Naast de torenhoge toename van nieuwe “gevallen”, infecties en ziekenhuisopnames onder de volledig gevaccineerden, heeft Israël aangekondigd dat het gaat beginnen met het geven van een vierde covid-injectie, waarvan het beweert dat deze zal bereiken wat de derde injectie – en de eerste twee injecties – nooit hebben kunnen bereiken: de uitroeiing van covid, bericht Genocide.news.

Dit is, natuurlijk, de definitie van krankzinnigheid: hetzelfde steeds opnieuw doen en een ander resultaat verwachten. Hoe meegaand zal het Israëlische volk precies zijn, gezien het feit dat hun voorouders ooit de vernietigingskampen van Zyklon B in werden gemarcheerd onder bijna dezelfde geëiste gehoorzaamheid aan het gezag? De vaccinholocaust wordt op de een of andere manier volledig omarmd door ongeveer 80% van de Israëli’s, van wie niemand schijnt te beseffen dat zij zichzelf uitroeien in het kader van een agenda van wereldomspannende ontvolking. (Dit wordt trouwens “auto-antisemitisme” genoemd.)

Maar Israël is niet de enige natie die een nooit eindigende pandemie afkondigt. In Australië, nu de thuisbasis van de meest schandalige medische dictatuur op de planeet, lijkt de Victoriaanse premier Daniel Andrews verklaard te hebben dat ongevaccineerde mensen de toegang tot ziekenhuizen, dokters en gezondheidsdiensten volledig zal worden ontzegd. Volgens hem moeten degenen die het vaccin niet nemen, van de beschaving worden afgesneden en alles worden ontzegd, inclusief levensmiddelen, gezondheidszorg en vermoedelijk alle vormen van vervoer.

In de VS is Anthony Fauci, het meesterbrein op het gebied van biowapens, ook bezig met het idee van eindeloze herhalingsvaccinaties, waarbij misschien elke vijf of zes maanden een vaccinatie nodig is.

  Perfecte storm: Pandemie, klimaat, oorlog dragen allemaal bij tot voedseltekorten in de wereld

De wereldburgers die zo goedgelovig waren om in te stemmen met de aanvankelijke eis om twee injecties te nemen om “volledig gevaccineerd” te zijn, bevinden zich nu in een vaccinval waaruit geen ontsnappen mogelijk is. Met elke nieuwe injectie die hun immuunrespons verzwakt, lijken de gevolgen van gehoorzaamheid steeds meer op zelfmoord. En de meest gehoorzame inenters stellen zichzelf in op een hoog risico van overlijden door toekomstige varianten of uitbraken… wat het hele punt lijkt te zijn in dit alles.

Tenzij de wereldbevolking vreedzaam in opstand komt en deze autoritaire onzin verwerpt, zal zij worden onderworpen aan een nooit eindigende medische politiestaat onder het mom van een pandemie die zichzelf in stand houdt omdat volledig gevaccineerde personen zeer besmettelijke virusvarianten produceren en verspreiden die mensen blijven doden. Zoals u wellicht al vermoedt, zal alle schuld worden gelegd bij de ongevaccineerden, die de zondebokken zijn voor deze wereldwijde ontvolking met biologische wapens.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van “gevaccineerde” werknemers die binnen drie jaar zouden stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralië: Victoriaanse premier zegt: “Lockdowns zijn niet genoeg, we gaan mensen buitensluiten die niet gevaccineerd zijn
Volgend artikelDe GREAT RESET: De lang geplande, hoog georganiseerde gecontroleerde afbraak van de post-moderne beschaving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Hoe kunnen mensen nou toch zo naïf en blind zijn. 99,80 procent gaat er niet dood van en toch geloven zij in een pandemie. Ik vind dat de ‘bekende’ tv personen zich ook zo verdacht stil houden. Is nou iedereen simpel daar in Australia en Israel? De gewone man/vrouw in Australia die zien het wel maar ze worden niet bijgestaan door mensen die enig invloed zouden kunnen uitoefenen. Echt verschrikkelijk voor al die mensen.
  Hier in Nederland niet veel beter overigens. Hier zijn mensen ook makkelijk te manipuleren. Ik kan er met mijn pet niet bij dat ze het niet zien…

 2. We komen op een punt waar het wij tegen zij zal zijn. En dit bedoel ik als totale oorlog tegen die bende superrijken die ons willen afmaken. We kennen allemaal die uitschot-famillies dus waarop wachten we? Wij zijn de 99% en zij zijn een 3000 geperverteerde ziekelijke pedofielen!

 3. ach, het is voor vele landen DE manier om het gefraudeer met de staatskas te verdoezelen….

  ….de spreuk die ik pas hoorde: tussen mij en mijn vrijheid/leven staat enekl een politieagent ” …begint waarheid te worden. De waanzin staat of valt met de integritwit van de agenten, en hun vermogen of onvermogen mens te blijven in deze waanzin. Orders blind opvolgen is zoveel eenvoudiger, velen gingen hun voor en soms werden ze voor een rechtbank voor hun opvolgen van orders gestraft, vaker kregen ze een medaille in ruil voor hun verloren ziel en / of een lichaamsdeel….

  Waar is de mens gebleven?

 4. Tja ….ik ga eerlijk zijn ..ik wil best geloven wat ik lees maar komt het ook niet allemaal uit kranten en nieuws zenders !…wie zegd dat die dan de waarheid vertellen ?..ik ben op een punt gekomen dat ik alleen nog geloof wat ik ZIE ! of mee maak ! …en ik moet zeggen ik zie of ken niemand met covid !! maar ik ken en zie ook niemand met problemen na vaccinatie ?…dus tja…..

  • Snap ik. Ik heb er ook nog niet veel in mijn omgeving. We gaan het zien de komende herfst/wintertijd. Er zit grafeenoxide in volgens onderzoekers en bij de een reageert het snel en bij de ander langzamer. Ik hoop niet op bewijs dat het zo is want dan worden veel mensen ziek of gaan dood. Dilemma. Maar goed is injecteren niet en zeker niet als het onnodig is. We beschermen niemand en als je er zelf niet aan dood gaat en alleen goed ziek van wordt maar daarna immuniteit opbouwt waarom dan nemen.

 5. Ja u hebt volkomen gelijk …ik neem ze ook niet want iets dat van de politiek komt vertrouw ik totaal niet !..en ik laat mij niet dwingen ! tot niets !…maar wat ik lees hier over wat er in de wereld gaande is …het is zo vuil dat het bijna ongeloofwaardig is !…soms lees ik het dagen niet want dan slaap ik er niet van !…de mensheid pffff …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in