Jacob's inentingskaart, via @tburages twitter-account

Tami Burages heeft via Twitter laten weten dat haar 13-jarige neefje Jacob Clynick is overleden. Zij schreef dat hij drie dagen na zijn tweede Pfizer-‘vaccin’ aan hartproblemen was overleden. De vrouw postte ook een foto van zijn inentingskaart. “Voor zover we weten had hij geen gezondheidsproblemen”. Hij nam geen medicijnen. De hele familie is er kapot van.

Uit de autopsie blijkt dat zijn hart vergroot was en zich vocht had opgehoopt. Burages roept de CDC, het U.S. National Institute of Epidemiology, op om Jacob’s dood te onderzoeken.

Zij wijst erop dat verscheidene gevallen van myocarditis zich bij jonge mannen hebben voorgedaan na de tweede Pfizer-prik. “Zijn anderen in de Verenigde Staten hieraan gestorven, of is mijn neef de eerste? Ik vind dat ouders gewaarschuwd moeten worden voor het risico”.

“Als Jacob de tweede injectie niet had gekregen, zou hij nog in leven zijn”, zegt Burages. Ze vraagt zich hardop af of onschuldige kinderen als offerlammeren moeten dienen. “Dit zijn morele en ethische vragen die beantwoord moeten worden”.

Veel tieners en volwassenen lijden onder de bijwerkingen van deze experimentele ‘vaccins’. De meeste berichten over hen worden gecensureerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bereidheid om gevaccineerd te worden en politieke overtuigingVolg Frontnieuws op Telegram

  Het ergste dat er kon gebeuren
Vorig artikelHet fabriceren van de Nieuwe Normaal “Werkelijkheid”
Volgend artikelOnderbeenamputatie “dankzij” COVID-19 ‘vaccin’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. crisis

  13jaar;
  geen bekende gezondheidsproblemen, gebruikt geen medicatie,
  geen risico C.ellende

  overheid, gezondheidsautoriteiten;
  goed-veilig-nodig/effectief, injectie, experiment

  ouders;
  doe maar
  —–
  tante
  mooi, net als mijn 14jarige (gezondheid/med.gebr. onvermeld)
  euh.. mmhh, grotendeels geinformeerd en pro-vaxx maar.. vervelend allemaal

  Sterkte hoor

 2. Waarom begrijpen veel mensen niet, dat een experimenteel vaccin niet verplicht is. Het is dan aan de desbetreffende zelf of de ouders ervan of eraan de uitnodiging gehoor wordt gegeven en dan is het hun eigen risico, omdat het om een experimenteel vaccin gaat. Je springt toch ook niet van de brug af, omdat de overheid zegt dat het veilig is. Dan ga toch eerst zelf informatie zoeken of het inderdaad veilig is.

  • 1 ding Qvic, niet vergeten, het was nooit van te voren aangegeven dat het een experimentele troep was. Iedereen was misleid te geloven dat het een vaccin was. Men kwam pas veel later er achter dat het in feite een rotzooi experiment was dat niks te maken heeft met bescherming tegen de eoa griep en dat men er over voorgelogen was.

 3. ‘“Als Jacob de tweede injectie niet had gekregen, zou hij nog in leven zijn”, zegt Burages. Ze vraagt zich hardop af of onschuldige kinderen als offerlammeren moeten dienen. “Dit zijn morele en ethische vragen die beantwoord moeten worden”.’

  https://www1.cbn.com/cbnnews/cwn/2019/november/statue-of-molech-pagan-deity-of-child-sacrifice-displayed-at-colosseum

  https://wildhunt.org/2019/11/a-statue-of-moloch-unveiled-in-rome-along-with-controversy.html

  https://www.franklinterhorst.nl/Exorcisme%20en%20Satanisme%20in%20het%20Vaticaan.htm

  Het verhaal van Exodus in de Bijbel vertelt dat het oude Egypte hun eerstgeborenen ter dood bracht ter opoffering van de Pagan goden en werden ingemetseld in de muren van de huizen.

 4. De meeste provaxers zullen het op de meest pijnlijke manier moeten leren. Hun kinderen zijn het slachtoffer. De goedgelovige massa werd beetgenomen en draagt nu de gevolgen. Rust in vrede Jacob Clynick.

 5. Ja mooi, in de hoop dat het weer wat schaapjes wakker mag maken, want luisteren doen ze toch niet. Als t niet makkelijk kan, dan maar moeilijk. Moeilijk kan ook.

  • Mooi noem jij dit dus. Dus jij gunt het de ouders wel.
   Die kinderen zijn ook niet meer dan het slachtoffer van het gedrag van hun ouders.
   Ze hadden er niks over te zeggen, over uit te maken of er in kunnen beslissen.

   • Ach Bert, misschien waren het wel christenen, zou zomaar kunnen gezien de uitspraak van moeder … en dan gun JIJ het ze toch? Zo bleek onlangs in een van je reacties mijn kant op. Vergeten? Dementia? Selectief geouwehoer? Oppositionele gedragsstoornis?

    • Begin niet tegen mij en reageer niet op reacties van mij.
     Meer vraag ik niet. Ik word een beetje moe van jou gezeik.
     We waren het er al over eens dat we mekaar totaal niet kunnen luchten of maar mogen.
     Dan heb je verder ook geen last van mij.
     Ga maar tegen iemand anders ze kop aan zeiken.
     Snap je, of is dit ook weer verloren moeite.
     Oprotten, snap je dat? Ga iemands anders stalken.

     • Ik wil zijn gesis en geblaas ook niet meer. Hij balkt elke website na, roffelt maar aan over de verlosser komt, heeft alleen af en toe een goede tip, denkt niet kritisch door, en verder zit hij neurotisch op de loer om als een serpent toe te slaan. Mss is het wel helemaal geen mens, maar een bot die de boel op moet jutten of zo. Of anders iemand die binnen 4 muren zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in