U bent het echte doelwit van het Russisch-Oekraïense conflict. De afgelopen 12 maanden is de intensiteit van de aanval op de gemiddelde westerling en wereldburger toegenomen. We zijn onderworpen aan torenhoge inflatie, uit de hand gelopen brandstofprijzen, voedseltekorten en energiestoringen. Wanneer de kosten van levensonderhoud stijgen, daalt de levensstandaard. Dit is allemaal geen toeval. U beleeft een gecoördineerde aanval op de eerste levensbehoeften – voedsel, brandstof, energie – bedoeld om u in de overlevingsmodus te brengen en u afhankelijker te maken van de overheid. Met afhankelijkheid komt controle. Waarom gebeurt dit allemaal? Wie doet het? Hoe doen ze het? schrijft Makia Freeman.

Rusland, de handige zondebok

Het conflict tussen Rusland en Oekraïne, dat in februari begon, heeft de Amerikaanse regering een zeer geschikte zondebok opgeleverd. Russofobie – de irrationele angst voor Rusland en alles wat Russisch is – neemt al zo’n 6 jaar toe en versnelde nadat Trump Clinton versloeg in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. Hillary en de Democraten, die slechte verliezers zijn, konden het niet opbrengen om toe te geven dat ze hadden verloren omdat haar corruptie en boodschap niet aansloegen bij de meerderheid van het Amerikaanse publiek, en dus gingen ze over tot het verzinnen van fantasierijke beschuldigingen over “Russisch hacken” en “Russische inmenging” in de Amerikaanse verkiezingen die nooit stand hielden bij nauwkeurig onderzoek. Hoewel deze beweringen geen bewijs bevatten, veranderden ze de publieke perceptie en hielpen ze het idee te versterken dat de Russische president Poetin een slechterik is en de nieuwe vijand van de dag.

Zes jaar later heeft Biden Rusland de schuld gegeven van de stijgende benzineprijzen in de VS. Dat gaat echter voorbij aan een paar ongemakkelijke feiten, namelijk dat de benzineprijzen al stegen lang voordat Rusland Oekraïne binnenviel, en dat er economisch gezien geen logische reden is waarom de acties van een ander land de binnenlandse prijzen van een olie-exporterend land als de VS zouden beïnvloeden. Deze video van Mark Moss legt uit wat de echte oorzaak is van de torenhoge brandstofprijzen en snijdt door alle onzin heen.

De spectaculaire terugslag van door de VS geleide sancties tegen Rusland

De Amerikaanse en Europese sancties tegen Rusland hebben een spectaculaire terugslag gehad. De bedoeling was Rusland te isoleren, het een lesje te leren en de roebel te laten crashen, maar de roebel is sterker dan voorheen en Rusland verdient nu meer geld dan vóór de sancties. Het lijkt niet logisch, maar op een machiavellistische manier is het volkomen logisch. Waarom? Omdat het echte doel van de sancties was om U (d.w.z. de gemiddelde Amerikaan, Europeaan en westerling) te schaden – niet Rusland! Met al deze sancties hebben de VS en de EU (Europese Unie) zichzelf in de voet geschoten, terwijl ze beweren Rusland te schaden. Om precies te zijn: ze schieten in de voeten van hun gemiddelde burgers, in de lagere en middenklasse die nu de dupe zijn van alle krankzinnige anti-Russische sancties. Omdat de wereldeconomie zo onderling verbonden is, hebben deze sancties het voor westerlingen moeilijker gemaakt om dezelfde producten tegen dezelfde prijzen te krijgen. De razende inflatie treft vooral de lagere en middenklasse, niet de hogere klasse die het zich kan veroorloven de prijsstijgingen op te vangen. De dementerende opperbevelhebber, de Amerikaanse president Joe Biden, heeft gezegd dat de inflatie ook de schuld is van Poetin. Ja, dat klopt – Poetins schuld voor de inflatie veroorzaakt door het overmatig drukken van Amerikaanse dollars door de Amerikaanse Federal Reserve in de afgelopen 2-3 jaar onder zowel Trump als Biden!

  Kolonel MacGregor zegt dat wanneer het duidelijk is dat de media logen over Oekraïne, de VS zouden kunnen doordraaien

Zoals met gas, evenals met voedsel en energie

Zoals het met gas gebeurde, zo is het met voedsel. Poetin en Rusland werden beschuldigd van het binnenvallen van Oekraïne, het vernietigen van de “graanschuur van Europa” en het verhogen van de kosten van granen, maar Rusland is in het conflict tot nu toe heel voorzichtig geweest om geen burgers of de Oekraïense burgerstructuur aan te vallen. De voedselprijzen zijn de pan uit gerezen, maar er kan nog een andere sinistere reden voor zijn. Hebt u gehoord over het mysterieuze fenomeen van Amerikaanse voedseldistributiecentra die in brand vliegen en afbranden? Het aantal bedraagt nu meer dan 100 en stijgt nog steeds. Hoe groot is de kans dat zoveel voedselcentra willekeurig in brand vliegen? Gewoon toeval, of iemand die ze opzettelijk op de korrel neemt om kunstmatige schaarste te creëren en de voedselprijzen op te drijven?

Hetzelfde geldt voor energie. Er is een nationale push geweest om mensen nieuwe elektrische auto’s te laten kopen (ondanks hun astronomische kosten) met de redenering dat ze daarmee benzine (en dus hoge benzineprijzen) vermijden. Nader onderzoek hiervan leidt ons echter terug naar een diepere agenda die we al eerder hebben blootgelegd: Agenda 2030. Agenda 2030, vroeger Agenda 21 genoemd, is de overkoepelende agenda om de groene/milieubeweging te gebruiken om de planeet te veranderen in een technocratische, transhumanistische wereld, bestuurd door AI (Kunstmatige Intelligentie) en in een poging om mensen te verleiden tot een samensmelting met machines. Deze groene agenda draait allemaal om koolstof- en energierantsoenering. In feite willen degenen die deze regeling uitvoeren u een “koolstofvrijstelling” geven voor uw totale energieverbruik die u niet kunt overschrijden. Californië heeft door gas aangedreven grasmaaiers, blazers en onkruidblazers verboden en is van plan om tegen 2035 als eerste Amerikaanse staat benzineauto’s te verbieden. Deze deïndustrialisatie zal de VS achteruit doen gaan en de gemiddelde persoon afhankelijker maken van de overheid. De absurditeit van dit alles wordt onderstreept door het feit dat elektrische voertuigen hun stroom moeten krijgen door aansluiting op het net … dat meestal wordt aangedreven door kolen, olie en aardgas! De hele zaak is een lachertje. Het is geen echt milieubeleid of zorg voor de planeet, maar eerder een mooi klinkende dekmantel om machtsgreep te verbergen.

  Brisante getuigenis onthult de betrokkenheid van Oekraïne bij de MH17-ramp

Het grote knijpen

Het onderliggende thema van al deze zaken – inflatie, stijgende gasprijzen, stijgende voedselprijzen, energietekorten en meer – is dat ze mensen in wanhopige situaties dwingen. Ze brengen mensen in een overlevingsmodus. Niet alleen zal dit leiden tot een toename van depressies en zelfmoordcijfers (zoals gebeurde tijdens de psychologische operatie van de COVID-zwendel), het zal ertoe leiden dat mensen instorten en bij de overheid gaan bedelen om hulp, omdat ze het gevoel hebben geen andere optie te hebben. Als de overheid dan eenmaal een uitkering uitdeelt, worden mensen er afhankelijk van en dus gemakkelijker te controleren. Aan zogenaamde “hulp” van de overheid zijn altijd voorwaarden verbonden. In het begin zijn de aalmoezen misschien gratis, maar vroeg of laat worden er voorwaarden aan verbonden. De aalmoezen zijn immers een voorrecht, geen recht, en degenen die het voorrecht verlenen bepalen de voorwaarden van het geschenk. Vroeg of laat kan Big Gov zoiets zeggen als dit: “Als u uw aalmoes wilt blijven ontvangen, zorg er dan voor dat uw vaccinatieschema up-to-date is.” Of als het geen vaccins zijn, zouden het programmeerbare CBDC’s (Central Bank Digital Currencies) kunnen zijn. Mensen zouden geen andere keuze hebben dan dit “geld” (een veredelde cadeaubon) te gebruiken als hun bijstand in die vorm kwam. Uiteindelijk zou de overheid überhaupt geen bijstand meer kunnen verlenen aan mensen wier mening (geuit op social media of privé) door de staat als “verkeerde gedachte” wordt beschouwd. Er is werkelijk geen grens aan hoe ver de overheid zou kunnen gaan in termen van het schenden van de rechten van mensen als die mensen volledig afhankelijk zouden worden van de overheid voor de eerste levensbehoeften.

Hybride oorlog, 4GW en 5GW

Zal het Russisch-Oekraïense conflict escaleren tot een Derde Wereldoorlog? Dat kan, maar uiteindelijk is het belangrijk te erkennen dat oorlogen niet meer zijn zoals vroeger. U maakt WO III al mee! Het is een ander soort oorlog, een hybride oorlog of 4e generatie/5e generatie oorlog (4GO/5GO) die de grenzen tussen oorlog en politiek, en soldaten en burgers doet vervagen. Het omvat nieuwe vormen van aanval zoals propaganda, cyberaanvallen, verstoring van de toeleveringsketen, EM-aanvallen (elektromagnetisch) en vernietiging van infrastructuur … waarmee de agressor effectief een oorlog kan winnen zonder dat hij ooit eigen troepen hoeft in te zetten in het aangevallen land. Vanuit dit perspectief zijn de VS en Rusland al in oorlog. Jaren geleden besprak ik 4GW in verband met de aanvallen van de VS op Venezuela.

  Het lijkt erop dat de CNN en de rest van de mainstream media moe worden van de oorlog in Oekraïne

Op één niveau worden al deze soorten oorlog gevoerd door de ene natie tegen de andere. Maar op een ander niveau worden al deze naties gecontroleerd door een macht die hen gebruikt als kantoren van een gigantische multinationale onderneming, die onderlinge conflicten ensceneert om een één wereldregering een nieuwe wereldorde tot stand te brengen, waarbij het echte doelwit de doorsnee persoon is. Dat betekent u.

De 9/11 valse vlag operatie van 2001 maakte de weg vrij voor de War on Terror en de vage vijand van islamitisch terrorisme. Toen dat zijn waarde verloor om mensen bang te maken, werden we getroffen door Russofobie toen de Koude Oorlog van de jaren 1950 weer oplaaide. Toen, eind 2019, maakte de COVID-scamdemie de weg vrij voor de Bioterreuroorlog en meer onzichtbare vijanden: een nep killer virus en een wereld waarin iedereen zogenaamd een ‘asymptomatische drager’ was die ziektes kon verspreiden en dus een soort ‘vijand’ voor de volksgezondheid die moest worden opgesloten en gevaccineerd. Welke “oorlog” er ook gevoerd wordt, is het niet merkwaardig dat ze allemaal tot hetzelfde resultaat leiden: het afnemen van uw rijkdom, rechten en vrijheid?

Langzaam voortschrijdende WO3 waarvan u het echte doelwit bent

Tot slot, onthoud: alle inflatie en conflicten zijn op u gericht. De langzaam voortschrijdende WO3 waarin wij leven geeft de controlefreaks aan de macht de kans om de middenklasse te vernietigen en het leven van de gemiddelde mens moeilijker te maken. Sancties, verstoringen van de toeleveringsketen en stijgende kosten van levensonderhoud treffen u onevenredig, niet de heersende klasse, ongeacht de excuses die zij daarvoor aanvoeren. Noodsituaties en crises – vooral oorlogen – geven regeringen de ultieme vrijbrief om hun burgers op draconische manieren te behandelen die ze normaal niet zouden kunnen doen. Nu is het tijd om ons bewust te worden van de grotere agenda. Neem het heft in eigen handen door meer controle te nemen over uw gezondheid, rijkdom, mobiliteit en onafhankelijkheid. Uw gezondheid is uw grootste rijkdom, dus bouw uw gezondheidsreserves op en breng uw zaken op orde. Doe wat u kunt om reserves op te bouwen (contant geld, andere vormen van geld, hout, energie, onroerend goed enz.) zodat u minder snel afhankelijk wordt van de overheid. Doe wat u kunt om niet afhankelijk te zijn van medicijnen van de Big Pharma. Onderwijs uzelf om uw perceptie te verbreden en u meer bewust te worden van de plannen om u tot slaaf te maken. Uw geluk en vrijheid staan op het spel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalist Harari’s krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachtenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOngelukkige vrouwen
Volgend artikelWesterse leiders zeggen privé dat Oekraïne de oorlog niet kan winnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Alles wat nu gaande is dat is zorgvuldig gepland. En onze willimpje en maxi maken daar een groot deel vanuit. Ze houden zich achter de schermen met deze zwendel bezig. Net alsdat het Noorse vorstenhuis betrokken is bij het opblazen van Nordstream 1 en 2 door de Amerikanen.

  Allemaal gepland om ons in armoede, kou en honger te drijven.

  Hoge inflatie creëren zodat voedsel onbetaalbaar wordt, zodat we een diepe recessie in gemanoeuvreerd worden, waardoor u hypotheken onder water komen te staan en ze u bezit kunnen confisceren. Klimaatwaanzin zodat u niet langer in u huis mag leven omdat het niet aan de eisen voldoet. DAT IS HOE ZE VAN IEDEREEN BEROVEN VAN HUN BEZITTINGEN !!!

  Maar het domme klootjesvolk blijft doorslapen en gaat wederom op hun vijanden stemmen.

  JE KRIJGT WAT JE VERDIENT !!!

 2. Een goed artikel.
  Alleen zo jammer dat vele mensen, bijna allen dit niet inzien.
  En als ze het al gaan inzien is het TE LAAT.
  Als je er met iemand over praat verklaren ze je voor gek, of een wappie en keren ze zich om, en lopen weg met een hautaine blik van “ die is gek “ met andere woorden, die is gehersenspoeld of die denkt aan de verdoemenis. Enz enz enz
  Iedereen heeft commentaar op de inflatie, op het mogelijk aan komende digitale geld en iedereen heeft ondertussen wel een “ onbegrijpelijk overleden iemand” in de familie of kennissen kring…….. en nog heel veel meer dingen, maar het UITROLLEN VAN ÉÉN GROTE WERELD REGERING❗️ OF ZO JE WILT WERELD HEERSCHAPPIJ ZIEN MENSEN NIET.‼️‼️‼️
  “ EN ZIJ BEMERKTEN HET NIET”
  Dit laatste is een Bijbelse uitdrukking over deze / onze tijd.
  Dit zien we nu voor onze ogen gebeuren……. JE ZIT ER MIDDENIN……” EN ZIJ BEMERKTEN HET NIET “
  Eigenlijk wel een troost dat profetiën nu vervuld worden.
  Maar ook verdrietig dat je naasten het totaal niet zien……

  Of merken ze het wel maar willen ze het niet zien❓
  Of zijn mensen zo dom dat de het echt niet zien❓
  Of zijn mensen gemakzuchtig dat ze er aan voorbij gaan ❓
  Of denken mensen dit is altijd al zo geweest het zal mijn tijd wel voorbij gaan❓
  WAT IS DAT TOCH MET MENSEN❓

  • Antwoord: ontkennen is de meest toegepaste overlevingstactiek van de mens om hun doodsangst te kunnen hanteren, want ‘wat niet bestaat, hoef je niet onder ogen te zien cq hoef je geen verantwoordelijkheid voor te nemen’. De werkelijkheid/waarheid geeft hun zoveel angst dat het dezelfde reactie in hun lichaam en geest heeft als dat ze echt dood gaan. Koste wat het kost ga je dan alles eraan doen om het te overleven. In dit geval is het echter contra-productief en een ‘selffulfilling prophecy’. Maar dit type mens moet dan echt bijna letterlijk met 1 been in het graf staan (en dan heb je nog velen die liever echt dood gaan dan dat ze het herkennen), voordat ze het licht gaan zien. Dit is allemaal een onbewust proces bij ze. Alleen zijzelf kunnen het bewust maken. Dus ga er niet op zitten wachten en ga zeker niet lopen duwen en trekken aan ze; heeft geen enkele zin.

   • @ Tiswat februari 26, 2023 at 13:23,
    Wat je zegt ben ik mee eens, de meeste medemensen zijn angstige wezens. Die alles liever ontkennen, zodat het voor hen zogenaamd niet bestaat. Hen uitleggen in hapklare brokken in Jip en Janneke taal heeft totaal geen zin. Zij hebben het voor zich zelf dat allang afgesloten. De meeste hebben al hun eigen geestelijke utopia bubbel opgebouwd rondom hen heen, iedereen die iets anders vertelt dan wat in hun utopia bestaat wordt afgeserveerd als onzin of fake. Zodat dat die utopia bubbel in stand gehouden kan worden en zo de echte ware realiteit van het leven kan worden ontkent. Want alleen zo kunnen zij zich nog overleven in deze achtbaan van het leven.

  • wat heerst;
   groep afstammelingen van Europeanen die de indianen zo goed als uitgeroeid heeft, de mensen uit Afrika geïmporteerd en tot slaaf gemaakt.
   Anderen zich tot adel heeft verheven, geen belasting plicht.
   Die de wereldbevolking nog steeds ziet als slaven.
   Nu de ‘slaven’ niet nodig zijn ; de 4e industriële revolutie , wordt het hen zo lastig mogelijk gemaakt,
   Met pleister , je doet het voor een ander’ anders ben JIJ asociaal.

 3. Uiteindelijk zijn het wel de Europeanen die als enigen een einde gemaakt hebben aan de slavenhandel, die ook voor de zwarte stammen die hun eigen leden als slaaf verkochten zeer winstgevend was.

  Het afschaffen van slavernij kan zeker niet van alle landen gezegd worden. Hoeveel blanke slaven en slavinnen werden niet verkocht op de slavenmarkten in moslimlanden, die gevangen werden op de Middellandse Zee. De Moorse kapers hielden zelfs raids tot in het Schotland en Ierland om blanken gevangen te nemen en op slavenmarkten te verkopen.

  En uiteindelijk hebben vele honderden miljoenen zwarten ook hun comfort, gezondheid en leven te danken aan de medicijnen en talloze andere uitvindingen van de blanke man. Dat zijn er veel meer dan ooit door blanken omgebracht werden.

  De bevolkingsexplosie in Afrika die daar het gevolg van is, is trouwens een regelrecht gevaar aan het worden voor de hele wereld en is de reden waarom andere mensen, die er niet op los kweken, het zuiniger aan moeten gaan doen om de wereld leefbaar te houden.

 4. Beste Mensen

  Alleen de eerste paar woorden van schrijven begin text is officiëel de rest is overbodig

  Het echte doelwit van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne bent u

  Elk gezond hersen weet dat
  Wat die eet zo het heet

  Oog om een Oog
  Tand om een Tand
  Valt dan automatisch weg
  Beste mensen
  Liefde tot Alles
  Universele Liefde
  Opent Uw ogen
  Neuk niet zoveel
  Neuken doet men niet voor pleziertjes
  Neuken is Heilig
  Dient op speciale uitgekozen dagen tijden plaats te vinden
  Niet eerder Niet Later
  Heel belangrijk
  Man blijft Man
  Vrouw blijft Vrouw

  Dank U

 5. “U beleeft een gecoördineerde aanval op de eerste levensbehoeften – voedsel, brandstof, energie – bedoeld om u in de overlevingsmodus te brengen en u afhankelijker te maken van de overheid. Met afhankelijkheid komt controle.”

  Het probleem is benoemd, het enige logische antwoord is overduidelijk.

  • @Ruck Futte – Spot on! Dat meerdere mensen hen de schellen van de ogen mogen vallen! Amen.

   ´Come out of her My people.´ – Openbaring.

   In het Vaticaan hangt Yahusha nog altijd aan het kruis en dat is zeer veel zeggend. Het oude Rome is springlevend en met haar Babylonische oorsprong werkt ze er stevig aan om het Babylonische gedachtengoed te laten herrijzen. Alles is geprofeteerd and so it will be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in