Pixabay

Hoe vaak is ons niet verteld dat het onmogelijk zou zijn dat het mRNA in een “vaccin” in ons DNA wordt opgenomen, eenvoudigweg omdat “RNA zo niet werkt”? Welnu, een studie van MIT en Harvard heeft aangetoond dat “RNA wel degelijk op die manier werkt”, schrijft Rhoda Wilson.

Kunnen mRNA-vaccins het DNA permanent veranderen? Recente wetenschap suggereert dat ze dat kunnen

De studie werd uitgevoerd om te onderzoeken of viraal RNA in ons DNA kan worden opgenomen. Hoewel niet specifiek werd onderzocht of het in Covid-injecties aanwezige RNA ons DNA kan veranderen, kunnen de gegevens worden gebruikt om een vermoeden te formuleren. De Covid-injecties bevatten RNA dat codeert voor het SARS-CoV-2 spike protein (“spike-eiwit”) en dat, net als het virale RNA in de studie, in ons DNA kan worden verankerd en dat waarschijnlijk ook doet.

Er zijn aanwijzingen dat het spike-eiwit is gemanipuleerd, of door de mens gemodificeerd, door middel van “gain-of-function”. Shi Zhengli, ook bekend als “The Bat Woman”, is de directeur van het Centre for Emergence of Infectious Disease and Biosafety aan het Wuhan Institute of Virology. Zhengli zelf bevestigt: “… we hebben de HKU4 spike opnieuw ontworpen, met het doel zijn vermogen om de virale toegang tot menselijke cellen te mediëren, te vergroten,” en “met dit doel hebben we twee enkelvoudige mutaties geïntroduceerd… mutaties in deze motieven in coronavirus spikes hebben aangetoond dramatische effecten te hebben op de virale toegang tot menselijke cellen.”

Dr. Richard Fleming heeft uitgebreid wetenschappelijk en forensisch onderzoek gedaan naar SARS-CoV-2 / Covid-19 en stelt: “De sleutel tot het bewijzen en begrijpen van [SARS-CoV-2 als] biowapen is zijn spike-eiwit. Hetzelfde spike-eiwit dat nu in miljoenen mensen wordt aangemaakt nadat de Covid-vaccins bij hen zijn ingespoten. Deze vaccins zijn niets meer dan de genetische code van dit biowapen.” Dr. Fleming’s onderzoek toont aan dat het spike-eiwit zodanig is gemanipuleerd dat het mechanismen bevat die “een ontstekingsreactie op trombose veroorzaken, met omgekeerde transcriptie van mRNA in cel-DNA…”

De Pfizer/BioNTech en Moderna “vaccins” zijn RNA injecties, deze transfecteren hun RNA in het cytoplasma van onze cellen. Door een proces dat omgekeerde transcriptie heet, integreert het geïnjecteerde RNA zich in ons DNA. De “vaccins” van Oxford/AstraZeneca en Johnson & Johnson zijn DNA-injecties, of virale vectoren, die DNA transfecteren in de kern van onze cellen. Beide soorten Covid-injecties kunnen, en doen dat waarschijnlijk ook, ons DNA blijvend veranderen. Omdat geïnjecteerd DNA of RNA de kern van onze cellen binnendringt, en als ons eigen DNA wordt behandeld, bestaat het risico dat zij ons eigen DNA beschadigen en mutaties veroorzaken, waaronder mogelijk ook kanker. En, als onze cellen permanente spike-eiwit producerende fabrieken worden, kan dit leiden tot ernstige auto-immuunproblemen.

  Ryan Garcia beschrijft ontvoerd te zijn door 'Elites' en 'gedwongen te kijken hoe kinderen verkracht werden'

Moderna gelooft dat mRNA de “software van het leven” is en hun chief medical officer, Tal Zaks, had niet duidelijker kunnen zijn toen hij in 2017 verklaarde: we zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken.” In dezelfde presentatie verklaarde hij ook: “Als je nadenkt over wat het is dat we proberen te doen. We hebben informatie genomen en ons begrip van die informatie en hoe die informatie wordt doorgegeven in een cel, en we hebben ons begrip van geneeskunde genomen en hoe we medicijnen kunnen maken, en we smelten die twee samen. We zien het als informatie therapie.” Hij lijkt te denken dat we niet meer zijn dan computers die kunnen worden gehackt en opnieuw geordend volgens de instructies van een programmeur. Dus, de volgende keer dat iemand beweert dat de mRNA injecties het menselijk genoom of DNA niet veranderen, kunt u die persoon doorverwijzen naar Tal Zaks van Moderna. Bill Gates heeft ook verklaard dat mRNA-injecties voor het coronavirus onze genetische code of DNA kunnen veranderen.

Een 14-jarige jongen maakte verbinding met een landelijk computernetwerk, uploadde een virus dat hij had geschreven en liet het hele netwerk crashen. Die jongen was Bill Gates. Vijf jaar later richtte hij Microsoft op. De sleutel tot het succes van Gates is de eerste te zijn die rommelige producten op de markt brengt, zijn producten op proefbasis gratis aan te bieden en dan te laten betalen voor voortdurende upgrades. Er zijn fortuinen te verdienen met het maken van virusmalware en vervolgens de antivirussoftware te verkopen, hetzelfde kan worden gezegd van virussen die in Wuhan worden gemaakt.

  Laat onze kinderen met rust

De Bill and Melinda Gates Foundation (“BMGF”) is de “grootste financier van vaccins in de wereld”. Tegen juli 2020 had BMGF al meer dan 300 miljoen dollar rechtstreeks “gedoneerd” voor de globale reactie op het coronavirus. BMGF bezit aanzienlijke aandelen in zowel Pfizer als BioNTech. Zij heeft 20 miljoen dollar toegezegd aan Moderna voor op mRNA gebaseerde projecten, met vervolgprojecten die de totale potentiële financiering op 100 miljoen dollar kunnen brengen. En BMGF is een partnerschap aangegaan met het Serum Institute of India.

Serum is het grootste vaccinproducerende bedrijf ter wereld in het grootste vaccinproducerende land ter wereld, India. Het exporteert naar 170 landen en schat dat tweederde van alle kinderen ter wereld met zijn vaccins is ingeënt. Het verwacht tegen eind 2021 meer dan een miljard doses Covidshield (AstraZeneca-formule) te produceren. Daarnaast is GAVI, dat is opgericht en momenteel wordt gefinancierd door BMGF, een van de drie partners in COVAX, dat ernaar streeft 270 miljoen Covid-injecties – waarvan 269 miljoen de Oxford/AstraZeneca-injecties zijn – in de wereld te brengen.

Wat Catherine Austin Fitts betreft, gaat het niet om een “vaccin”, maar om injectiefraude. In een video-interview besprak Fitts, wat zij noemt, de “griezelige technologie” die beschikbaar is. Ze gebruikt de analogie van een Microsoft Office systeem gedownload in het menselijk lichaam, meer specifiek de hersenen, die vervolgens verbonden zijn met de cloud. “Het bedrijfsmodel van Bill Gates is: hij gooit een Microsoft-besturingssysteem in je computer,  en geeft mensen toegang tot al je gegevens en je privacy,” legde ze uit. Vervolgens overspoelen ze de wereld met virussen en gebruiken ze antivirussen, of “vaccins”, om het systeem bij te werken. Het doel is om “zeven miljard mensen rechtstreeks aan te sluiten op hun cloud contracten en virussen te gebruiken om de updates te laten komen,” zei ze.

  Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van "gevaccineerde" werknemers die binnen drie jaar zouden sterven

De BBC “ontkrachtte” geruchten dat de Covid injecties het DNA veranderden. Hopelijk zal dit artikel de geschiedenis ingaan als een artikel dat in de “dingen waarvan ze zeiden dat ze niet gebeurden, maar in werkelijkheid wel gebeurden”-prullenbak gegooid moet worden. Net als hun artikel dat jongeren onder de 30 alles vertelt wat ze moeten weten over de Covid-injecties. Het is geen toeval dat vorig jaar een van BBC’s top tien donors de BMGF was.

Maar er is meer aan de hand met de Covid-injecties dan het feit dat het een “BMGF-bedrijfsmodel” is. De “hacking the software of life”-injecties, de zogenaamde “Covid-vaccins”, zouden een middel kunnen zijn om De Vierde Industriële Revolutie te implementeren.

Volgens de Britse regering wordt de Vierde Industriële Revolutie “gekenmerkt door een samensmelting van technologieën – zoals kunstmatige intelligentie, genbewerking en geavanceerde robotica – die de grenzen tussen de fysieke, digitale en biologische wereld doet vervagen.”

Transhumanisme betekent eenvoudig gezegd “voorbij de mens”: de transformatie van de menselijke conditie door middel van technologie die het menselijk intellect en de fysiologie belooft te verbeteren. Met andere woorden, de Vierde Industriële Revolutie wordt gekenmerkt door transhumanisme. Aangezien de Covid-injecties ons DNA kunnen veranderen, en dat waarschijnlijk ook doen, is de Vierde Industriële Revolutie, het proces om ons trans-menselijk te maken, dan al begonnen?

Covid heeft de infrastructuur voor de mRNA-toekomst opgebouwd en de experimentele Covid-injecties zijn nog maar het begin. De wedloop om de volgende generatie mRNA-injecties is al in volle gang, maar deze wetenschappers en onze regeringen hebben niet om onze toestemming gevraagd. Vindt u niet dat wij als mensen wier lichaam zij van plan zijn te bewerken, veranderen en modificeren, moeten worden gevraagd of dit is wat wij willen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen koppelen Pfizer, Moderna vaccins aan levensbedreigende bloedziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNoorse gezondheidsautoriteiten waarschuwen dat meer volledig gevaccineerden in het ziekenhuis kunnen belanden
Volgend artikel“Onze soort wordt genetisch gemodificeerd”: De opmars van de mensheid naar de ondergang? Analyse van het microbioom en het viroom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Die club een ander vragen?
  Ieder wordt gewoon gezien als proefkonijn en als het fout gaat, jammer dan.
  Als het lukt ben je het eigendom van de patenthouder van betreffende spul.
  Basis is en blijft het geld en persoonlijk gewin.

 2. Ik vraag mij af wanneer wij dat gaan merken dat mensen onder controle staan van een soort van programma.
  2030 of za, eerder.
  Het is dus wel de bedoeling dat er mensen blijven leven.
  Dus toch de inschatting om er iets van 500.000 over te houden.
  Waarschijnlijk alleen de geslaagde exemplaren die bruikbaar zijn.
  De rest sterft dan voor die tijd omdat hun DNA het niet kon verwerken of zo iets.
  Het wordt steeds ingewikkelder om het nog te kunnen volgen als leek in deze techniek.

 3. Bill gates is eigenlijk verschrikkelijk dom. Je kan alleen maar rijk zijn in verhouding tot anderen, maar als je iedereen af maakt ben je zelf ook niets meer.

  Zo dom is hij dus werkelijk.

 4. De techniek is in feite briljant, echter niet van deze wereld.
  Het geheel doet onmenselijk aan en dat is het ook.
  Genocide op alle volkeren op aarde.
  Laat je jezelf inspuiten met dat genmateriaal ben je bezig te veranderen in een soort robotachtig iets.
  Van buitenaf te manipuleren en te besturen.
  Blijf je een wappie….zal je de rest van je leven moeten vechten om uit handen te blijven van deze robot-achtigen want zij krijgen de opdracht jou te bestrijden en te elimineren…
  Tijd voor actie i.p.v afwachten…de klok tikt en de tijd is nog zeer kort.

  • Nee niet op alle volkeren. Ze willen veel Aziaten over houden, omdat die al gewend zijn om slaafs in de pas te lopen. Het blanke ras moet als eerste weg. Dat zijn de opstandige lastpakken.

 5. Tja het kleine groepje rijken van Soros en zijn vriendjes heeft vlgs mij de film Borg gezien en daar kan je zien wat dit inhoudt in het kort er is een koningin in een kubus die als centrale computer fungeert iedereen beheerst en laat doen wat zij beveelt. Zo streunt ze in deze kubus van onmetelijke grootte de ruimte af om verschillende planeten incl bevolking te annexeren aan deze kubus steeds voorkomende zin is “Resistance is futile”?? misschien een kleine opluchting ze kwamen een volk tegen waartegen ze niet opgewassen waren de koningin werd gedood en de rest werd ontbonden. Hou je van sci fi films dan zou ik zeker kijken want wat je nu ziet gebeuren en wat dat kleine groepje wil doordrammen is allang jaren geleden een film gemaakt dus ik zou zeggen als je niet met de strategie van deze overheid die heult met dat kleine groepje rijke maniakken maak je borst dan nat en zoals de Amerikanen ga je “preppen” nu het nog kan zolang zij niet voor een wereld tribunaal moeten verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in