Foto ter illustratie

Bij een mesaanval in de Belgische hoofdstad Brussel is afgelopen donderdag een politieagent vermoord en een andere gewond geraakt. De aanval vond kort na 19.00 uur plaats in de wijk Schaarbeek, vlakbij het treinstation Brussel-Noord, meldt Remix.news.

“Een van onze patrouilles werd aangevallen door een man gewapend met een mes,” zei een woordvoerdster van de politie Brussel-Noord. “De twee agenten riepen vervolgens versterking op. Een agent van een andere patrouille gebruikte zijn vuurwapen om de aanvaller te neutraliseren. De twee gewonde agenten en de aanvaller werden naar het ziekenhuis gebracht. Het parket van Brussel is op de hoogte gebracht van de feiten,” voegden ze eraan toe.

Verschillende lokale media meldden dat de aanvaller vlak voor de aanval “Allahu Akbar” riep, maar de openbare aanklagers bevestigen of ontkennen dit momenteel niet, aldus de Belgische krant Le Soir.

Het Franstalige Belgische dagblad La Libre Belgique meldde ook dat de verdachte eerder na een verkeersovertreding was ontboden op zijn lokale politiebureau. De verdachte verscheen donderdagochtend op het politiebureau en zei, nadat zijn zaak was behandeld, dat hij later op de dag politieagenten zou aanvallen. Op het politiebureau werd proces-verbaal opgemaakt, waarna hij werd vrijgelaten.

De dader had eerst twee agenten aangevallen in een straat bij het treinstation, waarop de politie versterking had gevraagd. De verdachte zou vervolgens de ter plaatse gekomen agenten hebben aangevallen met een mes, maar een van hen heeft hem “uitgeschakeld” met een vuurwapen. Volgens de media werd de aanvaller in zijn been en buik geschoten.

Sarah Durant, een woordvoerster van het parket van Brussel, zei dat er een onderzoek is ingesteld naar de omstandigheden van de aanval. De woordvoerster beloofde een update later op donderdag of vrijdagochtend, voegde het dagblad eraan toe.

Moslim spreekt openlijk over zijn huwelijk en seks met een minderjarig meisje

De wijk Schaarbeek in de Belgische hoofdstad is een van de armere wijken van Brussel, met een grote allochtone – voornamelijk Turkse en Marokkaanse, maar ook Europese – moslimgemeenschap. De wijk werd berucht nadat bleek dat een van de daders, Najim Laachraoui, van de terroristische aanslag in 2016 op de luchthaven van Brussel, waarbij 35 mensen omkwamen, hier vandaan kwam.

De andere beruchte buurt is Molenbeek, op slechts enkele minuten rijden, waar Salah Abdeslam, de enige overlevende dader van de terreuraanslag in Parijs, opgroeide.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Bataclan: De horror die verzwegen werd

41 REACTIES

  • Mede mogelijk gemaakt door de ChristenUnie.

   Niemand begrijpt, zelfs hun aanhang niet, waarom die partij handelt zoals ze nu doet.
   Misschien is de ChristenUnie opgericht met de opdracht om de bevolking tegen de christenen op te zetten? Alles wat de CU doet is slecht en het hitst de ongelovige bevolking op tegen christenen.
   Van mijn oom die vroeger op Financiën zat weet ik dat wat nu uitgevoerd word, de vernietiging van Nederland zoals het is, al een heel oude plan is.
   Het zou me niet verbazen als de CU de islamitische omvolking (de oude plannen van Hitler nota bene) moeten ondersteunen door Christenen als rotvolk neer te zetten. Zodat ze gehaat worden door de Nederlanders. Uit bijna alles wat GertJan Segers, Carola Schouten, Mirjam Bikker en de rest van die criminelenclub uitspoken blijkt dat er ergens wat niet deugt.
   Dat alles onder de dekmantel van de christenen. Die het toelaten vreemd genoeg.
   Blij dat ik sinds Segers er aantrad nooit meer CU stemde. Destijds al geen goed gevoel bij hem. Alle rode vlaggen sloegen uit bij die man.
   Ik dank God dat hij me het op tijd in liet zien. Mij treft (in dit geval) geen blaam.

 1. De omvolking moet doorgaan en wij moeten niet zo zeuren, hoe mooi zijn al die culturen en al dat lekkere eten wat we anders moeten missen… Dat zeggen geïndoctrineerde deugertjes en ze kennen allemaal natuurlijk alleen maar goede vreemdelingen.

  Maar dat er een agent sneuvelt boeit me weinig, die hebben al bewezen gewoon rucksichtloos orders te volgen tegen mensen die slechts hun recht beoefenen. En laat ook hier de boel maar ontsporen want anders gaat er bij geen deugmens de ogen open en ik hoop dat zij die het allemaal zo goed vinden zelf de eerste slachtoffers worden.

  Het is zo een kutwereld waar de ogen zo dicht zitten dat het niet anders dan op chaos moet uitdraaien om enig besef te krijgen. De media zal het vast wel weer smoren en zodra het een allochtoon betreft dit nooit aangeven. Wel als iemand “wit” is en iets tegen een “gekleurde” heeft gedaan, dan is het racisme

  • Beste mensen

   Misschien een Oekrainer kan toevallig ook Wit Zijn
   Die Allah Hu Akbar riep
   Misschien is de Witte Buurman of Buurvrouw ook stiekem of per ongeluk verdwaald in een andere doolhof sekte gestapt of moedwillig
   Mensen weten niet eens in welke doolhof de buren hunzelf verscholen wanen te houden als zogenaamde bescherming bieder
   Laat staan hunzelf in verscholen houden
   Zie de hierop volgende schrijven
   Geschreven bij een andere soortgelijke voorval

   Ringo Dada
   november 12, 2022 at 11:33
   Beste Mensen

   Allemaal Wezens die in de eerste geval gedwongen zijn ingedeeld in hokjes
   Van Met Aangeleerde tekorten
   Leden met een tekort aan een bepaalde chromosoom in de Cabeza zijn leden van de hierop volgenden

   De grootste Labyrint Doolhof Sekte Nu is het Christen Dom
   Kennelijk vinden de Andere Labyrinten Doolhoven Sekten dat niet Plezant Correct

   Dat deze doolhofje de naam kopje kleiner draagt is misschien heel toevallig

   U Allen zoeken het maar uit
   Vergeet maar lekker dat Mensen als eerst als Mensen worden geboren
   Pas later beginnende met de Paplepel
   Gieter ingieten met vergift in de Hersenpan
   Te weten die Hersenschimmels Labyrinten Doolhoven Sekten
   De namen van die Sekten Doolhoven Labyrinten kent U Allen maar al te goed

   Schrijver dezes was heel vroeger als eerst een Driewieler daarna een Step vervolgens een Fiets daarna een Brommer daarna een Auto
   Jah het eigenlijke vergetende
   Verlangen was heel vroeger ook ooit om een Super Schotel te zijn
   Jaaah waar de Satanisten hunzelf mee gaan verplaatsen
   Nu niet meer
   Want die paplepel en Gieter theorie is mede dankzij het Alomtegenwoordige begrepen
   Dank U Leegte
   En voor deze word schrijver wel eerst even een Raket hè

   Maaarr…eeehh
   Geen van die andere Hersenschimmels doolhoven hoor
   De opgesomde Labyrinten Doolhoven Sekten die worden namelijk door Mensen handen in bedrijven vervaardigd
   Is dus een stuk veiliger en beter

   Dan die Hersenschimmel Labyrinten Doolhoven Sekten
   Die door waanbeelden tot stand worden gebracht
   Pas op dezen allen berusten op Leugens Bedrog Beulerij Moorden Liegen Onderdrukken Slavendrijvers Bedriegen en veel meer van deze Satanisch Positieve benamingen

   Daarom Kent Uzelf !!
   Weet wie U Bent
   Waar U bent Geboren
   Op Wat U bent Geboren
   Door Wat U bent Geboren

   Dank U

  • De Friezen waren de eersten in Holland, de gehele kuststreek. Maar ook zij kwamen van elders. Jouw voorouders dus ook en de mijne zeker. Het Kalergi Couwenhove plan. Wordt tijd dat je je verdiept in de strategie die ze al decennia orkestreren en uitvoeren. Yassin Mahi in 1990 in Brussel geboren, al eerder in de gevangenis, altijd in isolatie, vroeg die morgen op politiebureau om psychologische hulp, werd naar psych inrichtng gebracht en stond een paar uur later weer buiten. Interessant is of hij in die inrichting medicatie kreeg toegediend.

  • DoUseeIt: ben het er wel mee eens, maar het gevaar schuilt er in dat er machtswellustelingen komen om zgn orde te scheppen, en dan is er grote kans op een dictatuur. Zoals de samenleving zou moeten lopen, is wat je ook in de dierenwereld ziet – duiven wonen ook niet bij de mussen, en tijgers trouwen ook niet met huiskatten, zo is het best. Laat mensen met rust, iaw, iedereen moet iedereen met rust laten en ophouden met domineren. Dan is het goed vol te houden. Maar iedereen loopt maar te klooien met anderen, overal, op elk niveau; in je huwelijk, in je familie, op je werk, door de regeringen, door je buren, etc. En dit soort bemoeienissen worden cultureel ook nog eens in stand gehouden, kijk bijv naar hoe in sommige gemeenschappen vrouwen besnijdenis nog steeds een gewoonte is, ook al is het gewelddadige verminking. Het kan niet anders. En daar stijgen de grootste parasieten door naar de top. Het zal nooit veranderen, want het roofmens kan een ander niet met rust laten – diegenen die dat wel kunnen, daar zijn er maar heel weinig van.

 2. De man was illegaal in Belgie en bekend bij de politie als extreem gevaarlijk. Hoe is het mogelijk dat zo een figuur hier leeft. Een grote blunder van de de Belgische staat en politie. Zulk een daad met zogenaamd religieus motief keur ik niet goed maar eerlijk gezegd heb ik 0 medelijden met de politie. Het was en is de politie die de burger niet beschermd en op ze inslaat bij vredige demonstraties. Nu allemaal janken en zielig doen? Nee, nu had je iemand die ook bewapend was tegenover je en nu blijkt maar weer hoe waardeloos de politie feitelijk is.

  • Deden ze al niet bij de Jodenvervolging, zij hielpen massaal met het vinden en uitleveren aan de Duitse bezetter, zijn boeken overgeschreven dacht Presser of zo een soort naam, dus dat de lange arm van de wet voor het volk is is een leugen van heel lange tijd.

 3. Ik merk dat ik ondanks de gebeurtenis in deze geen partij meer kies….wie eigen burgers afslaat met stokken op bevel van hogerhand valt mijns inziens ook buiten de mand van sociale samenhang…

 4. Graaf Richard van Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) heeft in zijn boek ‘Praktisch idealisme’ uit 1926 zijn plannen voor de omvolking van Europa uit den doeken gedaan en waar wij momenteel getuige van zijn. Hij was kind aan huis bij de vorsten Albert I (1875 – 1934) en Leopold III (1901 – 1983).
  Boudewijn (1930 – 1993) heeft de weg geplaveid voor de grote moskee van Brussel in 1967, want hij zag liever dogmatische moslims dan vrijzinnige christenen.

 5. Beste Mensen

  Een Zwartrijder kan van alles zijn
  Maar de gedachte gaat Uit naar een Zwarte bestuurder in dit geval

  Fouten kunnen plaats vinden
  Helaas

  Dank U

 6. U vergeet in uw artikel wel een belangrijk stuk. De man was daarvoor zelf naar de politie gegaan omdat hij een enorme haat tegen de politie had en vreesde dat hij een aanslag zou plegen. In het PV stond dat hij een “normaal leven” wilde leiden. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Hij was in 2019 uit de gevangenis ontslagen na zijn volledige straf te hebben uitgezeten. Hij stond ook op de lijst van gevaarlijke personen. Volgens gerecht en politie hebben ze de wet gevolgd. Je kunt iemand die geen misdaad heeft gepleegd en dat ook niet van plan is (hij kwam zelf hulp zoeken) zomaar arresteren. Die weg van preventieve hechtenis na profilering willen we niet opgaan. De fout is gebeurd door de man niet te bewaken toen hij in het ziekenhuis was voor een psychiatrische behandeling. Toen is hij op zijn beslissing teruggekomen en heeft hij de benen genomen. Dat laatste is voor mij een onvoorstelbare slordigheid en op dat vlak zou de handelswijze moeten veranderen. Maar als je over een zwaar incident bericht, doe het liefst volledig en met de nodige nuancering.

 7. Toch niets aan de hand in Europa !!!!! het is een vreemdeling, die hier keihard komt werken, die we zelf gevraagd hebben, die onze gemeenschap en welvaart op peil houd, een echt noodzakelijk iemand.
  Mocht het een autochtoon geweest zijn, die hadden ze wel doodgeschoten, zelfs voor een fiets diefstal, of zoals Yannick V, die terechtgesteld is, voor wat uiteindelijk ??????
  Wat een toestanden in dit schijt europa, waar ik zelfs geen hoofdletter meer aan verspil.

 8. In aansluiting op vorige mail.
  Nog raar dat zijn vriendjes, na zijn arrestatie, de helft van Brussel niet in brand hebben gestoken, in het bijzonder autos van Belgen en plunderen winkels, de sukkelaars van 18 jaar met hun BMW, Audi en noem maar op, wel meestal zonder rijbewijs of verzekering, maar dit is niet belangrijk voor vreemdelingen.
  2 agenten worden neer en dood gestoken, en bepaalde nachtelijke activiteiten in Brussel worden verboden, omdat ze bang zijn van tegen represailles, stel je voor.
  Toch niet te bevatten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here