Een leidinggevende die in de olie- en gasindustrie werkt aan de strategie van opvolgingsplannen voor grote bedrijven, heeft gewaarschuwd dat bedrijven over de hele wereld nu al anticiperen op de noodzaak om hun “gevaccineerde” werknemers binnen een paar jaar te vervangen.

In de volgende video van Brighteon.com legt de vrouw uit dat de bedrijven waarmee zij werkt zich er terdege van bewust zijn dat werknemers die tegen het Coronavirus (Covid-19) zijn gevaccineerd naar verluidt binnen de komende drie jaar zullen overlijden, waardoor gaten in het personeelsbestand ontstaan die snel moeten worden opgevuld:

Via Brighteon.

“Bedrijven moeten plannen maken voor wat er gaat gebeuren als hun personeel doorstroomt… en opvolgingsplanning is iets waarmee ik bedrijven help, in het bijzonder wervingsdiensten”, legt ze uit.

“Leidinggevenden laten hun HR-medewerkers en hun managers, opzichters, vloerpersoneel, enzovoort, doorlichten en kijken naar het personeel dat de vaccins heeft gekregen, en ze zijn van plan om ze allemaal binnen de komende drie jaar te moeten vervangen. Wat zegt u dat?”

De vrouw geeft niet haar naam, maar zegt dat ze een bedrijf leidt dat zich bezighoudt met opvolgingsplanning.

“Sommige van deze mensen zijn letterlijk in tranen als ze door het bedrijf gaan en letterlijk al deze mensen kunnen afvinken die het vaccin hebben genomen, wetende dat ze die persoon hoogstwaarschijnlijk binnen de komende drie jaar zullen moeten vervangen”, voegt zij eraan toe.

“Dit is echt iets groots in de industrie waar ik in werk. Deze grote gas- en oliebedrijven willen duizenden personeelsleden vervangen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier waarschuwt dat COVID-19 vaccin kan leiden tot slopende ‘Neurodegeneratieve ziekten’Volg Frontnieuws op Telegram

  Inmiddels stort het COVID-narratief in Pfizraël in
Vorig artikel#ArrestBillGates gaat viraal in India: hier zijn de redenen waarom Indiërs woedend zijn op de Gates Foundation
Volgend artikelCOVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

  • Mijn gevoel zegt dat het wel mee zal vallen. Anders zouden er teveel mensen in opstand komen. Denk wel dat zo’n 10 % van de zwakkere mensen ernstige gezondheidsproblemen gaan krijgen. Waar ik me nog her meest zorgen over maak is de vruchtbaarheid van jonge mensen. Wordt dit aangetast? Israel is al langer gevaccineerd: zijn er al signalen uit dit land dat er nu minder zwangerschapoen zijn? Iemand die dit weet ? (komt wrsch pas over een jaar in de cijfers tot uitdrukking)

 1. Dan kan je al bedenken dat al die leidinggevende zich niet hebben laten inenten met gif.
  anders moet je ook voor je eigen functie een vervanging bedenken.

  • Maar we gaan het vanzelf wel mee maken hoeveel mensen er om ons heen er plots niet meer zijn.
   Niemand weet of dat ovver een half jaar is, of over 2 tot 5 jaar.

 2. Het zou me niet verbazen, maar eerlijk gezegd is die mevrouw in het filmpje een beetje apart, zoals ze steeds een andere kant opkijkt als ze het verhaal vertelt, in haar singletje en behabandjes, en die lange intro, en zo. Zelf weet ik van die grote bedrijven dat ze hard zitten te pushen om iedereen maar ingespoten te krijgen. Ik weet dus niet precies waar dit verhaal heen moet…. Ik kan me wel voorstellen dat er higher-ups zijn die zich dus niet hebben laten intenten, omdat ze wel beter weten, maar waarom zou je dan je werkers aansporen als je weet dat ze binnen twee jaar dood gaan en je ze moet vervangen? Ik vind het een beetje een apart verhaal…

 3. Kan zijn dat de gifspuit gewoon een excuus is voor een drastische re-org zoals die (vooral in de VS) zo vaak voorkomen: je pleurt al je mensen er uit, en dan haal je er weer een nieuwe partij binnen. Ondertussen ziet je bottomline er goed uit. Ik weet het niet… Die vent bij Oracle had toch ook zo’n vaxx campagne opgezet voor alle medewerkers, en toen ging hij er zelf aan. En “Succession planning” heeft voornamelijk te maken met het vervangen van leiderschap aan de top, en niet met de medewerkers op de vloer. Dus ik weet niet wat ze nou precies wilt met haar verhaal. We zullen het zien in een paar jaar tijd.

 4. Broodje aap verhaal. Waarom? Zo slim zijn bedrijven in het algemeen niet. Zo vooruitziend zijn ze echt niet. Korte termijn (winst), dat is waar het om gaat. Managers denken altijd na mij de zondvloed, kan ze geen drol schelen hoe het bedrijf er na hen voor staat.

  • Ik denk ook broodje aap ja. Ik geloof ook niet dat de Ingespotenen bij bosjes afsterven na twee jaar, ook al zouden velen dat willen zien. Ze worden alleen zwakker door een verzwakt immuunsysteem met minder levenslust. Versufte mollen worden ze.

  • Ja totaal ongeloofwaardige mevrouw. Ziet eruit als een ingehuurde huisvrouw die net van de markt komt. En wat interesseert ons nou haar prive voorgescheidenis?

 5. Dit zijn gestuurde Trolley volgens mij om tegenstanders belachelijk te maken. Op deze manier springen mensen makkelijker over om gevaccineerd te worden.

 6. Het is bekent dat alle gevaccineerde bij de eerste echte virus waar zij mee in aanraking komen, met grote waarschijnlijkheid het niet zouden overleven. De sterkste onder de gevaccineerde zullen misschien de aankomende seizoen overleven, maar de volgende gegarandeerd niet meer. Om de flow in het bedrijf niet tot stilstand laten komen, moet je wel nu al een selectie maken, wie vervangen moet worden. Met het mRNA vaccin hebben tussen 2010 en 2015 dier proeven gedaan, deze gingen allemaal dood bij hun eerste echte virus besmetting. Met dit mRNA vaccin hebben ze de dierenproeven overgeslagen en zijn nu de mensen die voor proefkonijn dienen. Zo worden de slaafse mensen in een rap tempo letterlijk uitgeroeid. Dit is geen grap of fake nieuws, maar helaas de realiteit. Het is al eerder gepost. Van dat deze vaccinatie campagne de domme slaven van de intelligente slaven scheidt.

  • Dat is een griezelig verhaal, Qvic. Wat je schrijft over die dierproeven ben ik nog niet tegengekomen, maar ik twijfel er niet aan. Dat betekent dat we nog heel wat ellende gaan zien in de komende paar jaar. Verder betekent het dat de inspuiters totaal geen verantwoordelijkheid zullen hebben, want het covid “vaccin” werkt echt goed, maar net niet tegen dat onverwachte en dodelijke virus dat toevallig op bezoek kwam.

  • Er is nog nooit een enkel virus geïsoleerd. Denk daar eens even over na. Poly- en pleomorphisme van beschadigde en vergiftigde cellen is wat zgn ‘virologen’ tot virussen bestempelen.

  • Dus dan gaan we inderdaad een hoop ellende zien, de komende paar jaar. Niet best.
   Bedankt voor de info Corné – het lijkt inderdaad geen broodje aap te zijn, helaas. We gaan het meemaken.

   “Cahill refereert vooral aan een al in 2012 uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek, waarbij proefdieren (muizen) een overreactie van het immuunsystemen vertoonden nadat ze waren gevaccineerd met een coronavaccin en (veel) later werden blootgesteld aan een echt coronavirus. De dieren hadden dan weliswaar antilichamen aangemaakt, maar stierven toch dankzij de overreactie van het immuunsysteem.”

  • Of mss wel gewoon een recruitment truc; klanten trekken. Ze krijgt nu veel reacties van Rig Boyz die werk zoeken. 🙂

   Afwachten dus maar en zien of ze echt gaan neerstorten.

  • Klopt. De spuit heeft niks te maken met bescherming tegen de eoa ziekte. Zelf ook al aardig wat zaken over de spuit uitgelegd op dit forum en een ander forum. Kan niet blijven herhalen elke keer. Maar blij te zien dat er nog genoeg mensen open staan voor de waarheid en zich beschermen tegen de wrede psychopaten. Bedankt voor je bijdrage.

 7. Mijn gevoel zegt dat het wel mee zal vallen. Anders zouden er teveel mensen in opstand komen. Denk wel dat zo’n 10 % van de zwakkere mensen ernstige gezondheidsproblemen gaan krijgen. Waar ik me nog her meest zorgen over maak is de vruchtbaarheid van jonge mensen. Wordt dit aangetast? Israel is al langer gevaccineerd: zijn er al signalen uit dit land dat er nu minder zwangerschapoen zijn? Iemand die dit weet ? (komt wrsch pas over een jaar in de cijfers tot uitdrukking)

   • En ik las nu ook laatst dat bij gevaccineerde mannen verhoogde waarden die prostaatkanker weergeven aangetroffen worden. En er zijn nog steeds mannen nodig om bij vrouwen een kind te maken. Zelfs transgenders die hiertegen ageren zijn het product van een man en een vrouw

    Ben bang dat de ware tijdbom pas over een jaar duidelijk wordt als er veel minder babies geproduceerd worden

  • G7 Top heeft besloten dat de MEDIA slechts nog geneutraliseerd nieuws mogen brengen. Covid-1984 met heel misschien een paar minuutjes per week waarin de ‘mensheid’ wordt opgeroepen om ‘hun woede te uiten’ en dan hup terug naar de werktafel.

 8. Maar ondertussen is die mevrouw slim aan het kapitaliseren op de angst voor de gevolgen vd gifspuit. Nog steeds denk ik dat haar verhaal een broodje aap is. Haar verhaal. De gifspuit niet. Dus lees me niet verkeerd.

  • ‘Maar ondertussen is die mevrouw slim aan het kapitaliseren op de angst voor de gevolgen vd gifspuit.’

   @Zonder Reden – Heb jij – behalve zicht op ‘haar singletje en behabandjes’ (zucht) ook zicht op haar bankrekening?

   • Greengo: Ik heb het niet over de gifspuit. Ik heb het over iemand die mogelijk een verhaal de wereld ingooit dat heel goed een broodje aap kan zijn – heb jij zicht op die grote bedrijven (zucht) waar ze gevaccineerden aan het inventariseren zijn, volgens haar verhaal? Klopt dat wel? Ik beluister uit die video dat dit slechts “hear-say” is. Hear-say betekent dat het niet als hard bewijs geleverd mag worden, en dat doet zij dus wel. Vandaar dat ik me afvraag of ze niet gewoon zit te kapitaliseren op de angst, ten bate van haar eigen business waar ze “Rig Boyz” mee binnen haalt.

    Er is niks fout met mijn denkwijze, omdat ik wil voorkomen dat mensen hysterisch worden over een broodje aap. Het is al te vaak gebeurd. En verder interesseert haar bankrekening me niet, en het zou jou ook niet moeten interesseren. Wat jou wel zou moeten interesseren, is de waarheid. Ga je het dus nu vragen aan die mevrouw wie die andere mevrouw is van wie zij deze geluiden heeft gekregen? (de “hear-say” dus.) Dan heb je je antwoord. (En zit toch niet constant te kiften en vingers te tikken jongen, het heeft geen zin.)

 9. Wie had het ook al weer over “Klootjesvolk”? Wim Sonneveld? Had duidelijk gelijk, gezien de mentaliteit van de huidige Nederlander meer dan ooit.

 10. Laten we eens beginnen met te doorzien wie controlled oppositionis is en wie een trol. Indien één van deze van toepassing is NIET in discussie met ze gaan. Dit heeft geen enkele zin. Ook al omdat de controlled opposition een cursus heeft gevolgd en betaald krijgt. Hoe herken je controlled opposition?
  Ze zijn het eens EN oneens met het narratief. Dit om je van de wijs te brengen en je uit te lokken tot een discussie. Een niet-gevaccineerde heeft meestal maar één mening. En dat is de juiste. LOL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in