In dit interview ontmoet Dr. Jane Ruby de gecertificeerde begrafenisondernemer/ balsemer Richard Hirschman, die meldt dat hij tijdens het balsemen, steeds meer en vaker slagaders en aders ziet die gevuld zijn met bizarre onnatuurlijke bloedstolselscombinaties met vreemde vezelige materialen die het vasculaire systeem volledig vullen.

Veel van de slachtoffers die Hirschman heeft gebalsemd zijn naar verluidt gestorven aan hartaanvallen en beroertes, wat een veel gerapporteerde bijwerking is van het Covid 19-vaccin. Volgens EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), is het Covid-19 vaccin verantwoordelijk geweest voor meer dan 37.000 sterfgevallen, met meer de 2 miljoen gewonden.

Mijnheer Hirschman meldt dat hij sinds kort, bij het balsemen een vreemde weerstand ondervond als hij probeerde geprikte patiënten te balsemen. De beelden in dit interview zijn angstaanjagend. Hirschman meldt ook dat hij van 50% van zijn gebalsemde gevallen met dit soort verstoppingen in het afgelopen jaar is gestegen naar bijna 80% en onthult deze nooit eerder vertoonde beelden en bevindingen in de Dr. Jane Ruby Show.

Als onderdeel van het balsemproces, worden de aderen van de overledene eerst ontdaan van al het bloed. In het midden van 2021, zegt Hirschman, dat hij deze “onnatuurlijke bloedstolsel combinaties met vreemde vezelachtige materialen” begon te ontdekken, die het vaatstelsel volledig vulden en alle slagaders en aders van de overledene volledig hadden verstopt.

“Ik weet niet hoe iemand kan leven met zoiets in zich,” zegt hij. De doodsoorzaak voor de meesten was een hartaanval en een beroerte, maar hij zegt dat artsen die deze beoordelingen maken niet kunnen zien wat hij ziet en dat hij in meer dan 20 jaar praktijkervaring nog nooit zoiets heeft gezien.

  Weer landen schorsten AstraZeneca vaccin na berichten over bloedstolsels

Dit zijn geen simpele bloedklonters. Ze zijn samengesteld met lange, draderige, witte, elastische structuren, die hij onder water kan afspoelen.

Deze gevallen begonnen ongeveer 6 maanden na de uitrol van het vaccin, wat voor hem logisch is, omdat “ik me niet kan voorstellen dat zoiets van de ene dag op de andere gebeurt.”

In de loop van de tijd is hij van 50% van zijn gebalsemde gevallen met dit soort verstoppingen gestegen tot bijna 80% en veel collega’s vertellen hem dat ze hetzelfde zien. “Ik maak me grote zorgen over de toekomst,” zegt hij.

“Mijn angst is dit: Als dit wordt veroorzaakt door het vaccin, wat mijn gevoel zegt dat het zo is – ik kan het niet bewijzen – maar als dit wordt veroorzaakt door het vaccin, stel je dan eens voor hoeveel mensen er in de toekomst zullen sterven. Want mensen kunnen niet leven met dit soort stoffen die in hun bloedvaten rondzweven en het is verbazingwekkend hoeveel mensen er de laatste tijd sterven aan hartaanvallen en beroertes.”

“Als een van deze kleine vezelachtige weefsels in de hersenen terechtkomt, krijgen ze een beroerte. Als het in je hart terechtkomt, leidt het tot een hartaanval… Ik wil niet de brenger van slecht nieuws zijn, maar tegelijkertijd moeten mensen dit weten. Als het het vaccin is dat dit veroorzaakt, moeten we het stoppen. Wat het ook is, als we weten wat het is, kunnen we het misschien oplossen om mensenlevens te redden.”

Worldwide Exclusive: Embalmers Find Veins & Arteries Filled with Never Before Seen Rubbery Clots


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse begrafenisondernemer: Er is een toename van 600% in trombotische sterfgevallen dit jaar – “Het bloed verandert in lijm”Volg Frontnieuws op Telegram

  Waarom ik het vaccin van Johnson & Johnson niet neem - het perspectief van een wetenschapper
Vorig artikelDuitse minister van Volksgezondheid geeft toe dat ‘pandemie van de ongevaccineerden’ een hoop onzin was en geeft ‘softwarefout’ de schuld
Volgend artikelCanada Freedom Convoy 2022
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Dus gaan we gewoon verder. Leve de stupiditeit, want je kunt me toch niet vertellen dat “officiële instanties” niet hiervan op de hoogte zijn.

  • Natuurlijk wel maar zij stellen het geld boven de gezondheid van de burgers alom bekend nu het doel van een paar heel rijke figuren om de wereld populatie te laten slinken daarom hebben ze dit uitgerold en de schapen volgen zonder na te denken

  • Net als het gegeven, dat er mensen zijn, die niet weten, dat ze voor een geheime dienst werken, zijn er volgens mij ook mensen, die onder een leidinggevende in een “officiële instantie” werken, niet alles betreffende deze moordstrategie weten. Want anders zou er in dat segment ook weerstand kunnen ontstaan. Maar ik denk ook dat in verloop van de tijd ook déze groep steeds kleiner zal gaan worden, omdat dit soort info zoals in dit artikel niet altijd onder het tapijt kan worden verstopt.
   Men kan ook nog altijd mensen, die wakker worden veel geld en privileges geven zodat ze nog wat langer de andere kant op kijken.

 2. Ik moet wel zeggen dat de video intro wat nep doet overkomen. Met nep bedoel ik absoluut niet de betrouwbaarheid van de inhoud van de video.. maar het doet me denken aan een soort Talk Show intro.. zoals Oprah Winfrey ofzoiets…. En daarbij, de vrouw op de afbeeldingen in de intro is héél anders dan wat we ineens in real life zien op de video. Wat ik ermee wil zeggen is dat ze behoorlijke wat plastisch chirurgie lijkt uitgevoerd te hebben op de intro afbeeldingen en in real life “mooi verouderd” is.. zoals het hoort :-).

  Enfin blij met deze video!! maar moest het even kwijt!

  • Ja, ik begrijp wat je bedoeld. Ik denk dat het een cultuurding is, waar we even doorheen moeten kijken. Ik vind het ook over the top. De maker(s) vd video hebben natuurlijk de meest ideale opgepoetste foto van Dr. Ruby gekregen voor het maken vd intro. Daarna zien we idd dat de dokter wat ouder geworden is. En dat dat idd OOK mooi is.
   Maar het gaat natuurlijk zoals U ook wel weet over wàt uiteindelijk de inhoud is van een video. En die was schokkend.
   Ik was blij dat ze op het eind sprak over de Batch nummers. Zoals U weet heeft elke batch een specifiek nummer en nu blijkt dat bepaalde batches dodelijker zijn, dan andere. En dat er heel tactisch gekeken wordt welk land / regio / staat welke batch krijgt. Als men meteen overal de meest dodelijke batch zou gebruiken kwam de waarheid te snel naar boven. Er zit ook daar een strategie achter.
   We kunnen dus nu in een bepaalde omgeving wonen waar – laten we zeggen – de minst dodelijke batch gebruikt wordt en als je als oplettende burger bv deze video gezien hebt en je waarschuwt je dierbaren en laat ze deze video en andere info zien, dan zou men denken dat je – om dat verschrikkelijk woord maar weer eens te gebruiken – een wappie bent. Omdat men zegt dat ze niemand kennen die aan de injectie bezweken is [ en de gevallen, die wèl door de injectie overleden zijn worden natuurlijk door de lokale media / instanties verzwegen of men wijdt het aan een nieuwe variant of iets dergelijks ]. Dit verschijnsel, daar heeft men denk ik ook rekening mee gehouden.

 3. Heb hier toch een beetje moeite mee. Ik ben absoluut tegen deze injecties, maar hij beweert de ‘personal effects’ van mensen te bekijken. Kletskoek, wanneer een lichaam aankomt bij een balsemer dan zouden er helemaal geen bezittingen als portemonnaies etc meer mogen zijn.
  En dan DOKTER Ruby? Maar ze maakt alleen gewag van het feit dat ze een verpleegster is geweest, niet dat ze een dokter was.
  En wanneer ze vraagt of hij monsters heeft genomen en laten onderzoeken draait hij er eerst een beetje omheen en zegt dat hij 1 enkel monster heeft en geen andere nodig heeft omdat hij ze constant vindt, maar nog steeds niets heeft laten analyseren. Iemand die werkelijk bezorgd is zou toch meerdere monsters van minimaal 10 verschillende lichamen apart hebben gehouden. Via een crowdfunding, of een alternatieve nieuwssite, zouden de kosten van analyse bij een lab zo geregeld kunnen worden.

  Dat wil niet zeggen dat het niet waar is, maar als dit klopt dan is de manier waarop er door deze persoon mee wordt omgegaan toch echt van geen kant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in