Project Veritas heeft opnieuw een grote onthulling gedaan: Het Somalische congreslid Ilhan Omar, met een ultralinks profiel, heeft haar landgenoten ingezet voor uitgebreide stemfraude. Ze hebben de handtekeningen van mensen gekocht op stempapieren per post die ze vervolgens zelf hebben ingevuld. “Stemmen oogsten is echt een grote zaak geworden”.

Ze hebben een insider, Omar Jamal, te pakken gekregen die al 20 jaar actief is in de Somalische gemeenschap. Hij vertelt Project Veritas dat zijn motivatie om naar voren te komen het elimineren van corruptie is, wat volgens hem zijn bevolkingsgroep verzwakt, en vermeldt dat “stemmen oogsten” wordt gebruikt door de Democratic-Farmer-Labor partj in Minnesota, waar Ilhan Omar als steeds invloedrijker te voorschijn komt.

“Het is een publiek geheim. Zij [Ilhan Omar] doet alles om verkozen te worden en ze heeft honderden mensen op straat die zich hiermee bezighouden”, zegt Jamal in de rapportage.

De politieke klokkenluider zegt dat hij hoopt dat er nog tijd is om het kiessysteem naar de strekking op te schonen.

“Als de Amerikanen geen aandacht schenken aan wat er gebeurt, zal het land instorten. Als men de regels negeert en corruptie en bedrog toestaat om gemeengoed te worden, zal het land dat zij [de Amerikanen] kennen, ophouden te bestaan”, zegt Jamal.

Stem bedriegers vertellen

Een getuige vertelt hoe in Somalië geboren Amerikanen van Ilhan Omar’s organisatie naar zijn appartement kwamen om te controleren hoe de papieren werden ingevuld. Omar’s vertegenwoordigers eisen vervolgens de poststembiljetten op en vullen deze in voor degenen die stemmen.

“Ze komen naar ons toe. Ze komen naar onze huizen. Ze zeiden: ‘Dit jaar gaan jullie op Ilhan stemmen. Wij vullen de papieren in voor het stemmen per post. Als je ze terugkrijgt, vullen we het weer in en sturen we het op.

Omar’s verkiezingsfraudeurs wezen erop dat ze niet naar het stembureau moeten gaan, maar thuis moeten blijven.

  Kinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap - baby wordt 8 dagen later doodgeboren

Tot vijf jaar in de gevangenis

Jered Ede, een advocaat van Project Veritas, zegt dat Mohamed en zijn medeplichtigen die verkiezingsfraude plegen zowel de staats- als de federale wetten kunnen hebben overtreden, met tot vijf jaar gevangenisstraf gestraft kunnen worden.

Een bron bij Project Veritas zegt dat Omar’s campagneleider Ali Isse Gainey een sleutelfiguur is in de verkiezingsfraude en beschrijft het geheel als een “politieke machine” die van de verkiezingsfraude een “georganiseerd proces” maakt.

Hier is de rapportage te zien:

Mainstream media hult zich wederom in stilzwijgen

Op social media merken mensen op dat dit het grootste nieuws tot nu toe dit jaar is, maar dat de mainstream media zoals gewoonlijk er niet over zullen berichten:

Evenmin hebben de Nederlandse establishment media nog over dit schandaal geschreven.

Trump heeft reeds gewaarschuwd

Het links-liberale CNN heeft onlangs Trump bekritiseerd omdat hij kritisch is over het stemmen per post, en zegt dat zijn bewering is weerlegd. Ze schreven onder andere dat de waarschuwingen van Trump “ongegronde beschuldigingen waren van vervalste verkiezingen en frauduleuze stembiljetten” waren.

In juli schreef Trump, onder andere, dat stemmen per post een formule is voor verkiezingsfraude.

Het is nog onduidelijk of de autoriteiten de nu ontdekte verkiezingsfraude zullen onderzoeken, maar Matthew Tyrmand, bestuurslid van Project Veritas, gelooft dat er maatregelen zullen worden genomen.

Verborgen camera binnen Facebook: “Als iemand een Trump-pet draagt, verwijder ik die wegens terrorisme”

Vorig artikelWitte BLM-neger gearresteerd voor het stelen van BLM-gelddonaties voor de financiering van zijn overdadige levensstijl
Volgend artikelBLM wordt steeds meer gezien als een terroristische organisatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Tja, als je mensen uit de derde wereld binnen haald, dan brengen zij ook hun gebruiken mee. En daar maken de democraten verkiezing na verkiezing ge/misbruik van.

  2. Links doet altijd hetzelfde: om de gevestigde orde te ondermijnen, importeren ze oeverloze hoeveelheden stemvee. Dat de maatschappij en de generaties ná hen, inclusief hun eigen kinderen en kleinkinderen, daar door vernietigd worden, interesseert ze niets. Ik kan daar met mijn verstand niet bij. Kennelijk zijn er ontzettend veel sociopaten. Er zal vermoed ik een relatie zijn met de kennelijk gigantische hoeveelheid mensen (mannen en vrouwen) die geïnteresseerd zijn in kinderporno en kindermisbruik t/m het martelen en doden van kinderen aan toe. Een normaal mens begrijpt dat niet, maar ze zijn er. En volgens mij bevinden “linksen” zich ook op die schaal, de schaal van niet-normaal tot zwaar sociopaat en erger. Tenslotte kunnen linksen ook echt met droge ogen volhouden dat babies tot en met de uitgerekende datum vermoord mogen worden (nog niet in Nederland).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in