Arts spreekt van euthanasie: waarom vaccineert men gehandicapten, kankerpatiënten en geesteszieken eerst?

16

Een explosieve lijst van de BARMER zorgt onder artsen voor barre gruwel. Mensen met terminale kanker, geesteszieken en gehandicapten moeten voorrang krijgen, d.w.z. vóór alle anderen worden gevaccineerd. Maar wat heeft dat voor zin? De arts Dr. Wolfgang Wodarg spreekt openlijk van euthanasie.

In zitting 48 van de Duitse “Corona Ausschuss”, (“Corona Commissie”), toont Dr. Wolfgang Wodarg, voormalig SPD-parlementslid en specialist voor inwendige ziekten, hygiëne en sociale geneeskunde, een interessante lijst. Er is een aanbevelingslijst van de BARMER (een van de grootste wettelijke ziektekostenverzekeraars in Duitsland, red.), met welke mensen met voorrang moeten worden gevaccineerd. Interessant is dat het hier onder meer gaat om mensen met kanker in een vergevorderd stadium en mentaal gehandicapten. Dr. Wodarg gaf commentaar:

Dit lijkt op een euthanasie lijst.

De bijeenkomsten van de “Corona Committee Foundation” zijn altijd een schat aan belangrijke achtergrondinformatie over de vermeende Coronapandemie, waarvan de omvang helaas bijna niet meer te overzien is. Toch zou elk van de 48 zittingen tot op heden voldoende materiaal bevatten om de smerige betovering die wordt gebruikt om het publiek bij de neus te nemen volledig te ontkrachten, bericht anonymousnews.ru.

In aflevering 48, “Van leeuwinnen en leeuwen”, presenteert Dr. Wolfgang Wodarg een lijst van de BARMER ziektekostenverzekeraar. Het handelt zich daarbij om aanbevelingen over wie het eerst gevaccineerd moet worden. Ook al storen vooral linkse agitatoren, bv. op Twitter, zich aan de woordkeuze, dan nog zouden mensen die in staat zijn zelf na te denken, eindelijk vragen moeten gaan stellen. Specifiek handelt het zich om:

 • Mensen met trisomie diagnoses (ongeneeslijke, aangeboren lichamelijke en geestelijke handicaps).
 • Mensen met degeneratieve hersenziekten (dementie, Parkinson, Creutzfeld-Jakob, Huntington)
 • Kankerpatiënten met longmetastasen (tumors)
 • Kankerpatiënten met hematologische neoplasmen (bloedkanker)
 • Mensen met geestesziekten (!)
 • Mensen met nier- of leverfalen
 • AIDS-patiënten
 • Mensen geïnfecteerd met MRSA kiemen
 • Mensen met ernstige neurologische aandoeningen
  VS: Ziekenhuissysteem eist dat alle ontvangers van orgaantransplantaties eerst hun eigen organen vernietigen met COVID-19 vaccins voordat zij nieuwe organen van donoren krijgen

Waarom uitgerekend mensen met de hoogste prioriteit vaccineren die bijzonder duur zijn voor de ziektekostenverzekeringen?

En hoe komt men op het idee om eerst terminale kankerpatiënten, patiënten met gevorderde dementie of mensen met aangeboren lichamelijk-geestelijke handicaps in te enten? Geen van deze groepen past in het officiële verhaal dat de risico-ouderen moeten worden beschermd, zodat zij nog meer jaren van leven voor zich hebben.

Bij nader onderzoek blijkt dat een dergelijk vaccinatieadvies ook in Oostenrijk bestaat. De Oostenrijkse kankerbestrijding stelt bijvoorbeeld dat mensen met actieve kanker en mensen met uitgezaaide kanker met de hoogste prioriteit worden gevaccineerd. In Oostenrijk is ook bekend geworden dat men mensen op palliatieve (palliatieve zorg is zorg die gericht is op palliatie, dat wil zeggen verzachting of verlichting, red.) afdelingen vaccineert – d.w.z. mensen die geen overlevingskansen meer hebben en slechts in (theoretisch) zo groot mogelijke waardigheid op de dood wachten. Deze waanzin is ook aan de gang in Duitsland. De Duitse vereniging voor palliatieve geneeskunde beschouwt palliatieve patiënten als een hoogrisicogroep en eist vaccinatie als topprioriteit.

Hoe wil men verklaren dat psychiatrische patiënten vatbaarder zouden zijn voor Covid-19?

Even meer dan vreemd is het feit waarom men mensen met geestesziekten met voorrang wil vaccineren. Er is absoluut geen serieuze verklaring waarom een virus bij voorkeur psychiatrische patiënten zou infecteren en bij hen tot een ernstiger verloop zou leiden. De woordkeuze, die doet denken aan het nazi-tijdperk, is misschien hard, maar de gedachte ligt voor de hand: is dit een euthanasieprogramma?

Vele critici hebben reeds in deze richting geargumenteerd toen zij het toegenomen aantal sterfgevallen in bejaardentehuizen in de nabijheid van de inentingsdata opmerkten. Officiële statistieken hierover zijn echter niet te vinden. De uitzending van de Corona Commissie zal waarschijnlijk binnenkort weer gecensureerd worden, tot die tijd kan iedereen het betreffende fragment (1:48:00) op YouTube zelf bekijken.

  Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer "Vertrouwelijk Rapport"

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volledige video: Duitse klokkenluider zegt dat zeven van de 31 verpleeghuisbewoners onmiddellijk stierven na gedwongen Pfizer mRNA injecties

Vorig artikelNieuw-Zeeland ontslaat negen grensbeambten die COVID-vaccin weigerden
Volgend artikelDe criminalisering van afwijkende meningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Dat was het eerste dat bij mij opkwam toen men begon met ; “we moeten de kwetsbare mensen het eerst helpen.” Ik trok gelijk de vergelijking met de tweede wereldoorlog. Met al die ellendige bijwerkingen waarom ouderen daaraan blootstellen? Om ze te ‘beschermen’? Terwijl er helemaal niets van een beschermende werking bekend is. Nog steeds een experiment met een gen-therapie tot 2023 alleen gebruiken als er geen ander middel is! In geval van nood dus. Maar HCQ en zink plus antibiotica doen wonderen en is die hele “vaccinatie ” niet nodig. Het had al heel lang geen nood geweest als men dat gewoon verstrekt had. En niet verboden. Hoeveel mensenlevens had dat kunnen redden! Genoeg informatie daar over.is gewoon te vinden op het internet. Maar ja, Een blind vertrouwen in autoriteit is de ergste vijand van de waarheid : Albert Einstein.

 2. We zijn het afgelopen jaar zo gehersenspoeld dat we denken een vaccin nodig te hebben om aan Corona te kunnen ontkomen.
  Dit is ONJUIST!
  Corona kan ook met “ gewone “ medicatie genezen of minder virulent verlopen zodat vaccinatie niet nodig is.( Ivermectine en of Hydroxychloroquine) maar dat MAG NIET ❗️Hoe gek wil je het hebben ❗️

  Door deze “ hersenspoeling “ gaat men uiterst “ Humaan “ denken, want ja zwakken en zieken en ouderen moeten het eerst gevaccineerd worden.
  Ook dit is een truc, deze mensen zijn volgens een van de producenten van de vaccins, Bill Gates, niet meer productief en volgens zijn obsessive gedachten dat de wereld te veel inwoners heeft, het eerste aan de beurt om te vaccineren met zijn experimentele middel……. eens kijken wat het op lange termijn doet….. misdadig!

  Op korte termijn doet het al veel kwaad. Ik zou de echte statistieken van dodelijke afloop van vaccinatie weleens willen zien in Nederland ( zelf ken ik al 2 pers die onnodig zijn overleden na vaccinatie )
  Er zijn echter ook mensen die zo doodsbang gemaakt zijn voor Covid dat ze ondanks dat ze al kanker hebben toch smeken om een vaccin. ONBEGRIJPELIJK❗️

  In Duitsland is nu een bekende en kundige Jurist die een rechtszaak aan het voorbereiden is tegen de staat. ( naam vergeten sorry)
  Hij wil op grond van de Neurenberg overeenkomsten de staat op velerlei terreinen aanklagen.
  En plotseling kwam gisteren Duitsland met versoepeling….

  Kortom dit hele Covid gebeuren STINKT❗️Pas goed op jezelf.

  • Men, de door de zionisten en vrijmetselaars gecontroleerde media verspreiden nog steeds fakenieuws over het derde rijk! Daar was euthanazie ook strafbaar, er is daar zelfs een rechtszaak over geweest! Met diessel vermoorden is onmogelijk, in de mijnen gebruikte men oon diessel generatoren! Dat is bewezen met een aapje in een afgesloten kooi, een half uur lang werd het arme beestje in een glazen kooi opgesloten en diessel uitlaatgas in geblazen, het aapje zal wel hevige hoofdpijn gehad hebben, maar was springlebend! Ik heb het op jewtube gezien, maar het werd meteen verwijderd, zoals alles wat bewezen waarheid is! Waar ze de Natiomaal Socialisten van beschuldigen doen ze zelf, zwakkeren kosten te veel! En hoe kan het nu geniepiger dan met injecties!

 3. Het is wel degelijk mogelijk dat een virus ziekte zwaarder kan verlopen bij iemand met een psychische aandoening. Deze mensen kunnen een mindere weerstand hebben door bv. stress. Ook kunnen deze mensen darm problemen ontwikkelen waardoor ze niet alle voedingsstoffen kunnen opnemen waardoor het immuunsysteem slechter is.

  Natuurlijk wel eerst in verdiepen voordat je zomaar wat gaat schrijven natuurlijk.

  Ik ben trouwens ook gewoon 100% een wappie maar deze aanname is bullsh!t.

 4. De ENGEL DES DOODS , HUGO de JONGE wil de door DENEMARKEN verboden mRNA VACCINS, ASTRA ZENECA en JANSEN , van Denemarken kopen !!! Om de Nederlandse bevolking daarmee in te spuiten !!! Dat zegt genoeg !!! En de Nederlandse regering verleent daar zijn medewerking aan !!!

 5. Mijn idee! Europa is failliet en dit is een laatste krampachtige poging om te redden wat er te redden valt. Geef een paar europese bedrijven een goeie opdracht die
  Miljarden oplevert. Het vaccin dat ze maken vermoord de meesten van onze ouderen en zieken en meteen zijn ook de kosten voor gezondheidszorg een stuk lager en hoeven pensioenen niet meer uit te keren. Dat is al vette mik. Zorg vervolgens voor een oorlog, ook goed voor een vette omzet als je materieel levert. Wij Nederlanders leveren wel het een en ander. Het personeel, het kanonnenvoer, krijg je door kleine zelfstandigen helemaal uit te hollen zodat ze hun personeel moeten ontslaan. Zonder werk maar wel nog een job opening bij defensie is ook dat probleem opgelost. Dit alles buiten het feit dat ze, heel toevallig vorig jaar januari (ja het coronajaar) de militaire dienstplicht voor meisjes hebben ingevoerd. Ik kan het weten mijn een na oudste dochter kreeg van de week een brief van defensie.

  Ben ik gek? Ik hoop het maar heb er tot nu toe geen bewijzen van gezien.

  Trust no one, question everything

  • Als je dochter er geen zin in hebt, dan kan ze het wapen weigeren vanwege gewetensbezwaren.
   Ik kreeg toen direct een treinkaartje naar huis. Werkt gegarandeerd.

   • Thanks Bert, ziet er echt tegenop. Ben alleen bang dat als het er echt op aan komt dat ze alleen een kaartje naar het front krijgt.

    Oh ik hoop zo dat ze me straks uitlachen vanwege gezwets en conspiracy theorieën maar ik ben er bang voor.

    Trust no one, question everything

    • Je moet even een goed verhaal in mekaar knutselen dat je nogal overdreven pacifistisch bent en nooit iemand enig geweld of pijn kan aandoen.
     Dat kan je namelijk niet verdragen voor je geweten en je verdere leven.
     Zelfs niet wanneer jezelf of je naaste worden aangevallen worden of bedreigd.
     Dus dat je nooit iemand een klap zal terug geven, al slaan ze je helemaal de tyfus.
     Ik moest mijn verhaal op 1 A4tje zetten en daarna gaan ze daar wat vragen over stellen.
     En dan maar bij je verhaal blijven en daar niet van afwijken of je daar toe laten verleiden door suggestieve vragen.

     En je hoeft er verder geen rare dingen voor te doen zo als je gek proberen te laten verklaren of dat je niet zindelijk bent.
     Dat is na te gaan wat daar van klopt en je moet er veel nutteloze moeite voor doen.

     • Ik heb de tip gekregen van 1 of andere soldaten bond in die tijd.
      Andere gingen mij voor, die ik daarna ook niet meer terug zag.
      Dus werkte het, tot ik aan de beurt was.
      We hadden onderling strootjes getrokken wie aan de beurt was, je kan niet met ze alle tegelijk met hetzelfde verhaal aan komen op hetzelfde moment.

      • Ik heb maar 2 weken in het leger gezetten.
       Met complete uitrusting, groene en leger paspoort op het wapen na.
       Je kan deze niet eerst aanpakken en daarna weigeren, dat moet je voor zijn.
       Ik wist toen nog niet hoe ik daar weer weg kwam zonder gevolgen.
       Vervangende dienstplicht ben ik onderuit gekomen vanwege heimwee naar mijn bouvier.
       Ik kon zogezegd niet zonder mijn bouvier in bed slapen.
       Wat boeide mij het nou wat ze van mij dachten, als ik daar maar weg was.

 6. Wat mij zorgen baart zijn de populatie verwachtingen op worldometer. De komende decennia gaat de bevolkingsgroei sterk achteruit. Dit terwijl je toch zou denken dat wanneer er meer mensen zijn die kunnen reproduceren die groei toch eigenlijk moet toenemen. Alleen extra sterfte kan dus de fertility rate beïnvloeden. Fertility rate is immers geboorte minus sterfte. Aangezien het logisch is dat meer mensen meer kinderen maken moeten de verwachtingen dus met extra sterfte gecompenseerd zijn. Extra sterfte kan dus door ongelukken, zelfmoord, natuurlijk verloop. Seizoensziektes en (kuch)vaccins komen. Met de zelfmoorden gaat het in ieder geval hard. Elke minuut beroven twee mensen op de wereld zich van het leven.

 7. Achter dit alles zitten de levensverzekeringsmaatschappijen en de banken natuurlijk. De rest, Gates, Schwab en co zijn de propagandisten van een nieuwe volkerenmoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in