Van ITU Pictures from Geneva, Switzerland - https://www.flickr.com/photos/itupictures/40316994230/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=69218350

De WHO probeert momenteel mondiale macht te krijgen door middel van het pandemieverdrag – waarbij de principes van de rechtsstaat en democratie worden genegeerd. Slechts een paar landen zijn geen lid van deze problematische organisatie, die wordt geleid door de ondemocratisch gekozen voormalige terroristenleider Tedros Ghebreyesus. Dit zijn onder andere Liechtenstein, het Vaticaan en de Palestijnse Autoriteit die “Palestina” vertegenwoordigt, schrijft Report24.

Wanneer de WHO wereldwijd de macht grijpt, pandemieën uitroept naar goeddunken van Tedros Ghebreyesus en medicatie, vaccinaties en andere maatregelen voorschrijft, zal één land er niet bij zijn: Palestina. Een deel van deze onvoltooide staatsconstructie, de Gazastrook, waar de terroristische organisatie Hamas de macht heeft gegrepen, is momenteel in oorlog met Israël.

Van belang is hier niet alleen de lidmaatschapsstatus van Palestina in de WHO, die we hieronder in meer detail zullen bespreken, maar ook de kwestie van de omstandigheden tijdens de vermeende pandemie van het coronavirus. Terwijl Israël meerdere keren werd gevaccineerd onder massale staatsdwang en de geboortecijfers en oversterfte voor zichzelf spreken met betrekking tot de bijwerkingen, werden de mRNA vaccinaties niet goed ontvangen in Palestina. De autoriteiten daar stuurden de doses van het coronavirusvaccin terug naar Israël. De officiële reden was de vervaldatum. Er kan echter worden aangenomen dat de mensen in Palestina heel andere ingrediënten vreesden bij het ontvangen van een vaccinatie “van de vijand”.

In feite zijn de officiële vaccinatiecijfers voor Palestina als volgt: 38,3 procent eenmaal gevaccineerd, 33,8 procent “volledig” gevaccineerd, 6,4 procent “geboosterd”. De betwiste Arabische regio heeft daarom waarschijnlijk een van de laagste vaccinatiepercentages ter wereld. Naar verluidt zouden 5.708 mensen in Palestina zijn gestorven aan of met Covid-19.

  Het is geen antisemitisme, jullie debiele, kwaadaardige klootzakken

De WHO werd opgericht in hetzelfde jaar als Israël, 1948, en dus in hetzelfde jaar waarin een onbekend aantal Arabieren werd verdreven – ook in de loop van de bittere uitroeiingsoorlog van Israël – en zich vestigden in bijvoorbeeld Gaza of Jordanië. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de exacte data: WGO gesticht op 7 april 1948, Israël gesticht op 14 mei 1948.

Om het feit te beoordelen dat Palestina geen lid is van de WHO, is het eerst nodig om te analyseren waar dit land over gaat. Het werd in 1988 uitgeroepen door de voormalige terroristische organisatie PLO en de onafhankelijkheid werd in 1994 bereikt door het akkoord tussen Gaza en Jericho.

Palestina werd als onafhankelijke staat erkend door 138 van de 193 lidstaten van de Verenigde Naties. De Algemene Vergadering van de VN bevestigde de status van Palestina als onafhankelijke natie in 2012, terwijl Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de VS Palestina niet erkennen als staat, maar wel diplomatieke betrekkingen onderhouden. In elk geval zou de positie onder internationaal recht voldoende zijn voor Palestina om een volwaardig lid van de WHO te worden. Waarom is dit tot nu toe niet gebeurd?

Zoals bij veel conflicten in het Midden-Oosten ligt het probleem bij de VS: “Een aanvraag van de PLO om de staat Palestina toe te laten tot de WHO mislukte in 1989 nadat de VS hadden aangekondigd dat ze zouden stoppen met het financieren als Palestina zou worden toegelaten.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldgezondheidsorganisatie verklaart dat ongevaccineerde burgers “moordenaars” zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Groeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie

Lees meer over:

Vorig artikelAndrei Martyanov: Rusland en Iran behouden sterk militair technologisch voordeel ten opzichte van de VS en Israël
Volgend artikelZaluzhny schrijft opiniestuk voor The Economist: “Hoe de oorlog te winnen” – Analyse
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Dit is een zeer informatie artikel waar men zich meer in moet verdiepen. Bedankt FN.
  De vraag is tevens, wat doet Rusland bij de WHO?

  • Hele goede vraag.
   Misschien dansen met de duivel, de oversterfte ondanks oorlog lager dan sommige landen zonder oorlog maar met Amerikaanse medicatie.

    • Er zijn meerdere scenario’s denkbaar. Misschien was Poetin ooit een voorstander van globalisme, maar heeft hij later van gedachten veranderd. Een alternatieve mogelijkheid, die op langetermijnplanning zou wijzen, is dat Poetin zich welwillend voordeed ten opzichte van mondialisten als een strategische zet.
     Een andere optie is dat het merendeel van Rusland, inclusief Poetin, geloofde in de integratie met de beperkte westerse wereld door instellingen te implementeren zoals zij dachten dat die bestonden. Ze gingen zelfs een tijdlang ver om dit te bereiken, wat samenviel met het einde van het Jeltsin-tijdperk.
     In eerste instantie bleef Poetin trouw aan dit pad en volgde het gedurende enige tijd, totdat hij echter geconfronteerd werd met tegenvallers zoals ongerechtvaardigde NAVO-uitbreiding, de staatsgreep in Oekraïne en sancties.

    • Beste Tiswat,
     Putin is nooit een young global leader geweest.
     Toen klaus die ‘ Young leaders’ bij elkaar zocht was de maximale leeftijd om toe te treden 40 jaar.
     Putin was toen al ouder dan 40.
     Zoek het maar op, dan blijkt dat jouw bewering niet klopt.

  • Rusland deed ook gewoon mee met de injectie terreur. Hoe duidelijk wil je t hebben? Of moet Putin ook eerst in een Baphomet pakje rond gaan lopen net als Musk? Putin speelt het spel overduidelijk mee. Degenen die wensen dat Putin maar snel mag ingrijpen in Europa ‘want dan hebben we het stukken beter’, vergissen zich heel heel heel erg. Maar goed, sommigen zijn hardleers en moeten het toch alsnog eerst ervaren voordat ze van inzicht veranderen. Sommigen weigeren te veranderen tot in t graf. Het zij zo.

   • I believe that in specific topics also leaders as Putin, cannot always reject everything and take advantage. For example I heard that in Russia only alcoholics and psychiatric patients are vaccinated……..And in the top echolons of the world leaders and they who steer the processes as c-19 for exmaple, the financial leaders as rothschild but also the black nobility families they are in some certain way also in competititon with each other. There is also a element of continiously duality to cover up teh clear view of what is happening. It is a jesuit trade to create and keep it unclear what is exactly happening.

 2. Als Forum de meerderheid haalt straks dan is Nederland ook niet meer lid van de WHO, dus jullie weten wat jullie te doen staat.
  Als Forum in België ook begint weet ik wel waar ik op stem.

  • Ook in Nederland: linkervleugel, rechtervleugel: 2 vleugels van dezelfde vogel. Baudet is bewezen Freemason, dus die gaat Nederland niet redden. Niemand in Den Haag, politiek is 1 grote poppenkast om de bevolking de illusie van democratie te geven. Als stemmen de bevolking zou helpen was het al lang verboden.

   • Goeie, Sandra! Poppenkast of fabeltjeskrant. Eens in de paar jaar stemmen op zorgvuldig geselecteerde marionetten. En verder, oogjes dicht en snaveltjes toe. Anders komt oom agent op zijn paard of met zijn waterkanon of hond je een pak rammel verkopen waar je voorlopig niet van terug hebt.

  • Het zijn ashkenazie zionists, dit zijn niet ethnische joden die de talmud hebben aangenomen medio 800 nc. Veel Joden zijn zich niet bewust dat ze misbruikt worden door deze ashkenazi’s, nu weet je ook waar het woord nazi’s vandaan komt. Ze stammen af an een volk wat voor 800 nc leefde en regeerde in Khazarie.

 3. We kunnen ook de vraag stellen van: Want nu blijkt dat alle landen/staten failliet zijn ter wereld en daarmee ook hun soevereiniteit kwijt zijn. Dat ze alle niets anders zijn dan privaat bedrijven. Wat heeft de bevolking dan juridisch gezien iets te maken met de WHO. Want alleen die privaat bedrijven hebben afspraken gemaakt met de WHO en niet de bevolking zelf. Daar die privaat bedrijven juridisch gezien geen zeggenschap meer hebben over de bevolking.

  Net zo als hier nu in Nederland met de zogenaamde verkiezingen om zogenaamd een nieuw bestuur van het private bedrijf mee mogen kiezen. Terwijl het in werkelijkheid is, om onze eigen autoriteit over ons zelf over te dragen aan dit private bedrijf. Daar draait elke zogenaamde verkiezing om. Zodat we de zogenaamde bestuurders weer een blanco check geven en dat alle gemaakte kosten op ons bord komen en de winsten aan het bedrijf geven. Terwijl we niet eens een personeelslid of een contract met dat privaat bedrijf hebben.

  • Het is zo dat “De Staat” een contract heeft met zijn burgers. Het hebben en accepteren van een paspoort, idkaart, rijbewijs, financiele hulp, bankrekening etc is de bevestiging van dit contract. Dit contract wordt gevestigd in de dagen na je geboorte wanneer “de staat” een persoonsmasker voor je creeert, je NAAM in hoofdletters. Wanneer jij in de rechtbank komt en die vraagt ben jij PIETJE PUK, en jij zegt ja dat ben ik, dan betekent dat dat jij dat contract aanvaard en je soevereiniteit hebt overgedragen en daarmee het recht aan de staat om over je te oordelen. Ook de rechtbanken en advocaten zitten in het complot, er zijn er velen die lid zijn van de BAR association in feite een criminele organisatie die mensenhandel pleegt. Aangezien zij burgers manipuleren, uitbuiten (slavernij) en van hun vrijheden beroven in het zogenaamde zeerecht. Afgelopen 15 jaar zijn al deze contracten omgezet welke ontsproten uit het Vaticaanse PONTIFEX. Hiervan is het MOTU PROPRIO 11-7-2013 een bevestiging en dit document geeft je het recht om je eigen beslissingen te nemen In feite is er sedert 2011 Normaalrecht oftewel landrecht van toepassing in Europa maar helaas is de praktijk dat niemand het begrijpt en weet. 2 uitzonderingen zijn hierop Polen en het Verenigd koninkrijk als je de EU wetten leest dan staat dat ook apart vermeld. Helaas is het MOTU POPRIO 11-7-2013 lastig afdwingen en wordt het genegeerd door de instituties willens maar ook onwetend soms. En in feite zitten we nu in een dictatuur, met een ontkoppelt sociaal contract sedert 2020. En dit is wat ze eigenlijk nu opnieuw op willen zetten, maar niet zoo een waar de meeste mensen op hopen of denken te krijgen. Een technocratie…….vul maar in wat dat wordt, ik weet het nog niet maar heb wel een vermoeden. Daar waar alle staatscontracten onzichtbaar zijn en onduidelij. Nog onduidelijker als nu.

 4. Vok, iedereen die in het ziekenhuis terecht kwam en overleed, of het een hartaanval, een verkeersongeluk of noem maar wat op, kreeg Corona als doodsoorzaak. In Engeland is alles uitgezocht op basis van documenten en daar kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat slechts een paar % de doodsoorzaak Corona was, de rest van de doden had andere oorzaken als Corona. Ten tijde van de top van Corona lag ik in het ziekenhuis en uit ervaring weet ik dat slechts de helft van het aantal bedden bezet was, dus het was 1 grote bedriegerij, zowel van de Politiek als van de Medische zorg, het was een verdienmodel.

 5. de Onozelaars van het westen…keer op keer dezelfde fout maken leid er op toe dat hun oorspronkelijk idee in hun eigen smoel de boel ontploft..echt denken dat ze de mensen kunnen manipuleren wanneer ze willen…ik begin de Palestijnen écht te bewonderen…ze zijn ook de puur bloed mensen…wij zijn dezelfde…wij hebben ook geweigerd, en zijn nog steeds vrij en kunnen gerust slapen,een pijntje hier of daar maakt ons Niet bang.. niet gevaccineerd is géén plotseling blind, of tanden die zomaar uitvallen, plotseling met een stok rondlopen of doodvallen… weeral een reden om de Palestijnen te verwijderen/vermoorden…hun bloed is ons bloed kiezen voor vrijheid…er is Niets mis mee…wat Israël doet is wat de neocons ook met ons wilden doen..wij zijn allemaal een beetje (of meer) Palestijn…

 6. Beste Rommel, Uw artikelen zijn van hoge waarde voor mij en ik lees altijd met veel plezier maar wilt U a.u.b. die kop van die Tedros niet meer laten zien? ik word zo kotsmisselijk van dat minderwaardig figuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in