© National Cancer Institute on Unsplash

De mainstream media proberen het enorme aantal sterfgevallen in verband met de COVID-19 vaccins te verbergen. Gelukkig worden die aantallen geregistreerd via het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaans regering zelf, en via dezelfde soort technologie over de hele wereld, schrijft Mary Villareal.

Volgens de gegevens van Pfizer en AstraZeneca V.K. omvatten de verwondingen in verband met het COVID-19 vaccin beroertes, hartaanvallen, miskramen, Bell’s Palsy, sepsis, verlammingen en meer. Er waren ook berichten geweest dat de COVID-19 vaccins bloedstolsels veroorzaakten.

De Europese gegevensbank heeft ook geverifieerd dat er meer dan 41.834 doden en 3.900.241 gewonden waren gevallen na injecties met vier experimentele COVID-19 injecties: Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca en Johnson & Johnson (J&J).

In een samenvatting van de gegevens tot 15 maart 2022 veroorzaakten de vaccins van Pfizer alleen al 19.239 doden en 1.927.063 gewonden; Moderna veroorzaakte 11.454 doden en 629.641 gewonden; Oxford/AstraZeneca registreerde 8.490 doden en 1.204.744 gewonden; en er waren 2.652 doden en 138.793 gewonden geweest voor J&J.

Deze schattingen waren gebaseerd op meldingen die bij EudraVigilance waren ingediend, en de totalen zullen naar verwachting veel hoger liggen op grond van het percentage bijwerkingen dat gemeld is.

In Schotland blijkt uit het statistisch verslag dat het aantal gevallen naar vaccinatiestatus nog steeds bewijst dat de meerderheid van de gevallen uit de gevaccineerde bevolking komt, waarbij duizenden bevestigd zijn onder degenen die hun boosters hebben gehad.

Eind 2021 werd vastgesteld dat ongeveer 45 procent van de sterfgevallen na de COVID-vaccinatie in de eerste twee weken gebeuren. Peter Schirmacher, een top patholoog, zei dat ongeveer 30 tot 40 procent van de mensen die binnen twee weken na de vaccinatie stierven, niet door het virus, maar door het vaccin gedood waren.

  ZELFMOORDWETENSCHAP: Boston universiteit creëert nieuw chimerisch COVID biowapen met 80% DODELIJKHEID... heeft de mensheid dan NIETS geleerd?

Als men de op VAERS geregistreerde meldingen voorzichtig bekijkt, zal daaruit blijken dat er minimaal ongeveer 1.145 mensen door het vaccin gedood zijn. Neemt men deze verhouding echter op de meer dan 230 miljoen gevaccineerden, dan zouden de aantallen dalen tot ongeveer 4,9 doden per miljoen die door het vaccin gedood zijn.

Dit betekent dat de COVID-19 vaccins minstens vijf maal dodelijker zijn dan de pokkenvaccins, die te onveilig werden geacht om te gebruiken. Deze schattingen gaan alleen uit van sterfgevallen in de eerste twee weken na de vaccinatie, en alle overtollige sterfgevallen daarna werden verondersteld door iets anders veroorzaakt te zijn.

CDC blijft valse verhalen over vaccins verspreiden

Medio 2021 werd de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) betrapt op het voeren van het valse narratief dat vaccins de mensen beschermen tegen COVID-19. Dit bleek echter alleen maar zo te zijn omdat het bureau gestopt is met het testen van “gevaccineerde” mensen op het virus.

Volgens de berichten heeft de CDC besloten om alleen de ongevaccineerde mensen op het virus te testen, om te doen voorkomen dat zij de enigen waren die de varianten opliepen.

“De CDC is in mei gestopt met het monitoren van niet-ernstige COVID-19 gevallen onder gevaccineerde mensen. Het is moeilijk om het risico van delta in te schatten zonder te weten hoe milde doorbraakgevallen eruit zien – en of ze vaker voorkomen,” aldus een verslag.

Daarom proberen de regeringen te beweren dat de enigen die ziek worden van het virus de ongevaccineerden zijn. Door te weigeren iedereen die wel ingeënt was te testen of te controleren, zullen de gegevens natuurlijk suggereren dat de vaccins “werken”.

  Twitter censureert Pfizer-vaccingewonde Israëlische COVID-vaccindirecteur Professor Shmuel Shapira, suggereerde dat de uitbraak van de apenpokken verband hield met mRNA-vaccins

In een motie van 2021 roept America’s Frontline Doctors (AFLDS) op tot een onmiddellijke stopzetting van de COVID-19 vaccinatie. Volgens hen hebben de vaccins alleen toestemming voor noodgebruik gekregen van de Food and Drug Administration, en hadden ze geen groen licht mogen krijgen.

In een persbericht vroeg de groep specifiek om de COVID-19 vaccinaties te stoppen voor drie groepen: jonge Amerikanen van 18 jaar en jonger die “geen enkel risico” lopen om aan COVID te sterven; zij die hersteld zijn van COVID die natuurlijke immuniteit hebben verworven; en zij die geen geïnformeerde toestemming hebben gekregen, zoals bepaald door de federale wet.

“Het is onwettig en ongrondwettelijk om experimentele middelen toe te dienen aan personen die geen weloverwogen beslissing kunnen nemen over de werkelijke voordelen en risico’s van vaccins,” zei de AFLDS destijds.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokkende video: Duizenden in lockdown opgesloten bewoners van Shanghai schreeuwen vanuit hun appartementsgebouwen
Volgend artikel833 Hartstilstanden en ernstige problemen bij atleten, 540 dood, na COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dát en nog veel meer van hetzelfde. Wat verandert het gediscussiëer hierover aan de huidige situatie ? Juist, helemaal niks..

 2. Gek he… en mensen blijven maar meedoen… net of het ze werkelijk geen zak interesseert wat er om hen heen gebeurt. Ze willen alleen maar meelopen met de consensus en meeblaten met de stupide opinies. Ik vind het jammer dat het gros der mensen zo is. Maar het is wel te begrijpen waarom die kwaadaardige en zeer sluwe medemensen geen greintje respect hebben voor dat goyim. En waarom ze er ook misbruik van maken. (Alhoewel het laatste met het morele kompas te maken heeft, wat ze kennelijk niet hebben.)

  IMO gaat het alleen nog maar om de ruimtevaart, om van de aardbol af te kunnen, en lange reizen naar andere planeten te maken. Dit kan niet, want daar is de aarde en de mens niet op gebouwd, maar ze hebben het idiote idee in hun hoofd, en daar gaat het ze alleen nog om. Hoeveel mensen hebben ze daar voor nodig? Eigenlijk niet veel. Maar wel veel geld. En dan is het ook nog leuk als je een soort van robot-mens kan bouwen, want dan kun je ze zelf aanmaken wanneer je er een paar nodig hebt, en ook nog eens aansturen dmv je eigen impulsen.

  Ondertussen wordt het luchtruim gevaccineerd met een zonsverduistering, en net als de mens permanent vernield. De ene een mRNA spuit, de andere een krijtspuit, maar beide permanent vernield, en permanent booster spuiten nodig om ze op poten te houden.

  Alles dus compleet ge-re-engineered. Net zoals die Ziopaten het willen. Build back better, heet dat.

 3. Idd, alles compleet ge-re-engineered.
  De nep-elite ‘vergeet’ dus wel een zeer belangrijk ‘klein dingetje’….
  De mens en al zijn creaties zijn nog never nooit ‘onfeilbaar’ geweest.
  Dus vroeg of laat en waarschijnlijk helaas laat….zullen hun eigen bedenksels en denk foutjes op het gebied van geo-engineering henzelf ook zeer hard treffen…en roemloos ten onder laten gaan.

  • Beste Dobby, ik denk dus ook dat het rond het jaar 2045 gedaan is met de idioterie van de re-engineering. En idem dito voor de ‘ruimtevaart’ en het ‘space toerisme’. Trieste, zielige natte dromen van infantiele mannen met veel geld. Maar het gaat ze wel lukken om er een grote rotzooi en chaos van te maken, voordat alles in puin neerstort. Dat vrees ik, want het goyim loopt nog steeds lekker mee met de waanzin en er valt geen woord te redeneren met ze. Als Gates of Hell er verder in slaagt de zonsverduistering door te laten gaan onder het mom van de klimaathoax, dan zijn we allemaal enorm de lul. (Klimaat hoax, of space alien, of weet ik veel wat ze uit de hoed gaan trekken als excuus…)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in