In 60 seconden ziet u iets wat alleen bij gevaccineerde mensen voorkomt. Balsemer Richard Hirschman vond ernstige bloedklonters in 83% van de 35 gevallen waar hij deze maand aan werkte.

Ik wil dat iedereen weet dat elke keer dat hun is aangeboden om bewijzen van schade te zien, zij weigeren die te zien. Dit is het laatste aanbod. Deze stolsels zijn onmogelijk weg te verklaren.

Hier is het aanbod dat ik eerder vandaag (om 12:20pm PST op 20 april 2022) aan de CDC en FDA gedaan heb, schrijft Steve Kirsch.

Ik plaats dit om openbaar te maken dat zij op de hoogte waren en het bewijs aangeboden kregen en geen actie ondernamen.

Dit is uiterst belangrijk bewijsmateriaal dat al een tijdje in de openbaarheid is en dat zij moedwillig genegeerd hebben.

Ik verwacht niet dat er snel een antwoord komt, want telkens hebben zij te kennen gegeven dat zij niet geïnteresseerd zijn in bewijsmateriaal waaruit blijkt dat zij mensen vermoorden. Zij willen het niet zien.

Ik verwacht geen antwoord, omdat de video’s en de weefselmonsters onmogelijk te verklaren zouden zijn. Al deze informatie is al maanden bekend (sinds tenminste 4 februari toen Hirschman op Stew Peters verscheen en een paar dagen later op mijn kanaal). Is er ooit contact opgenomen met Richard Hirschman? Natuurlijk niet!

Zij zullen er de voorkeur aan geven de kwestie gewoon te negeren en te doen alsof het niet gebeurt.

Of misschien kunnen zij beweren dat het zeldzaam is, omdat het maar in maximaal 90% van de gevallen voorkomt (zij definiëren zeldzaam als minder dan 100% van de gevallen). In het geval van Hirschman is het van 65% van zijn gevallen naar nu meer dan 83% van zijn gevallen gegaan.

  Geen samenzweringstheorie meer: Grafeenoxide in Pfizer-vaccins

Kijk maar eens naar één van de video’s (slechts 60 seconden; het is een aanrader) die ik hen wil laten zien. Deze is van balsemer Richard Hirschman, die deze stolsels ziet in meer dan 40% van de gevallen waarin hij balsemt. Dit is genomen uit een slagader van een man die gestorven is na de COVID vaccinatie. Richard ziet deze stolsels nu in 83% van de 35 gevallen die hij deze maand gedaan heeft.

 

Ik heb vandaag formeel een klacht ingediend bij de Inspecteur-generaal van de HHS

Ik heb deze mensen vandaag aangegeven bij de Inspecteur-generaal van de HHS.

Dr. Ryan Cole over deze veelbetekenende bloedstolsels bij gevaccineerde mensen

Bekijk deze video op het 40 minuten tijdstip waar Dr. Cole uitlegt dat deze stolsels veroorzaakt worden door het spike-eiwit, waardoor het lichaam ze niet kan afbreken. Ik word in de video een paar keer genoemd. Kijk er ongeveer 7 minuten naar om het volledige verhaal te krijgen.

Mensen die gevaccineerd worden lopen een duidelijk hoger risico op overlijden, blijvende invaliditeit, en ook hersenziekten zoals Alzheimers.

Samenvatting

Mijn e-mail aan de FDA en CDC is het zoveelste bewijs dat de mensen bij de FDA en CDC geen enkel bewijs willen zien dat de vaccins mensen doden.

Er is gewoon geen manier om de video hierboven uit te leggen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Balsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klontersVolg Frontnieuws op Telegram

  Onvergeeflijk: Man sterft aan hartstilstand nadat VS ambulancepersoneel weigerde het gebouw te betreden vanwege "Covid-19 wet"
Vorig artikelRusland gebruikt onbemande helikopters om de Oekraïense luchtverdediging uit de tent te lokken
Volgend artikelHet leeuwendeel van het overgebleven Azov-regiment wil zich overgeven (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Sick shit! En toch blijft iedereen maar zeggen dat er niks mis is met de gifspuit omdat zij zelf ‘niks’ hebben. Dus de rest van de ingespotenen zijn zeikerdjes. Ik denk dat die batchnummers van heel groot belang zijn bij de globahoeren. Daaraan kunnen ze zien wat het beste werkt, en die ingespotenen worden dan uitgeselecteerd voor een ereplaatsje in de GMO stallen.

  Gadverdamme wat een zieke shit is het toch, en dat zoveel medemensen die vertrouwd werden door hun medemensen hieraan meedoen. Wat een schoften zijn het. Grote smerige schoften, in NL te beginnen met Rutte en DeJonge.

  • Ik kan er niets aan toevoegen. Zoals gewoonlijk; ben ik het eens met elk woord dat Immortal deelt.

   Trouwens; ik moet er echt niet aan denken in de buurt te zijn van deze mensen.
   In real life pakt iedereen (collega’s) het werk weer op.
   Events etc.
   Ik vind het een verschrikkelijke akelige gedachte wanneer die mensen hoesten of niezen in mijn omgeving.
   Hooikoorts seizoen hé mensen!

   Omg… dit is zo sick, onvoorspelbaar.

   Ik wilde altijd patholoog worden maar ik BEDANKT BIJ DEZEN!!!!

   #Barf

   • (Trouwens; ik moet er echt niet aan denken in de buurt te zijn van deze mensen.
    In real life pakt iedereen (collega’s) het werk weer op.
    Events etc.
    Ik vind het een verschrikkelijke akelige gedachte wanneer die mensen hoesten of niezen in mijn omgeving.
    Hooikoorts seizoen hé mensen! )

    Helemaal mee eens, maar je ontkomt er niet aan. Het zijn er 12.000.000 om je heen die er aan mee hebben gedaan. En er nog steeds aan mee doen. Ik zie overal snotterende mensen om me heen.. En om nou 24/7 binnen te zitten ? Ze gokken (regeringen) met de levens van mensen. En iedereen doet alsof er niets meer aan de hand is. HOE DAN!!

     • Bang en laf ben je pas als je de zeer vele waarschuwingen negeert en de wakkeren wegzet als complotdenkers. Je kunt er nog extra woorden aan toe voegen, dom en slecht. Ze wonen naast mij.

  • 1,237,645 Reports
   Through April 15, 2022
   27,349 DEATHS
   151,589 HOSPITALIZATIONS
   127,863 URGENT CARE
   188,784 DOCTOR OFFICE VISITS
   9,644 ANAPHYLAXIS
   15,255 BELL’S PALSY
   4,538 Miscarriages
   13,985 Heart Attacks
   39,177 Myocarditis/Pericarditis
   50,700 Permanently Disabled
   6,452 Thrombocytopenia/Low Platelet
   30,580 Life Threatening
   41,600 Severe Allergic Reaction
   13,518 Shingles

   Link:
   https://openvaers.com/covid-data

 2. Het zal moeilijk te verteren zijn, maar Ik ben bang dat ook dit weer ergens onder de mat wordt geveegd en verder niks mee gedaan wordt.
  Evenals veel andere zaken die het gevaar van deze spuiten openbaarden.

 3. CDC en FDA vertonen gedrag van moordenaars, die worden geconfronteerd met bewijs voor hun moordpartij. Snel de andere kant opkijken en zoveel mogelijk negeren, negeren en nog eens negeren. De ‘factcheckers’ laten we het vuile leugenachtige werk opknappen. Dat zijn in wezen ‘pactcheckers’, die alles als ‘onwaar’ bestempelen, wat niet past binnen het smerige ‘pact’ dat gesloten is met de misdadige en demonische elite.

  Dergelijke misleidende instrumenten staan de ‘gewone moordenaars’ niet ter beschikking maar wel de moordenaars die worden aangestuurd door het kleine eliteclubje bovenin de hiërarchie van de overste van deze wereld, de god van deze eeuw, satan, de vader van de leugen en de mensenmoordenaar van den beginne.

  Het wordt de hoogste tijd, beste mensen, die dit allemaal door hebben wat hier gebeurt, om je te realiseren dat wat nu aan de hand is, alleen begrepen kan worden in het licht van de ‘schriften van de profeten’ en de woorden van Hem die zei: ‘als die dagen niet werden verkort, zou geen vlees behouden worden’. Dit is nog maar het begin. Het wordt veel erger, zo verschrikkelijk, dat er straks niemand meer is, die het nog kan ontkennen en iedereen een zeer bewuste keuze moet maken tussen goed en kwaad.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/naderende-komst

  • Bedankt voor je reactie Peter. Ja, we leven in de eindtijd en dit alles is al opgeschreven en voorzegd door de profeten in de Bijbel.
   Dat inkorten van de dagen merk ik al een.aantal maanden….

 4. De verandering van het DNA is een breuk met God en ook al merk je er zelf niks van als domme sterveling, de Schepper heeft er allang notie van genomen.

 5. Veel meer mensen moeten deze site bezoeken en dit weten natuurlijk over de vaccins
  Als iedereen nu die deze site bezoek dit soort dingen stuurt naar mensen of doorstuurt dan pas is het te stoppen als men niks doet gaan ze je straks verplichten het vaccin
  Lekker hé of je krijgt kanker of last van bloedproppen of hartstilstand door die troep en dit zijn maar een paar bijwerkingen want de lijst van bijwerkingen is nog veel groter

 6. Ja hoor…Er is alweer een ‘nieuwe omicronvariant’ opgedoken.
  De angst moet natuurlijk in stand blijven/onderhouden worden, en last but not least, de kassa van big pharma moet blijven rinkelen…

  • Ja zodat ze in mei kunnen ondertekenen bij de EU waar die Ernst kuipers ook bij zal zijn en dan willen ze de vaccinatie gaan verplichten.
   Ik wil deze vaccinatie niet hebben in mijn lichaam vraag is alleen hoe kom je er onderuit

     • Dus Frontnieuws is dus het zelfde als de rest, jullie zijn NIKS beters dan YouTube of Facebook of Twitter, en zijn nu in mijn ogen niet meer te
      vertrouwen.

      Als je vrijheid van spreken niet gunt, ben je tegen vrijheid van spreken, en zijn jullie niks beter dan de rest.

      Als je iemands tong eruit rukt, bewijs je niet dat hij een leugenaar is; je vertelt de wereld alleen dat je bang bent voor wat hij zou kunnen zeggen.

      Niemand wordt meer gehaat dan hij die de waarheid spreekt.

   • Daar zou je niet eens over moeten willen nadenken…
    Je wilt die troep niet….Je hebt die troep niet nodig….klaar, einde discussie.
    Wat de ‘consequenties’ ook zijn…

 7. De snotterende GMO mensen… bah.
  De spuit is om de mens ook een GMO te maken, net zoals de tomaten, de tarwe, de Gates mosquito, etc. Als GMO mag je blijven voortbestaan op het wrakkement dat straks de Aarde is. Ik ken velen die al 3 spuiten hebben genomen, en ‘nergens last van hebben.’ Gek he, dat mensen steeds maar spuiten willen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in