Nog in maart heeft de Oekraïense leider de Italianen de les gelezen om geen Russische toeristen te ontvangen en geen vakantiehuizen of jachten aan hen te verhuren, bericht Rairfoundation.com.

De door het World Economic Forum gecontroleerde president van Oekraïne, Vladimir Zelensky, heeft zijn vakantievilla in Forte dei Marmi, Italië, voor 50.000 euro (49.720 dollar) per maand verhuurd. Dinsdag meldde de Italiaanse krant Il Tirreno dat het 4 miljoen euro kostende luxe landhuis met zes slaapkamers en een zwembad aan Russen verhuurd werd. Intussen eist de hypocriete president dat Italië en Europa de Russen de toegang tot Europa verbieden.

Russische vakantiegangers zijn altijd naar Forte dei Marmi gekomen en worden beschouwd als enkele van de beste klanten die het meest uitgeven. In 2019 zijn ongeveer vijfentwintigduizend Russen naar het gebied gegaan, en dit jaar ongeveer vijfduizend. Maar een Russische huurder in het huis van Zelensky is schandalig.

Al in maart heeft de Oekraïense leider de Italianen de les gelezen om geen Russische toeristen te ontvangen of hen vakantiehuizen of jachten te verhuren. Ook eiste de rijke globalistische president begin augustus zelfs dat de westerse landen alle Russische burgers zouden weren. Het Russische volk, zei hij tegen de Washington Post, “moet in zijn eigen wereld leven totdat het zijn filosofie verandert.” Op woensdag heeft de Europese Unie een overeenkomst uit 2007 geannuleerd die het aanvragen van Russische visa vergemakkelijkte.

Corriere Della Sera, een andere Italiaanse krant, meldde dat de Russen die in augustus de villa van Zelensky huurden, een echtpaar zijn dat voor hun werk in Londen woont. Het duo heeft ook berichten op sociale media sites geplaatst, waarin bevestigd wordt dat zij op het landgoed van de Oekraïense president verblijven. Eén specifieke foto werd vanuit de tuin van Zelensky’s vakantiehuis besproken.

  Waar verdwijnen de kinderen naar toe?

Makelaar ontkent

De makelaar, Claudio Salvini, die het luxe eigendom beheert, beweert dat de huurders “geen Russen waren. Hij voegde er echter aan toe dat hij er om “privacyredenen” niet meer over kon zeggen.

Volgens hem hadden de huurders van het huis Russisch sprekende gasten kunnen hebben. Of iemand anders zou de villa gehuurd kunnen hebben en er Russen hebben laten intrekken. Een Italiaanse krant meldde dat de huurders waarschijnlijk van Russische afkomst zijn en mogelijk Britse staatsburgers.

De Oekraïense president en zijn naaste omgeving zijn de begunstigden van een netwerk van offshore-bedrijven, waaronder verschillende dure huizen in Londen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Oekraïense president geeft toe dat hij militair het onderspit delft tegen Rusland, en niemand neemt er notitie vanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBalsemers hebben talrijke lange, vezelige stolsels gevonden die geen postmortale kenmerken vertonen
Volgend artikelOngelooflijk: Oekraïne lanceert tweede (mislukte) aanval tegen kerncentrale Zaporozhye
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Mag OllengKRENG voor NIETS ZEKER, ik…. als die ,gesjeesde pornoacteurTJE Hater VAN ONZE BELASTING EURIs bedank .Oh ja, ik vergeet zijn ordinaire pooiers motorjacht, op foto’s te zien met schaars geklede dweilen.IEDER ZIJN MEUG.

  • Schoot mij ook al te binnen.
   Hij is volgens mij gewoon bedonderd omdat hij zelenski heet.
   Net zoals toeristen in Italie langs de snelweg kartonnen pizza’s krijgen voor een top prijs.

 2. zelensky is israelier geen oekraiener (hij moord t maar wat graag oekraieners uit net als grootvader

  verhuren aan russen is dan ook geen enkel probleem

  hij wordt gecontroleerd/gerund door israelier anthon blinkin niet het WEF.

  • zelensky is jood, geen Israelier. Waarschijnlijk een Khazaar aan zijn liegen en bedriegen te zien.
   Trouwens, echte Joden hebben geen land. Dat moeten zij nog krijgen als hun God hun misdaden vergeven heeft. Israel is een rothshild zionisten land. Geen Joden land.

 3. Het is heel eenvoudig die villa hangt vol afluister apparatuur. Of er ligt een grote bom onder. Of allebei. Vergeet niet dat we te maken hebben met Psychopaten. Die is niets te gek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in