BLM wordt steeds meer gezien als een terroristische organisatie

"Marxistische terroristische organisatie"

0

Het is niet verwonderlijk dat geweld en terrorisme in de samenleving toenemen als grote bedrijven miljoenen doneren aan Marxistische terroristische organisaties, zegt Ted Cruz.

De racistische linkse organisatie BLM eist op haar website dat alle bedrijven die eigendom zijn van “blanke” mensen worden geboycot, en dat het “patriarchaat” en het kerngezin worden geëlimineerd. Tegelijkertijd wordt de organisatie gesponsord door blanke mannen met een kerngezin, zoals Microsoft’s Bill Gates en Amazon’s Jeff Bezos.

In de praktijk fungeert het BLM dus als de manier van de hogere klasse om zich te ontdoen van concurrenten in de middenklasse, en de sociale mobiliteit te stoppen door twee sociale klassen te creëren in plaats van de huidige drie.

Voormalig presidentskandidaat, senator en jurist Ted Cruz: Bill Gates en Jeff Bezos sponsoren “Marxistische terroristische organisaties die politiemoorden verheerlijken”.

Senator Rand Paul wil nu ook dat zowel de BLM als Antifa worden onderzocht op terrorisme, en dat de FBI in kaart brengt wie de organisaties sponsort met onder andere vliegreizen en borgtochtgeld.

Zowel Rand Paul als zijn vrouw werden eerder op open straat midden op de dag door de BLM aangevallen, en hij gelooft zelf dat ze allebei vermoord zouden zijn als de politie niet had ingegrepen.

Ted Cruz en Michael Knowles bespreken hoe Netflix pedofilie steunt en hoe Disney hulde brengt aan de Communistische Partij van China.

Blanke blonde Zweedse vrouwen gaan op hun knieën voor zwart terreur

  Zwarte burgermeesterskandidaat: Ontvoering was om sympathiestemmen te winnen - filmde haar eigen "mishandeling en ontvoering"
Vorig artikelOmvangrijke stemfraude met stemmen per post geopenbaard – Donald Trump heeft gelijk
Volgend artikelFarmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is vals
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in