Onlangs kondigde een prominente Covid-skepticus op Twitter aan bereid te zijn een politieke partij of “beweging” op te richten om zich te verzetten tegen lockdowns.

Verschillende mensen spraken hun steun uit.

Ik begrijp de goede bedoeling achter dit idee, maar wij bij Off-Guardian vinden het een grote verspilling van energie – en dat hebben we gezegd, schrijft Catte Black.

We kregen een stortvloed van antwoorden van marxisten en socialisten die ons vertelden dat de mensen zich moeten “organiseren” om het Nieuwe Normaal te kunnen verslaan.

Wel, ja, daar ben ik het mee eens. Maar wat betekent ‘organiseren’ in een tijdperk van valse ‘consensus’, gemanipuleerde verkiezingen en pseudo-links fascisme?

Betekent het de zoveelste “politieke partij” oprichten met regels, hiërarchieën en leiders?

Betekent het lippendienst bewijzen aan het seniele, corrupte oude systeem van de representatieve “democratie” waarvan we WETEN dat het bedisseld en een fundamentele leugen is?

Ik denk van niet.

Ik denk dat het Nieuwe Normaal een Nieuwe Reactie vereist.

Dit is niet 2003 en de anti-oorlogsprotesten. Dit is niet 1984 en de staking van de mijnwerkers. Deze strijd is eigenlijk potentieel veel meer winbaar. Omdat het er niet om gaat een verandering van actie af te dwingen bij wezens op afstand die er niets om geven en niet willen luisteren. Het gaat over het bereiken van gewone mensen. Onze vrienden, familie, gemeenschap.

Waar we voor staan is niet alleen een nieuw niveau van tirannie, maar een nieuw soort tirannie. Eén die meer vereist dan passieve gehoorzaamheid of niets doen van mensen om hun status quo te behouden.

Het Nieuwe Normaal vraagt van mensen dat ze dingen doen om dat Normaal positief te versterken, en niet alleen maar passief instemmen. Mensen wordt gevraagd hun dagelijks leven fundamenteel te veranderen en pro-actief dingen te DOEN die hen en hun dierbaren ongemak bezorgen, verarmen of in gevaar brengen. Er wordt hen gevraagd mondkapjes te dragen, binnen te blijven, contact te weigeren, winkels te sluiten, allemaal als individuele geloofsdaden in de waarheid en de realiteit van het narratief.

  Duizenden wetenschappers en gezondheidsdeskundigen waarschuwen voor "verwoestende effecten" van het lockdownbeleid

Dit betekent dat het niet in de eerste plaats de PTB [Powers That Be, red.] is die dit verhaal afdwingt – het zijn individuele mensen. Het is iedereen die wordt gezien als iemand die het verhaal gelooft. Het is iedere man, vrouw en kind die een mondkapje draagt, zich sociaal distantieert, of zijn zaak sluit.

We zijn niet slechts toeschouwers van deze gebeurtenis, we zijn verplicht om actieve deelnemers te zijn. En dat geeft ons potentieel veel meer macht. Omdat we gewoon nee kunnen zeggen.

En als de mensen echt de waarheid wisten, zouden zij ook nee zeggen – uit eenvoudig zelfbehoud – hetzelfde instinct dat momenteel wordt uitgebuit om hun medewerking te verkrijgen.

Daarom schiet een poging om hiërarchisch verzet te organiseren zijn doel voorbij, en mikt op het verkeerde doel.

De vierde industriële revolutie wordt verondersteld voor een deel over data te gaan – informatie. Degenen met de informatie zullen de wereld beheersen.

Denk daar eens over na.

Als informatie voor hen de sleutel is, dan zou het dat voor ons moeten zijn. Ik denk dat we de oorlog tegen het Nieuwe Normaal moeten zien als een informatie-oorlog.

De Great Reset verkopers verkopen conformiteit door middel van leugens. Wij moeten hen bestrijden met de waarheid. Die, inderdaad, “set you free”.

Wij allemaal, iedereen die dit leest, moet informatie gaan delen alsof het munitie is.

Reblog het, print het uit en verspreid het. Laat het achter in folders, stuur het in brieven of e-mails, vertel mensen erover via mond-tot-mondreclame.

  De ineenstorting van het Amerikaanse Imperium: Diplomatie en zachte macht

Als slechts één op de honderd mensen naar je luistert, is het nog steeds een stap.

Maar de informatie moet eenvoudig en waar zijn. Hier zijn de 4 basisfeiten:

1. Het “virus” heeft een wazige definitie en heeft een overlevingskans van meer dan 99% – niet dodelijker dan sommige recente griepstammen.

2. De PCR-tests werken niet en zijn bedrog.

3. De gerapporteerde “sterfgevallen” zijn vaak mensen die aan andere dingen stierven en die “Covid” aan hun CoD [Cause of Death,oorzaak van de dood, red.] kregen toegevoegd op basis van de test die niet werkt of op basis van financiële stimulansen.

4. Het vaccin is GEEN vaccin. Het is een experimentele genmanipulatie die tientallen jaren van testen over generaties zal vergen voordat het echt veilig kan worden verklaard.

Laat deze fundamentele waarheden niet verwateren door irrelevant geklets over biowapens of ‘wonderbaarlijke genezingen’. Denk niet dat je effectiever kunt zijn als je de waarheid afsnijdt met een paar algemeen geloofde leugens.

Kom niet in de verleiding om de leugen halverwege tegemoet te komen. Zeg niet: “Natuurlijk was de pandemie echt en het virus IS eng, maar het is nu allemaal voorbij”.

Nee. Vertel de waarheid. Vertel het elke dag aan minstens één persoon die je kent, en help hen te bevrijden.

Vertel mensen hoe machtig ze zijn. Dat deze zieke farce van een politieke/corporatie narratief nu meer dan ooit hun steun nodig heeft om iets te betekenen, en als ze gewoon weigeren hun steun te geven en weglopen zal de farce uiteindelijk voor een leeg theater worden gespeeld.

  Proost, WEFers van Davos!

We hebben laterale informatieve organisaties nodig – informatie verspreiden over de ‘pandemie’, over wettelijke rechten, over hoe te ontsnappen aan totale afhankelijkheid van het systeem.

Moedig mensen aan hun eigen groepen te vormen en deze info te verspreiden. Organisch, losjes – moeilijk te controleren en vast te pinnen, moeilijk te infiltreren omdat er geen hiërarchie zal zijn.

Vertel mensen dat ze niet hoeven te wachten op zelfbenoemde leiders om hen richting te geven. Ze kunnen hun eigen verandering zijn. Begin nu.

Neem hun slogans – ‘kracht in eenheid’ en laat het iets betekenen in je eigen leven.

Onthoud dat ‘zij’ zwak zijn in aantal, maar sterk in cohesie, en zij hebben onze kracht in aantal genomen en tegen ons gebruikt – als een martial arts ninja.

Ze proberen ons uit elkaar te drijven met interne verdeeldheid, door zwart tegen blank, man tegen vrouw, “rechts” tegen “links” te zetten.

De oude politiek en haar terminologie zijn zinloos in het licht van deze laatste coup tegen de mensheid. Het is niet langer een kwestie van links tegen rechts. Het is een eenvoudige scheiding tussen hen die geloven in de vrijheid van de mens en hen die de mensheid tot slaaf willen maken.

De enige manier om dit Nieuwe Normaal te bestrijden is een ander te creëren. Waar mensen onafhankelijkheid van denken en echt collectivisme van actie herontdekken.

Wie schudt er met de pot? 

Vorig artikelGreat Reset: Insecten eten en rioolwater drinken is de toekomst, verkondigt het Wereld Economisch Forum
Volgend artikelOostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Nog meer organisaties oprichten heeft geen nut. In NL zijn al teveel politieke partijen en afsplitsingen daarvan net zoals bij de kerkgenootschappen. Genoeg controlled oppposition.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in