Klimaatveranderingspsychopaat Alec toont zijn vernielde hand. Via Twitter

De wilde en roekeloze opwarmingsfascisten die beweren dat de wereld warmer (of mogelijk kouder) wordt als gevolg van de activiteiten van de mens, vertellen een groot aantal leugens. Diezelfde leugens worden vervolgens herhaald door politici, journalisten, halfgare alarmisten, campagnevoerders, mensen die demonstreren en kinderen die waarschijnlijk moeite hebben met hun tafel van twee maar zichzelf graag beschouwen als deskundigen op het gebied van meteorologische excentriciteiten. Uiteraard weigeren de hysterische idioten die in klimaatverandering geloven (net als de idioten die het vaccin covid-19 promoten) om over hun overtuigingen te debatteren, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Hier volgen slechts enkele van de meest flagrante leugens die door deze ellendige bende krankzinnigen worden verteld:

Zij beweren dat het klimaat veranderd is en snel verandert. Wat ze niet vermelden is dat het klimaat altijd al veranderd is. Het verandert al miljarden jaren en zal dat ongetwijfeld blijven doen. Hoewel er heel wat leugens worden verteld, is er geen bewijs dat deze veranderingen zijn verergerd of versneld door koeien, auto’s of vliegtuigen.

Zij beweren dat de wereld op een crisis afstevent. Ze voorspellen dit al tientallen jaren. Elke specifieke voorspelling is gekomen en gegaan zonder dat er iets is gebeurd. Beweringen dat de zee tot gevaarlijke niveaus zal stijgen zijn volledig fictief en niets anders dan roekeloze, onverantwoordelijke paniekzaaierij.

Niemand weet precies welke schade de uitstoot van kooldioxide kan aanrichten of hoe relevant deze is. De toename van de hoeveelheid kooldioxide begon voordat olie en gas op grote schaal werden gebruikt. De mens zelf is een natuurlijke producent van koolstofdioxide en veel van degenen die de mythe van de klimaatverandering propageren, geloven dat het antwoord is de wereldbevolking terug te brengen van ongeveer 8 miljard tot 500 miljoen.

  Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

Het is niet waar dat alle of zelfs de meeste klimaatwetenschappers het erover eens zijn dat klimaatverandering bestaat of een bedreiging vormt. De meeste onafhankelijke wetenschappers zijn het erover eens dat de media de gevaren sterk hebben overdreven. Een recent artikel meldde dat slechts 0,3% van de wetenschappers het ermee eens is dat de mens de klimaatverandering veroorzaakt. De klimaatveranderingspsychopaten beweren dat 97% van de wetenschappers hun argumenten ondersteunen, maar dit is gewoonweg gevaarlijke onzin, bedoeld om een mythe te promoten. De vermeende risico’s van klimaatverandering zijn slechts veronderstellingen, gebaseerd op gissingen en wensdenken. Veel van de wetenschappers en schrijvers die de mythe van de klimaatverandering promoten, ontvangen enorme sommen geld van activisten, pressiegroepen en niet-gouvernementele organisaties. Er zitten verborgen agenda’s achter de mythe.

Weersvoorspellers beweren te weten hoe het weer er over 50 jaar uit zal zien. Dat is vreemd, want ze geven toe dat het moeilijk is om een paar weken vooruit te voorspellen en vaak lijken ze moeite te hebben om ons te vertellen hoe het weer morgen zal zijn.

Zij beweren dat orkanen en tornado’s vaker voorkomen en sterker zijn. Het bewijs toont aan dat dit niet waar is. Er is absoluut geen bewijs dat orkanen of tornado’s sterker zijn of vaker voorkomen. Evenmin is er enig bewijs dat sneeuwstormen of overstromingen erger of minder zijn dan decennia geleden. Als er meer overstromingen van huizen zijn, komt dat doordat huizen in overstromingsgebieden zijn gebouwd of doordat rivieren niet goed worden uitgebaggerd.

Zij beweren dat bosbranden vaker voorkomen en vernietigender zijn. Dit is duidelijk niet waar. Er zijn tegenwoordig minder ernstige bosbranden dan tientallen jaren geleden.

  Michael Moore over de leugen van "Groene energie"

Zij beweren dat de zeespiegel snel stijgt en de oorzaak is van kusterosie. Dit zijn leugens. Kusterosie is een algemeen, historisch probleem en heeft niets te maken met de zeespiegel. Het zeeniveau is niet beïnvloed door de klimaatverandering. Bescheiden veranderingen in de zeespiegel zijn normaal en van weinig belang.

Windturbines, die op grote schaal worden gepromoot als alternatief voor kolen, olie en gas, zijn onbetrouwbaar en daarom nutteloos. Ze produceren intermitterend elektriciteit (alleen als het waait) en de bouw en het onderhoud ervan kosten zoveel energie dat ze energienegatief zijn. De energie die nodig is om de windturbines te bouwen en te onderhouden komt uit olie, gas en kolen.

Zonnepanelen zijn ook inefficiënt en onbetrouwbaar. Ze produceren geen elektriciteit als de zon niet schijnt en dat betekent dat er ’s nachts geen elektriciteit wordt geproduceerd. Zonnepanelen vereisen enorme hoeveelheden land en zijn opmerkelijk inefficiënt. Het kost veel energie om ze te produceren en te installeren.

De mythe van de klimaatverandering wordt gepromoot door een giftige mix van ranzige politici, zakenmensen, beroemdheden en journalisten – van wie de meesten een gevestigd financieel en politiek belang hebben bij het verkopen van hun leugens.

De meesten van hen die de mythe van de klimaatverandering promoten, handelen uit eigenbelang en niet in het belang van de planeet of de mensen. Hun acties staan zelfs lijnrecht tegenover het algemeen belang.

Overal waar je kijkt vallen de leugens op.

De productie van batterijen om elektriciteit op te slaan en de productie van elektrische auto’s zijn een verspilling van tijd, geld en energie en vereisen de bouw en exploitatie van enorme mijnen om de benodigde mineralen te vinden en op te graven.

  Klimaatactivisten schreeuwen steeds luider om klimaatrealisten in de gevangenis te zetten

Het bewijs bewijst onomstotelijk dat elektrische auto’s aanzienlijk schadelijker zijn voor de planeet dan auto’s met verbrandingsmotoren. Het zelfingenomen geblaat van degenen die elektrische auto’s promoten, maken, verkopen en gebruiken zou meelijwekkend zijn als ze niet zo gevaarlijk en schadelijk waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta ThunbergVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHonderden YouTubers die tijdens de pandemie Covid-vaccins propageerden hebben nu Turbokanker
Volgend artikelJamie Foxx naar verluidt BLIND en gedeeltelijk VERLAMD na te zijn gedwongen tot het nemen van het Covid-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. 70er 80er jaren kinderen voor kinderen , Vara.
  Kinderen zingen over zure regen.
  Kale boomtoppen en de laatste boom.

  Kinderen van de angst….
  Je kunt ze alles wijs maken.
  De cognitieve dissonantie is een Ultra makkelijk te (trauma)- programmeren Mind- Kontrole systeem.
  Net zoals het beloningcentrum in de hersenen je kan laten denken dat je goed voelen de facto goed is.
  Als ex party ganger weet ik dat dit absolute masochistische selfdelusie is.

 2. De echte klimaat verandering is dat de meerderheid de leugens begint te doorzien.
  Theses anti theses oplossing.
  Creëren van problemen om relevant te blijven in het van munchausen by proxy , jij kunt niet zonder mijn hulp verslaving.
  De gans met het gouden ei waar in ik een financieel eigen belang door de strot van nietsvermoedende voorbijgangers tot gedwongen klant van mijn bullsnitzel product maak.
  De bakker en slager die verkeer tegenhouden en claimen dat ik klant ben.
  Als de kroegeigenaar dit nou deed.

  Europa is een chemisch afvalputje inzake obsolute overschot chemie mengen met stookolie, de reden waarom Rotterdam de grootste haven en pernis huisvesten , schepen varen 100den mijlen om om hier olie te kunnen bunkeren tegen spotprijzen.
  Bij Tata steel en dupont lopen geen activisten.
  Of bij de Mac of bij google data centras.???
  Nee ik moet de wereld redden met ledlampjes die mijn ogen verzieken
  Ik moet Tessa rijden op andermans noeste arbeid subsidies en meehelpen oerbossen om te keren en kindslavernij te promoten en een blauwgeel deugvlaggetje geeft aan hoe fantastisch ik nu ben.

  Ga zelf lekker fietsen , de gemeente vergoeden de elektronische zeldzame aarde metalen oplaad fietsen met dank aan….,
  De noeste arbeid van…loonslaaf.subsidies

  • Het is precies wat u zegt: “het van munchausen by proxy , jij kunt niet zonder mijn hulp verslaving.”- overheidsdictaat.

   En dan zijn de ‘wokies’ degenen die aan het Stockholm-syndroom lijden!

  • Helemaal gelijk. Het is een oplossing op zoek naar een probleem.

   Zo noemen ze ook de gebruikte methode van de Frankfurter Schule, de Hegeliaanse dialectiek:

   These, antithese; syntnese. Crisis, overreactie; compromis. Waarbij de synthese, het compromis het beoogde doel is.

   Een bijkomend voordeel is de constante angst. Waardoor de amygdala het subject meegaand maakt.
   Ik heb een stukje van dat boek van Al Gore gelezen. Niet doorheen te komen wat een vrijmetselaar gezemel. Maar het begon ook over de amygdala van kippen die als bevroren naar hun bedreiger kijken. Dat was lang geleden toen ik nog onder de indruk was van de film ‘An inconvenient truth’. Ik prikte toen al gaten in zijn bewijsvoering en ging er daarom niet in mee.

   Pas later kreeg ik echt door hoe zo’n grote, goed betaalde, leugenaar deze Gore, Al is. En dat hij volledig lid van de ‘ringklopper’ club is (ring met passer en winkelhaak logo).

   Ondertussen is deze film nu al compleet achterhaald met zijn idiote profetieën.

 3. Ik ben werkzaam op zee. Het weer op zee is een belangrijke factor in de werkzaamheden die uitgevoerd worden binnen het bedrijf waar ik werk.
  Zo ga je niet steigerbouwen vlak bij de railing als er hoge golven zijn, want dan kun je je man over boord team niet lanceren.
  Ook kun je geen supply boot lossen als er hoge golven staan. En als het bijvoorbeeld mist of ijzelt vliegen er geen helikopters, dus ook in veel gevallen de SAR die dan niet vliegt. Daar stem je je werkzaamheden op af.

  Hiervoor krijgen wij elke 6 uur een weerbericht van een specialistisch meteobureau.

  Het gebeurt maar al te vaak dat het weerbericht niet klopt. Dat loopt dan uiteen tussen een weather window wat een paar uur verschoven blijkt te zijn. Waardoor bijvoorbeeld de boot in het donker gelost moet worden en dat er overwerk gemaakt moet worden. Tot aan complete revisies die gestuurd moeten worden omdat het gewoon totaal niet klopt, recent heel veel revisies i.v.m. mist.

  Niet ten nadele van dat meteobureau, maar we zijn effectief gewoon niet in staat om het weer nauwkeurig 6 uur vooruit te voorspellen. Het is gewoon gigantisch complex.

  Echter men pretendeert wel het klimaat zeg 30 jaar vooruit te kunnen voorspellen. Ik heb daar moeite mee.

 4. Als je de aarde vermoord dan zal het klimaat wel redelijk stabiel blijven.
  Kunnen de robotten wanneer alles uitgestorven is en ze zelf beginnen te roesten wellicht met bewaarde dna samples een andere planeet uitzoeken om te verkrachten.

 5. Psychiatrische patiënten zijn het, die klimaatfascisten, stuk voor stuk.
  Politici, media en bedrijfsleven die dit aanmoedigen en faciliteren zijn net zo fout.
  Tijd voor de green awakening.

 6. We werken al sinds begin 1900 tegen de natuur in, door de massale infrastructuren en stedenbouw wordt er volop zeezand gejat van de stranden en dan de zeespiegelstijging de schuld geven. Door de massa ontbossing om huizen e.d. te bouwen waardoor de vrijgekomen grond verhard wordt en geen water meer op kan nemen bij regenval veroorzaken regelmatig overstromingen. Zoals als windmolens vernietigen de omgeving. Deze hakmolens maaien alle natuur leven uit de lucht, veroorzaken een enorme trilling in de grond. Waardoor de al het ondergrondse leven vernietigd worden en de aarde verdicht. Resultaat de hele omgeving verdroogd. Door ego-engineering wereldwijd, om bewust droogte of overstromingen e.d. te veroorzaken. Of door chemische afval toe te voegen aan de brandstoffen, zodat het chemisch afval een hulpstof wordt wat geld oplevert i.p.v. kosten om het te kunnen verwerken. Of die giftige troep in hout impregneren en dan het verkopen als duurzaam hout. Waar menig speeltuintjes mee gebouwd zijn, die zwaar kanker verwekkend zijn.

  Wat we eigenlijk over de gehele linie zien is dat de grote internationale bedrijven van de globalisten de aarde met steeds grotere haast slopen puur uit hebzucht. De winsten zijn voor de aandeelhouders en alle schade die het veroorzaakt wordt op het bordje van de bevolking gelegd. Door ons fiatvaluta systeem wordt dit in de hand geholpen, doordat het onbeperkt aangemaakt kan worden uit het niets.

  Burgers zijn een ander woord voor borgstellers. De regeringen lenen geld bij de centrale banken tegen 6% rente uit naam van de inwoners, zonder dat daar overleg bij is. Terwijl alle regeringen zelf geen rode cent hebben. Daar de regeringen niets anders zijn dan private coöperaties die met een list en bedrog systeem iedere inwoner van een vrije mens omdoopt tot een fictief bedrijf wat onder de coöperatie zou vallen als borgsteller.

 7. Je hebt ook van die figuren die een paar kreten van Freud of Darwin kennen maar verder totaal niet weten waar het over gaat. Je staat altijd schaakmat met ze. Het gaat meestal over de meisjes, of over racisme. Jarenlang hoorde ik niets anders om me heen. Meestal speelt het een rol in creationisme versus evolutie, deze polarisatie was vooral sterk in Engeland. Dezelfde kliek anarchisten heeft zich kennelijk geworpen op het klimaat.

  • Uit de mineralen (1) kwamen de planten (2) voort, uit de planten de dieren (3), uit de dieren de mensen (4), het kruis tussen geest en materie, tussen dier en god. Je kunt dus nog 2 kanten op. Uit het mensenrijk komt het zielenrijk voort (5). Dus de mens is nog niet de kroon op de schepping. De zondeval was het punt toen de eerste zielen vanaf hun niveau in de materie incarneerden in de diermens en er een heel andere soort ontstond, die kon denken. Dat denken werd bevorderd doordat er een groep zielen van Venus zich vermengde met de aardse mensheid. Evolutie is een boog waarbij van boven naar beneden het diepste punt van materialisatie wordt bereikt en daarna de weg terug omhoog begint.

 8. Als we met zijn allen meedoen aan de klimaat lockdowns en restricties vanuit de politiek en Hollywood , dan kunnen we ervan verzekerd zijn dat het klimaat heus nooit meer zal veranderen en de aarde echt zal stoppen zijn eigen natuurlijke weg te gaan. Ja heus !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in