Afbeelding via Gilad Online.

Wegens bezorgdheid over de veiligheid wil de Israëlische regering haar bestelling van miljoenen doses van het Oxford – AstraZeneca-vaccin annuleren.

Volgens het verslag heeft Israël de afgelopen dagen contact gehad met AstraZeneca met het verzoek zijn bestelling van 10 miljoen doses van het door het VK ontwikkelde Covid-19 vaccin te annuleren.

Tot dusver heeft AstraZeneca echter geweigerd de gehele order te annuleren, maar overweegt zij een overeenkomst te sluiten waarbij de geannuleerde order aan een derde land zou worden verkocht.

Intussen beraadt zij zich over de juridische gevolgen van het annuleren van de gehele bestelling.

Desondanks werden maandag 72.000 doses vaccin van AstraZeneca via de internationale luchthaven Ben Gurion van Israël aan de Palestijnse Autoriteit geleverd, ondanks bezorgdheid over de veiligheid. De doses zijn aangekocht door de Wereldgezondheidsorganisatie voor de PA. Een ambtenaar van het Israëlische ministerie van Defensie heeft de overdracht bevestigd.

Ongeveer 43.200 vaccins werden verstrekt aan de Palestijnse Autoriteit in Judea en Samaria en 28.800 aan de door Hamas bestuurde Gazastrook, aldus het verslag.

Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”

Dr. Mike Yeadon's laatste waarschuwing aan de mensheid

2 REACTIES

  1. Annuleren is Annuleren, OOK voor AZ … dus niks juridische ebraadslaging over 1/3, Geen Niks Nakka Nada, zo werkt dat bij den normale ondernemer aldus ook bij AZ. zo niet dan toch !!

  2. Helaas is net als bij ons dat stelletje idioten in de overheid akkoord gegaan met de wurgcontracten van de van de mrna shit makers.
    Helaas dokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here