Dertig jaar geleden was George Bush Senior, met het bloed van talloze dode Iraakse burgers en kinderen op zijn geweten, de eerste die de term “Nieuwe Wereldorde” populair maakte. Ongetwijfeld haalde hij zijn inspiratie uit de slogan op een dollarbiljet (waar zou zo’n man anders zijn inspiratie vandaan moeten halen?). De uitdrukking in Bush’s betekenis is de afgelopen 30 jaar volledig in diskrediet gebracht. Joegoslavië? Irak? Syrië? Afghanistan? Nu gaat het om een echte ‘Nieuwe Wereldorde’. Deze wordt op dit moment bevochten in de Oekraïne en in de politieke en economische wereldfora. En de ideologische en militaire leider ervan is de Russische Federatie, het enige land dat het lef heeft om de echte Nieuwe Wereldorde te leiden. Dit zal haar tot eer strekken zolang de wereld bestaat. In dit verband heeft de Saker een uitstekend artikel geschreven, getiteld met de volgende hypothetische vraag:

Wat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen? (Frontnieuws Nederlandse vertaling)

Hoewel de Saker een uitstekend antwoord heeft gegeven, wil ik het mijne geven, dat een samenvatting is van het zijne. Dit is: een Russische nederlaag door toedoen van het “Gecombineerde Westen” zou het einde van de wereld betekenen en dus geen Nieuwe Wereldorde. Vrees niet, want Rusland staat niet op het punt te worden verslagen, de wereld vergaat nog niet en er komt een Nieuwe Wereldorde, en die is er al, schrijft Batiushka.

Laten we eerlijk zijn, het gecombineerde Westen heeft Rusland in de geschiedenis keer op keer aangevallen. Velen weten niet dat de Teutoonse Ridders in de dertiende eeuw internationaal, pan-Westers waren. De Napoleontische invasie van 1812 werd uitgevoerd door twaalf westerse nationaliteiten. De Krimoorlog, dat wil zeggen de invasie van Rusland in 1854, werd uitgevoerd door de Fransen, de Britten, de Ottomanen en de Sardiniërs.

Wat betreft het Oostenrijks-Hongaarse leger en het leger van de keizer in 1914, ook dat was een inspanning van het gecombineerde Westen, en als de revolutie er niet was geweest, zou Rusland later in 1917 Wenen en Berlijn hebben ingenomen. En Hitler’s invasie 27 jaar later was al even multinationaal. En zo is het ook vandaag, met het huurlingenleger van het Kievse regime, bewapend door de multinationale NAVO.

Gesprekken

Vandaag dringen de Amerikaanse mentoren van het Kievse regime aan op het begin van vredesbesprekingen. Tussen februari 2014 en april 2022 had er op elk moment vrede kunnen zijn. De VS wilden het toen niet en stonden het toen niet toe, dus nu zullen ze de prijs moeten betalen. De Amerikaanse elite weet dat zij op het punt staat om zwaar te verliezen. Dit is hun laatste kans en de laatste kans voor het voormalige Oekraïne – want daar hebben we het nu over. Zoals zovelen hebben deze Amerikanen een grote mond, maar als het erop aankomt, is het allemaal maar gebakken lucht. En hoewel Rusland op verzoek van de VS praat om de kanalen open te houden, negeert het de belachelijke Amerikaanse eisen.

  In Oekraïne, "There's Something Happening Here"

Vandaag heeft Rusland geen reden om te praten. Het vecht met succes tegen de NAVO in de Oekraïne en demilitariseert deze op die manier. Iedereen weet dat. We bevinden ons echter ook op een gevaarlijk moment omdat de VS de controle over hun marionetten verliezen. Net zoals zij Hussein in Irak of Bin Laden in Afghanistan, ISIS in Syrië en een willekeurig aantal Latijns-Amerikaanse gangstermarionetten hebben aangezet en vervolgens de controle over hen verloren omdat zij weigerden zich als marionetten te gedragen, zo dreigen zij nu de controle te verliezen. Het miezerige Kiev-regime en zijn bondgenoten in Polen, de Baltische staten en zelfs in het Verenigd Koninkrijk (daar zingen ze zelfs al meer dan zestig jaar popliedjes met een Amerikaans accent) zijn Amerikaanser dan de Amerikanen. De leerling is erger dan de leraar.

De recente provocatie van een Oekraïense raket die in Polen landde en waarvan de Polen en Letten beweerden dat het Russisch was, is daar een voorbeeld van. Daarvoor was de dreiging van een vuile bom die door het Kievse regime werd voorbereid een ander voorbeeld. Gealarmeerd stopten de Amerikanen die onzin. De anti-Duitse vernietiging van de Nordstream-pijpleiding door het VK was weer een ander voorbeeld. De dader werd in de doofpot gestopt, net zoals de Amerikanen de daders van MH-17 in de doofpot stopten. In Kiev, Warschau, de Baltische staten en Londen zouden ze zich moeten herinneren wat de Amerikanen met Hussein en Bin Laden hebben gedaan. Ze zijn heel goed in staat om hetzelfde opnieuw te doen en bij hen allemaal de stekker eruit te trekken. Immers, mensen sterven altijd en allemaal. En toch weten deze mensen niet wanneer ze moeten stoppen. Waar komt dit probleem vandaan?

Zelfbedrog

Een van de problemen van het hedendaagse Amerikaanse/Westerse systeem is dat het bijna volledig is gebaseerd op “Psyops”, dat wil zeggen op PR, dat wil zeggen op wat vroeger propaganda werd genoemd, wat vervolgens “spin” werd, en vervolgens “nepnieuws”. Natuurlijk zijn dit allemaal slechts woorden voor leugens. Het probleem met al deze leugens is echter dat ze zo overtuigend zijn dat de daders er zelf in beginnen te geloven. Ze zombificeren zichzelf. Ze misleiden zichzelf.

Daarom zijn de hedendaagse westerse elites doordrenkt van infantilisme. Zodra je hun leugens met harde bewijzen tegenspreekt, gedragen ze zich als verwende kinderen en gooien ze hun speelgoed uit de kinderwagen. Maar stel dat dat speelgoed nucleair is? God verhoede dat iemand de kinderen in Kiev of Warschau of de Baltische staten of Londen de controle zou geven over nucleair speelgoed. (Ja, Londen heeft ze wel, maar ze controleren ze niet).

Het probleem met verwende kinderen is dat als je ze tegenspreekt, ze je zullen “cancelen”. Zoals de Amerikanen zeggen: “Het verschil tussen mannen en jongens (hier bedoelen ze infantiele Amerikaanse mannen) is de grootte en de kosten van hun speelgoed”. Dus, het woke Westen zal nooit “censuur” opleggen. In plaats daarvan legt het “redactionele controle” op. Westerse media zijn niets anders dan spreekbuizen van de staat.

  Amerika drijft Europa in een nucleaire oorlog

In Frankrijk bijvoorbeeld, zoals in zoveel westerse landen, veranderen de nieuwspresentatoren na presidentsverkiezingen op mysterieuze wijze en treden nieuwe journalisten op de voorgrond. De reden? De president heeft in het centrum van Parijs 500 appartementen tot zijn beschikking, die hij gratis aan zijn “vrienden” kan verhuren, maar alleen zolang… Persstituees inderdaad. Wat het Verenigd Koninkrijk betreft, weet iedereen dat de BBC deel uitmaakt van het Britse establishment, bevolkt met MI5- en MI6-activa, en volledig afhankelijk is van de inkomsten die haar door de Britse staat worden toegekend. Als u zich niet gedraagt, …

Over de lessen van de geschiedenis

Sommigen zullen tegenwerpen: “Maar hoe zit het dan met de geschiedenis? Kunnen we niet leren van de fouten in de geschiedenis? De geschiedenis herhaalt zich immers nooit.” Zulke mensen zijn naïef. Helaas herhaalt de geschiedenis zich wel degelijk, en wel voortdurend. De eerste reden daarvoor is dat de geografie niet verandert. Rusland zal bijvoorbeeld altijd een Euraziatische macht blijven, op dezelfde plaats. Het zal niet verhuizen naar Zuid-Amerika of Nieuw-Zeeland. De tweede reden waarom de geschiedenis zich herhaalt, is de menselijke domheid. Heeft Hitler de Russische winter in 1941 geleerd van de ervaring van Napoleon in 1812? Heeft de invasie van het Amerikaanse Imperium in Afghanistan geleerd van de invasie van het Britse Rijk in Afghanistan? Waarom niet? Pure domheid, veroorzaakt door de blindheid van overmoed. “Ik ben niet zoals zij, ik ben intelligent, ik zal niet weer hetzelfde doen”. Hieronder nog een les om van te leren.

President Poetin is vergeleken met Peter de Grote. Rond de eeuwwisseling brak Peter een venster door naar Europa en moderniseerde zo Rusland, zodat het kon concurreren met en zich verdedigen tegen Europa. Ik zie het nut van de vergelijking in, maar ik denk dat een betere vergelijking met Nicolaas II is, 300 jaar later. Aan het begin van de twintigste eeuw was het tsaar Nicolaas die een venster naar Azië openbrak. Hij was het die de Trans-Siberische spoorweg aanlegde, miljoenen Russische boeren in Siberië vestigde en banden aanging met Korea, Japan, China en Thailand.

Weliswaar werd zijn beleid gedwarsboomd door de Britten, die Japan tot de tanden toe hadden bewapend en hun dreadnoughts hadden gebouwd, die de Russische vloot in 1904 in Port Arthur verraderlijk aanvielen, precies zoals Groot-Brittannië (en de VS) hadden gehoopt. Zevenendertig jaar later kregen de VS hun verdiende loon in Pearl Harbour, toen de Japanners dezelfde les herhaalden. En de Britten kregen hun verdiende loon drie maanden later in 1942, toen de grootste Britse militaire ramp in de geschiedenis plaatsvond. 80.000 troepen gaven zich vernederd over aan de “Aziatische en primitieve” Japanners. En dat leidde slechts enkele jaren later tot het einde van het Britse Rijk in Azië.

  Waar verdwijnen de kinderen naar toe?

Heeft president Poetin de Russische doorbraak naar Azië nu niet voltooid? Tegenwoordig is Rusland bondgenoot van China en Iran, India, Indonesië, Turkije, Noord-Korea en een groot deel van de rest van Azië staat achter hem. Heeft president Poetin niet geleerd van de geschiedenis, zodat hij het werk dat vijf generaties eerder is begonnen, kan voltooien?

De toekomst

Het Amerikaanse Imperium is werkelijk een reus, maar echt met lemen voeten. Het Imperium is allemaal gebaseerd op de virtuele werkelijkheid van Psyops, niet op de werkelijkheid. En de echte rots van Rusland raakt de reus. En zo wordt de Nieuwe Wereldorde geboren. Het betekent het geleidelijke einde van het Amerikaanse Imperium en alle fakes en clubs die daarvan afhankelijk zijn, de VN, de NAVO, de EU, het IMF, de Wereldbank, de G7 en de G20, over welke laatste het al geen controle meer heeft. Ze worden allemaal vernietigd door middel van Oekraïne, die de lemen voeten van de reus is.

Tsaar Nicolaas II richtte de Tran-Siberische Spoorweg op, die Moskou in zes dagen met Peking verbindt. Het is het symbolische fundament van de echte Nieuwe Wereldorde, die zal lopen van Peking naar Moskou, inclusief Teheran en New Delhi, en Berlijn zal bereiken. Want Berlijn is de echte hoofdstad van Europa, en niet het uit de kluiten gewassen dorp Brussel. Wanneer de as Peking-Moskou-Berlijn is gevormd, zal zelfs het VK, zijn absurde anti-Engelse Britse establishment inmiddels afgezet, zich daarbij willen aansluiten.

Om te overleven, dat wil zeggen om toe te treden tot de multipolaire Nieuwe Wereldorde van de zeven miljard, zal de Grote Rest, het kleine westen, de één miljard die overblijven, een toontje lager gaan zingen. Het is al begonnen. De Nieuwe Wereldorde zal mondiaal zijn, maar niet globalistisch, imperiaal, maar niet imperialistisch, rechtvaardig, maar niet woke, gebaseerd op waarden die traditioneel en universeel en menselijk zijn. Als ik mag citeren uit de grote toespraak van president Poetin van 30 september jongstleden, zijn dit de waarden:

Het slagveld waartoe het lot en de geschiedenis ons hebben opgeroepen, is een slagveld voor ons volk… voor het grote historische Rusland, voor de toekomstige generaties, onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Wij moeten hen beschermen tegen slavernij en monsterlijke experimenten die bedoeld zijn om hun geest en ziel te verlammen…. Vandaag de dag hebben wij een geconsolideerde samenleving nodig, en deze consolidatie kan alleen gebaseerd zijn op soevereiniteit, vrijheid, schepping en rechtvaardigheid. Onze waarden zijn menselijkheid, barmhartigheid en mededogen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Iets waarop wij gewacht hebben is zojuist gebeurd, en het is een heel slecht teken…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeen enkele mogelijkheid dat het MH17-vonnis iets anders zou kunnen zijn dan een anti-Rusland showproces: Analisten
Volgend artikelVideo’s – “Oekraïners in stukken geslagen”: De Russen hebben het Oekraïense vestingwerk “Basin” veroverd, Novoselivske teruggenomen en Opitne ontruimd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Putin zei dat Oekraine eigenlijk niet bestaat. Dus we moeten dit zien als een Russische binnenlandse aangelegenheid.

  En als Oekraine straks “opeens” EU of NAVO lid is, dan is Rusland dus EU/NAVO lid.

 2. De russen gaan nu eindelijk eens grondig doorpakken.
  De beuk erin,nazilanden om hun heen weer terugbombarderen tot normale leefbare samenlevingen.
  De baltische vijanden,polen,tjechie,roemenie,moldavie,brussel(!) finland,duitsland,mogen m.i. speciale aandacht krijgen van de russische luchtmacht…..

 3. Een Nieuwe Wereld Orde komt er sowieso, maar niet door Amerika. In de toekomst is er geen plek meer voor de VS, omdat de VS dan niet meer bestaat zoals we dat nu kennen en geen supermacht meer is . Door gigantisch heftige, zware aardbevingen en -verschuivingen aan zowel de gehele westkust als de gehele oostkust zal het Amerikaanse landschap zo veranderd worden dat alleen het midden van Amerika bestaat. Als een huilbaby zal Amerika de wereld schreeuwen om hulp, die ze niet zal krijgen, omdat enerzijds Amerika wereldwijd wordt gehaat, anderzijds omdat de gehele infrastructuur vernietigd is en hulp geen plek kan bereiken.

 4. Dat laatste uit de toespraak, lijkt op de Nurnbergcode.

  Ik heb er nooit aan getwijfeld dat Rusland niet zo barbaars is als ons geleerd is op de scholen.
  De tijd dat Rusland de graanschuur van Europa was.

  Als ik bovenstaande alinea terug lees, zie ik de tegenstellingen.
  Dat overtuigde mij er in mijn jeugd van, dat Amerika en Rusland even goed of slecht waren, geen verschil.

  Mooi artikel overigens.

  Laten we hopen dat het goede overwint.

 5. Wanneer ik naar het verleden kijk van de landen die het nu voor het zeggen krijgen, na een overwinning in de Ukraine, die nog niet zeker is, gaat het er niet beter op worden. Zeker is verdeeldheid over meerdere landen een voordeel, maar alleen omdat ook deze leiders echoes hebben die zijn weerga niet kennen. Totaal over het paard getilde lui die gedreven worden door macht alleen. Over lijken gingen en gaan, zie deze waanzinnige oorlog. Sind Plato maken we geen progressie op het menselijk vlak van de psyche. Dus: meer lijden komt er aan uit een andere windrichting. Oorzaak is M.I. dat we het systeem van de verkiezingen moeten herzien, en de egoïsten die daar zitten moeten kunnen vervangen in een handomdraai. Selectie wim daar te komen moet worden aangepast met als kenmerk: bewezen sociale betrokkenheid, teamspelers en intelligentie. Wanneer ik naar Trump of Putin kijk moet ik vaak naar het toilet hollen: tuig van de richel die de mensheid voortdurend belazeren. Kern: vervang het politieke systeem!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in