Deze risicovolle acties van de Amerikaanse regering doen vredelievende Europeanen alleen maar het hoofd schudden: opnieuw vloog een B-52 kernbommenwerper richting St. Petersburg – een Russische Su-35 straaljager steeg op om te onderscheppen.

Terwijl de B-52 kernbommenwerper afgelopen zaterdag in een rechte lijn over de Oostzee richting de Russische megastad Sint-Petersburg vloog en slechts 200 kilometer voor de stad van 5,1 miljoen inwoners afsloeg, maakten twee Amerikaanse kernbommenwerpers, die momenteel op Flightradar 24 worden waargenomen, verschillende rondjes boven Estland: deze B-52 vliegtuigen zouden bewapend kunnen zijn met AGM-28 “Hound Dog” nucleaire kruisraketten – die elk een kernkop hebben met de vernietigende kracht van 1,1 megaton TNT. De atoombom die op 6 augustus 1945 op Hiroshima werd gegooid, had een explosieve kracht van 13 kiloton. Een nieuwe “Hound Dog” kruisraket zou 85 keer de explosieve kracht hebben van het toen gebruikte kernwapen, bericht Exxpress.

Momenteel cirkelt de “Stratofortress” van de Amerikaanse strijdkrachten (waarvan er één de aanduiding NOBLE11 had) lange tijd boven Estland, op slechts enkele kilometers van de staatsgrens van de Russische Federatie, meldt de nieuwszender Aljazeera. De vliegroute van de twee kernbommenwerpers was slechts 150 kilometer van St. Petersburg.

De gedocumenteerde vlucht van de B-52 kernbommenwerpers boven Estland, hemelsbreed slechts 150 kilometer van Sint-Petersburg.

Nu wordt opnieuw een reactie van het Kremlin verwacht

Dat dergelijke schokkende vluchten kunnen plaatsvinden zonder medeweten van de regering in Washington is uitgesloten: het geringste incident kan immers de Derde Wereldoorlog uitlokken en zo de apocalyps veroorzaken. De laatste vluchten van B-52 bommenwerpers boven Estland lokten ook onmiddellijk een reactie uit van de Russische legerleiding: volgens Aljazeera steeg een Su-35 gevechtsvliegtuig op voor een onderscheppingsmanoeuvre, en stond de Russische luchtverdediging opnieuw op scherp.

  Oekraïne ontslaat eigen Mensenrechtencommissaris wegens het beweren van "systematische verkrachtingen" door Russische troepen

Nu verwachten militaire experts opnieuw een reactie van Moskou: zoals gemeld werd na de B-52-nadering van Sint-Petersburg afgelopen zaterdag een Reaper-drone van 14 miljoen euro van het Amerikaanse leger slechts enkele dagen later geneutraliseerd boven de Zwarte Zee.

Nu wordt opnieuw een reactie van het Kremlin verwacht.

De Exxpress toont de indrukwekkende beelden van de Amerikaanse bommenwerper, gefilmd vanuit de Russische Su-35.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Onder Satan’s banierVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS paranoïde over top Rusland-China
Volgend artikel85% van de wereldbevolking doet niet mee aan sancties tegen Rusland – Bloomberg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Pfff… Wat.Een.Shitshow.

  Off topic/on topic… er gaan verhalen rond dat Trump vandaag wordt gearresteerd. Hij heeft zijn achterban opgeroepen om te gaan demonstreren. Als dit gebeurt, dan ligt de USA in 1 klap van buiten en van binnen onder vuur. The first arrest will trigger global awakening… the world is watching. Als de Trump aanhang massaal de straat op gaat, wordt dat gigantisch.

  Mijn hemel wat een stroomversnelling is er wereldwijd aan het ontstaan. Ondertussen weer een volledige geo-engineering dag, met alleen maar witte lucht. Het is/voelt alsof we in een inrichting zitten, in een witte kamer om passief te worden.

  Ik ga maar eens echt in/met mijzelf aan de slag, want dit hele gebeuren is hopeloos aan het worden. We hebben geen enkele invloed meer. De Khazariaanse maffia heeft het hele westen in zn greep. Elke burgemeester is een ongekozen vrijmetselaar. Het westen is helemaal kapot.

  • Klopt en valt het jou ook op dat ze meestal oefeninbgen doen in de lucht wanneer we geen zicht hebben? . Gelukkig regent het nu dus kunnen die kut dingen niet vliegen

  • Maçonniek-A
   Heb je wel eens van het woord “maçonniek” gehoord? Wij leven nu in het maçonnieke tijdperk ofwel het tijdperk van de vrijmetselarij. Het woord Maçonniek betekent “de vrijmetselarij betreffende”. Een beetje rare definitie die op zich niets betekent. Het “Wereld Economisch Forum” bestaat uitsluitend uit vrijmetselaars. Als je vrijmetselaars observeert zie je dat zij het liegen tot een hoge kunst hebben verheven. Op medisch gebied is Louis Pasteur, een vrijmetselaar, begonnen met virussen te verzinnen die ‘besmettelijk’ zouden zijn. Deze Louis Pasteur was beroemd omdat hij had uitgevonden dat de verhitting van melk tot 70*Celsius de melk minder snel deed verzuren. Het is ook Pasteuriseren genoemd tot de dag van vandaag. Als Pasteur het daarbij gelaten had was er niets aan de hand geweest. Maar hij was ontevreden en jaloers op Robert Koch die met de microscoop de ’tuberkel’ heeft ontdekt, de veroorzaker van tuberculose, een ziekte die miljoenen mensen doodde in die tijd, vooral de massa’s mensen die ondervoed waren. Er was nog geen antibiotica, (wel colloïdaal zilverwater) dus veel meer dan mensen in een sanatorium verplegen en goed voedsel geven konden ze er niet aan doen. Louis Pasteur wilde ook iets ontdekken, dat werd dan het “virus” wat een Griekse naam is voor “smetstof” maar niet voor een “virus”, een organisme wat Pasteur er van maakte. Een virus is dus puur door Louis Pasteur verzonnen om beroemd te worden en als verdienmodel. Dit is nooit veranderd tot de dag van vandaag.
   https://www.frontnieuws.com/de-wereld-vergaat-riemen-vast/

   * Hans de Jonge maart 6, 2023 at 22:59 
Nog steeds geen enkele reaguurder die het woord “elite” of “parasieten” vertaalt met de vrijmetselarij, een joodse organisatie die zowat overal geïnfiltreerd in burgerlijke en militaire structuren zoals de koning en door de koning benoemde burgemeesters en rechters, politieke partijen, gemeenteraden, wethouders, politiecommissarissen en officieren van justitie, directeuren van bijna alle grote bedrijven rn woningcorporaties. Bij elkaar vormen die vrijmetselaars zo’n formidabele macht dat ze met z’n allen, als broeders van elkaar Nederland kunnen injecteren met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus” of als afleiding een atoomoorlog kunnen beginnen. Gelukkig schijnt Rusland met de val van het communisme (ook een joodse organisatie net als het socialisme) gelijk alle vrijmetselaars onder leiding van Rot Shit het land hebben uitgeschopt. Ze schijnen nu allemaal in Israël te wonen. De enige oplossing is mijns inziens een verbod op de semi geheime vrijmetselarij, waar ook de koning toe gerekend moet worden. Dit is al eens geprobeerd in 1735 in de Republiek. Helaas kwam de vrijmetselarij ongevraagd weer terug in de macht met koning Willem de Eerste na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. Sindsdien zitten we in Nederland met de vrijmetselarij in de vorm van Willem Alexander en Mark Rutte. We moeten echt van die vrijmetselaars af omdat anders Nederland letterlijk en sociaal ophoudt met bestaan. De voortekenen worden opgenoemd in het artikel van Frontnieuws. Het lastige is dat bij de komende verkiezingen voornamelijk op vrijmetselaars wordt gestemd omdat ze zo geheim zijn. Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod.
   Hans de Jonge

   • en zo is ook de astronomie verdraaid door een free mason in de 17e eeuw
    waarschijnlijk is de aarde niet rond………………….ook Einstein was een free mason die zwaartekracht is ook fake en de relativiteitstheorie…zelfde verhaal

 2. Vannacht veel straaljagers gehoord boven Zuid-Limburg.
  Vreemd, hoor ik namelijk niet zo vaak.
  Normaal is het alleen de awacs die hier continu rondjes maakt.

 3. Waarom een B52? Die schiet je met een 30 jaar oude buk nog wel uit de lucht.
  Als de amerikanen iets van Rusland bombarderen, weten ze dat ze terugkrijgen.
  Dit is alleen maar de aandacht afleiden, als je het mij vraagt.

 4. Groot-Brittannië heeft officieel aangekondigd dat het granaten met verarmd uranium naar Oekraïne zal overbrengen

  Deze projectielen infecteren het gebied en kunnen kanker veroorzaken

  • Poetin heeft in een toespraak gezegd dat hij dan optreedt tegen de NAVO. Zal Engeland dan doelwit nr 1 zijn? De eerste van de meervoudig koppige draak?

   • Naam:* maart 21, 2023 at 16:39

    Denk het wel beste de woordvoerders hadden reeds eerder een waarschuwing richting het Westen gedaan mocht Amerika en zijn knokploeg de Russische Federatie op enige wijze schade toebrengen dan is Groot Brittannié de Sjaak en wordt London verrast met een poseidon torpedo met een lading van 100 megaton, die een tsunamie (radioactief) van geschat 500 meter hoog veroorzaakt, nou dan zijn de blanke top der duinen ook niet meer.

  • Typische cabal actie trouwens… als wij dat land niet kunnen veroveren, dan vervuilen we het wel zo dat niemand het kan gebruiken.

 5. Het is toch te triest voor woorden dat het jongste land van deze aartkloot met nauwelijks een cultuur, de gore moed heeft om andere steden met een rijk historisch verleden en fantastische architectuur te bedreigen en desnoods met de grond gelijk te maken.
  Als ze het mochten flikken een Russische stad te bombarderen of te nuken dan gaat Amerika/VK ongelooflijke klappen krijgen.
  Weten wie onze tegenstanders zijn ? Het is wel even slikken zoveel haat en gluiperigheid achter elkaar !
  https://www.bitchute.com/video/6zl3haAi73Q3/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in