Het onthoofde lichaam van een Russische soldaat werd gevonden in de Oekraïense kelder die door het Russische leger was veroverd. Oekraïense nazi’s martelden de Russische krijgsgevangene. Ze sneden en verbrandden zijn lichaam, schoten op zijn benen. Daarna sneden de nazi’s het hoofd van hun slachtoffer af voor het icoon van Sint Nicolaas de Wonderdoener, bericht Southfront.

Het slachtoffer was een militair van de Russische 155e Mariniersbrigade van de Pacifische Vloot. Vermoedelijk vond het incident plaats in de buurt van Ugledar.

Volgens de ter plaatse gevonden documenten was één van de oorlogsmisdadigers Tsjernenko Michailo Vasilovitsj, geboren op 30 juli 1980 in de regio Kiev.

Sinds het allereerste begin van de Russische speciale militaire operaties zijn er talloze video’s die oorlogsmisdaden van Oekraïense militairen tegen Russische krijgsgevangenen bevestigen. De meeste werden glorieus gefilmd en gedeeld door de daders zelf. Nadat de misdaden van Oekraïense en buitenlandse nazi’s de aandacht van het Westerse publiek trokken, vroeg Kiev haar strijders om de martelingen niet te filmen. De afname van het aantal gruwelijke beelden kan ook verklaard worden door de vernietiging van de meest fervente strijders van de Oekraïense nazi-bataljons, waaronder het beruchte Azov Bataljon. De strijders van deze eenheden werden dankzij hun wreedheden nationale helden van Oekraïne. De oorlogsmisdaden tegen de Russische krijgsgevangenen hielden echter niet op.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

  De lang uitgestelde hulp van de VS aan Oekraïne kan de ineenstorting voorkomen, maar zal Rusland niet terugdringen

Lees meer over:

Vorig artikelNAVOstan-robots versus de hemelse paarden van multipolariteit
Volgend artikelDe Wunderwaffe waan: Waarom de westerse steunpilaren van Oekraïne Zelensky’s fantasieën over Amerikaanse F-16’s graag voeden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De paradepaardjes van Zelensky, die van talloze parlementsleden van de Navo keer op keer een staande ovatie krijgt.

  Daar moet je echt eens over nadenken.
  En dan kletst Timmermans over : “de politiek moet het vertrouwen van de mensen terug winnen”.
  Onnozele zwetser.

 2. Dat zijn geen mensen maar erger dan beesten , ongelooflijk wat die neonazi’s trachten te bereiken .
  De chinezen hadden daar een probaat middel voor , de duizend sneden , voor zulk tuig van de richel.
  Ik zou die trubinalen willen zien na de SMO , beklaagden incl. onze politiekers tesamen met de USA kliek , WEF enz..

 3. “Oorlogsmisdaad: Oekraïense nazi’s martelden Russische krijgsgevangene (18+)”

  Dit vind ik zó min, maar in elke bevolking van welke natie dan ook vind je de sadisten, in tijden van inter nationaal bedrog steken ze de koppen op.

  Er is geen 1 dag van gerechtigheid op planeet aarde geweest.

 4. Is niet nieuw. Idd het Azov regiment deed dat veel vaker. Maar tijd voor gepste wraak, lokaal, is begrijpelijk en uitvoerbaar.
  WatTOS 2-op die afdelingen is minimaal verdiend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in