© Billionaires Success (CC BY 2.0)

Globalist en Microsoft-medeoprichter Bill Gates heeft gewaarschuwd dat de volgende pandemie waarschijnlijk “door de mens veroorzaakt” zal zijn en “veel wreder” dan het COVID-19 coronavirus, bericht Belle Carter.

Hij gaf deze waarschuwing af tijdens een recent bezoek aan de in Sydney, Australië gevestigde denktank Lowy Institute. Gates vertelde het publiek dat de wereld naar hem moet luisteren en zijn instructies moet opvolgen, anders zal er een economisch bloedbad van ongekende omvang ontstaan. De Big Tech-magnaat riep ook op tot “meer wereldwijde samenwerking” en noemde de COVID-19 pandemie als voorbeeld van hoe landen beter kunnen reageren als ze samenwerken.

“Vergelijk de economische kosten om voorbereid te zijn op de volgende met de kosten van deze – meer dan 10 biljoen dollar economisch verlies,” zei Gates. “Met de pandemie waren we dom om niet de instrumenten, de praktijk en de wereldwijde capaciteit te hebben om paraat te zijn zoals we dat doen bij brand of aardbevingen.”

Volgens de medeoprichter van Microsoft is een stabiele internationale orde op basis van wederzijdse politieke wil nodig om toekomstige pandemieën het hoofd te bieden.

“Het enige wat nog afhangt is of we de wereldwijde capaciteit zullen hebben en op regionaal en nationaal niveau, dat zou betekenen dat wanneer er een besmettelijke ziekte dreigt, we zodanig handelen dat het niet de hele wereld overgaat. We moeten om de vijf jaar een uitgebreide oefening houden op zowel nationaal als regionaal niveau om voorbereid te zijn op een pandemie, en er is een wereldwijde groep nodig die iedereen controleert.”

Gates prees ook het “bijna draconische” beleid van het Land Down Under in reactie op de pandemie, waaronder langdurige lockdowns en strenge maskermandaten.

  Boosters zijn voorbij

“Enkele opvallende zaken zijn dat Australië en ongeveer zeven andere landen al vroeg diagnostiek op bevolkingsschaal uitvoerden en een quarantainebeleid voerden. Dat betekende dat je het infectieniveau laag hield in dat eerste jaar toen er nog geen vaccins waren,” vertelde hij het publiek.

Gates’ vaccins doen meer kwaad dan goed

Tijdens zijn toespraak tot het Lowy Institute noemde Gates Afrika als een regio die niet zijn deel van de experimentele vaccins heeft gekregen. Hij beloofde ervoor te zorgen dat Afrikanen in de toekomst worden ingeënt.

“Het marktkapitalisme heeft enorm gefaald om te kijken naar de behoeften van de armsten. Hun stem op de markt is erg klein,” zei de medeoprichter van Microsoft. “Je kunt letterlijk levens redden voor 1.000 dollar, en er is niet veel dat zo bevredigend zou moeten zijn.”

Maar hij vergat te vermelden dat COVID-19 gevallen in Afrika de laagste ter wereld zijn.

Erger nog, de vaccins die hij promoot hebben meer kwaad dan goed gedaan in het continent. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wees er in een rapport van 1 september 2020 op dat een nieuwe uitbraak van polio in Afrika is veroorzaakt door orale vaccins die zogenaamd zijn gemaakt om de ziekte te bestrijden. Volgens het mondiale gezondheidsorgaan was het van vaccins afgeleide poliovirus type 2 (VDPV2) verantwoordelijk voor een golf van infecties in Tsjaad en het naburige Soedan.

Het orale poliovaccin dat verantwoordelijk is voor de verspreiding van VDPV2 wordt gepromoot door het Global Polio Eradication Initiative, dat wordt gesteund en gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation.

  Steeds meer artsen weigeren de booster

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet andere Amerika (of de drie gemiste kansen om de Derde Wereldoorlog te vermijden)
Volgend artikelNorth Dakota gaat het gebruik van mRNA-vaccinaties strafbaar stellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

  • Er zijn hoofden waar ik niet te lang naar kan kijken. Dat hoofd van Billy Flappen Gates Deur is er één van. Zelensky van Oekraïne kan ik ook niet zien zonder misselijkheid gevoelens. Er zijn er meer:
   Biden,
   H. de Jonge,
   Herr Lauterbach,
   Klaus SS.

   De leugen druipt er af.

 1. De volgende plandemie wordt wederom in gang gezet door massamoordenaars als Kill Gates.

  Iedereen kan zelf bedenken, wat er moet gebeuren om massamoordenaars onschadelijk te maken.

 2. Who, wef,vn, navo etc
  Draait alles om ;
  lijkt op een satanische beweging

  De oorzaak van economische-,, politieke-, gezondheid malaise zijn zij als big bussiness de oorzaak van .

  Met verborgen leus,
  Wij zijn de kleuterjuf , jullie zijn dom
  Liever geen zeggenschap geven over je lijf en gezondheid.

  Er lijkt een kantelpunt gekomen dat de voordelen van gezondheidszorg en onderwijs niet meer opwegen tegen de nadelen. Mede veroorzaakt door eigen bodem.
  🥼 . 👩‍🏫 📖 en 👮‍♀️

  • ahw: scheiden van je partner na
   70 jaar samen. Na erachter gekomen dat je al die jaren belazerd bent.
   Of neemt men een andere keus…. ?

   • Dat zal te maken hebben met assets veilig stellen, de helft aan de vrouw meegeven vrijwillig klopt niet. Dus is hij gewoon de helft van zijn vermogen aan het veiligstellen voor het geval er iets in zijn gezicht klapt. Als alles misgaat en men achter hem aangaat, heeft hij dus nog een half vermogen in een zogenaamde scheiding.

 3. Dat wordt dan de 2e fakepandemie. De eerste was om het kuddevee te verleiden tot het nemen vd gifinjecties en de 2e gaat gebruikt worden om de slachtoffers vd gifinjecties te verdoezelen en om nog meer ‘vaccins’ te verkopen.

 4. Hoezo loopt hij nog vrij rond? Als wij dit zouden doen of zeggen krijg je bezoek van de politie. En gezien het aantal volgers dat hij heeft!!!!!!

  • Deze figuren hebben de politie gekocht. Politie is een waardeloos corrupt zooitje dat alleen maar het lef heeft om op onschuldige ongewapende burgers in te slaan. De eed die ze gezworen samen met het leger om de bevolking tegen vijanden van binnen en buitenaf te beschermen zijn ze vergeten. Het zijn grote schijtlaarzen. kijk maar als ze naar een woonwagenkamp moeten met hoeveel overmacht ze gaan en dan nog met schrik want deze mensen slaan wel terug.

 5. Billie heeft alle ingrediënten inzich voor psychopaat en massamoordenaar…Heel erg gepest vroeger en een hekel aan mensen en dieren tot zelfs gewassen aan toe.

 6. En nu is er weer een gekke 🐄 in holland.
  Gene paniek, de boeren mogen nog een tijdje sudderen.
  En als straks beslist wordt alle bedrijven te slachten en te sluiten, dan is geo-politiek troef. 😂💰🤮

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in