Velen hebben al opgemerkt dat “elite” troepen van de Oekraïense strijdkrachten (door MI6 en SAS “getraind”, wel te verstaan) een zoveelste poging ondernamen om zichzelf te doden door middel van een aanval op de kerncentrale van Zaporozhie, en gedood werden ze, bericht Smoothiex12.

Het Russische Ministerie van Defensie heeft bevestigd dat Oekraïne laat op vrijdag een zoveelste poging heeft ondernomen om de kerncentrale van Zaporozhye over te nemen, en heeft daarbij enkele details onthuld van de Kievse operatie, die mislukt is. Meer dan 40 motorboten, verdeeld in twee groepen en met meer dan 250 Oekraïense speciale operatietroepen en buitenlandse huurlingen aan boord, probeerden aan land te gaan op de kust van het Kakhovka stuwmeer, niet ver van Energodar, de gaststad van de kerncentrale, aldus een verklaring van het ministerie op zaterdag. De aanvallers werden snel opgemerkt en door Russische Su-30 jets en Ka-52 aanvalshelikopters getroffen. Die inslagen brachten ongeveer 20 boten tot zinken, terwijl de rest omkeerde en zich terugtrok. De overgebleven Oekraïense troepen werden vervolgens door de Russische artillerie onder vuur genomen, toen zij probeerden aan land te komen in het door Oekraïne gecontroleerde gebied, aldus het ministerie. Volgens Moskou zijn bij de mislukte aanval op de kerncentrale 47 Oekraïense militairen gedood, waaronder tien buitenlandse huurlingen, en minstens 20 anderen gewond geraakt. 

Maar dit was volkomen te verwachten en iedereen kent Einsteins definitie van krankzinnigheid. Maar achter die aantallen doden en de pure incompetentie van de “top” van het Westen, die in feite het regime in Kiev in handen heeft, MOET men één eenvoudig feit NIET negeren, dat slechts een pro-forma behandeling krijgt, terwijl het in werkelijkheid een verbijsterende openbaring is.

In dit geval is de mening van het hoofd van het Militair-Civiele Bestuur van het bevrijde deel van Zaporozjie Oblast Vladimir Rogov van doorslaggevend belang. Hij stelt (Russischtalig), terecht, dat suïcidale missies van de VSU  gebonden zijn aan de komende vergadering van de zogenaamde Rammstein-groep van de NAVO over Oekraïne op 8 september, en een PR doel dienen om de marionettenmeesters ervan te overtuigen dat de VSU nog steeds kan vechten. En hier gaat het om, er is niets sensationeels aan de oppervlakte in wat Rogov verklaart – het regime in Kiev is suïcidaal en, zoals ik in mijn laatste video heb verklaard, neem ik dit in de Westerse media gepromote conflict tussen Zaluzhny (opperbevelhebber Oekraïense strijdkrachten) en Zelensky met een korreltje zout. Ik zal later uitwerken waarom ik dat doe – het heeft alles te maken met Zaluzhny en VSU, niet met de gekke clown. Aan de oppervlakte is er niets sensationeels, maar in werkelijkheid is het opzienbarend en zeer verontrustend.

  Twitter staat neonazistische "Bloed & Bodem" rituelen van Azov-regiment toe om oorlog met Rusland in te luiden - maar verbant Ye voor het plaatsen van religieus eenheidssymbool.

Rammstein Format is in feite een door het Pentagon gestuurde aangelegenheid en hier komen wij bij dit opzienbarende gedeelte. Als het Pentagon, dat een vooraanstaande militaire instantie van de Verenigde Staten is, haar militaire “brein” zogezegd, door het Kievse regime overtuigd moet worden van het vermogen van het Kievse regime om “offensieve operaties” uit te voeren, terwijl de facto Amerikaanse (en Britse) militairen de planning van de ene VSU-ramp na de andere aansturen, terwijl zij ook een heel “pakket” ISR (Intelligence, Surveillance and Recon) aan Kiev leveren, wat een definitie is van rechtstreeks betrokken zijn bij het Commando en de Controle van de VSU, dan betekent dat allemaal dat:

1. Niet alleen het feit dat Pentagon en Westerse inlichtingendiensten volledig op de hoogte zijn van wat er aan het front gebeurt, maar dat Rammstein Format niets meer is dan een vijgenbladbedekking, zie hieronder…

2. Twee dingen tegelijk: pogingen om ervoor te zorgen dat er een trein van “gratis” geld blijft lopen, terwijl men er tegelijkertijd alles aan doet om ervoor te zorgen dat die stopt doordat de belangrijkste reden ervoor (VSU en “hulp” aan Oekraïne) met steeds grotere snelheid afloopt.

3. Dat bevestigt onvermijdelijk niet alleen een bipolair disfunctioneren van het Pentagon, maar ook zijn pure incompetentie, vooral als men bedenkt dat het “overtuiging” nodig heeft van de VSU, terwijl iedereen met een serieuze militaire achtergrond de nederlaag van het Kievse Regime al vanaf het begin zag aankomen.

Het is dus een combinatie van corruptie, militaire onbekwaamheid en onmacht, die keer op keer door de meerderheid van de Amerikaanse militairen (voormalige en huidige) is geparadeerd door middel van hun optredens in de media en artikelen, die nu een volledige ontbinding bevestigen van de Amerikaanse topmensen, waarvan de meesten nog geen bataljon in serieuze krijgsmacht zouden mogen aanvoeren. Zelfs WSJ moest een stuk publiceren van Generaal Mark Kimmitt die, over logistiek gesproken, gisteren concludeerde:

  Ongelooflijk! Duitse minister van Buitenlandse Zaken wil een atoomoorlog niet "helemaal uitsluiten" en "de risico's duidelijk maken"

Toch moet de heer Zelensky erkennen dat een verminderde bevoorrading rampzalige gevolgen voor zijn leger zou hebben, niet alleen voor de operaties op het slagveld, maar ook voor de boodschap van afnemende steun van buitenaf die het aan de bevolking van Oekraïne zal zenden. Een begin maken met de diplomatieke oplossing zou ons onsmakelijk zijn, en misschien als defaitistisch worden gezien, maar aangezien er weinig kans is om uit het huidige moeras te klimmen, is het misschien beter nu te onderhandelen dan later. In de moderne oorlogsvoering met hoge intensiteit is de logistiek de achilleshiel. Goede training, goede tactiek en moedige soldaten zijn van cruciaal belang, maar zonder wapens, voedsel en brandstof komen legers tot stilstand. Dat is misschien wat er gebeurt nu het slagveld statisch wordt en een doorbraak onwaarschijnlijk lijkt. In het leger wordt vaak gesproken over het vermogen om dingen helder en overzichtelijk te zien. Met het oog op een toekomst van langdurige oorlog, afnemende high-tech systemen en stijgende aantallen slachtoffers, moeten de heer Zelensky en de NAVO moeilijke beslissingen onder ogen zien voordat die beslissingen hen worden opgedrongen.

Wat Kimmitt zegt is wat ik en vele anderen in maart begonnen te zeggen – het is gedaan met VSU, terwijl het gecombineerde Westen gewoon GEEN industriële en militair-technologische capaciteit heeft om VSU iets te leveren dat enig verschil zal maken in de SMO van Rusland. Kimmitt stelt “onderhandelingen” met Rusland voor. Ik denk dat het daarvoor te laat is, en aan tafel zit niet Oekraïne, waarvan het lot bezegeld is, maar het gecombineerde Westen zoals wij dat nu kennen – de entiteit die Rusland volledig heeft afgeschreven, en dat brengt ons bij het ultimatum van Rusland. Herinnering, december 2021.

  Oekraïne is de corruptiekampioen van Europa

Onthoud, ik hoor dit idee er al heel lang in: alleen machtigen vaardigen ultimatums uit. Zwakken kunnen geen ultimatums uitvaardigen die iets betekenen.

1. Rusland heeft wel degelijk een ultimatum aan het gecombineerde Westen gesteld. De ontwerpen van het kader voor een nieuw veiligheidsakkoord tussen Rusland en het Westen (NAVO) zijn maar een klein onderdeel van een groter ultimatum. Zij het dat dit ultimatum ook verwoord wordt door verklaringen van mensen op hoog niveau van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, zoals de verklaring van de onderminister van Buitenlandse Zaken Grushko.

De krankzinnigen in Washington hadden de boodschap niet begrepen. Wel, zij hebben het nu zeker wel begrepen en zijn wanhopig, vooral nu hun bluf is beantwoord, met inbegrip van de ontmaskering van hun militaire onmacht – zij zijn alleen goed voor PR en het bestrijden van paramilitairen uit de derde wereld.

Intussen houdt Rusland Vostok-2022 manoeuvres, terwijl, zoals wij allen weten, het Pentagon en de CIA met MI6 ons vertellen, op het punt staat zonder personeel en munitie te komen zitten.

Wel, hier is India’s mening:

Geniet ervan, als u wilt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De uitbreiding van de NAVO naar het Oosten: Rusland werd op schandelijke wijze bedrogen, voorgelogen, beetgenomen. Nu vecht het terug uit militaire zelfverdedigingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe hypocriet: Oekraïense president verhuurt zijn Italiaanse villa van €4 miljoen aan Russen
Volgend artikelDe vijf stappen van de NAVO om een land te controleren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Was een misverstand.
    Opa Biden an de lijn met de grote Snuiver: Aanvallen…aanvallen.
    Wist de snuiver veel; hij dacht twee keer aanvallen, maar Opa was gewoon aan het stotteren…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in