Ik denk dat we allemaal weten wat de oplossing is voor de rassenrellen die de Verenigde Staten regelmatig in een derdewereldland veranderen. We weten het, maar we willen het niet toegeven, want dat betekent dat het aanpakken van raciale kwesties anderhalve eeuw lang een complete mislukking is geweest.

Het verbeteren van rassenrelaties is mislukt omdat de gebruikte methoden zijn gebaseerd op een valse veronderstelling. Progressieven geloven dat zwarte economische mislukkingen zijn gebaseerd op geïnstitutionaliseerde blanke vooroordelen. In feite zijn zwarte mislukkingen gebaseerd op zwarte leerprestaties, en deze zijn op hun beurt gebaseerd op biologie, schrijft auteur Frank Hilliard op Eurocanadian.

Dus de echte reden waarom Amerika decennium na decennium wordt verscheurd is niet iets wat de blanke gemeenschap heeft gedaan, het is omdat de zwarte gemeenschap gefrustreerd is in het niet bereiken van dezelfde mate van succes. Niemand wil dit toegeven, dus blanken krijgen de schuld van zwarte frustratie.

John Derbyshire die bij VDare schrijft, heeft een citaat van het Republikeinse congreslid Robert Pittenger die dit samenvat:

De grief in hun gedachten – de animus, de woede – ze haten blanken, omdat blanken succesvol zijn en zij dat niet zijn.

Ik denk dat Hollywood er iets mee te maken heeft. Zwarten worden geportretteerd in films en tv-series die net als blanke mensen in de voorsteden leven. Zwarten bekijken dit en vragen zich af: “Hé, waarom leef ik niet zo?” En zo groeit na verloop van tijd de woede tot er een incident opduikt dat als excuus kan worden gebruikt om rellen te veroorzaken.

  Biden gebruikte tijdens het debat de islamitische uitdrukking "Injhallah"

Wat moet er gedaan worden om dit probleem op te lossen? Politici in de 19e eeuw hadden een oplossing, de Back to Africa-beweging. Wikipedia heeft een veelzeggend citaat in zijn artikel over dit onderwerp:

Rellen overspoelden als golven de vrije staten, meestal in stedelijke gebieden waar recentelijk zwarten uit het zuiden waren geëmigreerd. Het hoogtepunt van deze rellen was in 1819, met 25 geregistreerde rellen, die resulteerden in veel gewonden en doden, hoewel de rellen doorgingen tot in de jaren 1830 (zie anti-abolitionism in the North).

De Back to Africa-beweging werd door beide groepen gezien als de oplossing voor deze problemen, met meer steun van de blanke bevolking dan de zwarte bevolking.

De beweging was geen succes, maar de redenen daarvoor blijven bestaan, en spelen zich vandaag de dag af in de straten van Amerika. Commentatoren hebben gewezen op blanke aanstichters en blanke deelnemers, maar de rellen en plunderingen waren overwegend zwart.

Aangezien de integratie heeft gefaald, moet de oplossing de scheiding zijn, en de meest veelbelovende vorm zou zijn dat Amerika een vrijwillige terugkeer naar Moeder-Afrika voor zijn Afro-Amerikaanse burgers vergemakkelijkt. De stimulansen zouden voldoende groot moeten zijn, en de middelen zouden voldoende acceptabel moeten zijn om een meerderheid van de Amerikaanse zwarten te overtuigen. Liberia is het meest logische land om deze nieuwe kolonialisten te accepteren, maar andere landen zouden daartoe kunnen worden aangespoord.

Want wat voor verschil zou het voor Congo zijn om Amerikaanse zwarten te accepteren dan voor Costa Rica om Amerikaanse blanke gepensioneerden te accepteren?

  Trump's federale agenten in actie

Er is geen genie voor nodig om een reclamecampagne op te zetten om bewoners van Amerikaanse getto’s te verplaatsen naar sprankelende nieuwe gemeenschappen aan de Afrikaanse westkust. Het zou een herhaling zijn, in omgekeerde richting, van de immigratieadvertenties die Europa in de 19e eeuw in papiervorm bracht om Oost-Europeanen naar het Westen te lokken.

Ik herinner me dat ik persoonlijk heb gezien hoe Detroit in 1967 vanaf de kustlijn van Windsor in brand vloog. Het was toen afschuwelijk, en dat is nu nog meer het geval, nu het weer in heel Amerika gebeurt. Amerikanen, jullie moeten hiermee ophouden. Je weet wat je moet doen.

Volledige scheiding van zwarten en blanken is de enige manier om Amerikaanse rellen te stoppen.

Willen we net als Zuid-Afrika eindigen?

Vorig artikelDuitse bureaus voor Jeugdzorg overhandigen kinderen aan pedofiele pleegvaders
Volgend artikelI can’t breathe – BLM demonstrant rent in paniek naar politieagent voor hulp als haar baby stopt met ademen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Lijkt me een héél goede oplossing voor dit probleem.
  Nu blijkt dat zwarten zich niet thuis voelen in, van oorsprong, blanke landen, kunnen ze toch veel beter terugkeren naar hun land van oorsprong ?
  Hiermede worden de zwarten geholpen en óók de blanken zijn van een probleem verlost, dus een win-win-situatie !!! Goed plan !!!!!!

 2. Hoe komt dat toch, natuurverschijnsel.
  Volgens mij zijn er 2 geslachten, al het andere is namaak, of zijn weeffoutjes, Gloria Wekker loopt ook altijd te zeiken en zoekt haar hele leven naar haar ID.

  White Innocence, Gloria Wekkers ‘etnografie’ van Nederland, heeft veel stof doen opwaaien. Er blijkt nog een hoop werk te verzetten, maar zoals je gesocialiseerd kunt worden in witte onschuld, zo kun je er ook vanaf komen.

  https://www.groene.nl/artikel/seize-the-moment?utm_source=De+Groene+Amsterdammer&utm_campaign=b8d3dd2446-Dagelijks2-2020-06-14&utm_medium=email&utm_term=0_853cea572a-b8d3dd2446-69884701

  Antropologie=luchtfietserij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in