Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen waar we nauwelijks iets over horen, maar die wel eens interessante en belangrijke maatschappelijke trends zouden kunnen worden. Ik stuitte bij toeval op een artikel dat mij enerzijds verbaasde, maar anderzijds niet echt een verrassing is, schrijft Niki Vogt.

Het bericht is getiteld “Vaccinates Women are now lying about their Vax Status as more Men see them as Infertility Risk” (Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun Vax-status omdat meer mannen hen zien als onvruchtbaarheidsrisico).

De bijdrage begint met de opmerking dat iedereen is geleerd dat wie zich niet heeft laten vaccineren, daar spijt van zal krijgen. Nu ziet het er echter heel anders uit. In een verbazingwekkende omkering van zaken worden gevaccineerde vrouwen nu gemeden door (niet alleen ongevaccineerde) mannen. In de uitgaanswereld haken potentiële huwelijkskandidaten af uit angst voor mogelijke geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid.

In de “dating scene”, op internetportalen voor het vinden van een partner, en in clubs, beweren de laatste tijd veel vrouwen dat zij niet gevaccineerd zijn wanneer zij naar hun vaccinatiestatus wordt gevraagd. Dit komt omdat zij weten dat veel mannen die op zoek zijn naar een vaste partner of een huwelijk en een gezin willen stichten, geen gevaccineerde vrouwen willen. Zij zijn bang dat gevaccineerde vrouwen onvruchtbaar zijn, miskramen krijgen of misvormde kinderen baren. Het artikel citeert een man die meerdere malen teleurstelling heeft ervaren. In de “acquisitiefase” kreeg hij de duidelijke mededeling en belofte van de dame dat zij ongevaccineerd was, maar moest later vernemen dat zij toch “de prik” had genomen (took the jab).

“In clubs, they claim they’re NOT vax’d. They say things like ‘Oh COVID is bullshite‘ or ‘I don’t want to try this new experimental shot‘. … However, after going out with them several times, the women finally admit they took the vax . . . and watch as most potential husbands leave them almost on the spot.”

(In de clubs beweren ze dat ze niet gevaccineerd zijn. Ze zeggen dingen als “oh, COVID is gewoon onzin” of “ik wil die nieuwe experimentele prik niet proberen. … Hoe dan ook, na een paar keer met hen uit te zijn geweest, geven de vrouwen uiteindelijk toe dat ze gevaccineerd zijn … en je kunt zien dat de meeste potentiële echtgenoten hen bijna ter plekke verlaten.)

“I don’t want defective children and I won’t get closer to a girl who lied to my face from the start.”

(Ik wil geen gebrekkige (erfelijke) kinderen en ik kom niet in de buurt van een meisje dat vanaf het begin recht in mijn gezicht heeft gelogen).

  Great Reset Klaus Schwab's WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemen

Ondanks de censuur van de media komen er in de hele wereld steeds meer berichten binnen over gevaccineerde vrouwen die hun baby in het eerste trimester van hun zwangerschap verliezen of over geboorteafwijkingen. Zeker, ze zijn niet allemaal waar. Maar het is al eeuwen hetzelfde: wie één keer liegt, wordt niet geloofd… en de vaak door de staat betaalde “factcheckers” doen geen onbevooroordeeld onderzoek, maar gebruiken alleen citaten van wetenschappers waarvan bekend is dat ze “op één lijn zitten”. Al het andere wordt door de mainstream media en factcheckers volledig verdoezeld, zo niet ronduit gelogen. Het censuursysteem is er zelf debet aan dat “grove samenzweringstheorieën” welig tieren (“Ze ontkennen toch ALLES wat niet in het narratief past”, zeggen ze). Wat is ons verteld als onweerlegbare waarheden en slechts enkele weken later waren ze niet meer geldig?

Er zijn wel degelijk valide, wetenschappelijke studies over vele abortussen en miskramen bij vrouwen die in het eerste trimester van de zwangerschap werden gevaccineerd.

Wochenblick.at berichtte al in april 2021:

Dr. Larry Palevsky van het Mount Sinai Hospital in New York ziet het probleem in de spike-eiwitten die door mRNA-behandelingen worden veroorzaakt. Palevsky is ervan overtuigd dat de spike-eiwitten, die geacht worden het coronavirus te bestrijden, alle negatieve verschijnselen van de coronaziekte kunnen veroorzaken. En niemand weet hoe deze processen te stoppen.

De verschrikkelijke bijwerkingen van vaccinatie volgens Dr. Palevsky:
“Wat we tot nu toe hebben gezien bij gevaccineerde mensen is een enorme toename van bloedstollingsproblemen, doodgeboorten en miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen, auto-immuunziekten en sterfgevallen. Om maar een paar bijwerkingen te noemen van degenen die gevaccineerd zijn.”

Opmerking: Het feit dat de nieuwe vaccins een effect op de vruchtbaarheid zouden kunnen hebben, wordt door alle officiële bronnen ten stelligste ontkend. Zogenaamde “factcheckers” hebben deze veronderstelling reeds als “nepnieuws” bestempeld, ondanks de zwakke gegevens die beschikbaar zijn.

Dr. Lawrence Palevsky, MD bestaat en is een specialist in kindergeneeskunde.

Of en, zo ja, welke gevolgen en misschien wel welke schade deze vaccinaties werkelijk voor kinderen kunnen hebben, zullen wij waarschijnlijk pas over een jaar of twee, of nog langer, te weten komen, wanneer de verantwoordelijken hun ambt hebben neergelegd en niet meer aanspreekbaar zijn. Feit is echter dat hier plotseling weer zeer archetypische gedragspatronen in werking treden, die bij alle dieren en ook bij de mens werkzaam zijn: Mensen willen gezonde, sterke nakomelingen voortbrengen. Dat is HET principe van het leven.

Een samenzweringstheorie? Misschien. Maar laten we eens denken aan vaccinaties, zoals GardasilPandemrix of Dengvaxia en wat die met kinderen hebben gedaan. De enige reden waarom het niet in een catastrofe ontaardde, was omdat het slechts een armzalig aantal mensen betrof en het zeer snel werd stopgezet. Tot zover de stellige beweringen van de StIKo (permanente vaccinatiecommissie) dat er geen langetermijneffecten van vaccinaties zijn.

  Boete voor het weigeren van AstraZeneca vaccin

“Puurbloedigen” en de racismekaart

Interessant is dat veel van degenen die uit overtuiging ongevaccineerd zijn in verschillende landen over de hele wereld, nu niet beginnen te wanhopen, maar trots beginnen te worden op het feit dat zij zich niet hebben onderworpen en niet langer “ongevaccineerd” willen worden genoemd, maar “puurbloedigen”. “Noem me niet ongevaccineerd, ik ben een ‘puurbloed’.”

Deze term is blijkbaar geïnspireerd door JK Rowling’s Harry Potter saga en wordt bijna internationaal zo gebruikt op TikTok. In Harry Potter beschouwen de oude families in het magische rijk zichzelf als mensen van zuiver bloed en kijken neer op hen die getrouwd zijn met Dreuzels – mensen die niet geboren zijn met magische krachten. Wat vaccinatie betreft, dringt het ook door dat gevaccineerde mensen GGO’s (genetisch gemanipuleerde organismen) zijn en niet langer echte, natuurlijke mensen.

Natuurlijk, de racismekaart is ook gespeeld. Het klinkt allemaal als nazi-ideologie en is gericht op een blanke huid, blauwe ogen en blond haar, de Arische superman. Maar zo ziet het er niet echt uit. De vernauwing van de zoektocht naar een levenspartner tot de “zuivere bloedverwanten” als producenten van de gemeenschappelijke kinderen is reeds lang aan de gang over alle huidskleuren heen.

Een gloednieuwe dating app genaamd “Pure Match” staat op het punt gelanceerd te worden in Australië. Hier krijgen ongevaccineerden die bereid zijn zich te binden de kans een geschikte partner te vinden. Pure Match belooft een platform te bieden waar ongevaccineerden met elkaar in contact kunnen komen om zich met gemeenschappelijke belangen te verbinden, waarvan de belangrijkste de beslissing is om zich niet te laten vaccineren. De belofte: “PURE. We komen eraan. Registreer je voor de eerste matchingsite voor ongevaccineerden in Australië”, luidt het welkomstscherm op de website. En, “Wij werken hard om u het puurste platform te brengen waarvan wij weten dat u ervan zult houden, blijf op de hoogte en blijf sterk,” leest een bericht op de Pure Match site. En, “Wat is de zin van het leven is de moeilijkste vraag in de wereld. Heeft ‘Ben je gevaccineerd?” dat nu overtroffen.

Ongevaccineerden hebben en bouwen de betere netwerken

Het is niet gemakkelijk om de URL van deze website te vinden. Als je de trefwoorden intikt, verschijnen er eigenlijk alleen maar tamelijk kritische, soms schandalige berichten daarover, maar, anders dan gebruikelijk, nergens een link naar de site zelf. Het is duidelijk dat ze dat ook niet willen promoten. Maar het zal niet veel uithalen, want degenen die nog steeds niet gevaccineerd zijn, laten zich niet zo gemakkelijk intimideren of tegenwerken. Ze vinden hun weg toch wel. De demo’s tegen verplichte vaccinatie, die overal ter wereld voortdurend plaatsvinden, zijn nu al een enorme uitgaansgelegenheid. Mensen vinden elkaar daar toch en vele connecties, vriendschappen, groepen, joint ventures en netwerken van allerlei aard worden gevormd.

  Zweedse artsen roepen op tot vaccinstop na onthulling onderzoeksfraude

De ietwat naïeve en domme lezersbrieven aan de redactie onder de artikelen over de zelfverklaarde “puurbloedigen” die gevaccineerde kennissen afwijzen (hoe kan dat anders überhaupt, want de ongevaccineerden mogen toch nergens heen om elkaar te leren kennen…?) zijn nogal grappig. Niet iedereen laat zich vaccineren om naar clubs en bars en feestjes te mogen gaan en daar een kennis te vinden … omdat ze geen ander idee hebben. De relaties tussen de ongevaccineerden en hun mogelijkheden zijn veel groter. Mensen weten dat ze voor zichzelf moeten zorgen, dat ze moeten netwerken, dat ze actief moeten worden. Mensen kennen elkaar en helpen elkaar.

Het is jammer dat de samenlevingen zo verdeeld zijn en dat de overheid, de politiek en de media haat en onrust zaaien tegen mensen die niet gevaccineerd zijn: Maar het dwingt de verstoten “onder-mensen” tot een spoedcursus in overlevingstechnieken. Je leert veel. Attent zijn, voorzichtig bewegen, onder de radar handelen, oplossingen zoeken voor de problemen die de intimidaties veroorzaken en geheel nieuwe wegen inslaan, flexibel zijn, samen ideeën uitproberen, bewust de eigen levenssituatie veranderen in “zelfstandiger”, onmiddellijk mensen met elkaar in contact brengen die hulp nodig hebben of kunnen bieden wanneer daarom wordt gevraagd.

Door de ongevaccineerden uit te sluiten bereik je niet wat je wilt. Het beschermt hen tegen de gevaccineerden, die niet willen aanvaarden dat zij op dezelfde manier worden geïnfecteerd als de ongevaccineerden en zelf besmettelijk blijven. En het bewijst keer op keer dat zelfs in geïsoleerde, volledig gevaccineerde groepen (cruiseschepen, 2G+-feesten, Antarctica-expedities) massale uitbraken van covid voorkomen – en niet zo’n beetje ook. Hoe meer het systeem de ongevaccineerden uitsluit, hoe openlijker het wordt dat de gevaccineerden zelf de covid-pandemie in stand houden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIEVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe Big Data-studie van 145 landen toont aan dat COVID-vaccins de zaken verergeren (gevallen en sterfgevallen)
Volgend artikelNieuwe parodie advertentie die de spot drijft met Pfizer gaat VIRAAL – “Schizer | Because We Care (About Our Profits)”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  • Jammer van de naam.. Ik vind wappie nogal denigrerend, staat gelijk aan dom, achterlijk. Snap niet dat mensen trots zijn om wappie genoemd te woden. In de jaren negentig kwam je de term wappie veelvuldig tegen in de house/ clubscene en dan was je gewoonweg gek, lijp, stoned, whatever. Met een leuke bijbedoeling trouwens hoor, niet negatief. Maar toch. Niet handig gekozen.

   • Hoi Vrijheid is ver te zoeken,

    Juist wel handig gekozen en dat is gebaseerd op psychologie. Daar komt het woord ”geuzennaam” vandaan. De Spanjaarden, in de 80 jarige oorlog, probeerden degene die verzet pleegden en/of het niet eens waren zwart tte maken door ze Geuzen te noemen.

    Degene die zich verzetten hadden zoiets van. Handig om elkaar te herkennen en laten we elkaar Geuzen noemen. Vallen degenen die pro Spanje zijn snel door de mand. Snel waren de Geuzen trots op die naam en ontnamen ze zo de Spanjaarden van de kracht van de PR campagne. Ja, die hadden ze toen al.

    Dus ja, ik ben een Wappie. Veel beter dan een pro vaxxer.

    Groeten,
    Hugo

 1. Zelf zou ik die ‘covidians” / gevaccineerden mijden als de pest (als ik het zou weten tenminste)
  Gelukkig gaan we die idioten straks steeds beter herkenen. Zeer zeker na hun derde booster.. .;-)

  My God what have they done? 9 hours old and holding his head up?
  b1tchute dot com/video/1bMOOaN7v8zt/

 2. Het is een hele rare tijd…. Ik zelf zou me niet eens willen aanmelden nergens voor…gezien de meeste platforms op FN en Bichute en MeWe en GETTR en Rumbla en vele die ik nu niet noem want dan wordt de lijst lang..kortom..ik zou er niet happig op zijn om daaraan mee te doen want je weet toch nooit of een man of vrouw de gen therapie prik genomen heeft. Ik denk dat het even tijd wordt voor ons allen om te bezinnen en te stoppen met dat gedate en zoekende zijn naar een partner of kinderwens…. De wereld laat nu toch wel zien dat er andere prioriteiten zijn?? Zoals je koppie erbij houden en nadenken over je zelf en je eigen toekomst…..daar zouden we allemaal onze hand3n vol aan moeten hebben op dit moment. Ik wel in ieder geval. Voorbereiend op een paralelle samenleving. En luchtzuiveringssystemen aanschaffen gezien buiten steeds meer (chemtrails o.a.) gesprayed wordt. Enfin…ik merk dat velen juist afleiding zoeken…uit angst…onzekerheid…het is een heftige tijd….waarbij se waarheid confronterend is. Bob Saget overleden..meld ik online dat Bon op Twitter een maand geleden nog openlijk zijn booster gehaald had….en in een radio show in november vertelde hoe belangrijk de prikken zijn…………….en nu dood. Krijg ik gewoon terug van mensen; je weet niet of het door de prikken komt..er is geen bewijs.

  Ben er zoooooo klaar mee…al die ontkenners. Op Nu.nl ook…ik kap er mee qua dialogen want ze WILLEN het niet erkennen. Snap ik ook wel…en daarom begrijp ik ook dat ze liever afleiding zoeken..dansen op TikTok….streamen van gamen…YouTube video’s opnemen…niemand die met grote invloed e3ns van de daken zou schreeuwen. Ze gaan lijdend en ook in stilte ten onder… Ik (echt waar) duim voor een ieder die lijdt…dat ie er snel vanaf is.

  Het jaar is nog maar net een week of anderhalf begonnen…..nog niet eens….en het lijkt wel 4 maandan 2022 hahaha… It is a loottt

  • Ik lees veel mensen over die chemtrails, maar stel die dingen zijn echt. Waarom zouden mensen dan zogenaamd last hebben van dat vermeende gif, maar bijvoorbeeld vogels of andere kleine diertjes niet. Wij hebben al 5 jaar op rij hetzelfde Roodborstje in de tuin, die vliegt de halve wereld over en wordt dus constant besproeid met chemtrailgif. Dat beeste doet het nog steeds en zit fluitend in de boom voor het raam. Datzelfde geldt voor duiven, ooievaars en reigers die jaar op jaar op aar terugkomen. De konijnen bij de buren zijn kerngezond, het waterleven is enorm hier in de vijver achter het huis. Waarom groeit en bloeit alles zo mooi als er gif gestrooid zou worden? Ik geloof er werkelijk geen biet van. Je gaat als piloot toch ook geen gif over je eigen familie, vrienden, water en voedsel uitstrooien? Ik wil veel verhalen geloven hoor, maar sommige verhalen gaan mij echt te ver. Dit is er eentje van.

   • >>> maar stel die dingen zijn echt <<<

    Ga gvd je huiswerk is ff doen. Zonde dat ik het zeg. Verschillende overheden hebben inmiddels allang toe moeten geven over het bestaan ervan waaronder de Duitse overheid.
    Ooit de term: weather warfare voorbij horen komen?

    Bekijk het werk van oa Elana Freeland:

    http://www.elanafreeland.com

    en dat van Jamie Lee:

    aplanetruth.info/2022/01/01/free-geoengineering-aka-chemtrails-book-to-share-with-all/

   • Ik woon in een schonere buurt dan waar dan ook in Nederland en zie de natuur elk jaar armer worden. De vele spechten of vlaamse gaaien, bijna allen verdwenen, niet door verlies van biotoop, en dit geldt ook voor de meeste andere vogelsoorten die we hier altijd zagen. De ouderen hier hadden het over miljoenen vlinders in de natuur hier, zo’n 50 jaar terug, dat waren er tientallen toen we hier kwamen wonen, nu zie ik soms wel 3 vlinders per dag. Ook steeds minder vleermuizen.

    Een roodborst gaat hier ook al meer dan 20 jaar rond het huis, je denkt toch niet dat dit nog steeds dezelfde is? Maar 20 jaar terug waren het er 5 of meer op dezelfde oppervlakte, en maar fluiten en antwoorden naar elkaar, nu is het elk jaar weer stiller dan voorheen.

    Chem trails? Zeker weten dat die er zijn ten behoeve van geo-engineering, en dat wordt openlijk toegegeven, met zelfs kaarten waarop de activiteiten te volgen zijn.

    Allemaal onderdeel van de plannen waar Rutte, Kaag en puntschoenen ook hun steentje aan bijgedragen hebben, en waar uiteindelijk niemand en niets beter van wordt.

  • Op Nu,nl steeds meer reageerders die de wappiekant op gaan. Op vallend. Ik ben geen lid dus kan niet inloggen en zie daardoor maar 3 reakties. Maar gisteren waren alledrie, zeer goed verwoord, tegen al het covid gedoe. De kentering is er dus.

   • Klopt wat je zegt, ik ben wel lid, het worden er wel wat meer, maar nog steeds juicht de meerderheid strengere maatregelen en een prikplicht toe, ze denken echt dat het flauwekulvirus dan verdwijnt en de zorg ontlast wordt zodat behandelingen niet meer uitgesteld hoeven te worden.
    De sufferds…

  • Op het Nieuws vandaag en gisteravond werd over Bob’s overlijden gezegd dat ie op een natuurlijke manier is heengegaan. Wie gelooft dat nog?? Hij was 64 jaar jong . . . .
   De zoveelste bevestiging dat RTL Nieuws leugens uitzenden.

 3. Magistraal hele kudde vrouwen last van vaginaal…je zal maar aangevallen worden door een spike-eiwit als je de liefde bedrijft

 4. Dit artikel was al eerder gepost en toen schreef ik ook al dat het eigenlijk behoorlijk hypocriet is van gevaccineerde mannen die zelf ook niet meer vruchtbaar zijn en zelfs de ongeboren vrucht van een (andere) zwangere vrouw kunnen aantasten door in de buurt te staan (shedding).
  En dat als je in een club naar een ongevaccineerde vrouw zoekt je echt heel dom bent, omdat je gevaccineerd moet zijn om naar een club te kunnen. Testen zit er heel vaak niet meer in. En zelfs als testen een ding zou zijn, dan weet je dat dit soort mensen zich maar al te graag in laten spuiten “als ze maar [vul in vrijheid die afgenomen is] kunnen”. Maar soort zoekt soort, dus als je in een club zoekt naar een gezonde kandidaat dan zegt dat meer over je eigen IQ dan over dat van je potentiële partner.

  Het is beter als niemand van de mensen waar dit artikel over gaat zich voortplant. Het zijn allemaal huichelaars en domme, oppervlakkige mensen. Klaar voor de slavernij en een zombie-achtig bestaan. You will own nothing (including virtility/children) and you’ll be… happy?

  Dat mensen die een toekomst willen niet een relatie met een zombie aan willen gaan snap ik daarentegen heel goed!

 5. Maar hoe zit het dan met mannen? Ik meen toch gelezen te hebben dat zij ook min of meer onvruchtbaar kunnen worden. Derhalve, ongeprikte mannen, let op, uw sperma zou wel eens goud waard kunnen worden!
  Overigens, heeft iemand wel eens de serie ‘The handmaid’s tale’ bekeken. Het begint er allemaal akelig op te lijken

 6. https://www.rt.com/news/545642-eu-parliament-president-died/

  nog een gevalletjes inspuiting ….ik vind dit een vorm van natuurlijke selectie…de natuur willen bedriegen met in elkaargeknutselde DNA techniek werkt dus niet zo best…

  En wat “Pure” betreft, ga je off grid of gewoon ergens heen waar mensen alternatief leven willen dan zul je weingi ingespotenen vinden….Spanje en Portugal gaan stoppen met Cohona maatregelen, omda thet niet werkt en het land kapot maakt.
  Wat gaan we doien met hen die dit soort maatregelen hebben opgedrongen, dat is een betere vraag. Mijn oordeel: kerstboom versiering van knutselen…..

 7. Sterker nog. Als het waar blijkt dat gevaccineerden hun aandoening overdragen aan niet gevaccineerden zal er op den duur een tweedeling onstaan in onze maatschappij. Zij zullen hermetisch gescheiden moeten leven om contaminatie te vermijden. Macaber punt hierbij is dat de levensverwachting bij gevaccineerden merkelijk korter is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in