Foto ter illustratie. © @316pixel Freepik

De haat van links, in de VS “Democraten” genoemd, voor alles wat goed, mooi en levend is, kent geen grenzen. In Maryland is door deze partij een wet voorgesteld om kinderen tot 28 dagen na de geboorte legaal te doden. De “Pregnant Person’s Freedom Act of 2022” is niet alleen duidelijk krankzinnig in zijn naam, maar zou de wetshandhaving verbieden om onder bepaalde voorwaarden de dood van kinderen in de eerste maand van hun leven te onderzoeken, schrijft Willi Huber.

De perverse en geestelijk abnormale bewering van zogenaamde “linksen” dat andere wezens dan vrouwen kinderen kunnen baren, blijkt uit de naamgeving van “Pregnant Person” = “Zwanger Persoon”. Maar de mensen van Maryland mogen zich gelukkig prijzen als dit het enige probleem is dat met dit wetsontwerp zijn weg naar de staatswet vindt.

In het wetsontwerp wordt voorgesteld de rechtsregels voor moord en doodslag bij “perinatale sterfgevallen” te wijzigen. “Perinataal” verwijst naar een onnauwkeurige periode voor, tijdens en na de geboorte. Maryland heeft deze term nog niet precies gedefinieerd. In een wet van 2020 wordt “perinatale zorg” omschreven als “zorg tijdens zwangerschap, geboorte en postpartum en tijdens de pasgeboren periode”. Dit omvat een periode van 1 tot 4 weken na de geboorte.

Geen vervolging wegens het niet verlenen van hulp met de dood tot gevolg

De “Democraten” van Maryland willen het strafrecht zo wijzigen dat er geen onderzoek of vervolging kan worden ingesteld in gevallen van “nalatigheid” in verband met een “perinatale dood”. Met andere woorden, als een kind sterft door verwaarlozing, bijvoorbeeld in een hete auto, door doodvriezen, door ondervoeding of uitdroging, dan zou een rechtszaak tegen de ouders en de artsen niet meer mogelijk zijn. Slechte mensen – en die bestaan – zouden deze wet wettelijk kunnen misbruiken voor “abortus na de geboorte”. Voor degenen die zich dat niet kunnen voorstellen, bedenk dat moreel verdorven “linksen” pleiten voor een recht op abortus tot aan de geboorte.

  Vrouwen in kabinetten en directiekamers

N.B. Het artikel is om 10 uur inhoudelijk gecorrigeerd, aanvankelijk stond er foutieve informatie in dat Andrew Cuomo, die ontslag nam wegens beschuldigingen van seksueel misbruik, Maryland regeerde:

Maryland werd tot 2015 geregeerd door “Democraat” Martin O’Malley. Als een van zijn laatste daden in zijn ambt zette hij doodvonnissen van vier gevangenen om in levenslange gevangenisstraf. Bovengenoemd wetsvoorstel is ingediend door Senator Smith. Aangezien Maryland momenteel geregeerd wordt door Larry Hogan (Republikein), is het te hopen dat er geen meerderheid voor het project gevonden kan worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FEMINISME DOSSIER

De oorlog tegen blanke vrouwen: Hoe feminisme & diversiteit schadelijk zijn voor henVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWereldwijde ineenstorting van gewassen nu een zekerheid… wijdverspreide hongersnood zal de planeet aarde van 2022 – 2024 teisteren… het is in gang gezet en kan niet meer gestopt worden
Volgend artikelTwee keer in een eeuw: Rusland wordt geconfronteerd met een vernietigingsoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • De bijl is geslepen voor dat soort.

   En bestaan maar twee primaire emoties .

   Liefde en angst.

   Dat laatste laat ik mij niet meer aanjagen.

   Ik zal dat soort met liefde de hersens inslaan….. voorzover dat soort daar nog over beschikt .

 1. Het moet toch niet gekker worden blijf van de kinderen af stelletje zwaargestoorde klootzakken.Ja dit heeft alles met The Great Reset te maken natuurlijk dat wat er geboren word ook volgens hun maatstaven in hun zwaargestoorde wereld terecht mag komen.Ze kunnen beter heel die gelovigen en degene die dit door willen zetten niet na 1 maand maar per direct van de wereld verwijderen en proberen van onze wereld af te blijven.Wat geld en macht bij ja zwaargestoorde en geestelijke gekken niet kan doen.Zou er voor hen nu niets anders meer zijn om ook plezier in je leven te kunnen behouden.Deze zijn niet meer te redden en begin met Klaus Schwab om een voorbeeld te stellen.

 2. Man, man, man, zouden ze zich al voorbereiden op het impfen van pasgeborenen, en als die dan binnen 28 dagen de pijp uitgaan door de impf, dan hebben ze zich mooi ingedekt. Geen haar die er naar kraait.

  Zieke shit elke dag meer….

 3. p.s. maar vergeet niet dat het heel normaal was in China om meisjes na de geboorte om zeep te brengen. Heel veel. Geen haan die er naar kraaide, het was heel normaal.

 4. Nederland heeft al decennia lang een van de hoogste baby en zuigelingensterfte van Europa, wij stonden in de top 3. Bijna niemand die het interesseerde. Volgens wetenschappers gaat het nu beter en staan we in de middenmoot. Door het sluiten van geboortecentra, ziekenhuizen en het promoten van thuisbevalling zou het nu beter gaan. Geboortezorg in Nederland wordt geritseld door maffia en criminelen.

 5. Years or decades old research. Pleading for post birth abortions. Now hiding under no research for cribdeath, negligence, and other causes of deaths. Euthanasia already legitimized in Belgium for very young children that are already dying, death inevitable and in a lot of pain. And that one can claim that one gave birth as a person, although most transgenders have already chosen to be males, but not yet fully transitioned. is another step towards abolishing genders altogether. And that in a time of BLM where one affirms for right to live on the basis of skincolour. Satanism everywhere. Putin claiming to fight all this, but giving incorrect info on WW II and omitting the heinous crimes of bolsjevist communists and Stalin himself.

 6. Ben wel voorstander van een euthenasie programma: alle WEF en NWO BLM Antifa Bilderberg klanten gaskamer in; dan ziet de wereld er beter uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in