Baltimore County Government CC0

Tot het moment dat het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) een noodvergunning (EUA) verleende voor het gebruik van “vaccins” tegen het coronavirus bij kinderen, was het oversterftecijfer onder kinderen in heel Europa negatief, zo blijkt uit nieuwe gegevens. Toen de EUA eenmaal was toegekend voor de injecties bij kinderen, begon het oversterftecijfer onder kinderen te stijgen, schrijft Ethan Huff.

Anders gezegd, kinderen in heel Europa waren over het algemeen veilig en gezond tijdens de hele “pandemie” – behalve dat ze gedwongen werden weg te blijven van hun vrienden, in sommige gevallen waar individuele landen thuisblijven en sociale afstand oplegden – en begonnen pas te sterven toen de overheid kinderen begon te pushen om samen met de volwassenen een COVID-prik te krijgen.

Zodra Operatie Warp Speed werd gelanceerd door het Trump-regime, begon het oversterftetecijfer onder iedereen omhoog te schieten. In Europa steeg het oversterftecijfer onder kinderen gestaag tot eind 2021 en sindsdien is het blijven stijgen naarmate de langetermijnschade van de injecties zich manifesteert.

COVID-injecties doden kinderen

In 2020, tijdens de eerste dagen van de “pandemie”, was het sterftecijfer onder kinderen van 0-14 jaar in heel Europa -511, wat betekent dat er 511 kinderen minder stierven dan normaal. Dit ging door tot en met week 21 van 2021 toen -330 extra sterfgevallen werden gemeld.

Op het moment dat de EMA de EUA voor COVID-prikken voor kinderen verlengde – dit gebeurde op 28 mei 2021 – begonnen de sterftecijfers te stijgen. Tegen het einde van 2021 waren er 685 gerapporteerd, wat misschien niet als veel klinkt in het algemene schema van dingen, maar het is significant in het feit dat de opwaartse trend sindsdien alleen maar is doorgegaan.

  Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?

In 2022 werden er nog eens 1.385 extra sterfgevallen onder kinderen in Europa gemeld, gevolgd door nog eens 753 in 2023, op week 45.

“Dit betekent dat er in heel Europa 2.823 meer kinderen zijn overleden dan verwacht sinds de EMA de noodgebruiksvergunning voor het COVID-19 vaccin heeft uitgebreid naar kinderen”, meldt The Exposé.

“Maar er stierven 841 minder kinderen dan verwacht tijdens de hele vermeende pandemie tot het moment dat de EMA de noodtoestemming voor het gebruik van het COVID-19 vaccin uitbreidde tot kinderen, met min-841 extra sterfgevallen.”

Alleen al uit deze eenvoudige cijfers blijkt duidelijk dat er iets heel erg mis is met deze vaccinaties, die duidelijk duizenden kinderen het leven kosten. Het is alleen zo dat maar heel weinig machthebbers bereid zijn om dit te erkennen en in plaats daarvan andere, niet-gerelateerde factoren als excuus aanvoeren.

“Zoals iemand al zei – de ‘vaccins’ zijn het geschenk dat blijft geven,” schreef een commenter, die ook verwees naar een ander recent artikel over het groeiende aantal lepragevallen dat nu wordt ontdekt onder de volledig geprikte kinderen.

Een ander haalde de volgende video aan, waarin Dr. John Campbell Andrew Bridgen interviewt over een debat in het Lagerhuis van 20 oktober 2023 over sterftegevallen.

“Sir Christopher Chope had er veel mee te maken dat het debat er kwam,” schreef deze commentator verder.

“Het is maar een debat van een half uur. Andrew Bridgen zal twintig minuten spreken, waardoor er tien minuten overblijven voor de minister om te reageren, maar het zal een gescript antwoord zijn en geen van zijn vragen beantwoorden. Hij is ervan overtuigd een drie uur durend debat te krijgen.”

  De intensivering van medische terreur en totalitaire "Covid" maatregelen

“Elk parlementslid dat de mandaten en propaganda aan de Britse burgers heeft opgedrongen, zou levenslang in de gevangenis moeten zitten,” voegde een ander eraan toe. “Misleiding en onwettig met volledige kennis van de schade die aan de bevolking van ons land werd berokkend.”

“Het is tragisch dat we in Canada bijna niet zo’n vertegenwoordiging hebben,” merkte iemand anders op. “Ik blijf hopen dat het Verenigd Koninkrijk een voorbeeld wordt waar we naar kunnen wijzen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De wereld vergaat, riemen vastVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWas 7 oktober een bloedbad van Hamas of van Israël?
Volgend artikelHoe de Bovenklasse jou ziet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Wie brengt zijn kind nu na alle opzienbarende berichten over oversterfte naar een lokatie om de gifspuit te laten zetten dan heb je toch een behoorlijke klap met de windmolen gehad.

  • Iedereen die is gehersenspoeld ons ONDERwijs, de ‘wetenschap’, de media en de politiek.

   Oftewel… iedereen die braaf gaat stemmen en die heilig gelooft in het ONDERwijs, en die denkt dat de ‘wetenschap’, media en politiek er zijn om ons te vermaken, te informeren, te helpen, te beschermen en te verzorgen. Je kan het ze niet kwalijk nemen, iedereen is op een andere manier gehersenspoeld en weinigen zijn echt wakker op het niveau dat ze zien dat 99,99% van wat wij normaal vinden, helemaal fake is.

 2. Alle beleidsbeslissingen worden afgewogen op basis van voor- en nadelen. Omdat voor deze speciale behandeling werd gekozen zonder de verplichte tests op mogelijke toxiciteit, moeten deze voordelen enorm zijn voor degenen die dit beleid hebben gepromoot. Nu de vraag: wat zijn de verborgen eigenschappen van deze injectie?

 3. Wat ze de ouderen hebben aangedaan en vermoorden Doen ze nu voor de kleintjes van pasgeboren kits en jeugd met hun BIO-GIF ook voor hun het einde voor het leven te beëindigen door die moordfabrieken Pfizer, Astra Zenega, Janssen en Janssen, Bio Tech En hun eigen slagers die het vlees keuren op illegale omgekochte zwendel praktijken met zelfverrijking en hun illegale zwendel praktijken met dat corrupte WHO criminelen!!!!!!

 4. Gevaxxte ‘kinderen’ in Europa ? Zullen er zéér weinig zijn , daar ben ik alvast zeker van !…die ‘oversterfte’ is dan ook (weer) met een korreltje zout te nemen ….Zeg dat een weliswaar ongevaxxt maar niettemin kritisch ingesteld individu het gezegd heeft !

  • Patrick zeker kan zijn dat kinderen in dat illegale EU zwendel Wat WHO betreft zeker minder kan zijn Maar vraag mij af of je zelf kinderen heb en dat zij/ ze nog rond lopen in jouw huiskamer Maar kan jouw verzekeren dat jij geluk heb gehad maar er zijn mensen die hun kind verloren hebben door die BIO GIF zwendel zijn overleden dus denk zelf eens na als jouw het zal overkomen en weet wat die Tering zooi mensen ( kinderen KITS ) vernietigt maar jou kinderen gezond en wel zijn PATRICK door moordenaars die geen Artsen of Bioloog zijn maar gewone illegale Kwakzalvers

 5. As a result…….was er een reden….Nee, kopieergedrag van individuen en hun ego aan de haal ging met andermans gedachten….Nee, dit zijn geen vrienden maar ‘volgers’.

  Een verborgen narcist is niet in staat om ware vriendschap te onderhouden. Voor een narcist (hij/zij) is de relatie met een ander transactioneel. Dit komt neer op bruikbaarheid: je bent goed zolang je het imago van de narcist voedt of diens behoeftes (status, seks, geld, macht, vertier… ) van dat moment bevredigt.

  Welke psychische schade kunnen narcisten aanrichten?
  Heel erg veel maar als we de grootste gemeenschapsfactor aanreiken dan spreken we hiervan; het ondermijnen van het zelfvertrouwen zorgt ervoor dat het individu erg onzeker voelt en ook dat de naaste omgeving, doorgaans wegens onvermogen om te begrijpen, het individu in de steek laten dat de persoon in kwestie iets anders moet zoeken om te wonen en van nul alles in het leven dient her op te bouwen, van inkomsten, psychologische toestand tem sociaal contact en ook op gebied van materialisme blijvende angsten, chronische depressie of wederkerende depressie angst voor mensen (sociale fobie) wegens de ervaring die als traumatisch kan worden ervaren en last but not the least; dat de persoon zodanig zichzelf is verloren dat hij of zij ook lijdt aan een verdwenen zelf en terug op zoek moet naar zichzelf, ik verwijs dan ook naar narcisme dat een gevolg wordt voor een slachtoffer van narcisme als gevolg van.

  “Zéér schokkend”: Gifinjectie tegen Covid-19 slechts na consultatie huisarts toe te dienen, volgens European Medicines Agency (EMA)

  EU Vaccinatieschandaal: De regering en alle politieke partijen die dit hebben gesteund moeten verantwoordelijk worden gehouden voor hun leugens en fraude – Nederlands Europarlementariër. Dr. Michael Yeadon, voormalig directielid Pfizer: “It’s a total admission of fraudulent additions of injectables to the European market…Please spread this far and wide… ”

  Farmaceut Pfizer heeft afgelopen jaar 15 miljard dollar winst door een Nederlandse brievenbusfirma gesluisd. Een deel van dat geld komt van vaccinwinsten. Dat blijkt uit het laatste jaarverslag van de Nederlandse Pfizer-dochter C.P. Pharmaceuticals International C.V.

  “Het gaat om enorme bedragen”, zegt FTM-journalist Henk Willem Smits bij radiozender BNR. “En die winst is onbelast.” Volgens hem is het Pfizer-kantoor in Nederland een soort “gigantische brievenbus-bv”. Door legale fiscale constructies hoeft de vennootschap in Capelle niets af te dragen aan de Nederlandse schatkist.

  Smits noemt het “schrijnend” dat overheden met belastinggeld Pfizer-vaccins inkopen, maar dat het bedrijf daar zelf “geen stuiver aan bijdraagt”.

  kenmerken van het ‘Het Aquariustijdperk’ en ‘5D-CONSCIOUSNESS’ in 2023-2024
  Het individuele bewustzijn zal in deze periode toenemen (ontwaken) en mensen komen meer los van de groepsconditioneringen waarin ze leven of hebben geleefd (school-, werk-, gezin-, groep-, cultuur- en religiesystemen): loskomen van autoriteit en hokjes-denken (voorbij de dualiteit / zwart-wit-denken).

  Zo komt de mens meer op zichzelf te staan en is hij gedreven om op zoek te gaan naar zijn eigen identiteit, zijn eigen authenticiteit, aangezien dat eerder altijd voor hen – van bovenaf – werd bepaald (je vader was schoenmaker – dus jij ook). Dit kan tijdelijk zorgen voor een korte heftige emotionele identiteitscrisis – de Vierde Spirituele Dimensie (De Storm).
  De focus zal zo het komende tijdperk komen te liggen op meer zelfontplooiing en –inzicht en minder op het genereren van zoveel mogelijk materiële welvaart en ego-status (onthechten van bezit en materie): een kenmerk van de oude Derde Spirituele Dimensie.
  De spirituele trillingsfrequentie van de Vijfde Spirituele Dimensie zal hoger resoneren dan die we hebben ervaren in de Derde Spirituele Dimensie. De intuïtieve trillingen, het voelen vanuit ons hart, het spontane, het creatieve, het holistische, het zingevende – worden veel belangrijker dan het verstand, het rationele, de wetenschap, de logica, het eenzijdige, het ego en het denken vanuit een tekort en angst in plaats vanuit overvloed en liefde.

  Onze energievelden worden op dit moment vrijgemaakt (corona-crises: thuiswerken, niet-samenkomen in groepen, etc.). En we worden ons bewust van een goedwerkend immuunsysteem, gezonde voeding en ons lichaamsgewicht – en een innerlijk – energetisch zelfhelend / zelf-activerend / zuiverend DNA-technisch – schoonmaakproces van het opschonen van pijnlijke ervaringen in de vroege kinderjaren (trauma’s) en vorige levens (negatieve diepere emoties) vindt plaats. 

  Zo kan er afstand worden gedaan van oude ‘herinneringstrillingen’ in het lichaam, die belemmeren om te kunnen zijn wie we werkelijk zijn (eigen identiteit) – en te kunnen handelen vanuit vrijheid zonder zelfopgelegde beperkingen keuzes en beslissingen, die onderhevig waren aan de verwachtingen van het systeem om je heen (de schijnillusie van veiligheid van aanpasbaar gedrag vanuit angst en onzekerheid). En nu kan er daadwerkelijk ruimte vrijkomen voor het nieuwe 5D-CONSCIOUSNESS.

  Het werkelijke 5D-CONSCIOUSNESS is het voelen van de warmte van de chakra’s in het lichaam. Het ego-bewustzijn is dan volledig ‘gedissolved’ en de spirituele energie kan zo vloeiend door de chakra’s heenstromen. Je bereikt een staat van onvoorwaardelijke liefde en vrede vanuit het Al, vanuit jouw vrije wil voor alles wat leeft, van dankbaarheid en vertrouwen – en het besef van tijd en ruimte vallen in deze staat weg. 

  Een nieuwe energiebron is zo aangeboord en je hebt geen conflict, strijd en wrijving meer nodig om aan energie te kunnen komen. Er bestaan geen angst-, schuld- of schaamtegevoelens meer naar jezelf of naar anderen. Jaloezie verdwijnt en het verlangen naar stilte en rust zullen toenemen en het Hogere Bewustzijn, Pure Liefde zal in Overvloed kunnen Stromen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in