouw Heidi Neckelmann nu de mensen waarschuwen. Ze zegt dat haar man Gregory Michael een zeer gezonde 56-jarige was, en bovendien was hij zeer geliefd.

De liefde van mijn leven, een gynaecoloog die in het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach werkte, stierf eergisteren als gevolg van een heftige reactie op het Covid-vaccin. Hij was een zeer gezonde 56-jarige die geliefd was bij iedereen in de gemeenschap en honderden gezonde baby’s afleverde.

Bloedingen aan handen en voeten, en bloedplaatjes op nul

Michael werkte ook onvermoeibaar door tijdens de pandemie totdat hij op 18 december als gezondheidswerker werd ingeënt met het Pfizer-vaccin op zijn werkplek, Mount Sinai Medical Center, zo beschrijft de weduwe. Een paar dagen later worstelde Michael al met hevige reacties, zoals Heidi beschrijft:

Wikimedia (CC-BY-SA 3.0)

Drie dagen later zag hij hevige petechiën op zijn voeten en handen, wat hem ertoe aanzette om naar de eerste hulp te gaan. Bloedonderzoek bij aankomst toonde aan dat zijn bloedplaatjesaantal 0 was (een normaal bloedplaatjesaantal varieert van 150.000 tot 450.000 bloedplaatjes per microliter bloed) en hij werd opgenomen op de IC met een diagnose van acute ITP veroorzaakt door een reactie op het COVID-vaccin.

Petechiën zijn rode of paarse puntvormige huidbloedingen en wordt veroorzaakt door een zeer kleine oppervlakkige bloeduitstorting.

  BREAKING - Nieuwe studie bevestigt dat natuurlijke immuniteit tegen COVID-19 zelfs niet met 1% afneemt, terwijl de gevaccineerden VAIDS ontwikkelen

Experts uit het hele land probeerden hem te redden

Een team van deskundige artsen probeerde gedurende 2 weken zijn bloedplaatjesaantal tevergeefs te verhogen. Deskundigen uit het hele land waren betrokken bij zijn verzorging. Wat ze ook deden, het aantal bloedplaatjes weigerde te stijgen.

Maar de toegewijde artsen hadden geen schijn van kans, de weduwe zegt:

Hij was bij bewustzijn en energiek tijdens het hele proces, maar 2 dagen voor een operatie die zijn laatste redmiddel zou moeten zijn, kreeg hij een hemorragische beroerte, veroorzaakt door het gebrek aan bloedplaatjes dat hem binnen enkele minuten het leven kostte.

De vrouw wil de mensen wakkerschudden

Hij was een voorstander vaccinatie en daarom kreeg hij het zelf. Ik ben van mening dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat er bijwerkingen kunnen optreden, dat het niet goed is voor iedereen en dat het in dit geval een mooi leven, een perfect gezin, heeft verwoest en zoveel mensen in de gemeenschap heeft getroffen. Laat zijn dood niet tevergeefs zijn, red alstublieft meer levens door dit als informatief nieuws te verspreiden.

Niet op zichzelf staand geval

Helaas staat het verhaal van Gregory Michael niet op zichzelf. Sinds het begin van de vaccinaties stapelen de sterfgevallen zich op die vermoedelijk verband houden met het vaccin. Onlangs nog stierf een 41-jarige verpleegster in Portugal als gevolg van een Coronavaccinatie, en er zijn ook steeds meer meldingen van sterfgevallen door vaccinatie minnend Israël die verband houden met het serum dat wordt geproduceerd door Pfizer en BioNtech.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Portugese gezondheidsautoriteiten in staat van alarm: gezondheidswerker overlijdt 2 dagen na vaccinatie tegen Covid-19Volg Frontnieuws op Telegram

  Zweden geeft toe dat mensen niet in hoger percentage sterven door pandemie
Vorig artikelPathologieresultaten tonen aan dat 93% van de mensen die stierven na te zijn gevaccineerd, gedood werden door het vaccin
Volgend artikelAmerikaanse ziekenhuizen smeken ontslagen ongevaccineerde verpleegkundigen om terug te komen en weer aan het werk te gaan te midden van personeelstekorten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wat nu zo jammer is, is dat dergelijke gebeurtenissen altijd op social media terecht komen.
    Eigenlijk moet het van de daken geschreeuwd worden via de Mainstream media!

    • EENS! Het is verschrikkelijk en in de MSM hoor je niets erover. Ze worden ook betaald door WEF. Dat is zeker!!!! En het wordt steeds duidelijker dat ze veel verzwijgen voor het gewone volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in