BLM wordt steeds meer gezien als een terroristische organisatie

"Marxistische terroristische organisatie"

0
700

Het is niet verwonderlijk dat geweld en terrorisme in de samenleving toenemen als grote bedrijven miljoenen doneren aan Marxistische terroristische organisaties, zegt Ted Cruz.

De racistische linkse organisatie BLM eist op haar website dat alle bedrijven die eigendom zijn van “blanke” mensen worden geboycot, en dat het “patriarchaat” en het kerngezin worden geëlimineerd. Tegelijkertijd wordt de organisatie gesponsord door blanke mannen met een kerngezin, zoals Microsoft’s Bill Gates en Amazon’s Jeff Bezos.

In de praktijk fungeert het BLM dus als de manier van de hogere klasse om zich te ontdoen van concurrenten in de middenklasse, en de sociale mobiliteit te stoppen door twee sociale klassen te creëren in plaats van de huidige drie.

Voormalig presidentskandidaat, senator en jurist Ted Cruz: Bill Gates en Jeff Bezos sponsoren “Marxistische terroristische organisaties die politiemoorden verheerlijken”.

Senator Rand Paul wil nu ook dat zowel de BLM als Antifa worden onderzocht op terrorisme, en dat de FBI in kaart brengt wie de organisaties sponsort met onder andere vliegreizen en borgtochtgeld.

Zowel Rand Paul als zijn vrouw werden eerder op open straat midden op de dag door de BLM aangevallen, en hij gelooft zelf dat ze allebei vermoord zouden zijn als de politie niet had ingegrepen.

Ted Cruz en Michael Knowles bespreken hoe Netflix pedofilie steunt en hoe Disney hulde brengt aan de Communistische Partij van China.

Blanke blonde Zweedse vrouwen gaan op hun knieën voor zwart terreur

BLM? Zijn Franse levens niet belangrijk? Verzwegen massaal politiegeweld op blanken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here