Bangladesh

Bangladesh meldde zojuist nul COVID-doden in het hele land in een periode van 24 uur. Liefdadigheidshalve is een kwart van de bevolking gevaccineerd. Dit arme, ongelooflijk dichtbevolkte land lijkt op het punt te staan kudde-immuniteit te bereiken – ondanks het schenden van elk principe waarvan de hogepriesters van de pandemie ons verzekeren dat het nodig is om COVID te verslaan, bericht Greatgameindia.com.

Waarom? Hoe is dit mogelijk?

Bangladesh heeft een bevolking van ongeveer 167 miljoen mensen. Deze mensen zitten samengeperst in een gebied zo groot als Pennsylvania. Pennsylvania heeft een bevolking van ongeveer 13 miljoen.

Bangladesh heeft een bevolkingsdichtheid van meer dan 3000 mensen per vierkante mijl. De bevolkingsdichtheid van de Verenigde Staten is 94 mensen per vierkante mijl.

Vergeet niet dat de gemiddelde bevolkingsdichtheid voor Bangladesh gebieden omvat die in wezen onbewoonbaar zijn. De stedelijke gebieden van het land zijn bijna onbegrijpelijk dichter opeengepakt.

Dhaka, de hoofdstad van het land, heeft een bevolkingsdichtheid van 36.941 inwoners per vierkante kilometer. Dat is 95.677 mensen per vierkante mijl.

De armen leven in uitgestrekte, ongelooflijk dichtbevolkte sloppenwijken. Dat is minstens 40% van de bevolking en vergeet niet dat ‘arm naar Dhaka-normen’ zo ver onder het armoedeniveau van de VS ligt dat het vrijwel onbegrijpelijk is voor de gemiddelde Amerikaan. Dhaka wordt regelmatig een van de minst leefbare steden ter wereld genoemd, net na de door oorlog verscheurde rampgebieden in het Midden-Oosten.

De levensomstandigheden in Bangladesh zijn onhygiënisch, smerig en gevaarlijk. Bangladesh is een wanhopig arm land. Iedere academische toespraak over sociale distantie of desinfectie van werkplekken of scholen is een uiting van fantasie. De mensen hangen aan hun vingernagels. Ze overleven. Ze hebben geen tijd, geld of middelen voor spelletjes. Als alles wat de lords van de lockdown ons vertellen waar is, zou Bangladesh een slagveld moeten zijn. Dit is een droom voor het virus. Het hele land is een petrischaal.

  Creëert agressieve mutaties: viroloog roept WHO op te stoppen met Covid-19 vaccin

COVID zou als een lopend vuurtje door de sloppenwijken van Dhaka moeten razen, en de lichamen zouden als rijshout moeten worden opgestapeld in de smalle, smerige steegjes tussen de krotten vol met mensen en de goten vol met vuiligheid. Eén kuchje kan tientallen mensen besmetten die al verzwakt zijn door andere ziekten, ondervoed zijn en zich geen medische verzorging kunnen veroorloven.

Dat is niet het geval. De infectie is aan het uitbranden. We zijn voorgelogen. COVID is aan het verdwijnen uit Bangladesh.

En toch, in Europa en de Verenigde Staten, blijven de hogepriesters van COVID de realiteit negeren. De mannen en vrouwen die beweren te spreken voor wetenschap, data, en objectiviteit gaan door met een agenda die ontworpen is om de bevolking van individuele vrijheid te beroven, de regeringen macht te geven, en Big Pharma te verrijken.

Oostenrijk is nu teruggekeerd naar een volledige nationale lockdown. Alle Oostenrijkers zijn opgedragen thuis te werken en alle niet-essentiële bedrijven zijn gesloten. Dit komt na de recente aankondiging dat vanaf februari iedereen die in Oostenrijk niet tegen COVID is ingeënt, huisarrest krijgt.

De altijd boze oud-bondskanselier van Duitsland, Angela Merkel, maakt geluiden over dezelfde soort maatregelen in haar Stalag. Duitsland en Oostenrijk en het grootste deel van Europa hebben al elk beginsel van het evangelie van lockdowns, maskering en vaccinatie omarmd, en toch is COVID in Europa nog lang niet verslagen.

Zo’n 79% van de Duitsers is “volledig” gevaccineerd. COVID cijfers stijgen. En dus, natuurlijk, moet het recept meer van hetzelfde zijn.

Ondertussen komen overal in Europa gewone mensen in opstand en eisen dat er een einde komt aan deze waanzin. Ze marcheren. Ze weigeren te gehoorzamen. Zij zien met hun eigen ogen wat de zogenaamde deskundigen niet kunnen of niet willen zien. Alle lockdowns, sociale distantiëringsmaatregelen en vaccinaties hebben gefaald.

  Brits parlementslid onthult dat "gevaccineerden binnenkort allemaal zullen sterven aan turbokanker"

De “pandemie” zal eindigen wanneer voldoende mensen in elk land de ziekte hebben gehad en natuurlijke immuniteit hebben verworven. We kunnen ons niet uit deze situatie vaccineren. We kunnen de ziekte niet per decreet beëindigen.

Bangladesh is misschien wel het ultieme bewijs van het totale failliet van elk idee dat door de bureaucraten en autocraten van deze planeet naar voren is gebracht sinds het begin van deze hele crisis. Het legt het totale gebrek aan enige feitelijke basis bloot voor de overtuiging dat we door moeten gaan met het opdringen van vaccinaties aan de bevolking en het straffen van degenen die er niet aan voldoen.

Misschien meer dan wat dan ook benadrukt het de echte agenda’s die hier aan het werk zijn. Mensen moeten worden gevaccineerd, omdat ze moeten worden gedwongen zich aan de regels te houden en omdat Big Pharma zijn winsten moet hebben. Een oplossing voor deze gefabriceerde crisis, waarbij de persoonlijke vrijheid behouden blijft en die berust op natuurlijke immuniteit, bereikt geen van beide doelen.

Als alles wat ons door de “deskundigen” wordt verteld waar zou zijn, zou Dhaka een spookstad zijn. Dat is niet zo. Het gaat vooruit en ontsnapt aan de pandemie. Wij hebben niet zoveel geluk.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een “mondiale volkerenmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKijk wat de media hebben gedaan – het is onvergeeflijk
Volgend artikelOndernemer uit Duitsland schrijft “Ongevaccineerden ongewenst!” op vensterruiten – en is nu bang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • Met of zonder 5G, ook hier in NL was voordat er werd begonnen met mensen gif injecteren niks aan de hand. Ja, gemaakte paniek en mensen behandelen met ziekmakende medicijnen, zuurstof etc, maar géén ziekte die een oversterfte zou veroorzaken. Mensen worden vergiftigd en vermoord door ziekenhuispersoneel, GGD en big phama, niet door griep, 5G, cojona of wat ook. Tuurlijk, 5G is niet gezond, straling zal de mensheid ook ziekmaken en verzwakken, maar dat is echt niet de oorzaak van mensen die momenteel erg ziek worden of dood gaan.

  1. Goede nieuws voor de armere landen en voor de rijkere llanden laat maar hard komen de Omicron or een andere mutatie om de inmunodepressie van de gevaccineerde aan te vallen.

    • Wake up, er zijn geen varianten. Het hele “virus” inclusief mutaties is verzonnen dmv computeralgoritmes en -modellen. De genocidespuiten zijn echt, dat wel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in