Holger.Ellgaard / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Zweden wacht nog steeds op de opwarming van de aarde volgens de onafhankelijke journalist Peter Imanuelsen.

De vrijheidslievende journalist, ook bekend als PeterSweden, zegt dat bussen worden geannuleerd nu Zweden het koudste weer van deze eeuw meemaakt! schrijft Niamh Harris.

Hij schrijft: In 2006 waarschuwden de media ons dat de mensen in 2026 vergeten zouden zijn hoe ze moesten skiën vanwege het gebrek aan sneeuw…

Nu wordt gemeld dat iemand die in Arjeplog woont een ijzingwekkend koude -49,7C (dat is -57,5 Fahrenheit) op zijn thermometer noteerde voordat deze stopte met werken toen het -50C werd.

Dit is bijna de koudste temperatuur ooit gemeten in Zweden. Het record staat op -52,6C helemaal terug in 1966.

Dit koude weer veroorzaakt problemen voor het openbaar vervoer. De stad Skellefteå, waar het vanochtend “slechts” -34C was, heeft namelijk geïnvesteerd in elektrische bussen, om het klimaat te redden natuurlijk! Hun doel is om zo snel mogelijk alle dieselbussen te vervangen door elektrische.

Maar…
Het blijkt dat ze vandaag bijna alle bussen moeten ANNULEREN vanwege het koude weer – De bussen moeten binnen worden geparkeerd om op te warmen.

Ze zeggen dat de elektrische bussen moeite hebben om warm te blijven in het koude weer.

“De elektrische bussen zullen vanmiddag waarschijnlijk uit het verkeer worden gehaald omdat ze het erg moeilijk hebben om warm te blijven tijdens het rijden…Het is duidelijk dat de elektrische bussen het meest te lijden hebben onder deze extreme kou”, zegt Marie Larsson, CEO van Skellefteå buss.

Op de vraag of dieselbussen dit soort temperaturen aankunnen, antwoordde ze “Ja. Ik bedoel, geen enkele bus kan dit soort temperaturen lang aan…als het meerdere dagen zo is, hebben alle bussen er last van.”

  Waarom zijn orka's begonnen met het aanvallen van boten?

Het is dus te koud voor de nieuwe elektrische bussen. Ze investeren al die tijd en geld in iets dat niet werkt vanwege het weer.

Elektrische bussen in de Noorse hoofdstad Oslo zijn dit jaar ook uitgevallen door het koude winterweer.

Het lijkt erop dat sommige plaatsen behoefte hebben aan opwarming van de aarde zodat hun elektrische bussen goed kunnen werken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Dr. Colemnan: Meest voorkomende leugens verteld door klimaatveranderingspsychopatenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBreaking: De klantenlijst van Epstein is vrijgegeven
Volgend artikelTienduizenden Duitse boeren komen in opstand tegen de netto-nul agenda van het WEF – Media Blackout
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Hahaha dit is toch heerlijk nieuws.. alweer een mislukking van links, die gewoon door wil drammen , net als destijds de HSL lijn. Ik geniet hiervan ..

  • Hallo mensen met een warmtepomp, genieten jullie al een beetje.
   Volgens Rutte zijn jullie allemaal VEEL goedkoper uit dan de op gas gestookte verwarmingen.
   Wat aardig van Rutte om je op tijd te waarschuwen.
   Nu hou je tenminste geld over, we gaan hem straks nog Missen.!

   • Het is hier volgens mij ook nog geen 10 jaar geleden dat we weken nachttemperatuur hadden van – 20 en overdag -10. Tot diep in april zelfs. Hoe zouden die warmtepompen blijven staan tijdens zo’n vorstperiode?
    Door die Gore Hugo, ja hij weer, heb ik vorige maand een goede cv moeten laten vervangen om juist niet zo’n ding opgedrongen te krijgen na 2025

    • Gelukkig is mijn oudste zoon handig en ingineur,die heeft het ding ingekocht via zijn bedrijf en zelf bij mij geïnstalleerd. Onderhoud 1x per jaar door een vriend van hem voor 30€ . Dus ben goed gematst ,scheelt me zeker 1000€ in de portemonnee nu. Vond het ook wel niet om te lachen maar dacht ik ga hugootje voor zijn.🤔

    • Met al die warmtepompen word het alleen maar kouder aangezien die de warmte uit de buitenlucht onttrekken. Het zijn omgekeerde koelkasten.

  • En ze zullen blijven doorgaan. Links en hun globalistische vrienden geven er niets om.

   Hun echte doel is vernietiging van het weste in zijn totaliteit. Inclusief de bevolking. Zij weten maar al te goed dat er een polar shift en een ijstijd aankomt.

   Daarom zijn ze massaal bunkers met ondergrondse boerderijen (ja je leest het goed) aan het bouwen.

  • Tja die domme hypocriete linkse figuren daar in Zweden en Noorwegen hadden beter naar Duitsland moeten kijken daar hadden ze een paar jaar geleden de elektro bussen weer vervangen door diesel omdat ze precies dezelfde problemen ondervonden plus dat ze bergen niet tegenop konden rijden benieuwd wat ze ze hier die linkse hypocrieten te vertellen hebben muisstil zijn ze ik hoor ze ook niet dat Ierland hun windmolens laten draaien op dieselmotoren omdat die windmolens niet effectief zijn🧐😜😂😂😂😂😂😂🖕

   • Veel Zweden zweren bij hun diesel….. Meeste kans dat die start bij die kou (met diesel verwarmer) De diesel van mij zei bij deze opwarming van de aarde bij -28c de mazzel……….

  • De HSL is een bizar prestige project met als dieptepunt de tunnel onder het groene hart. Men had veel beter de lijnen Amsterdam – Leiden – Den Haag – Rotterdam en Gouda – Utrecht viersporig gemaakt of het plan-Bos moeten omarmen: de HSL koppelen aan bestaande infrastructuur A13 en A4.

 2. Skellefteå is een linkse kutstad. Dat zie je al vanop de E4 die erdoor loopt. Overal hun klimaat propaganda, alles moet elektrisch. (zal niks te maken hebben met de batterij fabriek NorthVolt die ze daar zijn aan het bouwen.)
  Zitten ook enorm veel niet-europeanen.

  • In ruim tien jaar is de Zweedse bevolking gegroeid van 8 naar 9,6 miljoen inwoners door het binnenhalen van grote aantallen kansparels uit Afrika & Azië die niets op hebben met de Zweedse manier van leven.
   De huichelachtige Zweedse vorst Carl XVI Gustaf (1946) stipte in zijn kersttoespraak het bendegeweld aan waar steeds meer steden mee kampen, maar als bezoeker van de Bilderberg-conferentie (1954) & lid van The Committee of 300 aka The Olympians (1727) is hij natuurlijk uitstekend op de hoogte van het Coudenhove-Kalergiplan (1926) met als doel de omvolking van Europa.

 3. Ja het is zo dat als de koude niet naar het westen komt dan moet het ergens anders wel terecht kunnen Opwarming van de aarde is er al altijd al geweest maar dan niet door de mens zoals nu beweerd wordt maar dat heeft weer een andere uitleg dat de rijken der aarde willen dat de leefruimte op aarde aan hun grenzen zijn waar je kunt wonen!!!! Vandaar dat ze covid 19 spuiten hebben gepromoot en veelal gedwongen opgedrongen hebben om de teveel mensen op deze aardkloot te reduceren….. ER werd beweerd dat er over 50 jaar 10 miljard mensen zouden rondlopen op deze vervloekte aardkloot Maar ik denk dat ze de prognose kunnen bijstellen naar 5 of zes miljard en dat ze de thermometers moeten aanpassen op de gevoelstemperatuur van de mens van heden Exstreme temperaturen zijn er altijd al geweest in sommige werelddelen zolang de aarde al ronddraait en dat zal anno 2024 niet anders zijn!!!!! Ja de mens moet stappen terug doen in gebruik en gewoonten maar dat wil die niet! Tenzij Rutte en consorten (EU/WEF) daar verandering in brengt als die Navo baas gaat worden??????

 4. Waar die chemical trails al niet toe kunnen leiden.

  Is de bewust gedaan of zou dit uit de hardgelopen zijn bij het uitzetten van die chemical trails?

 5. Tja, stimuleren van gebruik van elektrische bussen, auto’s ed. Was en is voorbereiding op het stoppen van verkeersbewegingen, zeker in koude periodes. Een van de mogelijkheden om de bevolking thuis te houden.
  Toch wel zielig voor die pareltjes die zomaar in zo’n koud land worden neergezet; zo’n kou zijn ze vermoedelijk ook niet gewend. 🙂
  We gaan het allemaal wel zien.
  Maar lieve mensen blijf wakker , we zullen het nodig hebben.

 6. De meeste mensen hebben maar een beperkte voorstelling hoe een diesel motor eigenlijk werkt en hoe je bij lage temperaturen zo’n motor moet behandelen. Dan is het handig een paar wetten van de thermodynamica te begrijpen en toe te passen.

 7. In de sneeuw chaos op de Zuid Zweedse snelweg vorige week vroren de idioten bijna dood een hun elektrische auto’s Je moet echt een dood wens hebben om in een elektrische auto te gaan rijden hier in Zweden……..

  • Het is eigenlijk meer de batterijen die het probleem zijn. Andere vormen van elektrisch rijden zouden denk ik best kunnen. Die wagen van Troy Reeds bv of als je dat een brug te ver vind zo’n necar doet het wellicht ook wel.

 8. Ik las recent, dat de laders voor electrische auto’s in California worden aangedreven met diesel. Heb niet kunnen verifieren, maar zou best kunnen, sinds ik hier lees dat windturbines ook moeten geholpen worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in