Alle tekenen en voortekenen verschijnen nu al vele jaren aan het firmament, evenals op aarde. Met de komst van OPERATIE COVID-19, heeft de Nieuwe Wereldorde globalistische cabal alle agenda’s enorm versneld die, in het geheel, wat nu bekend staat als de GREAT RESET vormen, schrijft Stateofthenation.co.

Het is van het grootste belang te begrijpen dat alles wat vandaag de dag in de wereld gebeurt, nauw met elkaar verbonden is – ALLES!

Bijvoorbeeld, de ongekende opstoppingen van containerschepen aan de Westkust, de verstoringen in de toeleveringsketen en de dramatische stijgingen van de voedselprijzen, de steeds heviger wordende orkaanseizoenen in de Golf van Mexico waardoor de olie- en gasindustrie stil komt te liggen, cyberaanvallen op bedrijven en malafide ransomware-aanvallen, branden in chemische fabrieken en andere ontploffingen van industriële installaties, het fiasco van het vertrek van de VS uit Afghanistan en de illegale bewapening van Oekraïne, de vernietiging van de elektriciteitsinfrastructuur van Libanon en toenemende aanvallen op Palestina, de transparant gestolen POTUS-verkiezingen van 2020 en de valse vlag operatie op 6 januari.

Natuurlijk, met de zeer geënsceneerde COVID-19 Plandemie en Psyop, evenals de agressieve uitvoering van de Covid Super Vaccinatie Agenda, wordt de gehele planetaire beschaving heimelijk klaargestoomd voor de GREAT RESET.

Omdat The Powers That Be (TPTB) zo toegewijd zijn aan deze late datum van DE GROTE SCAMDEMIC, hebben zij geen andere keus dan de trekker over te halen van hun “Lang Geplande, Hoog Georganiseerde Gecontroleerde Afbraak van de Post-Moderne Beschaving”.

Waarlijk, de Covidcriminelen zijn het punt van geen terugkeer gepasseerd waarbij zij de stekker uit de hele megillah moeten trekken – het Wereldwijde Economische & Financiële Systeem. Als zij hun plan voor een gecontroleerde afbraak van vrijwel alles niet uitvoeren, lopen zij serieus het risico hun eigen “gecontroleerde afbraak” te ondergaan. Zoveel mensen op de planeet zijn nu razend, meer dan wat we ooit eerder hebben gezien.

  Thierry Baudet legt het kwaad bloot

Waarlijk, de Covidcriminelen zijn het punt van geen terugkeer gepasseerd waarbij zij de stekker uit de hele megillah moeten trekken – het Wereldwijde Economische & Financiële Systeem. Als zij hun plan voor een gecontroleerde afbraak van vrijwel alles niet uitvoeren, lopen zij serieus het risico hun eigen “gecontroleerde afbraak” te ondergaan. Zoveel mensen op de planeet zijn nu razend, meer dan wat we ooit eerder hebben gezien.

EEN DING waar de machtselite heel bang voor is: ongecontroleerde chaos en pandemonium, spontane chaos en geweld, alomtegenwoordige wetteloosheid en anarchie, vooral als het tegen hen gericht is. TPTB weet dat, als de 99% georganiseerd tegen de 1% in opstand komt, het game over is voor hen.

Tot nu toe zijn vrijwel alle schijnbaar willekeurige gebeurtenissen van deze aard het product van NWO-schema’s, ontworpen om maximale chaos, verwarring en conflict te creëren. Tenslotte is de Ordo ab Chao het kenmerk en de MO van TPTB. Echter, ze staan op het punt een enorme omkering van voorspoed mee te maken.

Wat dit werkelijk betekent is dat de oorspronkelijke Illuminati bloedlijnen die teruggaan tot de Babylonische Broederschap, samen met de meer recente Zwarte Adel van het 13e eeuwse Europa en de Khazariaanse Maffia terroristische organisaties, op het punt staan de grootste vloedgolf van karma te ervaren die ooit de planeet aarde heeft overspoeld.

Hoewel het erop lijkt dat TPTB 100% commando en controle over het geheel uitoefent, zijn zij extreem arrogant en vol overmoed geworden, tot hun grote schade. Gezien hoe schaamteloos, roekeloos en wanhopig de COVIDcon voor iedereen zichtbaar is geworden, worden de mensen over de hele wereld sneller wakker dan je DEPOPULATIE kunt zeggen.

  Wat weerhoudt de mensheid ervan de krachten te confronteren die vastbesloten zijn haar te vernietigen?

Laten we eerlijk zijn, wanneer er een regelrechte genocide plaatsvindt in iemands midden, duurt het niet lang voordat het gewone volk in de zelfbehoudmodus gaat. Wie ruikt niet de scherpe rook van de immense Holocaust die vandaag overal in gemeenschappen plaatsvindt?!

Wat ons terugbrengt naar de GREAT RESET.
De dagelijkse nieuwscycli zijn nu beladen met zoveel extreme gebeurtenissen dat het duidelijk is dat de duistere kant handelt uit extreme wanhoop, zo niet zich aan het voorbereiden is om te vluchten voor hun leven wanneer het Neurenberg Proces 2.0 wordt begonnen.

De krachten van de duisternis beseffen dat de tijd niet aan hun kant staat. Zij weten dat hoe langer de pandemische hoax wereldwijd wordt uitgevoerd en zorgvuldig in de doofpot wordt gestopt, hoe moeilijker het zal zijn om het epische bedrog tegen de mensheid voort te zetten.

De zich ontvouwende Covidtirannie zou al lang op zijn plaats moeten zijn voordat de grote stukken van de GREAT RESET op hun juiste plaats worden gelegd. Daarom handelen de TPTB krampachtig in haast en maken ze grote fouten die de mensheid kan zien.

Hun buitengewoon moeilijke hachelijke situatie wordt met de week uitdagender. Nu talloze zielen zich bewust worden van het overduidelijke feit dat zij en hun familie, vrienden en kennissen systematisch worden genocideerd, zullen zij spoedig terugslaan naar de Covid perps (wier namen en adressen nu overal op het Internet te vinden zijn).

Natuurlijk zijn Klaus Schwab, frontman Tony Fauci, huurmoordenaar Bill Gates en zakkenvuller George Soros allemaal gemakkelijke doelwitten die snel zullen worden opgepakt en vastgezet voor de Neurenberg 2.0 processen. Het zijn echter de vele lagen van verborgen leiderschap, die niveaus boven deze vier levenslange beroepscriminelen bestaan, die uit de schaduwen zullen worden verdreven en op de voorpagina van het internet zullen worden tentoongesteld voor iedereen om te zien.

  V.N. zegt: "Voedseltekorten zijn essentieel voor het creëren van goedkope slavenarbeid"

Dit is waarom de dingen zo gek zijn op dit moment. De Covidcriminelen zijn in een waanzinnige race voor hun leven. En elke keer als ze een nieuwe mijlpaal bereiken voor het uitvoeren van de GREAT RESET, worden hun vele kwaadaardige missies alleen maar moeilijker, zo niet onmogelijk om te volbrengen.

Echt, hoe sluit je de hele planetaire beschaving af zonder grote tegenstand? En, er zullen zware gevolgen zijn wanneer een kritieke massa mensen ontwaakt tot de absolute noodzaak om hun recht op zelfverdediging uit te oefenen…en hun wil tot zelfbehoud.

Bottom Line
Er zal een epochale GREAT RESET komen. Er is op dit moment simpelweg geen houden meer aan. De enige vraag die overblijft is of deze hoognodige reset van de beschaving zal plaatsvinden op hun voorwaarden of de onze, als volgt:

“Mensen, het is tijd om de Covidmoloch uit te schakelen…”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOneindige pandemie: Meerdere landen kondigen eindeloze “booster”-injecties aan, lockdowns, covid-restricties
Volgend artikelIf only you had known this would be the last sacrifice you’d make
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Goed artikel. En steeds meer linkse wappies beginnen nu ook de schellen van de ogen te vallen. The Great Awakening! En onze zijde is met zo’n 8 miljard meer. En dan is het “nowhere to run, nowhere to hide” voor dit satanische vulles.

  2. Van de eindredactie ;-):

    De paragraaf beginnend met “Waarlijk, de Covidcriminelen zijn het punt van geen terugkeer gepasseerd” komt twee keer voor in het artikel.

    Verder wederom weer bedankt voor de informatie (vertaling).

  3. Geldautomaat werkt nu enkel nog bij max 100 euro, zeer waarschijnlijk komt er een bankrun aan. Prijzen van spullen uit China en andere landen buiten de EU gaan volgend de importeur tot 10 maal hoger worden binnen nu en een maand. De “great Reset” is eigenlijk een grote roofpartij met de burger als slachtoffer.

    De geest is uit de fles, we gaan het nu zien gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in