Tijdens het weekend werd het Britse publiek opnieuw voorgelogen door de mensen die ze zouden moeten kunnen vertrouwen, nadat ze te horen kregen van zowel dokter Rachel Clarke van de palliatieve zorg, als van nationaal medisch directeur van NHS England professor Stephen Powis, dat 75% van de mensen op Intensive Care mensen met Covid-19 zijn die ervoor gekozen hebben om niet gevaccineerd te worden, bericht Dailyexpose.uk.

Dr. Rachel Clarke, of Dokter Oxford zoals ze ook graag genoemd wordt, is een NHS-arts voor palliatieve zorg en auteur van het boek ‘Breathtaking’, gepubliceerd in januari 2021, dat beweert te onthullen hoe het leven echt was om te werken op NHS Covid-19 afdelingen tijdens de eerste golf van de pandemie.

Op zondag 28 november heeft Dr Clarke de hele dag op Twitter doorgebracht met het retweeten van iedereen die complimenten gaf over het artikel dat zij had geschreven voor The Sunday Times, waarin zij de lezer meesleept met een verhaal over een jonge moeder die vecht voor haar leven en ervoor heeft gekozen om het Covid-19 vaccin niet te nemen.

Je zou kunnen denken dat de beschreven vrouw is bezweken aan het vermeende Covid-19 virus, maar het blijkt dat zij in werkelijkheid is behandeld voor kanker en een longontsteking heeft ontwikkeld die geen verband houdt met Covid-19. Het verhaal was natuurlijk bedoeld om de gemoederen bezig te houden voordat de gebruikelijke propaganda over hoe belangrijk het is zich te laten vaccineren werd gespuwd.

Dr. Rachel Clarke legt verder uit dat in haar NHS gezondheidsdienst weer hele afdelingen zijn toegewijd aan de behandeling van Covid-patiënten, en zij beweert dat zij alles geven om te zorgen voor hun deel van de 8000 patiënten in Britse ziekenhuizen met Covid, maar dat zij stilletjes blijven sterven in een tempo van ongeveer 1.000 per week.

Dr. Clarke heeft bijna gelijk met haar cijfers over het aantal sterfgevallen door Covid per week, behalve het gedeelte waarin zij beweert dat dit de cijfers voor het gehele Verenigd Koninkrijk zijn. Helaas is dit alleen het aantal dat momenteel in Engeland sterft.

  Misbruik van vaccinatie: Daklozen worden betaald om zich te laten vaccineren in plaats van zichzelf

Maar de cashing-in-on-a-tragedy auteur beweert vervolgens dat bijna 75 procent van de Covid-19 patiënten die de afgelopen maanden op de intensive care zijn behandeld, patiënten zijn die ervoor hebben gekozen zich niet te laten vaccineren.

Helaas, voor mensen die graag de waarheid horen, werd deze schandalige leugen vervolgens herhaald in een ander artikel dat door The Sunday Times werd gepubliceerd, waarbij de opmerkingen werden toegeschreven aan de nationale medisch directeur van NHS England, professor Stephen Powis.

Professor Stephen Powis, de nationale medisch directeur van NHS England, zei:

“Het vaccin is veilig, effectief en bewezen dat het sterfgevallen, ziekenhuisopnames en infecties vermindert, en in feite blijkt uit gegevens dat de overgrote meerderheid van de mensen die met Covid op de intensive care worden opgenomen, niet volledig zijn gevaccineerd.

Sinds juli wordt een op de vier kritieke bedden consequent bezet door een Covid-patiënt, en uit de laatste beschikbare statistieken blijkt dat driekwart van hen niet gevaccineerd is. Dit zijn bedden die van oudsher zouden zijn gebruikt voor levensreddende operaties voor de meest ernstig zieke patiënten.”

Zoals meestal het geval is wanneer deze zogenaamde deskundigen een bewering doen, verzuimen zij de brongegevens te vermelden zodat wij hun beweringen zelf kunnen controleren. Waarom? Omdat we ze gewoon moeten vertrouwen natuurlijk, ze hebben toch aan de universiteit gestudeerd, nietwaar?

Maar gelukkig liet Dr. Rachel Clarke / Doctor Oxford het Twitter-universum weten op welke gegevens zij en Professor Stephen Powis zich baseerden toen zij beweerden dat bijna 75% van de Covid-19 patiënten op de IC niet gevaccineerd zijn.

Dus we hebben het laatste ICNARC rapport bekeken om te zien of ze de waarheid sprak, en als je 5-7 maanden geleden rekent als de “meest recente maanden” dan veronderstellen we dat je zou kunnen zeggen dat ze dat deed.

Want het blijkt dat de gegevens die ze aanhaalde betrekking hebben op de periode van 1 mei 2021 tot 31 juli 2021 (voor het geval u het nog niet gemerkt had, Kerstmis is nog maar een paar weken verwijderd, dus dat zijn zeker niet de meest recente maanden).

  EXCLUSIEF: Schokkende microscopefoto's van bloedklonters die onttrokken zijn aan degenen die "plotseling gestorven" zijn - kristalachtige structuren, nanodraden, krijtachtige deeltjes en vezelige structuren
Bron

Niet alleen zijn de door Dr. Rachel Clarke en Professor Stephen Powis aangehaalde gegevens 5 tot 7 maanden verouderd, ze hebben ook betrekking op een periode waarin het aantal mensen op de IC met Covid-19 in 2021 het laagst was, en waarin een groot deel van de bevolking niet of slechts gedeeltelijk gevaccineerd was.

Bron

Zoals u hierboven kunt zien is het aantal Covid-19 patiënten in mechanische beademingsbedden aanzienlijk gestegen en op het verhoogde niveau gebleven sinds het data cut off point van 31 juli in het ICNARC rapport, en raad eens – de meerderheid van de Covid-19 patiënten sinds 31 juli zijn mensen die ervoor hadden gekozen om volledig gevaccineerd te worden.

Het UK Health Security Agency (UKHSA) publiceert een wekelijks “Vaccine Surveillance” rapport met statistieken over Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen per vaccinatiestatus in Engeland gedurende de afgelopen vier weken.

Hun laatste rapport, dat donderdag 25 november is gepubliceerd, bevat gegevens over infecties, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen van week 43 tot en met week 46 van 2021 (25 oktober – 21 november).

UKHSA-verslag over ziekenhuisopnames

Uit het verslag blijkt dat er van 25 oktober tot 21 november 833.332 geregistreerde Covid-19-gevallen, 9.094 Covid-19 ziekenhuisopnames en 3.700 Covid-19 sterfgevallen waren. Hiervan vertegenwoordigden de ongevaccineerden 39% van alle gevallen, 34% van alle ziekenhuisopnames en 19% van alle sterfgevallen. Terwijl de gevaccineerden 61% van alle gevallen, 66% van alle ziekenhuisopnames en 81% van alle sterfgevallen voor hun rekening namen.

Natuurlijk gaat het hier alleen om de laatste vier weken, dus hebben wij de gegevens van drie maanden geanalyseerd om u te bewijzen dat wanneer professor Stephen Powis en dr. Rachel Clarke u vertellen dat “de overgrote meerderheid – bijna 75% – van degenen die op de IC liggen met Covid niet gevaccineerd zijn”, zij u niet de waarheid vertellen.

De volgende grafiek toont het totaal aantal ziekenhuisopnames over periodes van vier weken van 30 augustus tot 21 november 2021 volgens tabel 9 van de Vaccine Surveillance rapporten.

  Dr. Paul Thomas verbrijzelt het conventionele vaccinnarratief - Schokkende statistieken

Wij hebben de volgende verslagen gebruikt voor onze analyse –

Uit de grafiek blijkt dat het aantal ziekenhuisopnames onder de ongevaccineerden de afgelopen drie maanden in perioden van vier weken rond de 3.000 schommelde.

Maar helaas voor de volledig gevaccineerde populatie is het aantal ziekenhuisopnamen onder deze groep met de maand geleidelijk verslechterd.

Hieruit blijkt dat de volledig gevaccineerden momenteel de grootste last voor de NHS vormen, en niet de ongevaccineerden.

De volgende grafiek toont het totale aantal sterfgevallen over perioden van vier weken van 30 augustus tot 21 november 2021, volgens tabel 10 van de Vaccine Surveillance rapporten.

Van 30 augustus tot 21 november registreerde Engeland een totaal van 9.592 sterfgevallen. Hiervan vielen er slechts 1.882 onder de ongevaccineerde bevolking, terwijl een schokkende 7.710 onder de gevaccineerde bevolking vielen, waarbij bijna 3.000 van deze sterfgevallen zich alleen al in de laatste vier weken voordeden.

Dus daar heb je het, met 65% van de ziekenhuisopnames en 80% van de sterfgevallen als gevolg van Covid-19 onder de gevaccineerde bevolking in de afgelopen drie maanden, volgens de meest recente gegevens (geen 5-7 maanden oude gegevens), blijkt dat het Britse publiek in het weekend opnieuw is voorgelogen door de mensen die het zou moeten kunnen vertrouwen, nadat zowel de arts voor palliatieve zorg Rachel Clarke als de nationale medisch directeur van NHS England, professor Stephen Powis, hen hadden verteld dat 75% van de mensen op de intensive care met Covid-19 mensen zijn die ervoor hebben gekozen zich niet te laten vaccineren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: “Het verraderlijke is het narratief”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?
Volgend artikelExplosieve studie over massale vaccinatierisico’s voor zwangere vrouwen ingetrokken, omdat het “ongerustheid zou veroorzaken bij aanstaande ouders die van plan zijn een kind te krijgen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Denk je een goed artikel te lezen, wordt er weer gestrooid met “covidgevallen” en “covid sterfgevallen”. Non informatie dus. Al die “gevallen” of “besmettingen” komen voor uit testen meteen totaal foute test die NIET specifiek test op dit zogenaamde covidvirus en de informatie over al die “gevallen” kun je dus zo de prullenbak inmikken. Buiten dat bestaat er uiteraard geen test om aan te tonen dat er iets is dat niet bestaat… Vanaf dag 1 is covid een leugen.

  2. Al deze artsen zijn 70 jaar te laat geboren,zouden toen direct kunnen begonnen hebben in de uitroeiing kampen van Adolf,onder de leiding van dr Mengele.

  3. Zo gaat het in NL precies zo. Daar werd gerekend van juli t/m september. En dat waren dan de cijfers van 1 november.
    Kortom bedrog alom.

  4. Tadaaa wanneer nu de werkelijke cijfers naar buiten komen van de Nederlandse ziekenhuizen,dan trakteer ik….:)
    wereldwijde oplossing: speciale corona ziekenhuizen bouwen,de medicijnen die werken erkennen en het zorgpersoneel goed betalen… dan verdwijnen alle lockdowns en hoeft niemand zich meer in te enten.. is gelijk alle lulkoek de wereld uit.. wie helpt????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in