Een schokkende nieuwe video toont de momenten waarop ambulancepersoneel in Zuid-Californië weigerde een zorginstelling binnen te gaan om een man te helpen die stervende was aan een hartstilstand vanwege “een of andere Covid-19 wet”, bericht Thegatewaypundit.com.

In plaats van hun werk te doen, stonden de paramedici buiten het gebouw en wachtten tot de stervende man naar buiten werd gereden toen ze vorige maand reageerden op een 911 oproep.

Op camerabeelden die Fox11 LA in handen kreeg, is te zien hoe een politieagent van Rialto aankomt bij de Rialto Post Acute Care-faciliteit nadat het personeel 911 had gebeld om te melden dat er een man was die niet ademde. Op het moment dat de agent arriveert, staan er twee ambulancebroeders voor de open deur die weigeren het gebouw te betreden, ondanks dat ze maskers op hebben.

Nadat hij van de ambulancebroeders te horen had gekregen dat ze niet naar binnen zouden gaan en de patiënt naar hen gebracht zou moeten worden, ging de agent naar binnen nadat hij een onbekende medewerker om hulp had horen roepen.

“Na enkele ogenblikken riep een onbekende medewerker van de locatie naar de ambulancebroeders ‘Kom alstublieft helpen, hij heeft een hartstilstand’,” schreef de agent.

“Het ambulancepersoneel reageerde door erop aan te dringen dat de patiënt buiten de faciliteit moest worden gebracht voordat ze enige vorm van behandeling konden bieden… vanwege een niet nader genoemde COVID-19-wet.”

Na ongeveer een minuut ging de agent zelf naar binnen en werd vrijwel onmiddellijk begroet door panisch personeel van de zorginstelling.

De agent trof vervolgens meerdere personeelsleden aan die reanimatie en andere levensreddende maatregelen op de patiënt uitvoerden.

Het bed waar hij in lag had geen wielen, dus de agent ging achter het bed staan en duwde het bed.

Terwijl de agent het bed zonder wielen door de gangen navigeerde, kwamen ze uiteindelijk in het zicht van de verplegers.

“Ondanks het feit dat ze in hun gezichtsveld waren, stond het brandweerpersoneel er nog steeds op dat de patiënt naar hen buiten werd gebracht voordat ze zouden beginnen met levensreddende inspanningen en deden ze geen moeite om mij te helpen om hem naar buiten te krijgen.”

Tegen de tijd dat de patiënt, de 56-jarige Joseph Angulo, eindelijk naar buiten was gereden, in de ambulance was geladen en naar het ziekenhuis was gebracht, was het te laat.

Ongeveer 30 minuten nadat hij in de ambulance was geladen, werd Angulo dood verklaard.

Elke seconde telt in dit soort situaties. De inactiviteit van deze paramedici is onvergeeflijk.

Absoluut beschamend.

Elke seconde telt in dit soort situaties. De inactiviteit van deze paramedici is onvergeeflijk.
Rialto burgemeester Pro Tem Ed Scott noemde de video “moeilijk om naar te kijken” en zei dat hij op de hoogte werd gebracht van de situatie nadat hij een klacht had ontvangen van een personeelslid van de faciliteit. Inmiddels heeft hij het incident gemeld bij de stadsjurist, die officieel een onderzoek heeft ingesteld en de betrokken verplegers hangende het onderzoek met verlof heeft gestuurd.

  Drievoudig gevaccineerden waren goed voor 92% van alle "covid" sterfgevallen in 2022, blijkt uit factcheck

De betrokkenen moeten zwaar gestraft worden voor hun nalatigheid. Volgens de San Bernardino County Emergency Medical Services Authority is het EMS responders in Californië verboden om dienst te weigeren als ze eenmaal een oproep hebben geaccepteerd, tenzij de politie zegt dat ze dat niet mogen doen of als er een direct gevaar voor de veiligheid is.

Een vertegenwoordiger van de EMSA van de staat legde aan Fox11 LA uit:

“Bij het accepteren van een oproep kunnen paramedici in Californië geen dienst weigeren (d.w.z. beoordeling, behandeling of vervoer) tenzij de politie hen dat opdraagt of als de plaats delict onveilig is. Lokale protocollen kunnen de instructies wijzigen voor de voorwaarden voor beoordeling, behandeling en/of vervoer.”

Wat het meest verontrustend is, is dat de veronderstelde Covid-19 wet die de paramedici aanhaalden om buiten het gebouw te blijven, eigenlijk afkomstig is uit een memo van april 2020 van de San Bernardino County Fire Chief’s Association, die hun inactiviteit absoluut niet ondersteunt.

In de memo staat dat EMS-personeel moet vragen om de patiënt naar de deur te verplaatsen voordat een levensreddende behandeling wordt uitgevoerd. Naast het duidelijk stellen dat het verplaatsen van de patiënt een verzoek moet zijn, geeft de memo ook de opdracht aan ten minste één lid van de responderende paramedici om naar binnen te gaan en “interactie” met de patiënt te hebben als ze niet naar een uitgang kunnen worden overgebracht.

Uit de memo van april 2020:

Alle meldkamers zullen de faciliteiten verzoeken om patiënten naar de deur of buiten de locatie te verplaatsen…

  Canadese regering vertelt kinderen dat ze zonder COVID-vaccin en maskers op de "stout" lijst van de Kerstman komen te staan

… Als [de] patiënt niet kan worden overgebracht naar de uitgang voor of buiten voor de aankomst, moet een lid van de Fire/EMS personeel in eerste instantie met de patiënt interageren.”

Naast het officiële onderzoek van de stadsadvocaat heeft burgemeester Deborah Robertson van Rialto beloofd een onafhankelijk onderzoeknaar het incident in te stellen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat is precies die “Great Reset” waar men het steeds over heeft?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCDC waarschuwt dat tegen Kerstmis elke week 15.000 Amerikanen zullen sterven; maar het zijn eigenlijk VACCINDODEN die accelereren, net zoals onafhankelijke dokters ons al de hele tijd vertelden
Volgend artikelHet alibi van tirannen – Psychologische oorlogsvoering om een wereldwijde autocratie in te voeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ziekenhuizen vermoorden mensen door covid-patienten geen Ivermectine te geven en aan de ventilator te plaatsen.
  Ambulance personeel in dat land moet nu blijkbaar ook meewerken aan depopulatie door niet te handelen bij een persoon in nood.
  De wereld wordt met de dag crimineler!

 2. Allemaal vanwege angst. Waarom kennen mensen het gezegde “angst is een slechte raadgever” niet meer? Ben je ergens bang voor? Doe een stapje terug, bekijk het neutraal van een afstandje, verzamel wat informatie en trek een goed gefundeerde conclusie. Maar ren niet als een achterlijke achter de meute aan en doe zeker niet wat iedereen doet. “Omdat het zo is”…. Denk zelf na. Dit is voor 80% van de mensen anno 2021 onmogelijk gebleken. Ik vraag mij echt af met welk percentage van de wereldbevoling we over een jaartje 2022 afsluiten, ik denk dat er heel, heel veel mensen hun eigen doodsvonnis getekend hebben door zich als experiment te laten gebruiken en zich veelal vrijwillig met gif hebben laten inspuiten. Medelezers van Frontnieuws, geniets als het kan deze kerst nog van je geprikte familie en vrienden, volgende kerst zullen ze er niet allemaal meer bij zijn…

 3. Dit is de oorlog van de angst.
  Angst is meestal een slechte raadgever…
  Helaas beseft de massa dit niet en wil de massa dit niet beseffen, daar wordt ik een klein beetje angstig van.

 4. Ja, je zou maar eens een vekoudheidje oplopen door iemand’s leven te redden, veel te gevaarlijk om een snotneus te krijgen, beter die man dood laten gaan…

  • Hoi Spooked,

   Helaal eens. Daarom pleit ik er al sinds het begin van dit alles voor preventieve chemo voor iedereen. Eerst was dat natuurlijk voor de kwetsbaren maar nu we ook 5 jarigen gaan injecteren ook vanaf die leeftijd. Kanker is veel dodelijker dan covid nietwaar? Dus moeten we dat zeker doen!

   Hartfalen is ook een groter issue dan covid. Dus iedereen vanaf 5 minimaal een zgn stent (als ik het goed heb qua naam) in het hart. Stel je voor!

   We weten ook dat SOA’s een issue zijn voor de zorg. Iedereen elk kwartaal verplicht een SOA test. Als je geen groene SOA pas hebt, geen betaalde of onbetaalde sex. We doen het voor de zorg!

   Uiteraard moeten we ook naar de BMI van mensen kijken. Als die niet goed is moeten we echt drastische maatregelen menen tegen die Brulsmensen zodat ze geen gevaar vboor zichzelf en de zorg zijn. Het is een goed idee om ze gedwongen op een dieet zetten en isoleren totdat ze veilig zijn. Zo helpen we elkaar en de zorg.

   Uiteraard hebben we nog rokers en de mensen die teveel drinken. Zelfde regime. Oh, die gevaarlijke sporten moeten we ook aanpakken. Al die botbreuken na wintersport. We kennen de gipsvluchten, echt absurd dat dat toegstaan wordt. Verbieden dus. Goed voor de zorg.

   Uiteraard moet dat alles gecontroleerd worden met een pas zodat we de veroorzakers van ellende aan kunnen pakken!

   Dan hebben we natuurlijk ook de klimaat catastrofe aangezien het veel te warm wordt (negeer even de kou van vorig jaar en dit jaar want dat is toeval). Alles wat je koopt en verkoopt moet een CO2 certificaat krijgen want jij wil de wereld toch niet vernietgen?

   Uiteraard moeten de promoters van dit alles vrijgesteld worden want alleen zij kunnen ons redden en hoeven dit alles niet te doen.

   Je zou denken dat dit satire is maar de eilite denkt over de meeste punten na om verplicht te worden.

   Groeten,
   Hugo

 5. Het erge is; je kan reanimeren wat je wil maar als je je eigen bejaarden mensen in je verzorgingshuis hebt geïnjecteerd met de gifprik (en die kans is 100%), dan is reanimeren helemaal niet meer nodig helaas. Want DOOR Die prik..heeft die man een “hartaanval” het is van alles in het lichaam dat kortsluiting geeft na de prik maar het enige dat wij herkennen is een hartstilstand..God mag weten welke kortsluiting zijn zenuwsysteem opgelopen heeft. Arme man. Vermoord!!! Dubbel vermoord! Driedubbel; eerst de prik, toen nog een prik, toen de booster, nu hart problemen en daarna voor vuil achter gelaten. Walgelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in