Het idee om gevaccineerden als lepralijders te behandelen klinkt hard, maar ik vraag me af welke keuze we op dit moment nog hebben, schrijft Mike Stone.

Hun weigering om de wetenschap te vertrouwen en de realiteit te omarmen brengt ons allemaal in gevaar.

Is het tijd om gevaccineerden te mijden als de pest?

Dat is de trieste maar noodzakelijke vraag die ik gedwongen ben te stellen.

Twee maanden geleden maakte ik de fout eten te bestellen in een restaurant waar het voltallige personeel gevaccineerd was. Ik voelde me daarna twee dagen ziek en toen groeide er een bult op mijn hoofd die er nog steeds zit.

Toeval?

Vandaag zat ik naast een meisje in de bus. Ik weet niet zeker of ze gevaccineerd was, maar ze droeg twee mondkapjes.

Serieus, ze had echt twee mondkapjes, de ene over de andere.

Hoe groot is de kans dat zo’n dom iemand niet ingeënt is? Hoe dan ook, dat was vijf uur geleden en sindsdien heb ik hoofdpijn.

Toeval?

Er zijn veel berichten over vrouwen die een miskraam kregen nadat ze in contact kwamen met gevaccineerden. Anderen hebben gemeld dat ze zich ziek voelden, net als ik. Dit is honderd keer erger dan passief roken.

Intussen hebben de lokale media van Cape Cod bekendgemaakt dat de “overgrote meerderheid” van de virusdoden en ziekenhuisopnames die zij hebben meegemaakt, afkomstig is van gevaccineerde mensen, en het Verenigd Koninkrijk meldt dat meer dan de helft van de virusdoden in hun land afkomstig is van de gevaccineerden.
Het idee om de gevaccineerden als lepralijders te behandelen klinkt hard, maar ik vraag me af welke keuze we op dit moment hebben?

  Waarom mogen kinderen onder de 18 jaar niet worden ingeënt in Zweden?

Hun weigering om de wetenschap te vertrouwen en de realiteit te omarmen brengt ons allemaal in gevaar.

Ik ben niet de enige die tot deze conclusie komt. De Centner Academy, een Joodse school in Florida, heeft gevaccineerde leraren verboden op hun school te werken. Blijkbaar hebben zij zwangere vrouwen in dienst en willen zij niet dat zij een miskraam krijgen doordat zij in contact komen met gevaccineerde personen.

Ze zijn ook bezorgd over de veiligheid van hun kinderen. Kun je het ze kwalijk nemen? En zullen andere scholen het licht zien en hetzelfde gaan doen? Als ik kinderen had, zou ik alles in het werk stellen om ze zo ver mogelijk bij gevaccineerden vandaan te houden.

De Flow Academy, een vechtsportstudio in Canada, die bezorgd is over hun eigen veiligheid en die van hun leden, heeft aangekondigd dat zij geen lidmaatschappen zal accepteren van gevaccineerde mensen. Kunt u het hen kwalijk nemen? En zullen andere bedrijven het licht zien en hetzelfde gaan doen?

We weten dat geen van de hogergeplaatsten die de hoax verspreiden gevaccineerd zijn. Nu vraag ik me af of al die interneringskampen waar we over gehoord hebben in werkelijkheid gepland zijn voor de gevaccineerden.

Hoe zit het met de onfortuinlijke massa’s die in goed vertrouwen de prik hebben genomen? Hoe zit het met kinderen en tieners die door hun ouders en leraren werden gedwongen de prik te nemen?

In tegenstelling tot anderen geloof ik niet dat alle hoop verloren is voor iemand die de prik heeft genomen. We weten dat elke ziekte, elke aandoening, elke vorm van fysiek lijden die er bestaat, kan worden genezen met natuurlijke methoden. Niemand met hersens in zijn hoofd betwist dat. Waarom zou dit dan de enige uitzondering zijn? Het is onlogisch om dat aan te nemen.

  Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven ... het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIE

Dr. Max Gerson was een gerenommeerde Duitse arts bekend om het omkeren van kanker bij terminale patiënten door een programma van sap en koffie klysma’s. Als ik zou lijden aan de nadelige gevolgen van een of ander vaccin, zou ik beginnen met het onderzoeken van zijn werk en van daaruit verder gaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De COVID-Cultus en de 10 stadia van genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCommunistische motieven domineren vaccinatiepropaganda
Volgend artikelLuchthaven scheidt reizigers die niet volledig zijn ingeënt tegen COVID-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Het vaccin dat aan konijnen gegeven wordt Myxomatosis verspreidt zich ook onder de konijnen, er hoeft er maar één het vaccin te krijgen, die de rest van de populatie dan aansteekt.
  (als ik mij niet vergis)

  • Dit is ooit in Australië bedacht om van de over populatie aan konijnen af te komen.
   Inmiddels kan het overal voorkomen en is nogal dodelijk.
   Ik dacht dat ze er wel een vaccin voor hadden inmiddels voordat ze het krijgen.

  • ik denk dat ik er goed naast zit wat betreft dat ik denk dat t een vaccin is, ze spuiten waarschijnlijk gewoon de ziekte zélf in de konijnen, hetzelfde wat ze volgens mij nu met corona doen. Want een vaccin is een beetje van de stof inspuiten met de bedoeling dat t lichaam antistoffen aan gaat maken.

   • Mijn vorige buurvrouw had een konijnen opvang plek en haar hele huis stond er dan ook vol mee. Misschien wel 100.
    En die vertelde hier wel eens wat over.
    Dat was altijd paniek daar als het weer heersten.
    Alles moest dan naar de dierenarts.

 2. We moeten vooral de vrije wil van andere accepteren! Als mensen zich willen vaccineren omdat zij denken beter beschermt te zijn accepteer ik dat. Ik denk dat het niet verstandig is om een experimenteel medicijn te nemen tegen een zwak virus waartegen bovendien effectieve andere, reeds bestaande ‘veilige’ medicijnen bestaan. Ik sta open met deze persoon, op respectvolle wijze in discussie te gaan. We moeten niet dezelfde fout maken mee te gaan met de oorloghitsers die ons willen dwingen tot Joseph Mengele praktijken.

 3. Even een off-topic vraag: Facebook knikkert alles wat ik van Frontnieuws deel er binnen 1 minuut af.
  Hebben anderen dit ook?

   • Heintje….WIJ krijgen in ons eigen land meer belasting op onze nek om die vuile teken te voeden en te laven.

    Ben benieuwd hoeveel Nederlanders weg willen, en waarheen. Ik denk dat er een emigratiegolf van blanke Nederlanders gaat komen die niet eerder is gezien….mogen de ingenieurs en raketgelerden uit de derde wereld het hier draaiende gaan houden….Sierra Leone aan de Noordzee….Durban aan de Rijn…….ben benieuwd….

    • Komt vanzelf weer goed. De immigrant heeft over het algemeen niet de wil, energie en kennis die wij van onze voorouders hebben meegekregen om Nederland droog te houden.
     Als eenmaal de sharia in ons land heerst verdwijnt binnen de kortste keren minstens de helft onder water… “Alahu blub blubblub…”

 4. Hier straks dus ook in dit theater, u hoeft niet te “vaccineren” maar dan gaat dat u veel geld kosten, tot u buigt en knielt.

  Debasis van politieke partijen is hun ledenbestand, niet hun stemmers. Hun leden zijn verspreid door onze samenleving en zitten op posten zoals Burgermeester, commisaris bij politie, woningstichtingen, waterschap etc….dat is de fundering van de politieke partijen.

  Daar kun je nog in discussie, via pers en tv is het een verloren zaak, en de volks verneukers/vertegenwoordigers zelf aanschrijven is zo nutteloos als iets nutteloos kan zijn.

  Emigraite is een oplossing, maar de spuitwaanzin is bijna overal. Zo goed is de politieke kaste opgekocht, dat wat we griep noemden nu de meest grote bedreiging is van onze wereld, dat iedere overledene in 2020 en 2021 erdoor is gestorven, op Floyd etc.etc. (naam vergeten) na, die is dan weer zonder mondkapje gestikt………zo kun je nog eens met cijfers de meute om de oren slaan….

  Als zo openlijk een groot deel van de bevolking stilzittend alles laat gebeuren, is dat volk dan wel het leven waard….

  …daarom emigratie, enkel is die weg versperd, je moet eerst buigen en knielen. En terwijl de kosten van voedsel beginnen op te lopen, alles andere zaken ook absurd stijgen in prijs moet de economie in vele takken op slot. Het beste middel tegen Corona zou als je erover nadenkt zijn een demissionaire regering en enkele waarzeggers bij het RIVM tegen de muur zetten, dat is mogelijk het einde van de pandemie zoals de door opsluiting en kunstmatige dwanggrepen uitgerekte griepgolf word genoemd…

  Sieg Heil aan onze politici, want ze zijn waarlijk de veroveraars van onze leefruimte….en nu kotsen.

 5. Ik heb dat ook. Dingen die ik opsla of wil delen missen plotseling de filmpjes. Of zijn plotseling verdwenen. Of gewoon niet meer te openen. Dat zal heus geen toeval zijn. En ik ben heel voorzichtig met delen omdat ik er bij de meeste mensen geen goede ervaringen heb. Dat ik het niet vertrouw wordt gezien als dom of egoïstisch. Mensen. Wordt toch wakker. Dit is gewoon de 3e wereldoorlog. En dan nog stiekem ook.

  • hier ook, al langere tijd. Heb je een lange reactie geschreven, is het ineens weg. Absoluut inmenging, heb dat pas de laatste 3 jaar, daarvoor vanaf 98′ nooit dit gedoe….

   • Heb dat sinds september 2001 ervaren. Al mijn kritiek op de zogenaamde oorzaken van de 4 verwoeste WTC gebouwen in New York verdwenen steeds als sneeuw voor de zon, en jarenlang werden zelfs AL mijn reacties op Youtube en de meeste op andere sites geloosd.

  • Trouwens, die recente covid lollapalooza’s, hebben die de “besmettingen” uit de pan doen reizen? Ik hoor er geen woord meer over. Waren het dan allemaal niet-Ingespotenen?

  • Kunnen we elkaar de hand schudden. Sinds de middelbare school was ik daarvan al overtuigd, en dat is zo’n dikke 40 jaar terug.

 6. ‘In deze video beschrijft Dr.Berg waarom virussen van levensbelang zijn. Ze zijn in ons en om ons heen. Ze zorgen ervoor dat het microbioom in en om ons in evenwicht blijft. Na het zien van deze video zult u begrijpen waarom het een illusie is te denken dat de mensheid ooit in staat zou kunnen zijn om virussen uit te kunnen roeien. Uiteraard wordt dit feit door de msm virologen niet vermeld en helaas ook onderbelicht door artsen en virologen – met een gedegen reputatie – die zich hard voor onze vrijheid inzetten. Dat is de reden dat ik deze video van Dr. Berg heb voorzien van Nederlandse ondertiteling en hem hier heb gepost. (Dr Berg is daarvan op de hoogte) Voor de ‘corona’ tijd zou ik geen flauw idee hebben gehad dat er virussen in ons leven en ook nog eens een goede functie vervullen. Ik vermoed dat er wel meer mensen zijn die dat niet weten, of beter gezegd niet konden weten. Ik hoop dan ook dat ik voor die mensen een steuntje kon zijn, want van de msm hoeven we dat (buiten paniekzaaierij) niet te verwachten.’

  WAAROM U NIET ZONDER VIRUSSEN KUNT LEVEN | WHY YOU CAN’T LIVE WITHOUT VIRUSES / 4+ min.

  https://www.bitchute.com/video/H1XfMVB2gmuB/

  Andere bronnen: https://www.micropia.nl/nl/ontdek/virussen/long-reads-virussen/virussen-van-levensbelang/
  https://www.micropia.nl/nl/ontdek/onzichtbare-wereld/in-en-op-jezelf/
  https://www.nemokennislink.nl/publicaties/leven-dankzij-virussen/
  https://www.lumc.nl/over-het-lumc/hoo/oraties-redes/2004/80805104343185/
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21200397/
  https://www.medicalnewstoday.com/articles/327167

 7. Oh. Het heeft bij mij maar een dag verschil uitgemaakt. Anders was ik ook geprikt. Het stond nog in de kinderschoenen dat corona gezeik. Maar ik was opgenomen en ik moest een paar keer goed niezen. Voor ik het wist werd ik geïsoleerd. Geen probleem. Ik ammuseerde me met films op de laptop. Maar na 2 dagen kwamen ze..met ruimte pakken en de zgn vreselijke nare test. Het was zo gepiept. Maar wat ik niet begreep was dat de test die om 9.30uur s’ochtens was genomen om 3 uur al bevestigd als negatief terug kwam. Sorry hoor. Ik ben vaker getest op verschillende virussen. Maar ik weet dat je dan geduld moest hebben omdat het eerst op kweek moet en daar gaan normaliter toch wel minimaal 7 dagen overheen. Dus dat stelde me al voor een sceptische vraag waarop niemand van het personeel of de arts er iets zinnigs over konden zeggen. Behalve dat het tegenwoordig allemaal veel sneller en effectiever kan. Nouja…daar doe je het dan mee. Ik had gewoon een verkoudheid opgelopen in die tochtige afgesloten kliniek. Maar nog geen week later krijgen we te horen dat volgende week iedereen gevaccineerd kan worden. Ik zie het nog voor me. 1 afdeling was al in lockdown..en niemand wilde daar terecht komen. Die afdeling had maar 3 douches en toilets tussen 28 mensen. Zowel mannen als vrouwen. En daar had je ook geen toegang tot internet of zelfs maar een kans op een telefoontje. Maar ik was er gelukkig vrijwillig. Schijnbaar…want ze wilden mij zo graag houden. En ik wilde in eerste instantie ook niet naar de kliniek. Dus dat vrijwillige was bullshit. Ik had een Rm…Rechterlijke Macht van 6 maanden gekregen en dat is allemaal langs mij heengegaan. Maar ik wilde zeggen dat vanwege mijn absoluut normaal gedrag ik naar huis mocht. 3 maanden voor de RM afgelopen was. Maar als ik er perongeluk nog had gezeten zouden ze mij ook zonder pardon of toestemming hebben geprikt. Als je plotseling een diagnose krijgt opgespeld..waar of niet waar kan de rechter gewoon toestemming geven van vrijheid. En ik ben er geweest in 2019 omdat mij heel duidelijk door een lichtende figuur werd verteld dat de mensheid vergiftigd werden. En dat de mensen met het teken zouden vallen als vliegen onder de zon. Ik heb wel vaker visioenen gehad. Maar deze was zo krachtig. En toen het licht verdween werd het heel erg duister. En ik werd bang in m’n eigen huis. Vandaar de opname. Ik ben ook nog een tijdje bezig geweest om te interpreteren wat ik gezien en gehoord had. Dus ik had als connectie..metaal vliegtuigen en wereldwijd. Toen dacht ik nog dat het misschien lood vergiftiging zou kunnen zijn. Vliegvelden heb je zoveel. Maar dat teken..waar sloeg dat op. Dus niet iedereen..wereldwijd maar niet iedereen..ik heb lopen denken en ook op verschillende zaken laten testen. Zelfs op lood vergiftiging…omdat het vliegveld om de hoek ligt maar ik toch altijd frambozen uit eigen tuin at. Maar dat was ook niets. En nog geen half jaar nadat ik me erbij had neergelegd dat ik waarschijnlijk wel een beetje gek geworden was komen ze met covid-19 en lockdowns en zgn vaccins. Ik weet niet. Maar ik heb een beschermengel die mij tijdig gewaarschuwd heeft voor de biologische oorlog. Maar hoe kan dat onder het mom van de oh zo belangrijke gezondheidszorg. Een systeem waar ik altijd trots op was dat democratisch Nederland dat had. Iedereen verzekerd en goed opgeleide artsen en verpleegkundigen. Maar nu..ik moest ondanks dat ik verplicht verzekerd ben de medicijnen die ik nodig heb toch zelf betalen..sinds 5 jaar geleden. Maar dat het mogelijk is om samen te zweren om de bevolking onwetend in een val te lokken. Dat kon ik niet begrijpen. Dus ergens had ik het kunnen weten..maar ik had net zo goed blindelings vertrouwen gehad om te laten prikken. Ik ben God echt zo dankbaar dat hij mij op tijd liet vertrekken voor het massaal prikken. Maar ik ben veel lieve buren kwijtgeraakt. Allemaal kort na vaccinatie. En dan natuurlijk komen er binnenkort nog meer aan de beurt. Ook mensen die het namen zonder vragen omdat het in vol vertrouwen is toegediend. Ik ben bang dat we echt in een wereld oorlog zitten. De 3e. Maar het is zo mooi verpakt. En alle jongere mensen die denken hun vrijheid. M’n eigen sociaal werlster heeft het virus spontaan gekregen. En ze zei ook dat het vervelender was dan een doodgewone griep. Maar ze is gewoon genezen en zonder medicijnen. Dus haar immuniteit was gewoon professioneel. Maar omdat het haar nog steeds belemmerde om te kunnen reizen en lekker naar een restaurant te kunnen gaan heeft ze nu 2 prikken van Janssen genomen. Ik maak me druk om dat jonge meisje. Dat was het wel ff. Goedenacht

  • @ Josien Harms – Ik wil jou bedanken voor je indrukwekkende verhaal; jouw persoonlijke ervaringen en visioen. Weet dat je niet alleen staat en ik hoop dat je na deze ervaring onze Heere God met vastberadenheid nog meer bent gaan zoeken. Ik hoop dat je je hebt laten dopen met water en de Heilige Geest door mensen die niet kerkgebonden zijn. Ik denk dat God jou gespaard heeft van verdere ellende in die kliniek en door Zijn Hand. ‘Ik zal raad geven. Mijn oog zal op u zijn.’ Psalm 32:8. ‘De Heere Jezus zegt: Mijn schapen horen Mijn stem en ik ken ze, en zij volgen Mij. En ik geef hun het eeuwige leven en zij zullen niet verloren gaan in eeuwigheid en niemand zal ze uit Mijn hand rukken.’ Johannes 10:27,28. Het gaat je goed Josien, be strong en vertrouw op Hem! Wees niet bang voor het duister want Hij is zoveel sterker! Roep Hem aan – ook – in benarde tijden. Zoek broeders en zusters om je te kunnen ondersteunen. Gods Zegens, Josien.

 8. Griezelig! Laten we GEEN verdeeldheid creëren in onze samenleving. Angst is HET wapen om de mens tegen elkaar uit te spelen. Ik doe hier niet aan mee, nu niet, straks niet, nooit niet. Heb lief, alles wat leeft, er komt een tijd dat je zal beseffen hoe het leven in elkaar zit en dan weet je waar je staat, in de duisternis of in het licht. Laten we voor het laatste kiezen en de wereld zal veranderen in een paradijs.

   • Niet dat ik nu wereldnieuws verspreid, maar ik wil het toch maar even vermelden: er wandelen op deze wereld ook joods-christenen. 😉

    • We hebben hier toch soms Ben Kok die zich zo noemt.
     Maar ik zie het verband niet met wat ik geplaatst heb en de reactie daar boven.

     Ik blijf het truwens vreemd vinden om je zo te noemen, je hebbt toch ook geen refo protestanten of een andere combinatie.

     • Ik weet, want dat heb je ooit eens verteld hier op FN, dat je uit een ‘kerkelijke’ familie komt en de ruzies niet van de lucht waren, waardoor je je hebt afgezet en er niets meer van wilt weten. De meeste kerken, zo heb ik al eens eerder geschreven, zijn verbonden met de vrijmetselarij en het Vaticaan en de inhoud van de Bijbel zijn uit verband gerukt en geïnterpreteerd naar eigen believen. Je moet inmiddels weten, na al die jaren hier op FN, dat wanneer ik ergens mijn tanden inzet, ik ze er ook goed inzet. Doordat ik op een bepaald moment ook de Bijbel maar eens wilde gaan lezen aangezien ik er zoveel over hoorde en las – negatief en positief – ben ik gaan ontdekken hoe de vork in de steel zit. Ik zou het tof vinden wanneer jijzelf op een dag hetzelfde zou gaan ondernemen. Gewoon vanuit pure nieuwsgierigheid en op zoek naar die vork en die steel. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat het Nieuwe Testament de beste uitleg geeft daarover. Samenvattend: het joodse volk zijn nakomelingen van Jakob die later Israel werd genoemd. Hij was zogezegd een man van God. De God welke wordt beschreven in het Oude Testament. Mozes is daarin een essentiële persoon en daar komen de joodse wetten vandaan; de Tien Geboden. Er waren (ook) in die tijd profeten en enige van die profeten hebben de komst van de Messias aangekondigd. Die Messias was Christus Jezus. Vele Joden begrepen dat en hebben Jezus aangenomen als de Messias; de Zoon van God; vleesgeworden God om die in Hem gelooft / Hem erkent als zodanig opnieuw te verzoenen met God. Nu zijn er dus ook Joden (geweest) die Christus = Messias Jezus niet hebben willen aannemen omdat zij ervan uitgingen dat wanneer de Messias zou komen de gehele wereld per direct een paradijs zou worden. Hier ligt dus een groot misverstand en is een foutieve interpretatie van hetgeen er werkelijk in het Woord van God beschreven staat. Ondanks de dingen die Jezus heeft gedaan al wandelende op de aarde zagen de Joden welke Hem aan het hout hebben genageld niet wie Hij was (is). Bert, het was mij allemaal ook echt niet allemaal – direct – duidelijk daar ben ik volstrekt eerlijk in, maar hoe meer ik me in deze materie verdiep hoe duidelijker het voor me wordt. Er zijn zoveel stromingen die zich christelijke stromingen noemen, maar in principe de Gezonde Leer niet volgen en/of begrijpen. De meeste kerken helpen hier ook in het geheel niet aan mee. Zelf heb ik niets met kerkelijke instanties en doe ik liever mijn eigen studie en zoek ik bronnen die werkelijk uitgaan van de Bijbel in z’n fundament. Ik wil nu eenmaal de waarheid en de Waarheid. Geloof me wanneer ik je vertel dat ik een lange periode van mijn leven niets had met ‘dat geloof’ of iets als ‘een’ God. Ook ik heb me behoorlijk ertegen afgezet dus ergens begrijp ik je wel. 😉 Maar dit alles is veranderd doordat ikzelf de Bijbel ben gaan lezen en inherente studiematerialen erbij te nemen. En meer … Ik hoop dat ik je met dit relaas enige verduidelijking heb kunnen aanreiken betreffende die vork en die steel. Veel dingen komen ons niet vanzelf aanwaaien. Vaak moeten we er iets voor doen. En of we dat willen is aan ons zelf. Vergelijkbaar met materie als in de diverse artikelen van FRONTNIEUWS. Velen willen het niet eens lezen, daarover zijn we het eens. Onderzoek alles, behoud het goede. Op zoek naar de waarheid !! Hoe gek of ‘vergezocht’ het ook mag zijn.

      TRUTH WILL BE FOUND BEYOND THE HORIZON OF (Y)OUR IMAGINATION.

      Groet Greengo

      • Ik kom niet uit een kerkelijke familie. Ik ben wel gedoopt.
       Ik ging wel eens naar de kerk omdat ik wou weten wat daar gebeurde, en dan ging mijn moeder wel eens mee.
       Ik heb een schoonzus die fanatiek johova is en haar dochter ook zo opgevoed.
       En iIk heb tot mijn 13,14de op RK scholen gezeten omdat mijn ouders dat beter onderwijs vonden dan openbare scholen.
       Ik vind kerk orgels nog steeds mooi, vooral Bach daarop.

       • En mijn pa moest RK worden omdat mij moeder anders geen toestemming kreeg vfan haar pa.
        Dat was in 1962 Toen waren ze nog ouderwets streng.
        Maar daarna is hij nooit meer naar de kerk geweest.

 9. @ Greengo, @ Bert, allereerst wil ik jullie bedanken voor het vele kometaar hier bij FN, soms hard tegen hard, maar dat is niet erg, de een is religieus en de ander net niet, ik zelf heb van kinds af aan tot mijn 22e een opvoeding gehad bij de J.G.,mijn merendeel van familie is nog steeds bij die godsdienst, de reden dat ik nu niet meer daar bij behoor is ” Roken “, jarenlang hebben ze geen Kontakt met mij gehad, omdat ik ” een uitgeslotene ” ben, nu na meer als 45 Jr. heeft mijn bloed eigen broeder geen toenadering naar mij gezocht.
  Het is frappant maar ik heb mij daar bij neergelegd, ik heb nog steeds de liefde voor mijn schepper en zijn zoon die zijn leven heeft gegeven voor ons de zondige mens.
  Ja, ik ben een gelovig persoon, door mijn huidige echtgenote ben ik bij de Russische Orthodoxe kerk, maar geen plat loper van de kerkdeur, het gaat volgens mij om wat in je hart en geest omgaat om je schepper te eren.
  Liefde hebben voor je medemens en voor alles wat leeft.
  Nu in deze tijden van waanzin zie ik armagedon kort voor onze deur staan, ik vertrouw op het immuunsysteem wat God ons heeft gegeven, daarom ben ik tegen die test en die experimentales gen therapie, die gifspuit met S-eiwit en grafeen-oxide.
  Belangrijk is om je medemens te respecteren mits die zich gedraagt.
  Het is dan niet belangrijk welke kleur of geloof die hebben.
  Leef met de natuur en koester het, accepteer hoe het is maar vernietig het niet.
  De mens is intelligent en kan als hij wil de wereld tot een paradijs maken, maar ook tot een vuilnisbelt.
  Hebzuchtige personen die nooit genoeg krijgen zijn de pest vóór het normale volk, door hun geldzucht zijn die satanistise individuen geworden, en dat moet besteden worden.
  Ga met God, en blijf gezond, vóór een ieder die zijn hersenen gebruikt om te zien wat waarheid is.

 10. Hier helpen de overheden ins toch juist mee?
  Als ik niet meer mag komen op plekken waar dwazen zijn dan ben ik dankzij de boevenbende beschermd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in