© Hieronymus Bosch

De wereldberoemde Covid-19 expert op het gebied van kritieke zorg en longen, Dr. Pierre Kory, zegt dat de gegevens duidelijk zijn dat de Covid-19 injecties “niet veilig, niet effectief” zijn en dat ze een enorm aantal sterfgevallen veroorzaken. Het wordt nog veel erger als we de injecties niet stoppen, schrijft Beforeitsnews.com.

Dr. Kory waarschuwt:

“Ze hebben bijna een jaar geleden al overlijdensrecords gebroken met deze vaccins. Nu begin je het te zien in actuariële gegevens bij levensverzekeringsmaatschappijen. De levensverzekeringsmaatschappijen hebben claims uitgekeerd zoals ze nog nooit eerder hebben gedaan, en ze merken dat de sterfgevallen niet door covid kunnen worden verklaard. Als je kijkt naar de werkelijke morbiditeit en mortaliteit van het CDC… 2019, 2020 en 2021 in de leeftijd van 18 tot 64 jaar… zie je in Amerika dat vanaf kwartaal twee van het jaar 2021 (toen de vaccins begonnen) de sterftecijfers begonnen te stijgen, en wel van 120% boven normaal naar 140% boven normaal, en het is veel hoger dan de sterftecijfers in 2020. Het verschil in 2020 en 2021, we hadden covid in beide jaren. In 2021, hadden we de vaccins.

Ze weten dat het aantal sterfgevallen dat ze melden niet verklaard kan worden door covid… Er is iets anders dat een enorm en extreem angstaanjagend sterftesignaal in de V.S. bevolking veroorzaakt. Om te denken dat het iets anders is dan de vaccins, dat we het fout hebben en als je blijft zeggen dat ze veilig zijn, zal die lijn die al in een aanzienlijke en steile helling zit, doorgaan, hoe meer we boosteren en hoe meer we vaccineren… Dit moet stoppen. We moeten stoppen, mensen sterven.”

  Pfizer & Moderna reageren niet op British Medical Journal over bezorgdheid veiligheid COVID-19 vaccin

Intussen zijn de gekaapte regelgevende agentschappen zoals de CDC en FDA de bewezen wetenschappelijke behandelingen voor Covid, zoals Ivermectine, aan het afkraken en verbieden. Dr. Kory zegt dat Ivermectine bewezen effectief is in het bestrijden van Covid-infecties, en hij zegt: “Het is een van de veiligste medicijnen die ooit op de markt zijn gebracht.” Dr. Kory zegt ook dat de experimentele zogenaamde vaccins “niet veilig en niet effectief zijn.” Waarom worden ze dan toch door overheidsinstanties gepromoot? Dr. Kory zegt: “Ik heb dit op de eerste rij kunnen zien.” En hij gaat verder met te zeggen dat overheidsinstanties lijden aan “regelgevende gevangenschap” door big Pharma. Dat betekent dat de FDA en CDC ineffectieve en gevaarlijke vaccins promoten zodat Big Pharma er geld aan kan verdienen, terwijl ze goedkopere, veiligere en effectievere medicijnen zoals Ivermectine negeren.

Dr. Kory geeft een voorbeeld uit de praktijk tijdens de pandemie en legt uit:

“In augustus werden in dit land 90.000 recepten (voor Ivermectine) per week uitgeschreven. Zoveel artsen gebruikten het voor Covid dat de farmaceutische bedrijven er bang van werden… In reactie op het massale gebruik van Ivermectine door artsen met recepten en apothekers die ze uitschrijven, ging de CDC in de aanval. Ze stuurden een bulletin naar elk staatsdepartement van volksgezondheid dat vol stond met propaganda en verkeerde informatie waarin werd geschreeuwd dat de FDA Ivermectine niet heeft goedgekeurd (voor de behandeling van Covid) en dat het geen bewezen medicijn is, en dat het gevaarlijk is en dat er overdoses zijn, en al deze dingen die niet waar waren. Het ging naar alle staatsministeries van gezondheid. Maar raad eens wat er daarna gebeurde? De medische en apothekersverenigingen stuurden het naar elke dokter en apotheker in het land. De gemiddelde arts en apotheker, het spijt me dit te moeten zeggen, is niet goed op de hoogte. Ze houden de gegevens niet bij. Ze worden overweldigd en zijn gemakkelijk te beïnvloeden. Daarom heb je in dit land een oorlog tussen de artsen die weten dat Ivermectine effectief is… in oorlog zijn met de apothekers. Een groot deel van de apothekers zal weigeren een decennia oud veilig geneesmiddel voor Covid te onderschrijven omdat ze door hun bestuur zijn bedreigd en gemanipuleerd.

  Fox News rouwt om overlijden van 2 volledig gevaccineerde medewerkers deze vakantieperiode

Ze zijn bang hun vergunning te verliezen. Het is allemaal rook. Het is allemaal B.S. omdat je je licentie niet kan verliezen voor het gebruik van een veilig medicijn… Onze dokters moeten dokteren en onze apothekers moeten apothekers zijn en zich niet meer laten beïnvloeden door propaganda van farmaceutische bedrijven die niet willen dat u dit medicijn gebruikt. We moeten opstaan, en we moeten ons verzetten namens onze patiënten. We merken dat we met bereidingsapotheken en kleine apotheken nog steeds toegang kunnen krijgen (tot Ivermectine), maar het is een strijd en je moet je een weg banen.”

Voormalig Pfizer VP Dr. Michael Yeadon zei deze week: “Massale vaccinatie leidt tot massale sterfte.”

Dr. Kory is het daarmee eens en legt uit:

“Het zijn niet alleen gegevens van een levensverzekeringsmaatschappij die deze week naar buiten kwamen die gebaseerd zijn op CDC gegevens die niet verklaard kunnen worden door Covid, er zijn enorme toenames van sterfgevallen in dit land dit jaar… Ze hebben een enorme analyse gedaan van zowel de Europese als de Amerikaanse mortaliteitsgegevens en ze hebben gecontroleerd op vaccinatiestatus. Zij ontdekten dat voor elke leeftijdsgroep die zij bekeken, de alle-oorzaken mortaliteit van de gevaccineerden hoger was dan die van de ongevaccineerden. Sterfte door alle oorzaken, dat betekent dat je meer kans hebt om ergens aan te sterven als je gevaccineerd bent… Sterfte aan alle oorzaken komt uit echte databases van geloofwaardige wetenschappers. Levensverzekeringsmaatschappijen tonen de gegevens, en onze eigen federale regering toont onverklaarbare grote stijgingen in sterfte… Denkt u niet dat een goede wetenschappelijke vraag en een goede hypothese om te testen zou zijn: “Kunnen dit de vaccins zijn?” Het antwoord is “de vaccins” en ik kan geen beter antwoord op die hypothese vinden dan dat, het is deze massale explosie van dit vaccinatiebeleid met enkelvoudige, dubbele en booster injecties. Het gaat als een lopend vuurtje door de bevolking. Als het sterftecijfer van de gevaccineerden hoger is dan dat van de ongevaccineerden, dan heb je de gegevens waarmee je veilig en met vertrouwen kunt concluderen dat de vaccins ermee geassocieerd zijn en de dood veroorzaken.”

  Messenger-RNA sequenties worden weken na de COVID-19 vaccinatie in het bloed aangetroffen

Tot slot zegt Dr. Kory:

“Wat er de laatste maand of zo is gebeurd, is dat de gegevens over bijwerkingen en gevolgen niet langer kunnen worden verborgen en onderdrukt. Ze komen naar buiten op servers… en actuariële tabellen.”

Huge Number of Vax Deaths & It’s Getting Worse – Dr. Pierre Kory


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 IVERMECTINE DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellen
Volgend artikelDr. Jane Ruby: Big Pharma bedrijven verspreiden opzettelijk giftige batches COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Mooi dat er nog een wetenschapper uit de kast is gekomen, twee jaar later. Het is in elk geval wat, en het kan niet vaak genoeg herhaald worden dat deze troep problemen veroorzaakt. En nu dat de kat uit de zak is, wat kunnen we straks verwachten… de Flurona staat toch al op het programma? En ondertussen dendert de trein van het Global Crime Center voort, met de rest van het programma waar niemand op let…

  • Dr Kory was een van de eersten in april/mei 2020, hij is stond bij de artsen en verplegers openlucht-conferentie op het trappen van het Capitol

   • Als dat inderdaad zo is, en hij had een waarschuwende boodschap, dan is het zeer spijtig dat niet meer van hem gehoord en verspreid werd door de alternatieve media. Dank voor de info.

    • Hoi Immortal,

     Eens. De eerste keer dat ik hoorde van dr. Kory was in maart 2021 voor de senaat heeft getuigd. )over Ivercetimine) Zie https://usawatchdog.com/covid-vaccine-lies-more-youtube-covid-censorship-economic-update/

     Wat ik overigens bijzonder vind is dat het een anti parisitair middel is en er zover ik weet geen onderzoek is gedaan naar de vraag of het een parasiet ipv virus is. Iets wat mij aannamelijker lijkt dat die rare virus theorie.

     Groeten,
     Hugo

     • Stefan Lanka en anderen tonen aan dat virusssen niet bestaan. Een aantal middelen werkt omdat het de zinkopname significant verbetert. Samen met Quercetine geneest dat. Ouder Italiaans onderzoek toonde vele bekende virussen en geen nieuw Covid virus. Onderzoek van gezichtsmaskers idem. En dan nog 5 G en eerdere G’s die vlgs wetenschappelijke onderzoeken ziekmakend zijn en vele species inmiddels uitgeroeid hebben. En dan de vraag welke pathogenen aan regen/Chemtrails toegevoegd worden en aan voedsel in supermarkten. Grafeen Oxide wordt overal in gevonden. De grote killer onder Covid patienten. Alsmede Remdesivir. Al lang voor Covid aangetoond, maar sinds voorgeschreven door de USA aan ziekenhuizen om te gebruiken. Ook in EU, UK wordt het gebruikt. Ofwel wat maakt mensen ziek, behalve de troep die velen ingespoten hebben gekregen.

  • Het erge is dat de laboranten die alles moeten onderzoeken,dus de testresultaten de varianten en eventuele werkingen van het virus> die namen kom je nergens tegen.De zogenaamde quasi experts zoals mw Koopmans doen helemaal niet zoveel onderzoek en verschijnen alleen in het nieuws om gebakken lucht-uitspraken te doen ,die het volk toch niet kunnen controleren> ik heb nog geen een rapport van haar gezien en ook het OMT,welke onderzoeken hebben zij gedaan en met welke instrumenten en bij welk laboratorium??Cijfers en feiten ,waar zijn die in te zien?De werkelijke ziekenhuis cijfers waar zijn die??
   Als je professor bent kun je van alles roepen en het volk knikt ja en vooral Amen!!Wereldwijd kletst men overal overheen en alleen leugenachtige reporters mogen langskomen en er een draai aangeven..
   Besmettingen meten via PCR test is niet voldoende > bloedtesten kunnen alleen anti-stoffen meten,maar op de vraag waartegen precies weten ze dat ook niet nauwkeurig en moet gestuurd worden naar speciaal Lab> welk Lab???
   Publieke voorlichting over de tests,de vaccins zien te weinig en ziekenhuis bellen met vragen over hoe nu zo’n corona behandeling eruit ziet> ergens op een talk-show word dat uitgelegd> nee dus!!
   Een bende slappe ouwuhoeren bij elkaar die van alles roepen,zowel bij overheid/rivm/omt als professoren.
   De begravenis ondernemers mogen ook niet alles weten….zodat of nu daadwerkelijk zoveel mensen louter alleen aan Corona zijn gestorven een grote vraag blijft,om dus de massa met angst te laten!!!endus dan allemaal die giftige namaak vaccins te nemen

   • Er zijn zoveel hoogbegaafde mensen op de wereld die niet een gebruiksaanwijzing/voorschriften en de bijlagen behoeven door te lezen van de fabrikant, dat ze zomaar uit zichzelf kunnen concluderen dat alle testen garantie geven dat je ook daadwerkelijk de de Sars-cov2 of één van zijn 666 varianten heb gehad.

    Dat deze hoogbegaafde mensen maskers dragen die een filter boven de 0,1 u micron hebben om hun zelf te beschermen en hierbij ook niet de gebruiksaanwijzing/voorschriften en de bijlagen behoeven te lezen.

    Deze mensen zijn zo hoogbegaafd dat ze een experimentele technieken hebben toegepast op grote schaal om andere hoogbegaafde personen er meet te injecteren en dat deze injecties het meest toxide deel van het virus in de overgenomen cellen van het menselijk lichaam worden opgewekt en dat behoeft niet éénmalig te zijn, de hoogbegaafde personen hebben hier een abonnement voor ontwikkeld voor hoogbegaafde personen, dit omdat ze zo hoogbegaafd. Adverse reacties bestaan niet onze hoogbegaafden weten zeker dat het klimaat de nieuwe Satan de boosdoener is van deze ellende, leuk zo’n klimaatkapstok die elke M&M’er* beweegt om te protesteren en elke S S’er misbruikt in zijn agenda*

    Ook weten de hoogbegaafde personen waar de alfa variant van de Sars-Cov2 vandaan kwam en waar deze van synthetische en gemodificeerde opgewekte spike proteïne dus nu van afgeleid is. Het kwam niet uit een lab van Wuhan waar toevallig EcoHealth en de Universiteit van Manitoba Canada hun wetenschappers naar toe stuurde om onderzoek te doen naar corona virussen. En waarbij men met een flinke koffer als presentje alle regels aan de laars kon lappen want corruptie bestaat niet bij M&M’s.

    Hoogbegaafde personen behoeven geen handleiding instructie voorschriften of de bijlage te lezen immers hoogbegaafde mensen weten alles al op voorhand.

    Zodoende zijn wij simpele zielen uitgelult tegen deze golf van hoogbegaafdheid.

    *M&M = Marxistische Misbaksels
    *S S’er= SalonSchwanzen

    • het heeft weinig met hoogbegaafd te maken,alhoewel ? zou de uitvinder van de atoombom ook autist zijn??een virus kan ontwikkeld worden door de mens echter wel in een laboratorium,echter is niet iedereen besmet geraakt en zijn er velen met lichte tot nauwelijks en zelfs nul klachten(asymptomatisch) en die bestaan ook gewoon zonder het inenten van namaak-vaccins…de regeringen maken er zooitje van wereldwijd. het middel is erger dan de kwaal.

    • Ik vind het mooi opgesomd. Met een aardig toefje sarcasme dat ik kan waarderen. Gelukkig maar dat die hoogbegaafden het zo goed weten dat ze allemaal het spuitje nemen. Maar jammer dat ze de rest van ons dommerikken niet met rust kunnen laten. Hoe peuteren wij dat aan het verstand van die hoogbegaafden…

  • Tief op, vuil vies genetisch afval. Vrijheid is ver te zoeken, zegt geen fuck over je bedoelingen. Go back to the basic, Ik neem geen vaccin omdat 0,15% doodvalt. Vaak boven de 80. Hier hoef je geen dokter voor te zijn. Eerder een wiskundige. Fuck off met je save space, leven is leven, elke dag, dat je ook kunt te komen overlijden. Ik ben radicaal tegen mensen, die bang zijn om te overlijden. Dat is wat onze vrijheid afpakt, en de Big Pharma profiteerd. Er is geen save space, niet bewezen tot op dit moment. Het zijn de bange mensen die de wereld in hun macht hebben. En ik kots op jullie, stelletje slappelingen. Ruggegraatloos zoals Rutte.

  • Niet om te lachen. Het Covid virus is nooit geisoleerd en nooit in een levend persoon gevonden en daarna in lab onderzocht. Computermodellen. Versus dr Stefan Lanka die bewijst dat Virussen niet bestaan. Louis Pasteur de bedenker ervan werd 100 jaar geleden al ontkracht en gaf dat op zijn doodsbed ook toe. Het is het Terrein. Ofwel er gebeuren dingen in onze omgeving die ziekmakend zijn. Chemtrails weer volop bezig en wat de UMTS torens doen hebben we ook geen flauw idee van.

 2. Als kijker tegen de buitenkant zullen we niet diect wat zien, maar degenen die niet naar gevallen kijken maar trends kunnen andere inzichten krijgen.
  Enige is wat vakgenoten gaan zeggen.

  • precies. Kijk naar de oversterfte nu van 25 %. Men is al druk bezig allerlei theorieen te bedenken waarom dat nu zo is…..De kou (hahahahah)….. vele regen (hahahaha)….het binnenzitten( hahahaha)……Steeds tegen huugs lelijke kop aankijken (mening)…..niet meer lekker ontspannen kunnen shoppen en daarna zweedse gehaktballetjes kunnen eten bij de IKEA (hahahaha)…

 3. P.S. FN bedankt weer voor de cartoons; ik ben groots fan en zie dat er weer nieuwe bij zijn gekomen!! Die van de Smart City is ook weer zó intens en RAAKT !!!!

 4. Komiek bob saget overleden, gelukkig niet aan corona want hij heeft kort daarvoor zijn booster nog gekregen. Dus hij was veilig.

 5. Maar waar maken wij ons druk om iedereen is vrij ( denken we) op zich te laten vaccineren, ik denk gewoon neem de prik en de Wappies later veel schik?

 6. Maar waar maken wij ons druk om iedereen is vrij ( denken we) op zich te laten vaccineren, ik denk gewoon neem de prik en de Wappies later veel schik? en ruimte

 7. De FDA, CDC, andere globale ‘medische’ instituties en Big Pharma gaan allemaal hand in hand. Corrupt en moordlustig tot op het bot.

  • Kun je nagaan hoeveel mensen om je heen echt moordlustig zijn, en nog erger, openlijk moordlustig. Dat wist je vast niet! Maar nu wel. Oppassen maar.

    • Dan hebben ze weer wat nieuws om over te kleppen. Mensen vinden het heerlijk om het over omikron te hebben, en over het “virus” en dat ze “het ook hadden” en dat “hun dochter” het ook heeft, etc etc. Vroeger was het een onsmakelijke bende om over de griep en zo te praten, maar nu is het een soort van heldhaftige status. Vooral als je al 4 spuiten hebt… Straks gaan ze braden in de straling, en dan hebben ze weer iets moois dat ze verbindt.

 8. Alhoewel in week 51 en 52 volgens CBS weer een daling in de oversterfte te zien was. Iets om goed in de gaten te houden de komende maanden.

 9. Geleidelijk worden de duimschroeven aangedraaid ook in NL.
  Mondkapjes zijn uberhaupt zinloos maar nu komt het OMT met het advies ( wat binnenkort verplicht wordt ) om mondkapjes zowel binnen als buiten te gebruiken….
  In o.a het onderwijs moet de jeugd vanaf 13 jr ook in de klas een mondkapje op….
  Het is ronduit crimineel hoe bewust op allerlei fronten de gezondheid van de bevolking ernstig wordt geschaad naast de oeverloze ” vaccins. ”

  https://www.ad.nl/binnenland/mondkap-van-stof-lijkt-passe-omt-adviseert-medische-mondmaskers-binnen-en-buiten~a4d89ad0/

  • Hier is een ontwerp voor een zeer goede bescherming. Het kost niet veel en is snel te maken. Het werkt ontzettend goed:
   Een rol ducttape, en een paar flexibele tubes van ongeveer 50 cm in, met een halve cm in radius of zo.
   Je wikkelt een paar lange strippen ducttape om je neus en mond, rondom je hoofd, zonder kieren. Desnoods knip je wat haar af. Bij je neusgaten knip je twee kleine gaatjes, en daar duw je de flexibele slangetjes in. Met kleine stukjes ducttape plak je ze vast rondom de neusopeningen, zodat ze kierloos vastzitten. De tubes leid je nu over je borst omlaag, richting navel, waar je ze vastplakt met ducttape zodat ze niet meer bewegen. Dan trek je je trui weer aan. Het model is duidelijk denk ik? Eventueel stop je in alcohol gedrenkte wattebolletjes in de uiteinden van de tubes, voor extra filtratie power. Je haalt puur gezonde lucht binnen, en geen mens die jou nog aansteekt met zijn griezelige omikronen etc. Wb eten en drinken zeg je? Je snijdt een gleuf over het mondgebeid waardoor je met een rietje pap kan opzuigen. Dan plak je er daarna weer een nette strip ducttape overheen. Je houdt dit ‘snachts ook gewoon zo op, en tijdens de sex en zo. Want uiteindelijk moet je met een muilkorfje lopen binnen en buiten en ook als je slaapt of wat dan ook. Dit model is door de overheid goedgekeurd. P.s. je kan de tubes natuurlijk ook aansluiten op je shisha pijp, of wietpijp, of fentanyl pijp, of gaspijp, of zeg maar. Super handig.

   • @Immortal.
    Super tip, dank hiervoor! Al dat griezelige besmettelijke volk om mij heen bezorgt mij slapeloze nachten. Via gesjoemel heb ik mij nu 12 keer laten vaccineren en ik popel om de boosterprik te kunnen halen. Ik zorg ervoor dag en nacht jouw geadviseerde bescherming te dragen zodat ook mijn 2 honden mij niet kunnen besmetten met dat enge virus.

    • Jaaah! Doen hoor! Het is echt zoooo goed, je voelt je zoooo beschermd. Je kan het model trouwens ook heel goed op je honden of andere huisdieren bevestigen hoor. Ik heb het alleen nog niet met mijn vissen geprobeerd. Babies zeg je? Ja, babies ook. Werkt heel goed. En je hoort ze bovendien niet meer huilen, dat scheelt weer in je stress.

     • Ik vind jouw advies echt de gouden tip van 2022.
      Zo prettig ook voor in de supermarkt en overige plekken.
      Hoef ik mijn gasmasker niet meer op buiten en binnen.
      En bij thuiskomst van boodschappen doen kan ik meteen aan de slag om ieder artikel grondig te reinigen in een gemaakt sopje met o.a chloor zoals ik altijd doe, alvorens het in mijn kasten en koelkast beland. Drie keer p/dag ontsmet ik mijn hele huis en ook de post maak ik goed beschermd het liefst buiten open. Een mens kan niet voorzichtig genoeg zijn met dat enge virus!

      • Hoi Fleur,

       Zeer verstandige acties die je onderneemt. Echter, ik snap dat post buiten open maken totaal niet. Het OMT was laat, heel laat, met erkennen dat buiten ook zeer gevaarlijk is. Waarom denk je anders dat je straks ook buiten met een chirurgisch masker op moet lopen? Echt niet omdat ze het beste met je voor hebben. Ze konden niet anders dan het eindelijk erkennen en dat veel, veel zwaardere maatregelen nodig zijn. Dit is een eerste stap, let maar op!

       Dus buiten is echt niet zo onschuldig als je denkt. Dat je dat ooit hebt gedacht snap ik eigenlijk niet. Maar fair enough, we zijn mensen en maken fouten (smile).

       Leet me je ajb helpen met wat post advies. Bijna iedereen heeft de mogelijkheid voor een ”buiten brievenbus”. Ik hoop dat jij die mogelijkheid ook hebt want ik heb voor bijna elke buiten brievenbus een perfecte oplossing. Uiteraard werken ze allen iets anders maar het idee is hetzelfde.

       Wie is er niet groot geworden met het idee, ”rook ze uit”. Nou, dat doen we met deze vijand ook. Elke brievenbus heeft ook een opening aan de onderzijde. Met metalen plaat ter bescherming van de post natuurlijk! Vergeet niet de opening open te zetten voor de eerste behandeling begint. Uiteraard kan dat zonder in direct contact te komen met onderdelen van de brievenbus die mogelijk zijn aangeraakt door die virushaard genaamd postbode!

       U steekt dan buiten dan een door mij gecopyright goudje, ahem goedje aan vol met zwaar giftige zaken. Dat zal Het Virus zeker zwaar verzwakken!

       Daarom is fase twee van het ontsmetten nu wel veilig. Uiteraard alleen volledig beschermd (uiteraard met perslucht, zie hieronder voor meer info).

       Je spuit dan door de openstaande brievenbus (van boven) een dodelijk middel. Uiteraard 100% gezond voor jou maar niet voor Het Virus! doordat het een mist veroorzaakt en niet een vloeistof tast het jouw post niet aan. Dit middel kan je alleen bij mij kopen en ik heb het patent er op.

       Trouwens, ik steun al jaren decennia toezichthouders op dit soort gezondheidsverbeteringen. Echt, nu ook weer. In no time ontwikkeld en keuren deze post tool gelijk goed! Wil je toevallig ook aandelen kopen nu deze winstmachine bekend is?

       Ik hoor graag van je Fleur! Alleen een veilige brievenbus bestellen is uiteraard ook ok!

       Groeten,
       Hugo

       Ps, kan ik misschien ook een lening aangaan nu ik zoveel meer klanten en winst heb?

     • Hoi Immortal,

      Dit zijn zeker goede eerste stappen die een mens kan zetten. Echter, je bent er nog niet! Nog lang niet moet ik zeggen. De lucht die je inademt kan nog altijd Het Virus bevatten. Ik heb nu een prototype werkend gekregen waar ik die buisjes aansluit op perslucht. Veel veiliger. Ook heb ik een badkuip laten installeren aangezien je ook via je handen enzo het op kan lopen.

      Dus als ik naar de supermarkt ben geweest duik ik gelijk de warme tobbe in mijn mijn fles zuurstof. Uiteraard met alle boodschappen (inclusief verse groente en fruit) Natuurlijk zit er flink wat chloor in de tobbe. Dit totdat de zuurstof fles zo goed als leeg is. Dan ontmet ik de ruimte waarin ik geweest ben 100% en koppel dan een nieuwe zuurstof fles aan de buisjes. Je kan niet veilig genoeg zijn!

      Dat is de volgende fase in mijn project. Hoe weet ik 100% zeker dat die flessen perslucht niet geproduceert zijn door een nare virus drager. Heb jij een idee? Ik meerdere maar die zijn allen te duur voor mij. Ik denk wel dat we hier een heel goed business model hebben.

      Groeten,
      Hugo

 10. “Dit moet stoppen. We moeten stoppen, mensen sterven.”
  Nee dit moet juist doorgaan en nog veel sneller.

  “What if it turns out that the remaining 500,000,000 people of the
  Georgia Guide Stones are the unvaccinated?”

  “It’s no longer our job to wake the sheep, now it’s time to wake the other Lions”

  • Welnee, die rotsen zijn flauwekul toen iemand te veel jimson weed had zitten roken. De Build Back Better mens wordt in een broedkasje gemaakt. De robots zijn nog niet zo goed, dus er moeten nog wel wat vlees en bloed “mensen” blijven ontstaan. Dat kan mooi in broedkasjes. Heb je Brave New World nooit gelezen? 😉

   • Nee niet gezien, wel de Matrix 4 waar ze al aan een nieuwe wereld gaan werken.
    Ze gaan de hemel schilderen met regenbogen heb ik begrepen.

    Trinity: “I kind of like the “paint the sky with rainbows” idea.
    Neo: “Just remind people what a free mind can do” – The Matrix 4 –

    • Ahhh je moet Brave New World lezen; dat boek is nog te koop, anders in de bieb. Daar staat eigenlijk al beschreven wat zich nu uitspeelt. Volgens mij was Aldous Huxley de held van die gegedegeneerde idioten. Maar ik denk niet dat Aldous het zo bedoelde, meer als waarschuwing wat voor een rotte wereld het zou kunnen worden als mensen hun gang mogen gaan.

     • Hoi Immortal,

      Vergeer 1984 en animal farm niet.Ik zat altijd meer in die hoek qua gedachten hoe het zou worden. We zien, wat mij betreft, nu een symbiose van de twee gedachten. Aka, zowel de laars als de drugs geesten en gewilligen.

      Groeten,
      Hugo

 11. Ik vrees dat er iets heel anders speelt met die spuiten, wat de dwang verklaart. Dit is iets waar men overheen kijkt omdat het zo ongeloofwaardig is en zo indruist tegen de huidige geloofsystemen. Die spuiten hebben dus niks te maken met “bescherming tegen eoa virus,” daar zijn we het over eens. En iedereen is er mee geobsedeerd, al twee jaar lang, en het houdt maar niet op. Waar dienen ze dan voor? Lees hier:

  Ze hebben te maken met een bijzonder ongemakkelijk te accepteren realiteit, en die heeft te maken met de ruimtevaart. Zoals je misschien weet, is het Global Crime Center al lange tijd erg druk met ruimtevaart omdat ze naar andere planeten willen (want ze hebben niks beters meer te doen). Dit is echter onbegonnen werk, omdat de Aarde omhuld is door beschermende plasma lagen. Die moeten dus weg. Gates heeft een aantal jaren geleden al geëxperimenteerd met krijtwolkjes boven de Pacific Ocean. Andere zgn “geo-engineers” hebben ook al verschillende voorstellen gemaakt. Nu is het de bedoeling dat er een enorme krijtwolk rondom de hele Aarde komt, binnenkort. Zeg maar met een jaar of tien. Het excuus voor deze wolk is “global warming” en dat verhaal ken je ook. Als je denkt dat het echt zo is, lees niet verder. Als je denkt dat het larie is, lees verder.

  Ik kan uitleggen waardoor global warming veroorzaakt wordt, maar dat is een lang verhaal met veel plaatjes. De korte versie is dat de beschermende omhulsels rondom de Aarde weg moeten, en dit gebeurt dmv EMF (electromagnetische frequenties). Deze frequenties worden door een enorm netwerk van antennes op de ionosfeer losgelaten. Deze antennes heten HAARP. (google, er is genoeg over te vinden). Dit netwerk bestaat uit verschillende antenne configuraties op meerdere plekken op Aarde. Je kan er genoeg over vinden, plus kaarten die deze antenne gebieden tonen. Een heel bekende zit in Gakona, Alaska.

  Zodra die beschermende omhulsels weg zijn, heeft de mens niks meer om mee te resoneren. De mens resoneert namelijk op bepaalde frequenties met de Aarde, alswel met die omhulsels. Lang verhaal. Waar het op neer komt, is dat er nu een manier toegepast moet worden om die natuurlijke lagen te vervangen met iets anders. Want anders verbrandt alles op Aarde door de straling van de zon die nu niet meer gefilterd wordt door die beschermende plasma lagen. Maar ook resoneert de mens niet meer. Als jij gaat knoeien met het systeem waarin we kunnen overleven, dan verstoor je het leven op Aarde, en komt de mensheid ten einde. Dat is duidelijk. Dus wat moet er gebeuren om de mens alsnog op de eoa manier in stand te houden?

  Dit moet er gebeuren:
  De mens moet fundamenteel veranderen, zodat hij ergens anders mee kan resoneren. Waarmee dan? Met satellieten die boven de Aarde hangen. Tegelijkertijd kan de mens dan goed in de gaten worden gehouden door het Global Crime Center. Hoe wordt dit voor elkaar gekregen? Middels de spuiten, het zgn “vaccin”. Waarom denk je dat er zoveel dwang achter zit, en waarom denk je dat er zoveel rare rotzooi in die spuiten zit? Ja, je lacht je nu rot, want dit verhaal is te krankzinnig voor woorden zeg je.

  Lach niet te hard. Want met een jaar of tien heb je de keuze: je loopt als succesvolle zombie rond onder die krijtlaag, of je loopt als gezond mens rond op een zwaar verduisterde Aarde, waardoor je zwaar gestoord raakt. Degenen die het nog het langst zullen volhouden zijn de zombies, uiteraard. Je leest nu al berichten dat mensen overgevoelig raken voor licht en het liefst in het donker willen zitten, dankzij de spuit waarvan ze er een aantal genomen hebben.

  Door de spuit zullen er heel veel mensen sterven, maar het handjevol dat overblijft zijn de gelukkige winnaars die als zombie verder mogen leven. Als niet-vax heb je geen leven meer, vermits je mee de grond in gaat, waar de enorme bunkers zijn aangelegd voor het overleven van de Uitverkorenen. Het Global Crime Center heeft die bunkers keurig ingericht voor een aangenaam bestaan. En ondertussen sturen ze de zombies aan, en ondertussen gaan ze verder met de ruimtevaart, die ik je kan garanderen totaal gaat mislukken. Maar de vernieling aan de Aarde en van de mens heeft plaatsgevonden en is niet meer terug te draaien. Het Global Crime Center heeft zijn experimenten uitgevoerd.

  Wat een verhaal, brul je. Ja, spannend he? Prachtige complot theorie! Wacht maar af….

 12. Met een lange geschiedenis die meer dan 100 jaar terug gaat en begon bij deze ontluiking: In oktober van 2011 gaf Dr. Rath een lezing in Berlijn, getiteld “Krebs, das ende einer Volkskrankheit”, het einde van een wijdverbreide ziekte”. Hoewel de titel doet vermoeden dat het over het genezen dan wel voorkomen gaat, blijft het daar niet bij. Na de pauze komt Rath met een heel aantal verrassende onthullingen over de gezondheid-industrie en de rol van deze industrie in de geschiedenis én in het heden. Daarbij komt ook de Europese Unie aan bod. Wie de onthullingen van Dr. Mattihas Rath, van 11 jaar geleden, in de hedendaagse context plaats, zou wel eens tot verhelderende inzichten kunnen komen. Bedankt voor het opsporen van al dit materiaal. Een industrie die zich voordoet als een pilletje voor je gezondheid maar in feite je met huid en haar offert.
  Dankeschön für die Informationen. Mögen sie sich verbreiten und Früchte tragen. Es wird höchste Zeit für Gerechtigkeit. Ein herzliches Dankeschön , so etwas kann weg , wird Zeit das aufgeräumt wird und eine neue Zeit kommt.
  Ronduit shocking deze video, de video verklaart veel van wat er nu gebeurt wat ik nog niet wist.
  Global economic interests.
  http://www.profit-over-life.org/about/documents.html
  This is difficult content to have to listen through, but also every important. Thank you for taking on this issue. When that day comes, I hope there are enough of us to take a stand against what the elitist class is trying to do to the rest of us. I’m already up to date with the progression of their agenda, but I’m happy you’re all over it and spreading the info…thank you 🙂! https://youtu.be/gORv-DJaI4o

 13. Aan Ed Dirker: bedankt voor de goede tip over Dr. Rath. Hij komt met veel feiten en onderbouwing waarom de EU unie is zoals die is. Totaal in de tang van de pharma. Dat verklaart dus ook de van der Leyen band met die man waar ze mee getrouwd is. Waar Rath het over heeft zijn dingen die je niet weet. Erg goed, en erg leerzaam. Dank je Ed.

  • En dan nog 1 stap verder. Want bij wie is Pharma in de tang. Juist opdracht zoveel mogelijk mensen ziek te maken en in het proces naar hun dood er zoveel mogelijk aan te verdienen met middelen die niets genezen. Schijnt in Spanje ontstaan te zijn met die niet zo aardige koningin Isabella die zomaar iedereen deporteerde. En sommigen zeggen dat de strategie al langzaam uitgevoerd wordt sinds Babylonische tijjden. Esau aanhangers?? Rot schild ?? Afstammelingen van de Elohim Israel, een pure bloedlijn? Occulte boeken in occulte boeken van de Khazaren?

 14. Doet hier niet veel ter zake misschien, maar het schilderij bovenaan is niet van Bosch. Het is Triomf van de dood, door Pieter Breughel, 1562. Kwestie van correct te zijn zodat factcheckers dit artikel niet als fake beschouwen omwille van onjuistheden… 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in