Irish Savant over een recent onderzoek onder jonge vrouwen en meisjes dat een groeiend gevoel van vrouwelijke wanhoop en melancholie aan het licht bracht. Is dit symptomatisch voor het feit dat moderne vrouwen, nu ze op elk gebied met mannen moeten concurreren en hun moederlijke impulsen moeten verwerpen, psychologisch onder druk komen te staan omdat hun natuurlijke vrouwelijkheid wordt onderdrukt?

De resultaten van opiniepeilingen en enquêtes moeten met enige terughoudendheid worden behandeld, omdat ze meestal door een agenda worden bepaald. (Welke van de volgende punten geeft uw mening over president Biden het best weer: a) Inspirerend, b) Briljant, c) Eervol). Om voor de hand liggende redenen moeten we extra voorzichtig zijn met onderzoeken die harde cijfers willen toepassen op abstracte waardeoordelen zoals geluk, vooral wanneer dergelijke onderzoeken worden uitgevoerd door Amerika’s beruchte CDC. Niettemin klinken de onderstaande bevindingen als waarheid, schrijft Irish Savant.

Uit het onderzoek blijkt dat bijna 3 op de 5 tienermeisjes (57%) zegt zich “voortdurend verdrietig of hopeloos” te voelen. Dat is het hoogste percentage ooit. En 30% zegt serieus te hebben overwogen om door zelfmoord te sterven – een percentage dat de afgelopen 10 jaar met bijna 60% is gestegen. Hoe kan dit als de westerse wereld is overhandigd aan vrouwen? Op vrouwen gerichte bijstand, grotesk oneerlijk positieve-discriminatie actiebeleid waardoor mannen, vooral blanke mannen, bij elke stap in het leven worden benadeeld, juridische vooroordelen, ongeloof bij zelfs de meest onwaarschijnlijke seksuele intimidatieclaims, scheidingsverkrachting, bestraffende kinderalimentatie (zelfs wanneer zij niet de biologische vaders zijn!)… het is een vrouwenwereld. Of toch niet? Niet volgens deze cijfers van het CDC. Het geluksniveau van vrouwen (en ook van mannen, maar wie maalt daarom?) daalt al bijna dertig jaar, een realiteit die zelfs The Guardian toegeeft. De oplossing van The Guardian is, zoals je zou verwachten, meer van hetzelfde om alles beter te maken. Meer sekspartners, meer geld, meer abortussen, meer immigratie uit de derde wereld… en vrouwen zullen gelukkig zijn.

  De oorlog tegen blanke vrouwen: Hoe feminisme & diversiteit schadelijk zijn voor hen

Sommige oorzaken van vrouwelijke melancholie lijken duidelijk genoeg, de pathologieën van socia media zijn zelfs voor sociologen duidelijk. “Online doorgebrachte tijd beïnvloedt elk aspect van de ontwikkeling van adolescenten – fysiek, emotioneel, cognitief, seksueel en relationeel. Screenagers hebben niet genoeg interactie met de echte wereld om een solide, functioneel zelf op te bouwen.” Met een voor haar ‘beroep’ verbluffend inzicht geeft deze sociologe toe dat smartphones verslavend zijn in de klinische betekenis van het woord, dat social media een bron van angst zijn, dat fear of missing out (FOMO) een consumerende zorg is, en dat de druk van leeftijdsgenoten om je leven online te zetten aanzienlijk is. Vaak (meestal?) hebben deze online voorstellingen weinig te maken met de werkelijke persoon: Gefotoshopte beelden en meesterlijke eufemismen (volslank = walvis, slank = anorexia, party girl = hoer) kunnen online werken, maar wat gebeurt er als je iemand in het echt ontmoet via een dating app? Positieve discriminatie voor vrouwen is ook een vergiftigde kelk waarbij meisjes in feite worden aangemoedigd om tweederangs mannen te zijn in plaats van eersterangs vrouwen. Onbewust herkent elke vrouw die in een op PD gebaseerde rol is gepropt, de onderliggende onwaarheden.

Maar de werkelijke oorzaken van de toenemende wanhoop bij vrouwen zijn dieper. Want de moderne vrouw is in oorlog met de natuur zelf, in oorlog met de Logos, wat Nietzsche “de omkering van alle waarden” noemde (die Umwertung aller Werte). Of laten we het Satanische Omkering noemen. In de loop van duizenden jaren zijn oerkrachten in de achterhersenen van onze vrouwen diep geworteld geraakt. Vijfduizend jaar evolutie kan niet in een paar decennia ongedaan worden gemaakt, ondanks wat de beschavingsvernietigers verkondigen. Het nettoresultaat is een strijd tussen de bewuste en onbewuste geest, een strijd met rampzalige gevolgen. De evolutionaire programmering “dirigeert” vrouwen om thuismakers en kinderdraagsters te zijn als partners van een sterke man die hun gezin verdedigt en verzorgt. Zelfs als een onbehouwen jongeman met holbewoner-kennis van man-vrouw relaties merkte ik dat vrouwen met handenwrijvende kippenkont echtgenoten nooit gelukkig waren. En hoe meer hij zich verlaagde, hoe bitterder en feeksachtiger de vrouwen werden. De rampzalige daling van het testosterongehalte bij mannen in de afgelopen decennia heeft dit probleem in een crisis veranderd.

  Feminisme: kenmerk van een stervende beschaving

Naarmate de financiële status van vrouwen stijgt tot op of boven het niveau van de beschikbare mannen in hun sociale omgeving, zullen zij grote moeite hebben om een aanvaardbare partner op lange termijn te vinden. Zoals Oscar Wilde opmerkte, zijn vrouwen altijd tevreden met het beste. Helaas voor hen heeft de ‘alle vrouwen zijn geweldig’-troop en de fantasie dat mannen zich aangetrokken voelen tot brutale onafhankelijke intelligente vrouwen geleid tot volstrekt onrealistische ideeën over hun paringswaarde. Dit leidt ertoe dat enorme aantallen vrouwen achter een relatief klein aantal hoogwaardige mannen aanzitten. Ik herinner me dat Chateau Heartiste erop wees dat wanneer mannen die voorbestemd zijn om te trouwen en een gezin te onderhouden veel minder waard zijn op de markt dan vroeger, ze worden vervangen door playboys die profiteren van het seksuele klimaat. Vrouwen die in hun behoefte aan zekerheid worden voorzien door de grote overheid en positieve carrières beginnen ook hun verlangen naar pump ‘n’ dump alfamannetjes te bevoordelen. Zo hebben vrouwen ongewild het leven moeilijker gemaakt voor allemaal, behalve voor de meest aantrekkelijke onder hen. En die aantrekkelijkheid heeft maar een korte bloei. Daarna dringt het verschrikkelijke besef door dat hun vermogen om het meest elementaire en krachtige instinct, dat van de voortplanting te vervullen, verloren is gegaan. Ondanks de kwaadaardige viering van de ‘kinderloze’ status, laat de natuur zich niet ontzeggen, dus in hun wanhoop slagen ze er misschien in om er, als ze de veertig ingaan, via IVF een enkel, waarschijnlijk autistisch kind uit te persen, dat zelf wordt uitbesteed aan een kinderdagverblijf dat wordt gerund door derdewereldmensen die het op zijn kop zetten en erom lachen.

  Linksen in de VS draaien door: Wetsvoorstel om kindermoord in de eerste maand toe te staan

Terug naar Chateau Heartiste voor een (net) mogelijke oplossing. “We kunnen dit zinkende schip keren en naar een veilige haven loodsen, maar dan moeten we terugkeren naar de verkeerde kant van de geschiedenis, waar we jongens prijzen om hun onderscheidend vermogen en hen aanmoedigen om te knutselen, en hen niet beschamen omdat ze stoïcisme verkiezen boven sociale rechtvaardigheid. Aan de andere kant betekent dit dat we moeten stoppen met de onmenselijke agenda om meisjes te prijzen omdat ze zich jongensachtig gedragen en meisjes te laten denken dat hun natuurlijke vrouwelijke talenten tekenen van zwakte zijn. Minder “aanleunen”, meer “met rust laten” om het leven na te streven waartoe hun op geslacht gebaseerde aanleg hen organisch aanzet.”

Maar vergeet niet dat de oplossing buiten de menselijke sfeer ligt. Die ligt in de handen van God. Want onze huidige problemen zijn van demonische oorsprong.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FEMINISME DOSSIER

De oorlog tegen blanke vrouwen: Hoe feminisme & diversiteit schadelijk zijn voor henVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe verschrikkelijke betekenis van de toespraak van Poetin op 21 februari
Volgend artikelHet echte doelwit van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne bent u
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

143 REACTIES

 1. Dat is nu eenmaal een tegenhanger van het feminisme. Een vrouw wil dat ze beschermd wordt en voor haar gezorgd. De tuinbroeken generatie heeft al die waarden verpest.

  • Wat mij opvalt is dat bijna alle vrouwen getrouwd of niet allemaal veranderd zijn in hoeren die door iedereen geneukt willen worden.

   Alle relaties om me heen gaan kapot omdat hun vrouwen met heel veel mannen zij vreemd gegaan.

   Is denk ik een gevolg van de smartphone ze geven hun nummer aan iedereen en via wat appjes worden ze makkelijk benaderd.

   In mijn tijd moest je een vrouw nog verleiden met een etentje en een goed gesprek tegenwoordig is een emoticon van een komkommer al genoeg om hun broekje te doen glijden.

  • Dat willen vrouwen helemaal niet. Dat is wat de algemene mening is van wat men moet denken. Ik ken niet 1 vrouw die dit wil. Je bent erin getrapt met 4 poten.

   • @nee hoor

    Jawel hoor GRAAG zelfs.Ik bak de koekjes en jij zet de vuilnis buiten.
    Waarom denkt het andere geslacht altijd alles te weten over mijn geslacht? We zijn allemaal verschillend en met een andere mening.

   • Erin getrapt NEE HOOR hoe dan , ik heb het bij meerdere vrienden meegemaakt dat ze daardoor gingen scheiden en het was niet 1 x vreemd gaan dronken of zo maar gewoon 5 tot 7 verschillende mannen in zeer korte tijd…

    • Ik vernam onlangs dat er zo´n 1350 ouders per week in scheiding gaan. Waarop waren deze relaties gebaseerd? Ware liefde of vermeende verliefdheid i.c.m. genotszucht? En het dan nog even volhouden vanwege de aanwezigheid van kinderen? Reeds tien jaren heb ik geen Tell A Vision meer in huis of omgeving, maar ook via het internet worden we continue bestookt met reclames omtrent ´hoe je snel duizenden euro´s kunt bijverdienen´. Seksualisering en Mammon vieren hoogtij. Als christen verkeer je naar grote waarschijnlijkheid in slecht gezelschap wanneer je stelt dat dit zo veelvuldig voorkomt in je eigen vriendenkring. Er zijn massa´s mensen die seks verwarren met liefde en liefde verwarren met seks. Dit is niet slechts voorbehouden aan de vrouwmens, maar evengoed aan de manmens. De Eindtijd zal zijn als Sodom en Gomorra.

 2. En dat terwijl kerels massaal zich tot ‘vrouw’ laten omkatten.
  Wat ik tot nu toe gezien heb zijn het alleen mannen naar vrouwen. Jongens naar meisjes. Niet andersom. Vreemd.

  • Zal de afkeer tegenover mannen wel zijn , je ziet wel vaak bij 2 vrouwen die samen zijn wie het mannetje is , een mannelijk ogende vrouw dus

   • @wim

    Ik zie nu transgenders die een hekel aan vrouwen hebben.Eentje spande de kroon met de uitspraak dat biologische vrouwen jaloers op hun zijn.PROEST!!! En als je dan ziet hoe ze er uit zien….o mijn god,iets ONVROUWELIJKERS bestaat er niet.Tis mee lachen hoor.Jaloers ahahahahahahahahahahahaha…

    • Ook die alpha homo’s hebben een smerige hekel aan vrouwen. Een homo vriend zei minachtend over die alpha homo’s dat ze “denken dat ze het ueber-dier zijn omdat ze ook mannen aan zich hebben onderworpen.” Een andere homo zei dat er “meer homo’s zijn dan jij denkt” en dat de Romeinse Gladiatoren al homo’s waren. (Nou ja, ze droegen natuurlijk wel ijzeren minirokjes…) En die transgenders vreten van twee walletjes met hun “rechten” en “erkenning.” Er zal best wel een zeldzaam iemand zijn die werkelijk “in het verkeerde lichaam” zat, maar zovelen? Ik vermoed dat die huilebalken zo verveeld zijn met zichzelf dat ze met gender-ombouw weer eigenwaarde hopen op te bouwen – maar dan wel met de “ik ben specialer dan jij” erkenning door de samenleving, want anders zijn ze weer niks dan ordinaire shit. Het zijn toch voornamelijk stumperds, die gasten met hun groene haar, felblauwe lange nagels, witgeschminkte smoelen, overdreven oog make-up en aanstellerig gedrag…. Eigenlijk doodzielig dat ze vrouw willen zijn maar er dan zo’n karikatuur van maken, alsof ze nooit een “eigen bestemming” hebben gehad, alsof ze nooit zullen weten wat ze zijn.

     • Dat er zoveel hermafrodieten zijn bedoel je? Tja de 22 weken prik doet z’n werk goed, daar wordt al gesleuteld met het geslacht. Meisjes chromosomen inspuiten bij een jongetjes en vice versa. Wat een praktijken toch he? daar weet Ronald Plasterk vast meer van. Tja dus daarmee creeër je echt vreemde gender verwarringen, vandaar dat er zoveel lgbti jongeren zijn in allerlei variaties, want all inclusive. Varieërend van het hebben van 2 geslachten of er volledig mannelijk uitzien maar toch vrouwelijk voelen en vice versa. Wat een verwarring moet dat zijn voor de menselijke geest. Heeft jou zoontje of dochtertje van 5 a 6 ook al een geslachtsverandering ondergaan, nee? Misschien helpt school wel het voorschot te betalen. Nee heb je ja kan je krijgen, zo gepiept met levenslange gevolgen van dien, ach eigen schuld dikke bilt.

      • Keert Wilder februari 26, 2023 at 21:37
       Nee, gewoon homo’s. Die op karikaturen van vrouwen lijken. Hermafrodieten zijn er ook? Ik weet hier (nog) niets over. Die 22 weken prik… apart zeg, het is tegen de kinkhoest en de zwangere vrouw wordt in de bovenarm ingespoten, lees ik. De 22 betekent “verlies” dus je weet dat deze prik een leugen is. Er zal wel gore troep ingespoten worden. Kinkhoest…. wat een onzin om een zwangere vrouw in te spuiten om de ‘baby te beschermen’. Nee, dit is weer iets heel smerigs.

       • Ik weet van ambu mensen dat er bij asielzoekers uitbraken van kinkhoest zijn.
        Over asielzoeker mogen hulpverleners en po litie niets naar buiten brengen. Schurft komt bij asielzoekers ook heel veel voor.
        En dan zeggen ze dat studenten de oorzaak zijn omdat die met 12 man onder een dekentje tv kijken….

     • @Immortal

      Klopt helemaal wat je zegt.Ik ben er een tijd mee opgetrokken en het niets anders dan haat naar mekaar en naar vrouwen.Ook de lesbi scene staat bol van het huiselijk geweld.Ik weet niet maar die gasten zitten vol haat.En ja idd denkende dat de halve wereld gay is.Achteraf gezien wat een etterbakken.En ze moeten mekaar allemaal overtreffen wat het uiterlijk betreft.Ze worden steeds erger.

      • Valt mij al jaren op dat de tv mensen ook vrijwel allemaal homo zijn. Politiek gaat er al achter aan..
       Ik weet niet hoor..zouden de kindervacxen daar mss iets mee te maken hebben? Net als het hoge onvruchtbaarheidsgehalte bij mannen?

   • Wat een onzin, mensen vragen of wij familie zijn. Dan zeggen wij dat het voelt als twee zussen, we werken al 20 jaar samen als twee vrouwen en wonen al 17 jaar samen en zijn iedere minuut blij met elkaar en dat wordt alleen maar meer.

    • @leonoor

     Onzin voor jouw.Ik heb het aan de levende lijve mee gemaakt.Daarom is mijn lesbische vriendin ook uit die scene gestapt.Ze wil er niets meer mee te maken hebben.JUIST om al het geweld en de vunzigheid er van.Gelukkig mag iedereen zijn mening hebben.

  • Nee, het gebeurt ook andersom, maar in veel mindere mate. En tot zover zijn ALLE gevallen waar ik van heb gehoord diep-triest geeindigd, velen door zelfmoord.
   Er is namelijk geen enkele toegevoegde waarde; mannen worden niet gewaardeerd, worden gediscrimineerd en belachelijk gemaakt. Waarom zou een vrouw, die geniet van een belachelijk sterke voorkeurspositie voor de wet, er dan in vredesnaam voor kiezen om dat op te geven en opeens te moeten omgaan met een veel zwaardere concurrentie?

  • Er zijn zat meisjes die naar jongens worden getrans opereerd. Je ziet vervolgens geen enkel verschil met echte jongens. De schouders worden breder, ze worden gespierder, de stem wordt zwaarder, ze krijgen braardgroei, en hun karakter veranderd. Daarom zie jij dit niet.Andersom zie je op een km afstand. Sorry hoor.

   • Behalve de pik dan, die ontbreekt en groeit ook niet aan zoals baardhaar.

    En dat is verder het punt helemaal niet, of je het kan zien of niet; het punt is WAAROM? Is dit natuurlijk? Of is het de laatste mode? Of aandachtzoekerij? Of criminele opzet en opgedrongen door een groep perverselingen die de voortplanting kapot willen maken?

    Als dit werkelijk een ‘fout’ in de natuur is, deze trend naar gender ombouwing, dan is er iets heel erg mis met de natuur! En dan zouden we onmiddellijk de Aarde moeten verlaten, want daaruit komt de mens, en niks klopt nog! Straks komen de koeien ook nog eisen dat ze stier willen worden, en de hanen lopen te janken dat ze kippen willen worden. En Fikkie je huishond wil teefje worden! Ik stel voor dat we alle regeringsambtenaren meteen gaan ombouwen, om te erkennen dat er echt iets heel erg mis is met de Aarde en de menselijke voortplanting – zij zullen zeker de eersten zijn die er helemaal achter staan; Kaag de Vrouw met de Baard, Rutte de Man met de Tieten, Kuipers de Man met de Nepkut, en zo voort. Naar de kermis met die gasten. En man, daarna gaan ze zich voortplanten als de konijnen! Want dat moet ook nog als omgebouwde lul-de-behanger met tieten.

    • Deels met je eens..als iedereen zich laat ombouwen ben je per definitie onvruchtbaar. Zo is de natuur niet bedoeld. Ik heb ook geen oordeel. Maar hoe kan het dat dit nu zóveel voor komt?
     Is dit typisch iets westers? Zien we ” getinte” mensen die zich willen ombouwen?

   • @jack

    Ja jack,ongelofelijk.Ik spot ze ook al vanaf 100 meter.Maar transgender mannen,tjezus.Ik zag er laatst aan 1….als hij het niet gezegt had was ik er ingestonken.Dat was gewoon een kerel he.En een mooie ook nog hahahahahhahaha en idd het gedrag was super mannelijk.

 3. Mannen worden vrouwen , vrouwen worden mannen !

  Ik zie op tv alleen maar verwijfde mannen , steeds meer blanke vrouwen met donkere mannen in de reclames enzo …

  Ach ze hebben liever 100 verwijfde mannen om mee af te rekenen dan bv 10 rambo,s , en de rambo,s die hierheen worden gebracht zijn in ieder geval niet blank en hebben een totaal andere culturele achtergrond

  Ik heb ooit gelezen dat het het doel is een soort kneedbare massa te creëren zonder enige waarden en normen

  Ja ze zijn goed op weg !!

  • De ideale Nederlandse man voor Nederland en het westen is waarschijnlijk Martien Meiland, “aaahhhhhh” die verwijfde flikker-gil hahhahahaha. Zo moeten mannen zijn in vooral nerderland dat is wat ze willen toch, tja al decennia hard voor gewerkt, kijk maar naar al die strakke spijkerbroeken waar je kont geshowt wordt, je kan bijna geen regular in mooi model meer vinden, alleen maar skinny jeans in allerlei mooiste modellen. Tja de vervrouwelijking begint diep natuurlijk hahaha.

 4. Vrouwen horen liefde en geweten in hun kinderen te stoppen en de wereld te dromen obv liefde en geweten. Mannen horen deze wereld te bouwen. De rollen zijn omgedraaid zodat liefde en geweten (vrouwen) verdwijnt en mannen dus een wereld obv angst en gewetenloosheid bouwen. En zie waar we anno 2023 zijn aanbeland. Westerse vrouwen zijn uit hun natuurlijke rol gehaald en daardoor stort het westen in elkaar. Hopelijk is de rest van de mensheid niet zo verrot als het westen.

 5. Ik werd eraan herinnerd dat het algemeen vrouwenkiesrecht samenviel met de wereldoorlogen, en dat in een democratie zo iemand als Hitler makkelijk aan de macht kon komen.

  Vrouwen in het leger is een logisch vervolg.
  Ze kunnen geen aanspraak meer maken dat oorlog een mannenbedrijf is.

  Cyril Scott, Engels componist en student van de esoterie schreef in The Initiate in the Dark Cycle (1932) dat de man een heel andere rol zou krijgen in de samenleving, en dat de keuze zou liggen tussen een meer metafysische benadering of (hernieuwde) groei van homoseksualiteit.

 6. Denk maar niet dat vrouwen minder haatdragend, agressief, oorlogszuchtig zijn. Kijk maar naar Kamala Harris, Annalena Baerbock, Kajsa Ollongren, Hillary Clinton… ken ook veel verhalen van mensen die als kind mishandeld zijn door hun moeder of de nonnen. De Grieken wisten het al… de Trojaanse oorlog ontstond uit een vete tussen twee vrouwen.

 7. Het is natuurlijk niet zo gek dat mensen de kluts kwijtraken, vergeet niet wat die pandemie met mensen heeft gedaan, ik spreek over mensen, vrouwen en mannen zijn verschillend en dat is een feit, er is echter geen enkele reden om aan te nemen dat vrouwen minder zijn, ook al doen bijna alle religies hun best om dit tegen te spreken, qua kracht natuurlijk wel maar niet qua intelligentie, zag eens de Indiaanse zanger van Blackfoot vertellen dat hij de Indiaanse vrouwen veel sterker vond dan de Amerikaanse mannen van nu, je moet als vrouw, als man, gewoon ondanks alles om je heen, simpelweg in evenwicht blijven en je niet gek laten maken.
  Mensen laten het zelf zover komen, denk voor jouw eigen gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk.
  Toch blijf ik benadrukken dat ik homofilie niet promoot maar het wel accepteer, en nee ik ben verre van woke, ik had vroeger een Oom die ook op mannen viel, nooit anders gewent van hem, hij was een fijn persoon, ook al proberen ze via de media en van alles om het te doen voorkomen dat iedereen homosexueel moet zijn, blijf ik geloven dat in procenten weet ik het niet maar een kleine groep van de mensheid heeft die voorkeur, geen probleem voor mij, heb ik al vaker hier geschreven, je kunt je tegen van alles keren en dat mag natuurlijk, zie het zo als ik het hier geschreven heb en een ander denkt er weer anders over, sommige geloven ook dat G.d alles geschapen heeft, ook accepteer ik maar hoe komt het dan dat sommige medemensen die voorkeur hebben, is het een fout van de natuur, of een vrouw die geboren wordt met een arm, een man die doof is, een persoon die blind is, waar komt dit dan door, ik denk gewoon dat de natuur fouten heeft, je kunt je daar tegen keren maar je kunt het ook accepteren, slechts een mening meer niet, fijne zondag verder allen hierop de site, zit ik nog effe een muziekje op, Gerry Rafferty what ever written in your heart bijvoorbeeld!!!

  • Kennelijk is homosexualiteit een ingreep van de natuur om de bevolking op stand te houden. In een studie over zeemeeuwen bleek dat meer meeuwen homo werden als voedsel schaarster werd. Er is geen probleem met homosexualiteit, maar wel met de wijze waarop het door je strot geduwd wordt. Ik hoef geen homo parades elk jaar – zijn die er ook voor de hetero’s? Of voor de vrouwen? Of het een ‘voorkeur’ is – ik betwijfel het, het is een puur physiologische bepaling dat iemand homo is, gedreven door complexe lichamelijke processen die reeds in de baarmoeder ontwikkelen. Die hele regenboog shit is om van te kotsen, en heeft niets te maken met menselijke waardes, en ook niets met de positie c.q. erkenning van vrouwen in de samenleving. Het wordt er niet beter op voor vrouwen, met al die karikaturen die lispelend en kontschuddend rondwaggelen om in-vitro ‘mamma’ te worden van een kind dat ’twee pappa’s’ heeft. Waar is de mamma? En dan zijn er zoveel kerels die omgebouwd willen worden, hetzij om te winnen in vrouwen competities, hetzij uit gemakzucht om thuis het vrouwtje te spelen, hetzij uit geld verdienen als hoer, en wie weet wat nog meer. Wat opvalt is dat het grotendeels irritante, aanstellerige en zelfzuchtige knakkers zijn – en blijven zodra ze omgebouwd zijn. Bijna elk tv programma tegenwoordig paradeert dit soort kerels. Uiteindelijk zal de vrouw slechts een broedkas zijn in de wereld van morgen, waar verwijfde kerels zowel als man en als substituut-vrouw functioneren. Wat een shit wereld is het aan het worden, de mens als pure ergernis, als ridicuul karikatuur van zijn eigen soort. Fuck it, blij dat ik geen twintig meer ben.

   • Helemaal met je eens Immortal! Voor mij hoeft ook die flauwe rot kul niet.
    Gaat toch helemaal nergens meer over man. En dan dat gesodemieter op basis scholen om die kinderen toch vooral maar te laten geloven dat alles “normaal” is. Nou in mijn ogen is het dus helemaal niet normaal, maar smerig en vunzig.
    Iedereen moet zelf maar weten waar hij of zij hem insteekt(of niet) maar hou het dan lekker voor je en val een ander er niet mee lastig!

    • Heel erg dat het COC een week geleden of zo de raadsleden en de ouders in diepe emoties heeft getraumatiseerd met hun smerige propaganda. Heb je dat gehoord? Ik hoor er verder niets meer over. Dat het toegelaten wordt ondanks hoe het mensen diep treft, ver beneden 0! De wereld moet kennelijk net zo vunzig worden als die Zio-parasieten zelf zijn. Hoe kom je van kanker af?

 8. Onze crisis is een spirituele crisis. Uiteindelijk zijn man en vrouw een uitdrukking van de polariteit geest-materie, waarbij de vrouw het materiële (mater) aspect vertegenwoordigt. Daarom is sinds de oudheid God meestal als mannelijk voorgesteld.
  Jahweh is in het Hebreeuws IHVH, de medeklinkers vallen weg en IV blijft over, het symbool van penis I en vagina V. De oude talen waren tekentalen, net als het Chinees, een geschreven woord beeldde uit wat het was, zo zijn die talen ontwikkeld. Er was een esoterische en een exoterische cultus. Bijvoorbeeld Pales-tina is afgeleid van Phallus.

  • @John – U heeft zich als niet-gelovige niet werkelijk verdiept in deze materie en/of heeft u zich om de tuin laten leiden door de Clan der Farizeeërs, welke – vandaag de dag – ook onder andere namen opereren.

  • JaHWeH is de meest heilige naam van God. De geschreven Hebreeuwse taal kende geen klinkers. Dus werd het geschreven als JHWH. Hierin zitten geen I of V. De uitspraak was ook wel “Yehova”. Vandaar dat je de afkorting wat aangepast heb.
   En geen idee waar je het vandaan heb dat Palestina is afgeleid van Phallus. Palestina is afgeleid van Filastin.
   De naam Palestina verwijst naar de Filistijnen. Dit was een zeevarend volk dat woonde aan de kusten.

 9. De situatie is complex bij haploid creaturen die uit een vrouwelijk en mannelijk component bestaan, vooral als het creatuur dan ook nog eens kan manipuleren, zoals de mens. Na de strijd van de suffragettes om ook te mogen stemmen (nog niet zo lang geleden) ontstond ‘feminisme.’ Echter, feminisme werd door de neocon agenda aangegrepen om de samenleving en de nucleaire familie te ontwrichten, ittt hoe vrouwen het omarmden. Nu staan zoveel jonge vrouwen onder druk hun natuurlijke fulltime rol als moeder te combineren met een rationele rol als ft of pt broodwinner. Wat is leuker? Moeder worden en je verlaten op het ft salaris van je man, of alleen broodwinner worden, of beide tegelijkertijd? En wat is leuker voor de kinderen – na school thuiskomen in een leeg huis zonder moeder of thee drinken en huiswerk doen met moeder? Er zijn veel partijen betrokken bij de familie-werk constructie, welke allemaal hun eigen belangen hebben. De natuurlijke rollen zijn helder in de dierenwereld, maar in de mensenwereld zijn de belangen vervuild – niet alleen in de familie situatie, maar ook op het werk waar je vrouwen krampachtig ziet vasthouden aan ‘carrieres’ en tegelijkertijd om de haverklap afwezig zijn omdat kleine Pietje weer eens ziek is en zo collega’s op hun eigen schema dwingen. (Alhoewel mannen dit tegenwoordig ook flikken.) De vraag is, welke belangen tellen het zwaarst in de familie, en welke belangen tellen het zwaarst voor jou, en kun je tegelijkertijd voldoen aan de belangen van de afhankelijken.

 10. Agressie… het meest belangrijke in een man. Een man zijn taak is het voeden en beschermen van zijn gezin en een vrouw zorgt voor een liefdevol thuis… zo moet het zijn en alle andere manieren leiden tot verval. Maar er zijn geen agressieve mannen en de weinigen die er nog zijn worden gezien als gif. Feminisme is een van de grootste misdaden voor de mens. klassiek rolverdeling zoals de natuur het bedoeld heeft is de enige overlevingskans. Mijn vrouw hoeft geen carriere in het bedrijfsleven, ik koester en respecteer haar voor haar zorgen en liefde die ze in ons huis geeft en zij verwacht van mij dat ik zorg voor inkomen en bescherming… Triest dat ik hiervoor een Wit-Russische moest zoeken omdat de Nederlandse dames deze normen en waarden niet meer kennen en of willen.

  • Dus een vrouw die geen behoefte heeft om als een werpteef thuis te zitten e, domgehouden wordt n de dag door kan brengen met poetsen mag niet gaan werken? Werkelijk…..dit heeft geen reet te maken met de (vanuit de psychologie waargenomen) psychische afwijking van nichten en potten die genegenheid bij elkaar zoeken)

   Je maakt je net als swap en co schuldig aan het negeren van de elementaire rechten.

   • Heel eerlijk gezegt,zou niet anders willen.Het probleem wat ik veel tegen kom is dat de mannen klagen dat vrouwen niet vrouwelijk meer zijn.En de vrouwen antwoorden daarop met,we hebben geen andere keus daar jullie ons niet beschermen als mannen ons lastig vallen of beledigen(Plus super onvolwassen.En ja daar ben ik het mee eens daar ik het zelf regelmatig heb mee gemaakt in een relatie.De schuld geef ik veelal aan moeders die hun zonen verzijken en er de hele dag achter aan rennen om alles voor ze te doen.Nee dan geef mij maar een ouderwets traditionele vrouwelijke rol.En ik weet dat veel vrouwen het met me eens zijn.Wat ik ook zie is dat mensen super extreem zijn in hun gedachtengang.Precies zoals de cabal het allemaal heeft uitgestippeld.Iedereen ligt uit mekaar.

   • @Durachuk… ik ben het met je eens. Vrouwen stoppen liefde en geweten in de wereld, mannen bouw de wereld.

    Doordat vrouwen allemaal uit hun rol worden gehaald, is de liefde uit de wereld gehaald. Vooral in het westen is het triest gesteld. Liefdeloze straten, waar 40jr geleden vrouwen nog zorgden voor liefde in huis, in de buurt, wijk en straat.

    @Ab… je bent gehersenspoeld door emancipatie en feminisme. Iedereen moet vrij zijn om zichzelf te zijn, maar de uitzondering is tot norm verheven. Er zijn carrière vrouwen, maar de meesten zijn gewoon liefdevolle moeders en vrouwen. Alle minderheden zijn tot norm verheven en iedereen moet werken werken werken… zoals slaven!!! Alle liefde sterft, omdat we allemaal alleen nog maar werken en consumeren. Emancipatie was prima en goed, en toe sloeg het door. En nu zitten we in een perverse rare situatie waar alles vastloopt en iedereen elkaars vijand wordt. Feminisme is een wapen, ingezet door de Rockefellers om het gezin te slopen!!! Ga je er maar eens in verdiepen.

    Vrouwen horen liefde en geweten in de wereld te brengen, mannen horen hun vrouwen te dienen en vrouwen horen hun mannen te dienen, dan krijg je automatisch een liefdevolle en gewetensvolle wereld. Maar nu is alles IKKE IKKE IKKE.

 11. Durachuk februari 26, 2023 at 12:38
  “Triest dat ik hiervoor een Wit-Russische moest zoeken”
  Ik hoop dat jullie gelukkig zijn met elkaar….? 😉

    • Dat zie je verkeerd pu.We hoeven het niet altijd eens te zijn met elkaar,maar om durachuk uit te maken voor gore smeerlap? Gaat wel erg ver.Je kent hem niet eens.Ik ben het helemaal met hem eens wat ouderwetse traditionele normen en waarden betreft.En ja,zie veel vrouwen die gewoon verzijkt zijn.Te hoge eisen.Andersom de mannen veelal lui,ongeintresseerd,respectloos.Maar ja dat is aan beide kanten.Zoals ik al zei,mannen en vrouwen worden tegen elkaar uitgespeeld.Laat ik niet eens beginnen over het alfabet tuig.

    • Dit vind ik niet aardig. Ik ben zelf gestopt met werken toen mijn eerste kind kwam. Ook al had ik een dijk van een baan..( en die heb ik ook gemist..)Omdat ik niet wilde dat een vreemde ze zou opvoeden én omdat ík een kind wilde. Wat heeft het voor zin ( in mijn beleving) om kinderen te nemen en ze door vreemden te laten opvoeden? Naar wie gaat het kind als het verdriet heeft..naar de moeder of de oppas..
     Ik ben, sinds mijn kids zich zelf kunnen redden, in meerdere gezinnen oppas aan huis geweest. In sommige gevallen is alles echt goed geregeld. Ook al vind ik zelf dat er uit school een ouder thuis moet zijn.. In sommige gezinnen is het te triest voor woorden..vader en moeder schuiven voortdurend de schuld van wat mis gaat, én de verantwoordelijkheid naar hun partner. Te triest voor woorden.
     Ik ben blij dat ik thuis was tot de jongste 15 was. Ik heb me prima vermaakt. Was actief op de school van de kids. Leren bio moestuinieren.
     Als ik het over moest doen, deed ik het weer zo.

     • Wat een rare haatvolle berichten van Pu en Ab. Feminisme en emancipatie zijn gebruikt als ideologische wapens en jullie zijn er door besmet/gehersenspoeld. Durachek zegt niks raars, jullie oordelen uit agressie omdat jullie zelf van alles invullen. Mijn hemel wat een boosheid. Durachuk praat gewoon over de traditionele rolverdeling tussen man/vrouw, dat is geen slaaf/meester relatie zoals jullie is wijsgemaakt. Ga jezelf onderwijzen over hoe de Rockefellers emancipatie en feminisme hebben ingezet om mannen en vrouwen uit elkaar te drijven en tegen elkaar op te zetten.

    • Man, Ab, soms vlieg je zo kort door de bocht… 🙂 Ik had dit toch ironisch bedoeld voor Durachek (met de grijns op het einde). Ik wil hem niet kwetsen, (en ik weet zeker dat hij het niet zo bedoelt, ook al is het niet bepaald een compliment naar zijn vrouw toe) maar het kwam wel zo op me over en zoals jij het beschreef. Ik kon het niet laten hem effe te porren hier over, voor een beetje humor in deze wrange dagen. Hopelijk vat hij het niet verkeerd op. En om die Duracheck een “gore smeerlap” te noemen, is best radicaal, beste Ab!!

     • Het was eigenlijk wel degelijk als compliment bedoeld naar mijn vrouw toe. Toegegeven ik had vroeger altijd een onvoldoende voor “nederlands” Ik vatte het zeker niet verkeerd op hahaha. Jammer dat er meteen een wrange sfeer ontsond maar gelukkig heb jij ook nog de nodige humor in ,zoals je zelf zegt “wrange dagen”

      • Humor, jazeker! Dat zal ik nooit verliezen. Goed dat je mijn porretje niet verkeerd opvatte. Als twee mensen het goed hebben met elkaar, zoals zij het prettig vinden, in traditionele rollen, dan is de wereld een stukje mooier geworden!

       • Het is een bepaald slag “kerels” die dat soort vrouwek kopen uit oostbloklanden of afrika.
        Het soort dat niet normaal aan een vrouw kan komen doordat ze deze met hun onooglijke uiterlijk en denegrerende ideeën over vrouwen er één moeten kopen die werkelijk alles doen om in het “rijke westen” te wonen.

        De hele correspindentoe rondom vrouwen toont dat hier een grote groep aanwezig is waar ik graag ver bij vandaan blijf.

        Ht maakt ook heel duidelujk waarom swap en co geen serieuze tegenstand hoeft te verwachten.

        Sterkte verder op fn

 12. p.s. dan kun je ook nog kijken naar de “vrouw als genotsvoorwerp” – bijvoorbeeld, hoeren zijn voornamelijk vrouwelijk, en steeds meer omgebouwde mannen komen er bij. Er wordt nog steeds betaald door mannen voor sex met een vrouwelijk genotsvoorwerp. Er worden vandaag de dag nog steeds klitorissen uit vrouwen gesneden op jonge leeftijd terwijl de man zijn gang kan gaan. Er wordt enorm gewelpt in ‘onderontwikkelde’ landen voornamelijk omdat vrouwen daar geen rechten hebben, kinderen brengen bijv de dag door op vuilnisbelten. En zo nog meer.

 13. De overheid heeft honderdduizenden overbodige luxe jobs gecreëerd voor vrouwen waardoor deze geen mannen met echte productive jobs meer nodig hebben. Het valt echter te betwijfelen of de overheid en bedrijven nog lang geld zullen hebben om voor al deze nep jobs te blijven betalen.

 14. Ik respecteer mijn vrouw en heb haar lief. Ik wilde alleen maar zeggen dat een vrouw zonder carriere zeker waardevol is. Naar mijn mening lijkt het wel of veel vrouwen en meisjes alleen maar als waardevol gezien worden als ze een succesvolle carriere hebben. Ik wil ook zeker niet alle vrouwen over een kam scheren. en voor wie denkt dat Slavische vrouwen onderdanig zijn !!! zoek dan beter maar geen vrouw uit Rusland/wit-Rusland.

 15. Goed stuk emancipatie ( de wereld ) dwingt vrouwen tussen wal en schip. Even discussie met mijn vrouw gehad hierover en ze zei waar ben ik nou eigenlijk goed in??? Moet dat dan?? Dat is precies het probleem van de huidige maatschappij. Je moet dit enz ook mannen. Wees tevreden wie je bent en wat je hebt tel je zegeningen. Niks moet.

 16. Beste Mensen

  Het is niet zo dat Europese vrouwen uit hunzelf moeten
  Ze worden gedwongen gehersenspoeld opgelegd door de Europese staten
  Dus……
  Waar zitten de grote schuldigen ?
  Opruimen die tuig allemaal
  Vrouw mag vrouw blijven
  Daarom bent U als vrouw geboren
  &
  Man mag niet maar moet man blijven
  Daarom bent U als man geboren
  En geen LGBTQXYZ+++
  Dit is een valse Kerkelijke manier van deepopulatie volkeren
  Zo hebben de gestoorde gekke Mannelijke en Vrouwelijke leiders altijd vrij spel in het uitvoeren van hun waan praktijken
  Het is dus niet follow the false leader
  But follow your Inner being
  Be yourself

  Dank U

 17. Sorry ik heb niet het hele verhaal gelezen maar intuïtief hoor ik een stem die zegt:
  Er is een gebrek aan mannen, vaders, broers, vrienden. Het gaat niet over een ongeschoren kin of testosteron. Het gaat om een man die weet wie hij is. Die weet waar hij voor staat. Die bereid is een offer te brengen. Die niet op zijn reet zit op de bank. Die iets DOET. Die verantwoordelijkheid neemt. Wiens Ja: ja is. En wiens Nee: Nee is. Maar bij gebrek aan mannen krijgt de vrouw een probleem. Mannelijkheid is niet woke. Giechelende nichten is het nieuwe normaal.

 18. Er zijn ook wel voordelen aan twee buitenhuis werkende ouders. De kindjes kunnen op die manier in vroeg stadium worden ´opgevoed´ door het personeel op de kinderdagverblijven; thuisonderwijs wordt uitgesloten; compensatie voor het gebrek aan aandacht vanuit de ouders via materialisme (goed voor de economie) en wanneer de kindjes kunnen worden opgevangen door opa´s en oma´s welke zich kunnen uitleven in een soort van tweede ouderschap en waarbij de kindjes op hun wenken worden bediend aangaande hun kinderwensen (alweer goed voor de economie) en de inkomstenbelasting die relatief lager is dan die van een één werkende ouder. Slechts een klein nadeel: de kinderen verworden tot drammers; vaker ontevreden dan tevreden met een grote bek bovendien, maar dat is inherent de tegenwoordige tijd en daar is ´niets mis mee´. Als ouders / oma´s / opa´s snauw je gewoon terug. Aangaande de ouders: na het werk is daar toch altijd ook nog het benodigde WERK in de huishouding. Verder een beetje Netflux (of hoe dat mag heten) met een bak chips en cola en niet te vergeten het hoernaal omdat men ook op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in de wereld. Verder heb ik persoonlijk niets tegen buitenhuis werkende vrouwen. Zolang het niet moet omdat een gezin anders de vaste lasten niet kan dragen (…). De iets beter betaalde tweeverdieners zullen ook de tering naar de nering zetten en houden uiteindelijk vaak ook weinig over behalve dat ze een aardig huis en wellicht twee auto´s ´bezitten´ met inherente hypotheek- en energie kosten. Op het moment zijn er gezinnen met beiden een baan die stellen dat ze er tegenwoordig wel een derde baan bij mogen gaan zoeken om het hoofd boven water te houden. Iets wat bijvoorbeeld in een land als Griekenland al decennia ´normaal´ is. ´Elk nadeel heeft z´n voordeel´.

  • Zie mijn laatste recente opmerking bij doe goorlap die niet oo normale wijze aan een vrouw kon komen.

   En nu fn uit voorgoed.
   Wat veel onderontwikkeld asociaal publiek hier.
   Geen wonder dat we de massa nooit zullen bereiken.

   Zonde van mijn energie.

   • Beste Ab, er zitten hier inderdaad wel een paar eigenaardige ‘macho’ reacties. Maar om iemand een ‘gore smeerlap’ te noemen terwijl je verder niks weet over die man, is te kort door de bocht. Dat is het enige dat ik wil zeggen. Jammer dat je verdwijnt, want je recht voor de raap aard is goed.

 19. Voorheen was er tijd voor o.a een gezinsleven en uitgebreide vriendenkring. Vele vrienden ook van de kinderen die bij ons thuis kwamen, inclusief logeerpartijen. Als 70 plusser met een klassiek huwelijk en gezin met drie kinderen, spreek ik uit ervaring.
  Kort gezegd, er was voorheen in het gezinsleven tijd voor elkaar inclusief tijd voor uitgebreid sociaal leven.

  Nu zie ik bij de twee verdieners m.n een alom aanwezig chronisch tijdgebrek zoals bij mijn volwassen kinderen.
  Carriere staat in feite voorop, het gezin komt op de tweede plaats.
  De mobiel rinkelt i.v.m werk zelfs tijdens het avondeten want in goed betaalde banen moet je blijkbaar 24/7 bereikbaar zijn.
  De avonden staan door de week bij de ouders eveneens in het teken van werk, waardoor zij na het avondeten weer achter hun laptop verdwijnen met of zonder glas wijn.
  Financieel alles prima bij hen, maar daarnaast geen tijd voor een ontspannen gezinsleven en uitgebreid sociaal leven
  En uiteraard zijn de aloude gezinsspelletjes niet tot nauwelijks meer aanwezig binnen het huidige gezin.

  Kortom de doorgedraaide emancipatie heeft uiteindelijk sociale armoede binnen-en-buiten het gezin veroorzaakt.
  En nu in ons huidige digitale tijdperk worden contacten daarbij overwegend digitaal onderhouden i.p.v via lijfelijke ontmoetingen.

  Niet vreemd dus dat kinderen nu zelfs binnen het gezinsleven vereenzamen.
  Daar waar chronisch tijdgebrek overheerst is tevens emotionele -en- sociale armoede door stress en gehaastheid, grotendeels standaard aanwezig.

  • Fleur!
   Hoewel een stukje jonger ’66 is er veel herkenning. Ons oma bracht nog 14 kinderen voort in een armoedig Utrecht.
   Heb haar nooit horen klagen.
   Tegenwoordig raken ouders overspannen met 1 huilbaby. Hoe komt dat?

   • Oorzaak huilbaby..de prikjes?…geen moedermelk?
    Want zeg nou zelf..zou jij, of, zie jij iemand zijn baby aan een koeientit hangen?
    Ik geloof dat ik de enige ben uit ons gezin die nog borstvoeding gaf..zo als de natuur dat bedoeld heeft!

 20. Jongens/ mannenbroeders/ kerels.

  Ik moet de eerste nog tegen komen die zijn relatie volkomen op orde heeft.

  De breuk der kernen zij……. niets meer…….niets minder .

  We weten weinig tot niets van onszelf……en even weinig van de ander.

  Als er iemand onder jullie in staat zou zijn om zijn gedachten stil te zetten, zijn spijsvertering te regelen, zijn zenuwstelsel zou kunnen uitschakelen bij pijn, zijn lichaamstemperatuur zou kunnen sturen, zijn dromen volledig zou kunnen controleren………

  Moet ik nog verder gaan?

  Mannen kunnen ongelooflijke hufters zijn.
  Vrouwen ook.

  Mannen kunnen ongelooflijke liefdevol zijn.
  Vrouwen ook.

  Daar tussen in ligt een wereld van onwetendheid, die in samenspraak verkend kan worden.

  Als daar het respect ontbreekt…..Wow…..sterkte.

  En als je een definitie van liefde voor hebt die niet van cliche’s aan elkaar hangt. ,Graag ….!!!!

 21. Ik ben getrouwd met een sterke vrouw. Een heel sterke vrouw.

  Een beauty……strak bodybuilders lijf, zonder drooggetraind en keihard te zijn. Je kent het type misschien wel. Een super lage heupbroek, wat een klein beetje afzakt. Een klein streepje vel daarboven. Op haar werk een vrouwelijk driedelig kostuum tot iets casual…..afhankelijk van hoe belangrijk het allemaal is.

  En zo ongenaakbaar als de neten waar het gaat om versiertoertjes .

  Een IQ van boven de 140. Daar zit ik met mijn 132 ruim onder. Het vermogen tot het ontwikkelen van een helicopterview zodra ze een bedrijf binnen stapt. Een zacht en vriendelijk mens waar het machogedrag achterwege blijft, en als dat bij haar mannelijke collega’s gebezigd wordt……verschijnt daar een heel, heel vriendelijk lachje……en dan moet je op gaan passen. Ze heeft aan kickboksen en wing chung gedaan. Ze waarschuwt wel van te voren.
  Nodig heeft ze het de afgelopen dertig jaar niet gehad.

  Dat is wat je te zien krijgt.

  Ze is op spiritueel gebied op een bijzondere manier ontwikkeld…..is een healer pur sang, en ze loopt er absoluut niet mee te koop. Ook op dat gebied een bijzondere ….maar dat zei ik al.

  Ik ontmoette haar toen ik 47 was. Zij was aan het scheiden na 15 jaar huwelijk……haar man was uit de kast. Die is nu peet-oom van onze meiden……van haar een goede vriend. Hij en ik kunnen elkaar wel hebben.

  Ze kan heel goed voor zichzelf zorgen. Doet ze ook voor ons. Zij zorgt voor een (overigens) uitstekend inkomen…….en ik voor het huishouden, de boodschappen en de kinderen, het onderhoud aan onze woning uit de late middeleeuwen……wat een groot restauratie object is geweest.

  Ze is nogal mannelijk…..wat inhoudt dat ze wel haar nagels lakt, maar niet bang is ze te breken. Het dak op klimt om de boel te controleren, zowel thuis als op haar werk. Niet bang voor vuile handen. Een creatief wezen. Zit in het restauratie en herbestemmingswerk. Kan wat ik ook kan. Ze begeleid grote projecten…….wat ik niet zou kunnen.

  We vrijen amper. Zijn heel goede vrienden. Op sexueel gebied passen we niet zo goed bij elkaar.

 22. Het is een beetje lastig tegenwoordig omdat niemand meer jaagt of knollen graaft. Zowel mannen als vrouwen zijn de hele dag stoelgebonden aan het prikken op een laptop. Ze onderscheiden zich door hun kleding en niet door jagen of knollengraven. Hij loopt rond in een streepjespak met zijn neus in de lucht, en zij dartelt rond in een strak jurkje en op naaldhakken met haar neus in de lucht. En ze voelen zich allebei zeer belangrijk. Veel zaken die een mannelijk persoon kan, kan een vrouwelijk persoon ook tegenwoordig. Maar in de begintijden waren er noodzakelijke verschillen in de kunst van het overleven. Het mensdier lijkt op zijn eind te zijn, hier op Aarde. Het diersoort begint heel zot en neurotisch te worden.

 23. Kansberekening.
  Stel je woont in een stad met een universiteit; zeg Groningen.
  Je komt een vrouw tegen, en je trouwt haar.
  Leuk.
  Maar niet heus.
  Zij heeft dus zeg maar rustig een keer per week een man opgepikt; dat is 200man.
  De kans dat zij die weer eens tegenkomt in het relatief kleine uitgaansleven is vrij groot.
  En monogamie kennen de meeste vrouwen niet; ze zeggen van wel, maardat zijn alleen maar woorden.

  Dus, als ze eind 20 is, en ze zou nog meer mannen leren kennen, moet ze een Starbuk in haar slipje starten.

 24. Bekijk het eens van een andere kant.
  Op iedere Miep in het uitgaansleven zijn er 17 tot 20 mannen.
  Wie heeft er dus macht? Juist; die vrouwen; die kunnen kiezen.
  Zelfs een lelijke gemene superstomme vrouw, zo geschikt voor D66-kan met geld voor een enkel pilsje de kroeg ingaan en de hele avond drinken…..

  Vandaar dat ik het feminisme nooit serieus heb genoemen. Zijn meestal hondslelijke wijven die een beurt hard nodig hebben, maar niet kunnen krijgen.

 25. Ik ging op vakantie specifiek voor de versier toer.
  Op de camping waar ik was, waren buiten mij om, nog 4 man op jacht.
  Ik riep ze bij elkaar; en we spraken af: toerbeurt.
  Kwam er een moi stuk op de camping, dan kreeg die alleen attentie van nr.1; de rest negeerde haar; 3 dagen lang.
  Als nr 1 na 4 dagen niet gescoord had, was ze “free game”

  Motief voor 3 dagen (plus 1 reaisdag): moderne vrouwen klimmen na 4 dagen het gordijn in….

  Werkte als een trein…en spaarde een heleboel geld!
  Vind het prachtig om de wereld onderste boven te zetten.

 26. @ Immortal Ik lach wel hoor, maak je om mij vooral geen zorgen! Ik laat me totaal niet beïnvloeden door al dat stomme klootjesvolk en ga lekker mijn eigen weg zoals ik altijd al heb gedaan.
  En hier kom ik gelukkig mensen tegen die er hetzelfde over denken als ik.

  • Angel, ja top! Ik maak me wel zorgen over de impact van de geniepige streken die uitgehaald worden wereldwijd. Bijv nu dat pact met het WHO, dat financieel in handen is van Gates of Hell, dankzij Trump, de Redder. En ik maak me zorgen over de impact van het kuddevolk dat maar meedreunt met die smerige streken. We worden uiteindelijk allemaal meegesleurd. Toevallig hoor ik op de radio dat er ‘geen testen meer nodig zijn’ en dat ‘corona niet zo ernstig meer’ is. Ook heel toevallig vandaag dat 197 landen nu bezig zijn met het uithameren van de details over hun pact met het WHO. Stel je voor als al die landen daar in mee gaan – en ongetwijfeld gaan de kudde’s Grote Vrienden in het kabinet daar in mee – wat het voor een kwaadaardige wereld gaat worden. Ik snap niet dat niemand daar over nadenkt. Zelfs op FN lees je er geen piep over. Het staat in de Epoch Times, en een Reaguurder heeft er een video over neergezet. Bedankt voor het lezen.

   • ´Het installeren van een wereldwijde dictatuur

    Alles wat we tijdens de coronapandemie hebben meegemaakt zou binnenkort een permanent karakter kunnen krijgen: Lockdowns, propaganda, censuur, liegende politici etc. in het kwadraat.

    In de uitklapblokken op deze pagina staan 100 redenen waarom we het Pandemieverdrag en de wijzigingsvoorstellen (amendementen) op de Internationale gezondheidsregels dienen te stoppen, en uit de WHO dienen te treden. Leestijd 30 minuten.

    We beseffen dat dit lang is en hebben de teksten ook in een PDF-versie zodat u het uit kunt printen.
    https://stopwho.nl/wp-content/uploads/2023/02/Voorbeeldbrief_stopWHO.pdf

    WHO IS BEZIG MET EEN WERELDWIJDE MACHTSOVERNAME
    De Wereldgezondheidsorganisatie is op dit moment bezig met het plegen van een coup. De bevolking is hier nauwelijks van op de hoogte, maar de consequenties ervan zullen onze grondrechten ernstig schaden en onze vrijheden afpakken. Het belangrijkste op dit moment is de bewustwording dat dit gaande is.

    100 REDENEN WAAROM WE DIT NIET MOETEN WILLEN´

    Inclusief video.

    Informatief: https://stopwho.nl/

    Niet dat iemand dit gaat stoppen.

    • Dank je Anti. Kan niet vaak genoeg herhaald worden. De gifspuit was er niks bij. Dit wordt de komende ‘genocide’ als mensen hier aan mee doen. Uiteraard is het hun eigen keuze, maar ik wil niet meegesleurd worden in de shit. Ben het zat om constant meegesleurd te worden in die stinkende bagger van de parasieten en hun kuddedieren. Laat mij met rust!

      • Hmmmm… nog niet gezien dit nieuwe fenomeen. Ik heb nog even gespit naar foto’s hiervan. Wel kun je soms hele rimpelvelden zien, als rimpels in een vijver waar een steen in geworpen is. De materie van de chemtrail is gevoelig voor ultrasound (frequenties). Als, en zodra er een ‘wolken’laagje ontstaat uit die chemtrail, zul je rimpels zien als er weer met ultrasound tegen de plasmalagen hoog boven in het firmament gebombardeerd wordt. Dat er nu ook golvende witte lijnen te zien zijn, is apart. We komen er wel achter. Hopelijk komen er wat foto’s van op het internet.

       • @Imortal – Thanks for checking! Mijn indruk van de beschrijving van Klien – en overeenkomstig met twee van mijn eigen observaties – is dat het hier gaat om het afschieten van e.o.a. projectiel welke één dunne, veelvoudig gekronkelde witte lijn achterlaat totdat deze weer uit het zicht verdwijnt.

 27. Immortal, je zit in te slapen. De wereld is al een hele lange tijd kwaadaardig en dat wordt iedere dag erger.
  Ik snap er ook geen zak van dat al die stommelingen als een blind paard achter die gore leugenaars aan blijven hobbelen, maar ze doen het nog steeds. Ik heb zolang mijn best gedaan om mensen ervan te overtuigen dat ze voorgelogen worden op allerlei manieren en dan zeggen ze ow ja joh is dat echt zo?
  En 2 tellen later staan ze met hun opgestroopte mouwen bij de vergifbank. En dan na een tijdje maar klagen dat ze allerlei vage klachten hebben. Maar ja, je mocht natuurlijk nergens heen toen in het begin. Niet op vakantie, niet naar de bios etc. Nou, dan toch lekker niet! Ik heb er niet wakker van gelegen in ieder geval. Dat was toch vreselijk toen die vader zijn kind na de zwemles buiten aan moest kleden in de kou!
  Ik kan me daar zo pissig over maken, dat wil jij niet weten!

  • Hahahahaahha! Ja, je hoorde me zeker snurken over de ether. Nou, ik ben net zo pissig als jij hoor, ik loop te briesen. Op de radio hoor ik ze ook zo gezellig babbelen, alsof niks er toe doet, alles is normaal, niemand pauzeert ooit een seconde. We moeten alles maar accepteren met een blije lach en ons vooral niet afvragen of het wel klopt. De kuddeNL’r gedraagt zich als een verdoofde asielbewoner met een eeuwige blije lach. Nee, nee, je moet niets zeggen dat me stoort! Ik heb zelf ook zo gewaarschuwd, en dan kijken ze je met die ‘domme holle ogen’ aan en zeggen ze oh ja? Kennissen in het dorp zaten allemaal te duwen om die spuit maar te halen want dan kan je ‘weer op reis’ alsof het normaal is dat je niet meer op reis kon! En mensen doen het elkaar aan, he, zoals die vader met zijn kind na de zwemles! Hoe gemeen kan je zijn tegen je medemens? Ik heb gezien hoe gemeen mensen kunnen zijn, dat had ik nooit verwacht. Dan, mijn broer sprak ik vandaag, en hij zei dat hij net als vele mensen zijn kop in het zand steekt, omdat hij er echt, echt, echt niet tegen kan, tegen al die gemene shit. Ik begrijp het wel, maar we moeten onze vinger op de pols houden. Houd vooral je ogen open voor wat er met die smerige goorlappen van de WHO gaande is – die zijn vandaag bezig om 197 landen in de tang te nemen. De NederKudde gaat er ook in mee. Hou je haaks Angel!

  • Aangaande de nieuwe cultus van de zwembaden om ouders op stoeltjes buiten achter het glas te laten zitten, is dit vandaag de dag nog altijd het geval. Ik loop bijna dagelijks langs zo´n zwembad. Achterlijkheid ten top!

 28. Immortal is aan het briesen, maar hij doet dat gelukkig niet alleen! Ik bries gezellig met je mee 😉
  Wat mij ook opvalt is dat mensen zo chagrijnig als de neten zijn. Er kan geen goeie morgen meer af bij de meesten en ze kijken je aan met zo’n blik alsof ze je niet eens herkennen. Nou zijn er wel een aantal die weten dat die giftroep nooit en te nimmer in mijn arm gaat en die lopen me helemaal voorbij alsof ik lucht ben. Hahaha, net of mij dat wat interesseert! Ik heb altijd gelijk gehad, al ver voor de shit waar we nu inzitten, toen ik zei 90% van de bevolking is zo stom als het achtereind van een varken. We blijven natuurlijk hoop houden, maar als je zo weinig hersens hebt dat je er nu nog steeds intrapt dan kan je het wel schudden.
  Angel is niet klein te krijgen net als jij Immortal 😛 Fijne dag verder!

 29. Angel februari 28, 2023 at 13:00
  Mooi dat je het zegt, en ik hoop dat andere lezers er ook wat aan hebben. Dat is de juiste spirit. Ik ben het ook zat met de hatelijkheid en het venijn dat nu zo modern is. Waar ik ook heel moe van word, is dat bumperkleven en totaal onnodig inhalen op hoge snelheid wat opvallend vaak gebeurt tegenwoordig. Afgezien van die koppen omlaag achter het stuur, gericht op de jeweetwel. Ben het verder met je eens, ik moest mezelf ook altijd een stuk stommer voordoen om maar geaccepteerd te worden… 1+1 = 3, ja hoor! Ik doe mee! Lachen gieren brullen. Toch maar meedoen met de WEF en de rest van de parasieten? hihiihi.. (grappie, maar ik kan het me voorstellen dat er mensen zijn die deze smerige ommezwaai willen maken doo hun afkeer van het overgrote stupide bevolkingsdeel.)

  • Immortal een hele goeie morgen!
   Ik denk dat veel mensen zich veel teveel laten beïnvloeden door alles en iedereen en gewoon van het padje af zijn geraakt. Jij en ik en veel anderen hier hebben geen “leider” nodig, maar uit ervaring weet ik dat het klootjesvolk niet zonder kan.
   En omdat ze zelf niet meer na kunnen of willen denken wordt daar heel handig op ingespeeld door dat stelletje klootviolen in Den Haag.
   Als gehypnotiseerd zitten ze ‘savonds voor de tv om toch maar niks te missen van al die “boeiende” info die ze als een droge spons tot zich nemen 🤢 En de krant jaaa die is ook zo interessant. Stel je voor dat je ook maar iets mist van al die bullshit! Ik denk dat we nog veel verder af gaan glijden want het beetje hersens dat ze nog hadden brokkelt steeds verder af. Diep triest maar de waarheid is keihard!

   • Je zegt het kort en krachtig. Ik hoorde gisteren constant herhaald worden op de BlaBladio dat “de planeten kruipen steeds dichter op elkaar”. En dat werd op een vrolijke zwetstoon gezegd alsof het de normaalste zaak van de wereld was (Radio Gelderland, toch al een beetje achtergebleven? grijns) Ik wist niet wat ik hoorde, zijn ze echt helemaal gek geworden? En dan nog een uitspraak “Ja, dat licht in de lucht is Jupiter!” Maar geen normale nieuwszender zal vertellen dat het hele firmament ondergeplamuurd wordt met satellieten en wie weet wat. Met vier man in mijn tuin zagen we die “jupiter” op een avond van links naar rechts en terug schuiven, we keken er wel een kwartier naar tot we het zat werden. En die “Jupiter” maar heen en weer schuiven! Dat was toen met die Internet blackout, een jaar of zo geleden. Straks verschijnt de Space Alien en wat zullen de schaapuh blij zijn.

 30. Natuurlijk werden vrouwen gedwongen met die en die te trouwen, de zgn. gedwongen huwelijken. En uithuwelijking. (Een westers) iemand zei dat die mensen nog het gelukkigst getrouwd zijn; je moet dan wel hopen dat je ouders een goede smaak hebben. Overigens 9 op de 10 relaties zijn karma uit een vorig leven las ik ergens. Dus wat maakt het uit. Ik zag op een dorp dezelfde gearrangeerde relaties door sociale controle, economie, of in elk geval altijd hetzelfde schema in de pikorde. Meer keuzevrijheid. De smaak van de ouders is nu politiek, uw partner wordt bepaald door de minister en geïmporteerd, een donkerbruine man, vooral voor de weifelaars geschikt want de economie moet blijven groeien. De ergste tegenwerking ontstaat als er oorspronkelijke liefde bestaat. Intuïtie wordt in tegenstelling tot het lagere verstand (dat indirect kennis verkrijgt) rechtstreekse kennis genoemd. Maar wat met rechtstreekse liefde? Aids en dergelijke ontstonden net als corona uit een rationalisering van dingen die op een natuurlijk emotioneel vlak liggen.

  • Ik ken toevallig mensen die gedwongen getrouwd zijn (uit Azië) en ik kan je wel vertellen dat die vrouwen nou niet echt gelukkig zijn! De gedwongen huwelijken nemen daar wel af, maar zijn er helaas nog steeds.
   Als ik met mensen daar vandaan chat is het soms net alsof ik met iemand uit de Middeleeuwen aan het lullen ben 😑Ze worden daar bewust dom gehouden vanaf de geboorte en ik weet ook wel dat het zoals het hier gaat in die losgeslagen bende niks is, maar stom geboren en nooit wat bijgeleerd is helemaal niet goed.

    • John maart 1, 2023 at 09:56
     Wat een lekker geschreven artikel! Dateert uit 2000 maar had gisteren geschreven kunnen zijn. Jammer dat die Houelebecq zo zwaar verslaafd is. Hij heeft verder toch wel een goed waarnemingsvermogen.

     ‘He says the world is a nightmare, because we are creatures of our desires,’

     Klopt. Verslaving is de nr 1 drijfveer.

 31. Ramakrishna, een heilige uit India bad tot de Goddelijke moeder dat hij minder aantrekkelijk zou worden omdat de vrouwelijke discipelen op hem vielen.
  De vrouwen zijn nu beter opgevoed, ze kiezen vaker een lelijke man, want dat geeft macht. Een theoloog vertelde me dat hij zijn vrouw en zoontje kwijtraakte aan een man uit het Midden-Oosten omdat die haar hard nam.

  • Trouwens, in het Nederlands is vrouwelijk en mannelijk nogal complex geregeld. In het Duits, Frans en Spaans heb je nog de lidwoorden waaraan je direct kunt zien of een woord mannelijk of vrouwelijk is. In het Engels is dat helemaal afgeschaft, dus ook in de vervoeging.
   Zie bijvoorbeeld het probleem bij schijnbaar neutrale materiële zaken, de tafel en ‘haar’ poten. Of was het ‘zijn’ poten?
   Maar wij zitten ertussenin. Het kan alle kanten op, met tal van regels en uitzonderingen. Dat heeft er alles mee te maken.
   Aan de andere kant, is een vrouwelijke tafel sexyer dan een mannelijke?

   • John maart 1, 2023 at 10:31
    Interessante punten, John. Taal en ‘diens’ woorden is van grote invoed op het menselijk denken en handelen. Onbewust. “Das Jungchen” is er nog eentje. Vandaar al die jonge kinderen, hoppa met jou naar links, en met jou naar rechts. De hele wereld ondersteboven keren.

  • Het is niet verwonderlijk dat de verwarring uit Nederland komt. Daarnaast, maar dit is niet mijn vakgebied, zijn voor tal van organische zaken mannelijk en vrouwelijk in Latijnse talen omgedraaid in het Duits. Bijvoorbeeld de zon is hier vrouwelijk. In de esoterie is erop gewezen dat zon en zoon (‘son’ en ‘sun’) dezelfde oorsprong hebben.
   In de context van gender neutraliteit kennen we ook het beruchte voorbeeld van het meisje, Duits: das Mädchen). Dat is de crisis waar we nu inzitten.

   • Het probleem van de Russen is minder grammatisch. Ze hebben een vrouwenoverschot van 20 miljoen vrouwen.
    Ze hebben dat in de gaten gekregen in het Westen.

    Destijds werden de mongolen, het waren briljante paardrijders maar ze reden op merries, verdreven omdat hun tegenstanders op hengsten reden die erachteraan gingen.

   • Het probleem van nu, van organisch naar mechanisch vertaald, is ernstiger. Het zijn niet de paarden die we berijden die hun eigen weg gaan, maar de wapens die met ons op de loop gaan.

   • Dat weet je maar nooit met een vrouw …… Rare wezens hoor en ik kan het weten, heb best wel een klein beetje zelfkennis zo hier en daar 😉

    • Angel maart 1, 2023 at 13:22
     Mensen zijn rare wezens, Angel… vrouwen net zo als mannen… Dankzij de voorhoofdskwab (frontal lobe) kunnen we orchestereren (manipuleren) itt de meeste dieren. De mens is sluw, en wordt gedreven door zijn eigen agenda. Iedereen heeft een eigen agenda, bewust of onbewust, en die agenda wordt grotendeels gedreven door verslaving of een andere behoefte. Veel mensen lijden aan een neurotische verslaving aan bezit en controle (de parasieten) en anderen lijden weer aan substantie verslaving, zoals de junkies of alcoholisten, maar de parasieten ook, met hun coke en demerol verslaving e.d. Dan is er de perverse sex en pedo verslaving die je ook veel onder de parasieten ziet, en weer minder onder de gewone junkie.

     Door die frontal lobe ging het mis met het mensdier. Vroeger grapte ik al dat ik Do-it-at-home lobotomie setjes verkocht… Maar als mensen controle krijgen over hun behoeftes en verslaving, dan maken ze geen rare sprongen, of stellen ze zichzelf niet onverwacht teleur, of moorden ze andere mensen niet uit. De psychopaten-parasieten boeit het echter niet, die geven zich volslagen over aan hun verslavingen c.q. drijfveren, zonder schroom, zonder moraal kompas, en in volle overtuiging dat het okay is en dat ze er recht op hebben. Soros is een goed voorbeeld – totaal verslaafd aan bezit en macht, maar een ordinaire leugenaar en psychopaat die zich onder schroom laat leiden door zijn behoefte aan bedriegen. Kissinger is er nog zo eentje, en Biden… Breek me de bek niet open…

     • Nou, breek je bek maar open Immortal. Zeer interessant onderwerp dit waar veel lezers hier alleen maar wijzer van zullen worden.
      En …. ik ben blij dat ik een normaal mens ben die niet aan bovenstaande kwaliteiten van psychopaten-parasieten voldoe.
      Ik ga me steeds normaler voelen 😉

      • Je zegt het. Hoe meer ik zie de laatste tijd, hoe meer ik besef dat ik het getroffen heb met mijn eigen bedrading. Geen verslavingen en geen neuroses. Overal zijn pilletjes voor, maar niet tegen verslaving. Seriemoordenaars kun je ook niet genezen van hun verslaving. Verslaving valt over het algemeen niet te genezen, en zeker niet met pharma-troep. Zoals Naam:* zegt, is bewustwording een noodzaak. Maar alsnog, bepaalde verslavingen zijn echt niet met een bewustwording te stoppen, omdat ze zo verschrikkelijk lekker zijn voor die mensen, zoals bijv pedofilie, en snuiven, en zuipen. En domineren. En zelfs de seriaalmoordenaar is verslaafd – ik kende een militair die me in vertrouwen deelde dat hij het fijn vond mensen te vermoorden. Werkelijk. Als de verslaving jou goed bevalt, waarom zou je er mee op houden…

       • Heel bizar dat iemand er plezier in heeft om een ander om zeep te brengen!
        Wat ik trouwens ook vreselijk vind is die smeerlappen in de kerk die niet van kleine kinderen af kunnen blijven nou je het over pedofielen hebt 😡 Ik heb een keer een documentaire gezien over een slachtoffer hiervan. Die jongen was op dat moment 27 en wat die als kind van 8 meegemaakt heeft is gewoon verschrikkelijk! Zijn ouders geloofden hem niet toen hij vertelde dat die gore smeerlap met zijn poten aan hem zat en hij moest er gewoon iedere week weer naar toe. Toen er meer verhalen naar buiten kwamen over die goornek hebben ze hem gewoon overgeplaatst naar een andere plaats en dat was het. Die jongen en de andere slachtoffers komen hier nooit meer overheen en ik ben geen janksmoel maar de tranen stonden in mijn ogen tijdens het kijken. Bah wat een verziekte klote wereld. Om van te kotsen 🤢 Walgelijk!

 32. Ongelukkige vrouwen, moeders, vaders, opa´s, oma´s, tantes, ooms, neven, nichten, klasgenootjes …

  WAAR zijn die ruim 1600 VERDWENEN KINDEREN … STAATSONTVOERINGEN.

 33. Antichrist Zit in´t Vaticaan maart 1, 2023 at 12:15
  Anti, ik weet dat je geen larie verkoopt, maar heb je wat onderbouwende info over die kinderen…? Ik lees het wel vaker, maar kan er nies over vinden. Graag wil ik hier meer over weten, want het is zonder twijfel een waarheid waar iets aan gedaan moet worden.

  “WAAR zijn die ruim 1600 VERDWENEN KINDEREN … STAATSONTVOERINGEN”

 34. Beste Mensen

  Zijn we niet een beetje te oud voor deze Site
  Daarin tegen
  Vergeleken bij U Allen is schrijver dezes redelijk jong ook nog
  Vroegere Herinneringen ophalen
  We leven hier en Nu
  Met alles erop en eraan
  Zogenaamde Ziekelijke Moderne tijd met De LGBTQXYZ++++

  Dank U

 35. Deze schrijfster is nog helemaal niet oud 😑
  Ik kan me heel goed voorstellen dat als je in deze geweldige tijd geboren bent alles wat een aantal jaren geleden abnormaal en volstrekt imbeciel was nu voor normaal aanziet.
  Het punt is gewoon dat je overal ook in door kan slaan.
  Alles wordt door je strot geduwd en op een gegeven moment ga je het dan voor normaal aanzien. Nogmaals ik kan het goed begrijpen en we kunnen er lang en kort over praten maar waar eindigt dit?
  Heb je je dat weleens afgevraagd? En ik laat iedereen in zijn waarde maar ik hoef het er allemaal niet mee eens te zijn. Ga je lekker om laten bouwen en zet je roze bril op, maar laat mij lekker met rust 😇

 36. Angel maart 1, 2023 at 20:21
  Ja, het is een griezelige show met het mensdier. Vandaar dat de gebroeders Grimm zulke leuke verhaaltjes verzonnnen. Alleen de mens is capabel of de meest walgelijke handelingen. Het heeft niks met overleven te maken, maar met een perversiteit die door neurotransmitters en hormonen gedreven wordt. Testosteron lijkt hier een grote rol te spelen. Ik zeg dit niet om mannen af te zeiken, maar als feit. We hadden op de middelbare school ook zo’n vieze pastoor of weet ik wat hij was, voor de godsdienstles, met een stinkende bek vol brokkelige tanden en een adem als een gierput. Hij ging achter de jongens aan en vroeg aan de ouders of een jongen mee mocht op kamp. Een jongen vertelde me dit en zei dat zijn ouders nee hadden gezegd, hij walgde ook van die engerd. Weet je nog over Rolduuk in de jaren 80? Dat was ook zo’n schandaal. Niks is veranderd, het is alleen maar iets meer uit de kast gekomen en het wordt nu ook nog vereerd. NL had eerst toch ook de pedo partij. Het ziekelijkste van de mens is de norm aan het worden en het gros vindt het prima.

 37. Dat komt Immortal omdat alles maar “normaal” is tegenwoordig en bijna iedereen gaat er in mee. Zoals je net kon zien in een eerdere reactie ben je ouderwets als je dat niet doet. En omdat mensen nou eenmaal kuddedieren zijn willen ze erbij horen en gaan zich gedragen als een papegaai. Daarom ben ik zo blij met mensen zoals jij en Anti etc. omdat jullie nog wel normen en waarden hebben. Beetje een uitstervend ras zeg maar 😉 en daar hoef je helemaal niet oud voor te zijn. Die pedo engnekken heb ik maar 1 remedie voor: afhakken die handel en lekker dood laten bloeden. Klinkt hard maar als je niet meer hard bent tegenwoordig kun je het sowieso schudden.

 38. Let wel
  Een Super gevaarlijke vertakking veranderd om een bepaalde tijd van Naam
  Zoals van
  Kinder Bescherming naar :
  Bureau Jeugdzorg misschien Nu in / met veele andere namen verwisseld of met zogenaamde vertakkingen in veele afdelingen gesplitst
  Zo kunnen er meer onschuldige kinderen uit een huis / gezin worden beroofd om ermee te ronselen
  Bij de Schaap Ham Burgers
  Dus de onschuldige niks vermoedende Burgers
  In naam van de Staat
  Zogenaamd gelegaliseerd
  De Kinder prostitutie inloodsen via gerechtelijke kanalen
  Als het maar Wettelijk gebeurt

  Dankzij het Alomtegenwoordige gezien en eigen dochter toen der tijd weer terug laten plaatsen bij haar moeder
  Dan maar gepest en geslagen worden door eigen moeder om haar frustraties te botvieren
  Kind is ook hierdoor beschadigd
  Maar helaas
  Is ontelbare malen beter dan prostitutie of iets anders van dien aard
  Heel Raar maar waar
  Van diezelfde staat mocht dochter niet bij Vader komen wonen
  Betichten van dezelfde mentaliteiten welk door :
  De Kinderbescherming / Bureau jeugdzorg ook aan Werd / Word gedaan Pedofilie Kinderverkrachting en dergelijke

  Als Jan minimaal kan men niks ondernemen tegen die Criminelen

  Immers het gevecht moet gedwongen worden beslecht door de Wolf in Schaaps kleren
  Rechters en Advocaten
  En daar moet ook nog voor worden betaald helaas
  Het eindresultaat is meestal in het belang van de Kinder prostitutie / Staat

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in