Foto ter illustratie © Marc NL op English Wikipedia (Public Domain)

De VigiBase van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) laat momenteel zien dat ten minste 121.559 mensen die zijn “ingeënt” tegen het coronavirus nu lijden aan één of meer psychiatrische stoornissen, bericht Ethan Huff.

Het meest voorkomende probleem is slapeloosheid, gevolgd door angst, een “verwarde toestand”, “slaapstoornissen”, “nervositeit”, “desoriëntatie”, “acute stress stoornis”, “rusteloosheid”, hallucinaties, depressie, “sombere stemming”, “paniekaanvallen”, “slechte slaapkwaliteit”, “delirium”, “agitatie”, “nachtmerries”, “abnormale dromen”, “eetstoornissen”, een “psychotische stoornis” of “acute psychose” of “psychotisch gedrag”, en tic-stoornissen.

VigiBase toont ook 213 meldingen van een bijna-dood ervaring na injectie, 57 voltooide zelfmoorden en 25 gevallen van “exploderend hoofd syndroom”, een aandoening die LifeSiteNews beschrijft als “het horen van een zeer hard geluid zoals een explosie, geweerschot of bekkens die kletteren alsof het vlak naast hen is”.

Bijna 30.000 gevallen van psychiatrische stoornissen na de injectie zijn ook gemeld bij de Britse Yellow Card, een meldsysteem voor ongewenste voorvallen in het Verenigd Koninkrijk.

“Van het virus dat COVID -SARS-CoV-2 veroorzaakt is bekend dat het een krachtige immuunrespons uitlokt, waaronder het vrijkomen van grote hoeveelheden proinflammatoire cytokines,” zeggen de onderzoekers van het casusverslag.

“Er wordt verondersteld dat een door COVID-19 veroorzaakte cytokinenstorm het risico op psychose kan verhogen,” voegden ze eraan toe, verwijzend naar 42 gerapporteerde gevallen van psychose gelinkt aan deze vorm van ontsteking.

Aangezien de zogenaamde “vaccins” een ontstekingsreactie uitlokken bij de ontvangers, wordt aangenomen dat dit de oorzaak is van de sterke toename van psychiatrische stoornissen.

Zorgen covid “vaccins” ervoor dat mensen krankzinnig worden?

Een studie uit 2018, zo blijkt, ontdekte dat studenten van middelbare schoolleeftijd met hogere niveaus van serum interleukine-6 (IL-6) na vaccinatie enkele van de meest ernstige depressieve symptomen vertoonden. Dit was vóór de Covid-griepprikken, natuurlijk, maar het uitgangspunt is hetzelfde.

  Pfizer geeft in vertrouwelijke documenten toe dat zijn Covid-19 prik Vaccin-Geassocieerde Versterkte Ziekte kan veroorzaken; en real-world gegevens bewijzen nu dat dit zeker het geval is

Een andere pilotstudie uit 2017 die naar vaccinatiegegevens van kinderen keek, ontdekte dat kinderen die werden gediagnosticeerd met neuropsychotische aandoeningen zoals anorexia nervosa, obsessieve compulsieve stoornis (OCD) en tic-stoornis, meer voorkwamen onder onlangs gevaccineerde kinderen.

Spoel door naar het heden en mensen die onlangs zijn geïnjecteerd tegen de covid-griep overspoelen ziekenhuizen met allerlei vreemde nieuwe ziekten die de autoriteiten “covid” noemen.

In het Sharp Memorial Hospital in San Diego, bijvoorbeeld, werd een voorheen gezonde jonge vrouw van in de 20 met spoed naar de eerste hulp gebracht wegens overmatig urineren. Haar familie maakte zich ook zorgen over het feit dat ze niet goed sliep en voortdurend angstig was.

Deze jonge vrouw had geen voorgeschiedenis van geestesziekte, voor alle duidelijkheid. Ze raakte er echter zo van overtuigd dat “covid” haar darmen en nierfunctie “uitschakelde”, dat ze in feite het vermogen verloor om te redeneren.

Het blijkt dat al het psychologische terrorisme van de regering en de media dit arme meisje ervan overtuigde dat haar lichaam faalde door een onzichtbaar virus.

De volgende dag kwam dezelfde jonge vrouw terug in het ziekenhuis en klaagde dat ze “beschuldigende stemmen” hoorde. Bloedonderzoek wees uit dat ze twee verhoogde leverenzymen en een hoge bloeddruk had van de dag ervoor.

Later werd de jonge vrouw naakt aangetroffen in haar ziekenhuiskamer, poepend over de hele vloer. Het lijkt wel alsof de “vaccins” ervoor zorgden dat ze bezeten werd door demonen en volledig psychotisch werd.

Artsen probeerden haar psychiatrische medicijnen te geven, maar het probleem verergerde alleen maar. Ze werd naar verluidt “steeds psychotischer” en catatonisch voordat ze uiteindelijk een grote epileptische aanval kreeg.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVAERS-rapport: Baby van ‘volledig gevaccineerde’ moeder sterft na geboorte bloedend uit mond, neus
Volgend artikelCovid injecties kunnen het centrale zenuwstelsel op hol doen slaan, mogelijk levenslang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Ik denk dat het een 1 2tje is en niet alleen de injecties zijn maar ook de gevolgen van psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking door de eigen regering.

  Voor alleenstaanden is huisarrest mentaal heel zwaar. Met zoals voor ouders met jonge kinderen in een appartementje drie hoog twee achter om het maar zo te zeggen plus al die angst porno kan niet anders dan ook een rol spelen. Zeker als de zogenaamde ”bevrijding door injecties” onjuist blijkt te zijn.

  Gooi dan nog eens de negatieve gevolgen op de hersenen (en wie weet ook zeg de hormoon huishouding) er boven op en dan heb je, volgens mij een recept voor rampen zoals in dit stuk worden beschreven.

  Weet ik dat zeker? Absoluut niet want ik ben geen medicus. Wat ik wel weet is dat langdurige isolatie niet voor niets als marteling wordt beschouwd door vele instellingen om maar wat te noemen. Rituelen zoals muilkorven, afstand houden etc ala een sekte komt daar nog eens bovenop.

  Ik kan eenieder de film Jacobs Ladder aanraden om te zien wat experimenten kunnen doen. Is ook een heel goede film.

  Groeten,
  Hugo

 2. Pharmakeia..
  Definition
  1.the use or the administering of drugs
  2.poisoning
  3.sorcery, magical arts, often found in connection with idolatry and fostered by it
  4.metaph. the deceptions and seductions of idolatry

  Het is een open deur voor demonen

 3. Waar is dat bij de who dan terug te vinden? Dat zou ik uit interesse graag vernemen, aangezien wij ook het vermoeden hebben dat dit invloed heeft op de geestelijke gesteldheid bij (sommige) mensen.

 4. Twee mannen genaamd Hugo en Mark willen 17 miljoen mensen hun wil laten opvolgen. Dat wou Hitler ook om zijn perfecte ras te creëren, blond met blauwe ogen. Tussen haakjes hij had zelf zwart haar en zwarte ogen. Nu willen deze twee comedianten gezonde mensen ziek maken om zogenaamde kwetsbare mensen te beschermen. Wij zijn allemaal gezond of niet gezond en als onze tijd gekomen is om te gaan dan helpt geen enkele vaccinatie. Deze twee doen alsof de vaccinatie zorgt dat je niet doodgaat. Mijn oma zegt altijd. Je gaat dood als je tijd gekomen is. Wat deze twee vergeten is dat je een virus niet kan stoppen om zijn werk te doen. Als je probeert om het te stoppen wordt het sterker en moet je iedere keer een andere vaccine uitvinden en tegen de mensen zeggen, je hebt dit nodig voor bescherming. Nu hebben ze over de booster prik maar als deze niet helpt omdat de virus verder muteert welke gaan ze gebruiken. Dan blijft de laatste vaccinatie en die heet RIP vaccine en dan zijn we zeker van Covid19 af. Enige manier om van deze virus af te komen is, de zieke mensen scheiden van de niet zieken en proberen die met medicijnen te helpen. Als ze gezond worden komen ze terug in de samenleving en de virus muteert niet. Je kan de natuur niet stoppen want alles wat gebeurt in dit leven heeft een reden en die moeten we accepteren. Hoe hard het ook klinkt. God heeft een missie voor ons allemaal en als we het volbracht hebben moeten we gaan. Wanneer en hoe dat weet niemand. Het kan corona zijn maar het kan ook iets anders zijn. Vergeet niet vandaag ben je ouder dan gisteren maar jonger dan morgen maar als je morgen haalt dat weet niemand. Remember you live every day but you die once. Laat Rutte en de Jonge in hun eigen wereld leven. Ze moeten niet vergeten dat wij in een democratische land leven en niemand kan ons dwingen om iets tegen ons wil te doen. Groetjes van Desquiz en na deze poppenkast moeten we allemaal plastische chirurgie laten uitvoeren op onze oren. Door het dagelijks dragen van de mondkapjes krijgen we allemaal flaporen.

  • Ja Ivermectine werkt dus kennelijk echt > en zou toegestaan moeten worden wereldwijd!!!!!!Aan corona gaat niemand dood….er zweven minstens 150 miljoen verschillende virus-soorten door de dampkring.. anders waren we allang al allemaal dood.
   We eten teveel dieren en suiker en zitten teveel op onze kont en daarnaast een slecht liefdesleven en werkstress….en dat krijgt allemaal Corona met zware onderliggend klachten> kinderen van 100 kilo wow
   Vrouwen met een kont waar 10 hippo’s in passen…en allemaal diabetes

 5. Ik werk op een universiteit waar ik een behoorlijk aantal mensen met grote regelmaat zie. Mijn leidinggevende gelooft heilig in elk woord dat Mark en hugo uitkramen en heeft letterlijk in de rij gestaan (inmiddels 3 keer) voor zijn prikken. Hij is volkomen veranderd, en is behoorlijk labiel geworden.
  Een andere collega heeft een lontje van slechts enkele atomen lang en gaat bij het minste of geringste volkomen door het lint.
  Zo zijn er nog veel meer die niet de oude meer zijn. Een griezelige ontwikkeling.

   • Uit ervaring kan ik vertellen: als ze ERGENS met oogkleppen oplopen. Alleen degenen die geld ontvangen praten “de waarheid” en de rest moet z’n mond houden en ja knikken. Dit is de korte versie van een verhaal dat ik zelf mee heb mogen maken bij de Universiteit Leiden.
    Reken er maar op dat iedereen bij de universiteit vooraan in de rij stond om zich in te laten enten. Als ik het van iemand tot voor kort aan de Universiteit Utrecht werkte mag geloven, in Utrecht dus ook. Ze lachten hem daar letterlijk uit omdat hij met bewijs aankwam.
    De wetenschappers van tegenwoordig, everybody! Niet meer dan een doctrine.

  • op de universiteit werken geen intelligenten en een diploma halen is nog geen bewijs van intelligentie alleen maar van lezen en uittreksels maken….men kan er zelfs leren hoe een nog grotere nucleaire bom te maken of nog meer onzin…..ipv kennis te gebruiken om de mensheid te helpen,worden we professor en krijgen dan steekpenningen van allerlei crupuleuze bedrijven/industrie-en en zelfs politici.. zodat we dan bedrijven als Pfizer gaan adviseren om een nieuw vaccin sneller te maken dan officieel de bedoeling is.Of we gaan in het OMT zitten als quasi expert en vertellen onzin aan het volk> want jahaa als prof het zegt dan = het waar!!!??

   • @F@ckyou all
    Uni’sl, academiën alle zogenaamde hogere instellingen, leren je oude kennis opnieuw te gebruikenl, hoogstens in een andere kluts.
    Niets nieuws is daar te vinden!
    Om tot dat nieuwe te geraken zou je je intensief moeten trainen om in het huidige moment te zijn: daar waar de toekomst nog geheel ongewis is/nog geen enkele vorm heeft; het echte avontuur!

   • De mensheid zou zich niet alleen in de hersenenbewust moeten worden, want zo ging het bij de nazis ook, maar wij moeten ons ook bewust moeten worden van de ziel, anders dienen wij demonen!

 6. 99% van de mensheid heeft al een lichte tot zware vorm van ziekte van Downsyndroom… dus wereldwijde gekte alom… voordat corona er was leek het normaal…. 🙂

 7. WHO data onthult: Covid-“vaccins” veroorzaken psychiatrische stoornissen bij honderdduizenden mensen
  https://www.frontnieuws.com/who-data-onthult-covid-vaccins-veroorzaken-psychiatrische-stoornissen-bij-honderdduizenden-mensen/

  Het meest voorkomende probleem is slapeloosheid, gevolgd door angst, een “verwarde toestand”, “slaapstoornissen”, “nervositeit”, “desoriëntatie”, “acute stress stoornis”, “rusteloosheid”, hallucinaties, depressie, “sombere stemming”, “paniekaanvallen”, “slechte slaapkwaliteit”, “delirium”, “agitatie”, “nachtmerries”, “abnormale dromen”, “eetstoornissen”, een “psychotische stoornis” of “acute psychose” of “psychotisch gedrag”, en tic-stoornissen.

  Bij de meeste mensen veranderd er dus niets 🙂

 8. Demonie mensen, demonie! Zombie Apocalyps.. demonie. Pharmacy..pharmakeia zul je bedoelen!! Ga dat maar eens onderzoeken mensen, dan kom je tot de bron van dit hele verhaal

 9. zo een soort artikel wacht ik al 2 jaar op. Ik ben een blauw helm veteraan die.in de enclave van sebrenica in 1995.heeft gezien wat de waanzin van je overheid kan.betekenen voor 8000 onschuldige.slachtoffers. als ik had mogen vechten. Wij alle die.daar waren met onze wapens dan was ik nu niet het wrak wat ik ben. Ik heb PTSD en ben al 8 jaar in behandeling
  Heeft.me.mijn relatie.en.gezin gekost. Je hoort er niks over. Komt.nooit op tv. Op 4 mei hoor je ons.geluid.niet. en ik neem deze prikken niet. Hier ben ik dus bang voor. Maar mijn huisarts, ministerie en.veteranen organisatie willen hier niks.van weten als ik dit aankaart.

  • En dan is het misschien nog goed dat je indertijd het ware verhaal over Yugoslavië niet hebt geweten, anders was je helemaal over de rand gegaan. Het waren namelijk niet de Serviërs die daar de oorlogsmisdaden begaan hebben, maar het schorem van de NAVO. De Serviërs hebben (te laat) geprobeerd zichzelf te beschermen.

   Kijk naar Bosnië: Afsplitsen en uiteindelijk autonomie, zelfs tegen een meerderheid van het volk in, allemaal OK. Abkhazië waar een grote meerderheid onafhankelijjk wil sinds decenia, ten strengste verboden, het land en hun paspoorten worden niet erkend en de bevolking kan zich gelukking nu enigszins bewegen omdat de Russische Federatie ze van Russische paspoorten voorzien heeft. De Krim, 97% heeft voor autonomie gestemd en dat niet alleen in 2014, maar eerder al twee maal sinds het uiyeenvallen van de Soviet Unie, maar neen, dat gaat echt niet hoor, de Krim teruggeven aan de Oekraïne en de Russische inwoners eraf flikkeren.

   Dit soort gelul gebeurd overal want hetzelfde schorem maakt bijna overal de dienst uit.

   Ga er niet van uit dat defensie of welk ministerie dan ook je ooit gaan helpen, want daarmee zou men toegeven boter op het hoofd te hebben. Mijn oude heer heeft na 3 jaren op Oost Java ook alleen maar een schop na gehad.

   Ga boksen of zoek een goede karate school o.i.d. en train en zweet de ellende uit je hoofd en je lijf. Of regel een svd en doe iets aan het schorem achter de schermen waardoor je vanwege een totaal illegale oorlog in Sebrenica beland bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in