En zomaar zijn onze illusies dat we vrije burgers van democratieën zijn die “naar Gods beeld” zijn gemaakt, aan diggelen geslagen. We zijn “nutteloze eters” en “hackbare dieren” die opgepakt en gedood moeten worden zodra ze een geloofwaardig excuus kunnen vinden, schrijft Mike Stone.

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom elke zogenaamde leider over de hele wereld precies hetzelfde reageert op elk probleem en dezelfde agenda doorvoert? Hebt u zich ooit afgevraagd waarom de leiders van Duitsland, Frankrijk, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, de Verenigde Staten, enz. allemaal hetzelfde klinken en dezelfde modewoorden en slogans gebruiken? Heeft u er ooit over nagedacht waarom elke nieuwslezer op televisie uit hetzelfde script voorleest?

Voor het antwoord op deze vragen hoeft u niet verder te kijken dan het World Economic Forum (WEF). Het WEF werd in 1971 in Zwitserland opgericht door Klaus Schwab en heeft de afgelopen vijftig jaar politieke leiders over de hele wereld gevormd en geïnstalleerd.

Sinds 1992 heeft het WEF een Young Global Leaders School (vroeger bekend als Global Leaders of Tomorrow). Afgestudeerden van die eerste klas zijn Angela Merkel, de voormalige bondskanselier van Duitsland; Nicolas Sarkozy, de voormalige president van Frankrijk; en Tony Blair, de voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk.

Denkt u dat dit toeval is? Hoe groot is de kans dat drie leden van dezelfde klas van dezelfde kleine “school” staatshoofden worden van Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië? Degenen onder u die graag wedden op statistische gebeurtenissen, zouden de kans waarschijnlijk schatten op een miljoen tegen een, of zelfs hoger.

Maar raad eens? Hier zijn enkele andere afgestudeerden van de Young Global Leaders School van het WEF: Jacinda Ardern, de voormalige premier van Nieuw-Zeeland. Emmanuel Macron, de huidige president van Frankrijk. Sebastian Kurz, de voormalige kanselier van Oostenrijk. Jean-Claude Juncker, de voormalige premier van Luxemburg, Gavin Newsom, de gouverneur van Californië. Pete Buttigieg, de voormalige burgemeester van South Bend, Indiana en de huidige minister van Transport van de Verenigde Staten. Nikki Haley, de voormalige gouverneur van South Carolina.

  Franse president Emmanuel Macron zegt dat zijn 70-jarige vrouw niet als man is geboren

Wat denkt u dat de kansen zijn? Duizend tegen één? Oneindig veel? Denkt u dat al deze afgestudeerden van de WEF Young Global Leaders School eerlijk verkozen zijn?

En deze mensen, die zijn ook afgestudeerd: Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson, Chelsea Clinton, Huma Abedin, Jonathan Soros (zoon van George Soros), Alicia Garza (medeoprichter van BLM), Mark Zuckerberg (Facebook), Sergey Brin en Larry Page (oprichters van Google) . Denkt u dat zij hun positie en fortuin hebben veroverd door hard te werken en de goede oude Amerikaanse volharding?

Is het u opgevallen hoe al deze mensen precies hetzelfde reageren op elk probleem en dezelfde bewegingen steunen? Is het u opgevallen hoe ze allemaal de virushoax steunden? In feite reageerden 190 regeringen over de hele wereld op precies dezelfde manier op de neppandemie, met precies dezelfde woorden en precies dezelfde agenda. Wie denkt u dat dat script heeft geschreven?

Zet je freak in

Klaus Schwab, die het WEF al sinds de oprichting leidt, is een van de grootste freaks ter wereld. Hij kleedt zich in vrouwenkleren en houdt zich bezig met transhumanisme, het samengaan van mens en machine. Hij wil de hele wereldbevolking een microchip geven en staat erop dat dit binnen vijf tot tien jaar gebeurt. Hij wil de vleesconsumptie verminderen (voor u, niet voor hem) en vlees vervangen door insecten. Hij wil de bevolking met enkele miljarden mensen verminderen en staat erop dat dit zal gebeuren, of de mensen het nu leuk vinden of niet.

Schwab en zijn organisatie waren nauw betrokken bij Event 201, waar de neppandemie werd gepland en gesimuleerd. Het WEF heeft onlangs een document gepubliceerd waarin het oproept tot het einde van het privé-autobezit. Schwab zegt dat u uw auto zult opgeven, of u dat nu leuk vindt of niet.

  Seksuele voorlichtingsgroep adviseert kinderdagverblijven om "Seksuele spelletjes" en naakt "Ontdekkingsruimten" te creëren

Het WEF heeft onlangs aangekondigd dat ze miljoenen honden en katten willen doden om klimaatverandering tegen te gaan. Ze kondigden ook aan dat ze de Bijbel wilden herschrijven en een nieuwe wereldwijde religie wilden creëren.

Dit is allemaal geen geheim. In feite is Schwab heel open over al zijn plannen en bedoelingen. U kunt erover lezen in zijn boek.

De gemiddelde Yahoo zal bij het horen van dit alles opzwellen van verontwaardiging en verklaren: “Ze nemen mijn auto niet af en ik eet geen insecten!”. Maar raad eens? Diezelfde Yahoo toonde zijn moed door zich tijdens de neppandemie achter een gezichtsluier te verstoppen. Hij werkte openlijk samen met de vijand door juist die bedrijven, organisaties en instellingen financieel te steunen die de hoax het hardst pushten. Als de knechten van het WEF zijn auto komen halen, zal hij die gewillig afstaan. En hij zal de insecten opeten.

Omgekeerd, als u er ooit van gedroomd hebt om een dictator te zijn, dan is Schwab uw man bij uitstek. U zult waarschijnlijk een paar honderd keer moeten bukken, maar dat is een kleine prijs in ruil voor het besturen van uw eigen land en het met ijzeren vuist regeren. U kunt uw burgers (plebs voor u) dwingen om een dodelijk gif in te spuiten terwijl u en Klaus op het strand ronddartelen.

Dat lijkt voor geen van de hierboven genoemde afgestudeerden van de Young Global Leaders een probleem te zijn geweest, want ze zijn bijna allemaal homoseksueel.

Banden met de Ivy League

De Amerikaanse politiek kent een lange traditie van presidenten en andere politieke figuren die lid zijn van de Skull and Bones Society van Yale. De Young Global Leaders School van het WEF lijkt dat te hebben verdrongen en heeft ook banden met de Ivy League.

  De dagen van politieke correctheid zijn geteld

Op een gegeven moment kwamen de “studenten” van het WEF meerdere keren per jaar samen, samen met een tiendaagse intensieve “trainingssessie” aan de Harvard Business School. Raad eens wie nu een Global Public Leaders Fellow aan Harvard is, waar hij/zij van plan is om leiderschaps- en bestuursvaardigheden te onderwijzen? Jacinda Ardern

Wie financiert het WEF eigenlijk? En waar komt Schwab vandaan? Over beide is weinig bekend, maar we weten wel dat Schwab jaren geleden als student bij Henry Kissinger heeft gestudeerd. Kissinger is nog zo’n figuur met een bizarre kant. Zijn vrouw, die boven hem uittorent, lijkt op een kerel.

Het WEF heeft zijn eigen paramilitaire politiemacht, die onafhankelijk van de Zwitserse autoriteiten opereert. Ze zijn bloedserieus over hun plannen en doelstellingen.

De meeste mensen hebben nog nooit van het World Economic Forum gehoord en hebben geen idee wat er voor hen gepland is. Maar nu weet u het.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het ware kwaad van het Wereld Economisch ForumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArtsen die oproepen om de verspreiders van verkeerde Covid-informatie te straffen, moeten voorzichtig zijn met wat ze wensen
Volgend artikelExclusief: Helikopterpiloot gedwongen om COVID-vaccin te nemen aan de grond nadat hij zeldzame beroertes kreeg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Laten zij Wef adviseur of die schwab heet het zijn Nazi,s Maar hebben zij wel eens nagedacht wat er staat te wachten op deze circus wat zij noemen de elite Maar ik zeg maar zo Jullie zullen de hemel goed in de gaten moeten houden met dat illegale geleuter en die zogenaamde machtsspelletjes eens komt er een eind aan wat er uit de hemel valt Adviseur/ Scwab de dood is zeer snel en machtiger dan jullie illegale zwendel met zogenaamde macht daar zullen jullie heel bang voor zijn met jullie elite leventje Dan zullen jullie zeker niet bezitten en niets te vreten hebben maar toch blijven lachen zoal jullie het uitkramen Maar macht speelt met macht WEF adviseur/ Schwab Maar de dood is dichterbij dan jullie willen Dus hou de hemel in de gaten met jouw Psylogishe angstcampagnes overal kom een einde aan met criminelen Jullie zouden moeten stoppen voor het te laat is voor dat illegale WEF zwendel kartels met oorlogophitsing!!!!!

  • Eppo, heb je weleens van punten gehoord? Die olaats je aan het einde van een zin, zodat de tekst begrijpelijker is.
   Van Eppo tot Dombo?

   • Kees, heb je je weleens verdiept in de schrijfwijze van de oudere mens? Klaarblijkelijk niet, anders zou je er niet over (hoeven) vallen. De tekst van Eppo is prima te lezen en te begrijpen. Om van een Mug een Olifant (Dombo) te maken: het werkwoord ´olaats´ ken ik niet. Is dat Nieuw Nederlands?

 2. Laten zij Wef adviseur of die schwab heet het zijn Nazi,s Maar hebben zij wel eens nagedacht wat er staat te wachten op deze circus wat zij noemen de elite Maar ik zeg maar zo Jullie zullen de hemel goed in de gaten moeten houden met dat illegale geleuter en die zogenaamde machtsspelletjes eens komt er een eind aan wat er uit de hemel valt Adviseur/ Scwab de dood is zeer snel en machtiger dan jullie illegale zwendel met zogenaamde macht daar zullen jullie heel bang voor zijn met jullie elite leventje Dan zullen jullie zeker niet bezitten en niets te vreten hebben maar toch blijven lachen zoal jullie het uitkramen Maar macht speelt met macht WEF adviseur/ Schwab Maar de dood is dichterbij dan jullie willen Dus hou de hemel in de gaten met jouw Psylogishe angstcampagnes overal kom een einde aan met criminelen Jullie zouden moeten stoppen voor het te laat is voor dat illegale WEF zwendel kartels met oorlogophitsing!!!!! Of zijn ze nu al bang voor de gevolgen Kijk wat zij zelf uitvreten tegen de mensheid Een wij moeten onze bek dicht houden Now WE!!! de waarheid waar zij bang voor zijn, En zo alles maar eve afkappen en de leugen maar wegdrukken Jullie zijn echte HELDEN Maar bang voor de dood.

 3. Alle ‘leiders’ zijn geïnstalleerde handpoppen. Het zijn allemaal Zelensky’s, corrupte (egoïstische, narcistische) acteurs.

 4. Ze kunnen gekozen worden, maar moeten dan wel eerst worden geïntroduceerd in het pedo-systeem van chantage en afpersing natuurlijk! Anders doen deze landverraders niet braaf, met Eyes Wide Shut, wat de satanisten hen opdragen! Als zij voor dat examen geslaagd zijn mogen ze door naar de Adrenochrome klasjes…

 5. Er wordt een heel geraffineerd spel gespeeld. Doordat we niet massaal in opstand komen, gaan ze steeds een stukje verder met hun script. Totdat ze bij jouw aan de deur staan. Omdat we ons niet hebben verenigd tegen deze list en bedrog organisatie. Die alle (internationale) wetten en regelgeving aan hun laars lappen.

  De oprichting van de WEF is niet door Schwab gedaan, maar door het Rotschildsimperium. Die Kissinger benadert heeft om het op te zetten en mentor van Schwab te zijn. Omdat we nu aan het einde zijn gekomen van de houdbaarheid van het huidige fiatgeld systeem. Dat is dan ook de redenen dat de BRIC’s landen op konden staan en zich kon verenigen om een eigen valuta op goud gebaseerd op te zetten. Met een nieuwe valuta in de vorm van een digitale, verkrijgen ze daarmee de totale controle over iedereen ermee. Dit nieuwe slavensysteem vereist dat ieder een zogenaamd vaccin laat injecteren. Die jouw eigen wil (Godsdeeltje) uitschakelt en zo langzamerhand een transhumaan zal worden, die aangestuurd kan worden d.m.v. externe verbinding met het 5G. Zodat de transhumaan dan nog enkel bevelen op kan volgen. Dat er vele aan dood gaan, interesseert ze niet. Want ze willen toch al dat er minder mensen op de wereld komen. We gaan een tijdperk in zonder vrouwen, als het aan de WEF ligt. Vandaar die LGBT+ waanzin.

  Het Rothschildsimperium is nu de huidige eigenaar van het fiatgeld. Waar de BIS bank met alle centrale banken onder vallen en het IMF, de Wereldbank. Deze zijn nu failliet verklaard. Tevens zijn alle coöperaties die zich uitgeven als Staten eveneens failliet verklaard. Omdat de land-lease constructies is verlopen. Daarmee is iedere inwoner in de wereld vrij en zijn zijn eigendommen ook zijn bezit geworden. Maar diegene die het zogenaamde vaccin hebben genomen, hebben zonder dat zij het beseffen. Alles wat ze hebben aan de patenthouder gegeven. Dat patent staat op naam van de Rothschilds. (dat dit onrechtmatig is, kan het juridisch wel vernietigd worden. Maar als de eigen wil al van de desbetreffende gevaccineerde door het vaccin zijn DNA heeft overschreven. Dan wordt hij/zij niet meer als mens erkent, maar als eigendom van de patenthouder de Rothschilds). Daarom willen ze iedereen dan ook vaccineren, om zo alles naar zich toe te kunnen eigenen.
  Er is wereldwijd 9 Biljoen dollar aan waarde op de wereld die ze willen toe eigenen met deze list en bedrog constructie. En met zoveel waarde zullen zij met grof geweld die waarde en met de bij komende macht er alles aan doen omdat te kunnen behalen. Alleen jammer dat je veel medestanders dit niet aan hun verstand kunt brengen.

  • Qvic.De bilderberg groep is veel machtiger dan het WEF,het WEF komt nog niet eens voor in de machtspyramide.De bilderberg groep staat bijna bovenaan in de machtspyramide,onder het satanische vaticaan wat aan de top staat.De bilderberg groep is opgericht in nederland in 1954 te oosterbeek,medeoprichter de overleden nepprins en nazi/sser bernhard.Samen met de CIA en nog wat hooggeplaatste figuren.Hun masterplan 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.Hier wat namen van de bilderbergers:rothschilds/rockefellers (nepjoden) bill clinton,henry kissinger,klauss schwab,bijna alle leden van het oranje nepkoningshuis.rutte,kaag,ollongkreng,mabel wisse smit,aboutaleb,sharon dijksma etc.

 6. Maakt ni uit joh ….heb vandaag gelezen dat Kelly Pfaff ( de dochter van onze, eens wereldberoemde, doelman) eerst wil klaarkomen, nog voor Sammeke dus….uit principe heb ik het artikel niet geopend maar het is in elk geval inspirerend en hoopvol dat het in onze maatschappij nog allemaal in orde komt ….toch ? ….en ondertussen wordt de domme massa belazerd en bedonderd dat het niet mooi is !

  • Pfff… die agenten staan er ook altijd hetzelfde bij met hun handen achter die vesten alsof ze bretels dragen. Allemaal gekleed als paramilitaire eenheden. Walgelijk… er moet een tegenmacht opstaan… wat is er voor nodig dat wij dit met zn allen niet meer pikken.

   Trauma… heel veel en heel groot trauma… al het geld moet verdwijnen en mensen moeten alles verliezen, want tot dat gebeurt neemt niemand het serieus. Arme mensheid… arme goedzakken wereldwijd. Onwetendheid maakt gewetenloosheid… de handhavers zijn in het hele westen geselecteerd op onwetendheid. Dat belooft nog wat. Dit is alleen te winnen in aantallen. Als die 3 agenten door honderd mensen worden ingesloten en als ze dan 200 man versterking oproepen, dat ze door 10.000 van ons worden ingesloten. We moeten ze in hun eigen politiebureaus opsluiten en ze uithongeren tot ze zich overgeven, zodat we ze ergens in een gymzaal kunnen opsluiten tot we ze in tribunalen kunnen berechten. Burgemeesters en wethouders, korpschefs en commissarissen, de hele hiërarchie moeten we thuis ophalen en opsluiten tot we ze kunnen berechten. Stelletje gewetenloze vuile dictators.

 7. Een heel slim mens zei eens ooit: “Als verkiezingen werkelijk HET verschil zouden maken, dan had men dit systeem al heel lang geleden afgeschaft!”

 8. Het grote bedrog.

  ´Waren de Covid-maatregelen en vaccins een medische aangelegenheid, waarbij enkel wetenschappers, artsen en de farmaceutische industrie betrokken waren? Uit overheidsdocumenten blijkt dat het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) de eigenaar van het Covid-19 vaccinatieprogramma was. “Het was (en is nog steeds) een militaire operatie die volledig aangestuurd en gecontroleerd wordt door DARPA en het Amerikaans ministerie van Defensie, ´

  HET GOEDKEURINGSPROCES VOOR HET VACCIN WAS EEN TONEELSTUKJE

  Uit overheidsdocumenten blijkt dat het ministerie van Defensie de eigenaar van het Covid-19 vaccinatieprogramma was, dit uitvoerde en toezicht op het programma hield, als een “tegenmaatregel” tegen buitenlandse aanvallen. Terwijl het publiek werd gebombardeerd met een georkestreerde angstcampagne, behandelde de Amerikaanse regering de Covid reactie als een bedreiging voor de nationale veiligheid.

  Het onderzoek en de documenten zijn verkregen via de Freedom of Information Act (FOIA, de Amerikaanse variant op WOO, wet open overheid), ´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/het-grote-bedrog/
  https://anamihalceamdphd.substack.com/p/breaking-dod-controlled-covid-vaccines

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in