De algemene vaccinatieplicht in Oostenrijk krijgt steeds concretere vormen. Op dinsdag zullen tijdens een rondetafelconferentie beslissende details worden besproken. Reeds in de aanloop naar de bijeenkomst lekte een ruwe ontwerptekst naar de media uit . Volgens het ontwerp zullen de sancties voor niet-naleving streng zijn, bericht Tagesstimme.com.

Volgens het ruwe ontwerp zullen de burgers door de districtsautoriteiten worden opgeroepen voor de vaccinatieafspraak. Wie na een tweede oproep niet op de afspraak verschijnt, krijgt een boete tot 3.600 euro, en bij niet-naleving is zelfs vier weken alternatieve gevangenisstraf mogelijk. Wie tweemaal een dergelijke overtreding begaat, kan zelfs een boete van 7.200 euro krijgen – dat is ongeveer het kwart van een modaal verdiener per jaar. Deze enorme administratieve boete dreigt ook wanneer “de administratieve overtreding heeft geleid tot ernstig gevaar voor het leven of de gezondheid van een persoon”. Een andere reden tot bezorgdheid is dat de Turquoise-Groene regering de Vrijheidspartij niet eens heeft uitgenodigd voor haar rondetafelgesprek…

Kickl bekritiseert regering begrip van democratie

Dit zal op dinsdag plaatsvinden. De Groene minister van Volksgezondheid Wolfgang Mückstein en de Turquoise minister van Constitutionele Zaken Karoline Edtstadler nodigden “deskundigen uit de wetenschap, het constitutionele recht, de gezondheidszorg, de constitutionele dienst, de commissie voor bio-ethiek alsmede vertegenwoordigers van de SPÖ en NEOS” uit. Volgens FPÖ-leider Herbert Kickl is dit een ernstige inbreuk op het democratisch beleid.

“Door de FPÖ uitdrukkelijk niet uit te nodigen, geeft de Turquoise-Groene regering, die op veel punten autoritair is, eens te meer blijk van haar opvatting over democratie,” aldus Kickl. Toch was zijn partij de “enige kracht die zich verzette tegen deze ernstige aantasting van de grondrechten van de mensen”. Nu worden zij vanaf het begin van de “meest ingrijpende wetswijziging sinds decennia” genegeerd. Dit is “niet alleen een teken van lafheid, maar ook zeer ondemocratisch.”

  Veel mensen die volledig voor covid gevaccineerd zijn, worden nu BLIND

Blijkbaar, vervolgde Kickl, zijn “onaangename waarheden niet zo welkom in het Turquoise-Groene wereldbeeld”. De regering werkt al bijna twee jaar tegen haar eigen mensen. Alternatieven om de crisis samen met de bevolking te boven te komen, zijn genegeerd. Als een mantra wordt vaccinatie gepromoot als de enige oplossing. Maar de cijfers tonen elke dag duidelijker aan dat dit niet het geval is. Hij schaarde zich ook aan de zijde van het groeiende aantal mensen dat “luidruchtig maar vreedzaam op straat protesteert tegen verplichte vaccinatie”.

Schallenberg van zijn kant had de FPÖ er in de Italiaanse krant “Corriere della Sera” van beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de Corona-situatie. De neo-kanselier beweerde tegenover de krant dat hij “onverantwoordelijk handelde tegen de wetenschap” en “collectieve angsten aanwakkerde”. Hij zei dat zij “openlijk en luidruchtig tegen vaccinatie was” en “ontkende dat het de enige uitweg uit de pandemie is”. FPÖ-leider Herbert Kickl liet het er niet bij zitten. Hij wees erop dat zijn partij niet tegen medische behandelingen is, maar een groot voorstander is van de vrije persoonlijke beslissing van verantwoordelijke burgers. Een Bondskanselier die niet tegen kritiek kon, zou in ieder geval bereid moeten zijn af te treden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lessen uit George Orwell’s ‘1984’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOndernemer uit Duitsland schrijft “Ongevaccineerden ongewenst!” op vensterruiten – en is nu bang
Volgend artikelEen handwapen tegen een leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Het is nog geen 1 februari 2022, allemaal bluf. De Oostenrijkers laten zich gek maken.Wie zou die boete gaan betalen? Niemand toch? Rechtzaken tot in ’t oneindige. Vlak voor 1 februari 2022 trekken ze de plicht weer in.
  Als ik zo’n oproep binnen kreeg ging die direct “retour afzender”. De 2de brief ook vergezeld met poep.

  • Hoi Jantje,

   Vreedzame demonstraties werken wel. Alleen moet je dat op een heel andere manier aanpakken dan zeg een paar uurtjes in een stoet wandelen.

   Wat wel werkt is een symbolische plek uitzoeken. Zoals het monument op de Dam of voor de 2e kamer. Daar je kamp opslaan en je ingraven en bereid zijn daar te blijven totdat de eisen zijn ingewilligt. Die eisen moeten helder, logisch en concreet zijn. Ook moet je een verdedigingsplan hebben. Zowel voor fysieke aanvallen, media aanvallen, psychologische aanvallen. Natuurlijk ook voor onverwachte zaken. Pas als je dat allemaal hebt geregeld maak je goede kans. Weet wel dat het heel lang kan duren voordat je wint.

   Denk ook aan de symphatie factor. Bijvoorbeeld iin de vorm van honger stakers, (hoog) zwangere vrouwen die hun to be kinderen in een samenleving als deze niet willen zien opgroeien ed. Bekijk ook eerlijk je zwakke punten en probeer strategieen te ontwikkelen om die te maskeren en pareren. Uiteraard moet je ook een heel goed media plan hebben. Het liiefst ook een eigen media kanaal of een of meerdere media kanalen die symphatiseren.

   Uiteraard is er meer dat er bij komt kijken maar dit is een hoog over uitwerking ervan. Dan gaat de tegenstanderr door de volgende stappen heen. Maatstaf om te bepalen waar je staat, of je nog door wil gaan etc.

   Eerst negeren ze je
   Dan lachen ze je uit
   Dan bevechten ze je
   Dan proberen ze een deal te sluiten
   Dan win je.

   Groeten,
   Hugo

   • Privé woningen van politici en mainstream media journalisten lijken me ook heel geschikt als symbolische plekken.
    Telefoonnummers en e-mail adressen van politici en journalisten die ons beweren te informeren zouden ook goed van pas komen.
    Het is maar normaal dat in crisis tijden onze dik betaalde politici altijd en overal (ook privé) bereikbaar zijn voor de bevolking die ze (beweren te) vertegenwoordigen.

 2. Oostenrijk start als eerste land een vaccin plicht op waarschijnlijk in de hoop dat de rest van Europa zal volgen dit kan en mag niet dit druist tegen elke wet in
  Hier gaan ze grote problemen mee krijgen als ,e het doorzetten

 3. @anti-globalist november 30, 2021 at 01:51
  Het Kwaad overstijgt zichzelf en neemt absurde vormen aan. Ik ben wel wat gewend en ben zelden geschokt maar dit is verbijsterend. Het verhaal van deze wetenschapper sluit perfect aan bij de verwondingen die ingeënte personen ten deel vallen. En ja, mRNA heeft de focus, maar dit issue is nog altijd onderbelicht. Dat is geen toeval. Niets is toeval hier. Het is een bewuste poging tot uitroeiing van hele bevolkingen.

 4. Dwangmatig een experimenteel middel inspuiten is misdadig. Wanneer regeringen hun burgers dwingen tot inspuiting zijn di regeringen niet langer legetiem. Technisch gezien is dat het moment waarop burgers de wapens moeten opnemen of hun vrijheid kwijt zijn.
  Ook hier zijn politici en Brulskikkers bezig pure dwang te adverteren, op basis van hun wil, met een gestolen mandaat.
  We gaan zien hoe zaken in Oostenrijk lopen, maar als daar ook maar een fractie van de bevolking is dat vrijheid als essentie van het leven ziet is burgeroorlog de enige uitkomst.

  Had die zogenaamde elite deboel goed doordacht dan zouden ze gebieden met rust laten zodat mensen die niet willen worden ingespoten een alternatief hebben. Zoals het nu gaat word iedereen opgesloten, en persoonlijk sterf ik liever met het zwaard in de hand dan op mijn knieeen, met een geforceerde gif spuit in mijn arm.

  Ben ik tegen vaccinatie? Nee, ik denk dat in enkel gevallen een antistof ontwikkelen tegen iets wijsheid is, omdat het lichaam niet snel genoeg is om bijvoorbeeld een diepe hondenbeet op tijd aan te pakken. Malaria, Hepatitus, Polio…. Afweer op natuurlijke wijze kan tegen bijna alles, mits het lichaam tijd krijgt….een klein beetje zware griep opgelopen is voor de meeste mensen prima te bestrijden, maar een volle hoestbui van een zieke recht in je gezicht krijgen kan wel eens funest worden, kwestie van teveel ineens….die tijd voor je lichaam om te kunnen reageren word dan weggeblaft…daarom blijf je uit de buurt van duidelijk zieke mensen of neem je maatregelen. Carnaval is bij uitstek het moment om ziek te worden, met hopen schreeuwende dronken lui opeengepakt in een lawaaierig cafe die elkaar staan toe te schrreeuwen over hun favoriete onderwerp….de plek om ziek te worden, net als een ziekenhuis. Met longproblemen kun je beter in een tent aan zee zitten ver van industrie en in een warm dekentje….dan in een ziekenhuis waar alles komt wat je aan ziekten kunt bedenken. Als er iets gevoelig is voor ziekten zijn het de longen wel…om die reden sterven veel ouderen in het ziekenhuis, door wat er rond hangt aan bacterieen en virussen en personeel waarvan een deel nul interesse heeft of verstand. Ik heb de afdeling van bacterieele ziekten in het Erasmus gezien en als niemand Nederldns spreekt, de pispotten 5 hoog vol naast een bed staan en de bloedresten aan de infuusstandaarden dan weet ik een ding: weg wezen, hoe erg je er ook aan toe bent.
  Reguliere gezondheidszorg heeft misschein wel allerlei regels, maar tussen woorden op papier en de werkelijkheid gaapt de Grand Canyon….

  DE boosters worden nu supersnel uit de kast gehaald en ingespoiten, want het is geld verdienen. Onze gezondheid beschermen had een heel ander soort maatregelen gehad, maatregelen die logisch waren. Wat we zien is paniekvoetbal en oppertunisme, er word bepaald alsof je een Bruls Pedofiel laat bepalen wie er werkzaam mogen zijn in kinder opvang locaties….

  Ik vraag me af of je ergens nog asiel op humanitaire gronden kunt krijgen als je deze spuit waanzin wilt ontlopen….welk lang heeft nog zelf denkvermogen?

  Beter kun je het eigenlijk niet zeggen…of zingen….
  https://www.youtube.com/watch?v=46hobUy4mc4

 5. …Wat me nog opvalt, lokaal zitten sinds kort overal Roemeense gastarbeiders, sommigen nauwelijks met schoenen aan hun voeten. Ze worden voor onze normen absurd onderbetaald, via een constructie van arbeidscontract met een fractie meer dan in Roemenie en bedrijfscontract voor de Nederldnse werkgever…..ze werken lange uren en vullen de zakken van onder andere CDA en VVD stemmende tuinders, champion kwekers en kippenboeren….als de EU eerlijk zou zijn zou iemand moeten worden betaald naar de maatstaf van het land waar men werkt….of hoger….ik zie iedere dag het contrast scherper worden, de open grenzen zijn een mogelijkheid tot legale slavernij en uitbuiting.

  Dat in alle jaren dat dit soort uitbuiting plaats vind er nooit iets aan is gedaan….we hebben een eerste ne tweede kamer om de Multinationals en andere bedrijfstakken vrij spel te geven, maar wat betreft de bescherming van de burgers, vrijheid en een stabiele toekomst bewaken, daar is nu al decennia lang opzettelijk gefaald.

  Een ander iets: gisteren zag ik in Antwerpen een auto met Arabier, en in goed een goud kleurige hanger van rond de 20cm doorsnede aan de spiegel van Islamitische staat….
  Volgens mij mag je dan gericht schieten, maar de politie noch het leger doet niets…..

  Van mij mag die meteoor een deel van Den Haag en Brussel wegvagen.
  Wij hebben ze niet nodig, ze hebben ONS nodig.

 6. Ik heb het stuk nauwelijks gelezen, want ik zeg bij voorbaat al dat bij het zien van zo’n titel mij de walging en woede tot ongekende hoogte komt opborrelen: wat willen eerst Oostenrijk en nu Duitsland nou? Terug naar de periode 1933-1945 soms? Zijn ze op hun kop gevallen daar? Niets geleerd van de eigen geschiedenis misschien? Merkel en co zijn hartstikke knettergek geworden en moeten de doodstraf krijgen hiervoor!

 7. Eens en belanden we hier De mainstream media, onze vierde macht, brengt nog steeds een eenzijdige visie. Er is nog altijd heel weinig ruimte voor open debatten, zoals het hoort in een goede democratie. Onze democratie en grondrechten zijn dus nog steeds in gevaar.

  Op 25 juni 2022, zullen we opnieuw geschiedenis schrijven in Frankfurt am Main. Niet toevallig de thuishaven van de Europese Centrale Bank (ECB). Het is één van de machtigste Europese instellingen en drukt al sinds 2008 massaal veel geld bij, waardoor de Euro ontwaart. Maar toch worden de bestuursleden niet door het volk gekozen en ontbreekt elke democratische controle. De ECB brengt dan wel verslag uit aan het parlement, maar dat heeft een louter consultatieve rol. Nog een goede reden om onze stem te laten horen op 25 juni in het Grüneburgpark (Frankfurt) om 14u. Voor sommigen onder jullie betekent dat een aardig stuk rijden, maar het ondemocratische financiële beleid in Frankfurt heeft invloed op ons allemaal. We kunnen enkel iets bereiken als we samenwerken, van waar we ook komen. Wij zullen niet stoppen tot de macht ligt waar ze thuishoort, het volk. We zijn niet naïef. We verwachten niet dat mensen plots van gedachten gaan veranderen. Dit gebeurt langzaam. Maar wanneer de juiste open vragen gesteld worden, zal dat veel mensen aan het denken zetten die daarvoor blindelings vertrouwen stelden op één mening of stem. Dit zal op lange termijn resulteren in een bevolking die kritisch staat tegenover elke verdere inbreuk op onze democratie. Een geëmancipeerd volk zal eisen wat haar rechtens toekomt: meer democratie.

  Daarom zullen wij elk Europees staatshoofd uitdagen om zijn of haar beleid in een open debat te verdedigen tegen mensen die zich vragen stellen bij de ondemocratische wijze waarop de maatregelen zijn ingevoerd. Zoals bv. Macron, Rutte, Scholz, Nehammer, De Croo, Von der Leyen, enz.

  Wij zullen deze petitie overhandigen aan de grootste TV-zenders in Europa. Als zij deze petitie niet aanvaarden, zullen zij geconfronteerd worden met een massa mensen die uit heel Europa komen om hun stem te laten horen, en daar blijven tot onze eisen ingewilligd worden. Maar wij zijn ervan overtuigd dat dit niet nodig zal zijn, omdat zij weten dat de massa die wij kunnen mobiliseren te groot is om tegen te houden. Deel dus de petitie hieronder en verspreid de link hieronder zoveel je kan!
  https://www.europeansunited.eu/nl-be/teken-de-petitie/

  https://www.europeansunited.eu/nl-be/lidmaatschap2/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in