De Russische troepen schijnen hun onbemande luchtsystemen van het helikoptertype te gebruiken in een poging om de Oekraïense luchtverdediging te lokaliseren.

Oekraïense troepen beweerden woensdag dat zij een Russische roterende drone hebben neergeschoten door het Starstreak raketsysteem van Britse makelij, bericht Dylan Malyasov.

Foto’s van het wrak van dit onbemande luchtsysteem werden over social media gestrooid.

Op de beelden was te zien dat de drone volledig uit elkaar was gevallen, maar het is mogelijk de rotor en de staartboom te identificeren, evenals het label dat overeenkomt met het Russische drone-doel dat ontwikkeld is door de JSC CSTS Dinamika, onderdeel van de Technodinamika Groep.

Het systeem met een onbemand luchtvoertuig (target drones) is ontworpen om drones en helikopters met lage snelheid te simuleren bij het testen van prototype en gemoderniseerde wapens. Het omvat een onbemand luchtvoertuig van het helikoptertype met een opstijggewicht van meer dan 315 kg, een grondcontrolestation, ondersteunende voorzieningen op de grond voor het complex, en andere apparatuur.

Volgens de ontwikkelaars simuleert het UAV-complex het gedrag van luchtdoelen, zodat men nieuwe wapens kan testen in omstandigheden die de gevechten zo dicht mogelijk benaderen.

Kennelijk gebruikt het Russische leger deze systemen nu om de posities van de Oekraïense luchtverdedigingstroepen te identificeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wakker worden, mensen! Wij staan aan de vooravond van het uitbreken van de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland schakelt over van een "speciale operatie" in Oekraïne op het richten van de hele NAVO in een ingrijpende "demilitarisering"
Vorig artikelVS richtgegevens op Moskva schip is Ruslands “Pearl Harbor” … VERGELDING is de volgende zet van Poetin, en de VS hebben hem zojuist alle binnenlandse steun gegeven die hij nodig heeft
Volgend artikelOngelooflijke bloedklonters: Video van balsemer Richard Hirschman – “Dit is niet normaal”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in