De inentingscampagne wordt steeds schunniger. Omdat de “prik” steeds impopulairder wordt, komen de machtigen met steeds dubieuzere ideeën om de remmingen van de bevolking te breken. Een paar dagen geleden is in Wenen de rood-licht vaccinatie begonnen. De eerste die de rood-licht injectie nam werd beloond met een half uur durende gratis sessie met een bordeeldame. Voor de gelukkige winnaar van de “eerste prik”, echter, volgde frustratie nadat zijn lust was bevredigd. Hij wilde eigenlijk zijn uitstapje naar het bordeel voor zijn familie verbergen. Dankzij social media werd de daad een vlekkeloze “Walk of Shame” voor hem, schrijft Wochenblick.at.

Sinds het begin van de week kunnen wellustige Weners zich laten inenten in bordelen. De Turk was de “snelste dekhengst” en kreeg 30 minuten gratis seks. Zijn familie mocht het niet weten: hij schaamde zich achteraf. Een krant had al verslag gedaan van zijn avontuur – inclusief een foto, met als gevolg het “Streisand effect”: foto gaat ondanks verwijdering van artikel viraal op het net.

“Schatje, laten we vaccineren, ik en jij met z’n tweeën: laten we hier weggaan, eigenlijk zijn we vrijers”: dit of iets dergelijks zou de zoete verleiding van het vaccineren in een Weense vestiging van de horizontale handel kunnen beschrijven. Of zoals de exploitant van het vaccinatiebordeel het in de aanloop beschreef aan een krant: “Aan de Weense 4B-regel voor vaccinatie komt nu een vijfde B: bus, boot, Bim, Billa – en bordeel!” Deze belofte moet het bloed van een jonge Turk onder de gordel hebben doen stromen. Zijn lust naar vaccinatie was gewekt.

  Karma slaat opnieuw toe: Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken en minister van Integratie na doodsbedreiging onder politiebescherming

En de “seksclusieve” vaccinatielocatie hield zijn belofte. Op leren fauteuils wacht men op de prik tot de dokter komt. Hij geeft dan de gebruikelijke informatie en de prik kan beginnen. Na een paar minuten is de prik weer over. Voor de eerste gast was er echter daarna een beloning voor de “prik-auw”. Een dame zorgde met al haar gewoonlijk koopbare liefde voor het lichamelijk welzijn van de wellustige inoculant. En aangezien een heer zwijgt en zich vermaakt, zijn er geen bijzonderheden bekend uit de sferen achter het “vaccinatiepaleis” – maar wel over de nasleep.

Schande voor de familie: prik in het bordeel wordt gevolgd door een grote “Auw!”

Hetzelfde medium – dat onlangs ophef veroorzaakte met 22 (!) artikelen over een Stiermarkse pornoster – was ter plaatse met een fotograaf. De eerste bordeelprikker, voor altijd vastgelegd op foto. Hij kreeg de twijfelachtige eer van een artikel met de titel “Na inenting in bordeel kreeg hij gratis 30 minuten met dame”. Maar dat was te veel voor de avontuurlijke jonge Turk. Hij begon in paniek te raken.

Want vlak naast een schaars geklede dame was zijn beeltenis op groot formaat te zien. In een commentarensectie op social media schreef hij boos: “Hoe kan ik foto’s verwijderen”. Ernaast zette hij een aantal boze smileys. Een behulpzame gebruiker wees erop dat alleen de krant het artikel of de foto kon verwijderen. Daarop legde hij ook de reden uit: “Ik wil de foto verwijderen van mijn familie er niet door zien daarom”. (sic!)

Of hij zich schaamde voor de foto omdat zijn familie niets mocht weten over zijn seksuele belevenis of over zijn inenting is niet bekend. In ieder geval blijft de vaccinatiebereidheid van Weners met een migratieachtergrond achter bij die van de gemiddelde bevolking. Daarom wil de Turquoise-Groene regering immigranten nu bijzonder intensief aan de prik brengen.

  Vaccinventer Oostenrijks parlementslid stort in parlement in elkaar

Door het “Streisand effect” verspreidt zich de foto des te meer 

In feite is het artikel niet meer op het net te vinden. Het is vervangen door een onpersoonlijk resumé artikel. Voor de genezen seksprikker is dit, althans op dit niveau, een bevredigend resultaat, zijn recht op zijn eigen beeld is behouden gebleven. Hij kan echter niet volledig ontsnappen aan de affaire. Een screenshot van de foto van het artikel en zijn verzoek om verwijdering gaat al dagenlang viraal op het net. Zonder zijn verontwaardigde reactie, zouden waarschijnlijk veel minder medeburgers achter zijn wellustige excursie zijn gekomen…

Een dergelijk fenomeen wordt het “Streisand effect” genoemd. De zangeres en actrice probeerde in 2003 een fotograaf aan te klagen omdat haar huis op een luchtfoto te zien was. Nadat zij gerechtelijke stappen had ondernomen, verspreidde de foto, die voordien onopgemerkt was gebleven, zich snel door het publiek op het internet. Voor de jonge Turk komt het besef nu: geen slapende honden wakker maken, want het nieuws van zijn “vaccinatie-vluggertje” verspreidde zich als een lopend vuurtje.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Clown World verleidt sukkels om geprikt te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel41-jarige voormalige congreskandidaat in Florida zegt tegen anti-vaxxers: “Het kan me geen reet schelen wat er met jullie gebeurt”, dood zeven weken na tweede Pfizer mRNA-injectie
Volgend artikelDe echte pandemie is net begonnen, en dat is COVID prik veroorzaakte hartaanvallen bij jongeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Zot, zotter, imbiciel, “overheid”.
  De overtreffende trap dat het alleen gaat om onderwerping. Bijverschijnsel is alleen levenslag, nu ja hoe lang? Tot de…….

 2. Ja, zo moeten ze aankomen, dan durven ze nog zeggen dat het iemand anders is, ja de familie mag het niet weten, wat een hypocriete zeikerd, hoe dom ben je om een prik te laten zetten, om dan een halfuur gratis seks te krijgen, om zich terug te ontdoen van zijn schaamte zal hij waarschijnlijk een familie moord moeten doen, heeft niet eens het geld om te betalen voor seks, castreren, zijn ballen in zijn bek duwen, bomgordel in zijn kont, afvuren, moet jij eens kijken wat een vuurwerk je krijgt, doe het wel ver van de bewoonde wereld, je zou niet willen dat iemand van zo een secreet, andere mensen besmet zouden worden.

 3. Kijk eens naar de rep sheet van Rutte vanaf toen hij invloed had:
  Opgegroeid als homo in een sterk repressieve omgeving, lid van een extreme kerk, twijfelachtige afkomst.

  –srebenica; geen F16 rechtstreeks vanaf NL gestuurd
  –geen echte wapens gestuurd
  –reden van de Serviers stilgezwegen
  –Chantage van Franse opperbevelhebber stil gezwegen.

  M117: hij gaf de order aan Oekraine om dat vliegtuig neer te halen; gebeurde welliswaar met een BUK, maar Rusland had er niks mee te maken.

  In kabinet van Rutte: kaag, die bed deelt met een terrorist en terroristen heeft gesubsidieerd.
  Als ik vroeger gesolliciteerd zou hebben bij Marechaussee, en ik zou een verre neef hebben die de “Waarheid”had, zou ik niet worden aangenomen.

  (Ik stond geregistreerd als zijnde staats gevaarlijk/onbetrouwbaar; had vriendin in Joegoslavie en was de eerste kraker in NL)

  Nu”voorstander van BBB en NWO en Kalergi plan. Wil de blanke bevolking uitroeien en vervangen met halfbloed negers; probeert een leuk begin te maken met “vaccinaties.

  Nu zijn de meeste hersenlozen “gevaccineerd”en dus is de beurt aan kinderen; die moeten ook dood vlgs de NWO

  Hij is de grootste vijan van de nederlanders ooit; hij zou dezelfde behandeling moeten krijgen als de gebroeders de Wit in 1672.

 4. Haha wat een dombo het is toch wel een hele domme man om zich hier voor te laten gebruiken en inderdaad het is weer eens wat anders Als een gratis donut in Amerika een hamburger en in Wenen een gratis wip wat men al niet aanbiedt om de mensen over de streep te trekken ben erg benieuwd wat de volgende aanbieding is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in