Terwijl Delta de tanende, door vaccinatie veroorzaakte immuunreactie doorbrak, profiteert Omicron ervan. Dat wil zeggen, wij zijn nu in de brave new world beland waarin massavaccinatie een massale besmetting met SARS-COV-2 veroorzaakt.

Om dit te illustreren lijkt het mij nuttig te kijken naar landen met verschillende vaccinatiegraad en ons de volgende vraag te stellen: hoe verhouden de verschillende golven zich tot elkaar in hoogte? Wat ik stel is dat landen die geen massavaccinatie hebben toegepast, een Omicron-golf hebben die van vergelijkbare hoogte is als de Delta-golf, schrijft Rintrah.

Landen daarentegen die het grootste deel van hun bevolking gevaccineerd hebben, hebben een Omicron-golf die tijdens zijn piek tot ongeveer tienmaal zoveel infecties leidde, en die, wat het meest verontrustend is, boven de piek van de Delta-golf lijkt te blijven hangen, iets wat niet gebeurt in landen met een lage vaccinatiegraad.

We gaan dus eerst kijken naar enkele grotendeels ongevaccineerde landen en zien wat daar gebeurd is.

Hier is Bulgarije, waar 30% van de bevolking volledig gevaccineerd is:

Wij zien een golf die piekt op ongeveer het dubbele van de Delta-golf.

Hier zien we Algerije, met een volledig vaccinatiepercentage van 13,7%:

Wij zien een golf die een piek bereikt van ongeveer 1,4 maal de Delta-golf en dan weer sterk daalt.

Hier zien we Zuid-Afrika, met een vaccinatiegraad van 29%:

Het piekt op ongeveer dezelfde hoogte als de Delta-golf.

En nu gaan we kijken naar landen die bijna hun hele bevolking gevaccineerd hebben.

Hier hebben we Portugal, dat 91% van zijn bevolking gevaccineerd heeft:

  De Gates Foundation onderzoekt hoe de bevolking ertoe kan worden gebracht "toekomstige" COVID-vaccins te accepteren

Zijn gevallen pieken nu op ongeveer 15 maal de Delta-golf.

Het is vermeldenswaard dat Portugal de lieveling van de media was, vanwege hun hoge vaccinatiegraad. Hun premier voorspelde in juli dat ze op weg waren naar kudde-immuniteit en binnenkort alle maatregelen zouden kunnen laten vallen.

Hier zien we Denemarken, een andere hoog gevaccineerde natie, met 81% van zijn bevolking volledig gevaccineerd:

De Delta-golf is nauwelijks te zien, Omicron piekt met ongeveer vijftig maal de Delta-piek.

Hier zien we Israël, een ander zeer gevaccineerd land dat als eerste begon met het geven van boosterprikken aan mensen:

De Omicron-golf van Israël piekt op ongeveer tien maal Delta, maar wat belangrijk is, hij lijkt te dalen tot een basislijn die nog steeds boven de 7-daagse piek van de Delta golf ligt. Denemarken is nog niet klaar met dalen, maar Portugal lijkt op dezelfde manier vast te blijven zitten op een hoge basis van voortdurende infecties, die elk van zijn vorige golven overtreft.

Terwijl in Algerije, Bulgarije en Zuid-Afrika Omicron weer tot zeer lage niveaus lijkt te dalen, zien de landen met een hoog vaccinatieniveau de infecties blijven steken op een niveau dat boven dat van de vorige golven ligt. Tests geven nooit een precieze indicatie van de virusniveaus in de gemeenschap, omdat mensen zich alleen onder bepaalde omstandigheden laten testen, maar wij kunnen ook naar het RNA in het rioolwater kijken om te zien wat er aan de hand is.

Hier is RNA in het rioolwater van Nederland, een ander land dat relatief sterk gevaccineerd is:

  Hartstilstand van voetbal-ster Eriksen - hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenning

Het algemene patroon neigt dus aan te houden. De Omicron-variant van SARS-COV-2 blijft wijdverspreid in landen die massaal gevaccineerd hebben, maar niet in landen die niet massaal gevaccineerd hebben.

Meer kopieën van het virus betekent meer mogelijkheden om verschillende mutaties uit te proberen.

Ik zal dus herhalen wat ik al eerder heb gezegd:

Een vaccin tegen een nieuw coronavirus met een groot variatiepotentieel, dat gedurende ongeveer zes maanden niet-steriliserende immuniteit opwekt, de natuurlijke immuniteit uitholt en zonder onderscheid aan ~80% van de bevolking van de westerse wereld wordt gegeven, zal leiden tot een langere en dodelijker pandemie.

In feite zien wij dat Schotland gestopt is met het publiceren van zijn statistieken, omdat dezelfde cijfers die bescherming tegen de dood door de Delta-golf lieten zien, geen bescherming meer laten zien nu Omicron dominant geworden is.

Een chronische infectie die geëvolueerd is om uw antilichaamrespons te overwinnen is om een aantal redenen een groot probleem. Om te beginnen leiden chronische virale infecties tot uitputting van de T-cellen. Dit is een geleidelijk proces, dat het uiteindelijk gemakkelijker maakt voor dit virus om zich door uw lichaam te verspreiden. Ten tweede is COVID-19 beter te beschouwen als een vasculaire ziekte die uw endotheel beschadigt dan als een ziekte van de luchtwegen. Dit is bijvoorbeeld de reden waarom wij bij mensen die een milde infectie oplopen, een verhoogd risico op een beroerte zien, nog weken na de infectie.

Als men in dit stadium van het proces deze pandemie nog zou willen beteugelen, dan zou de manier om dat te doen zijn een campagne van massale profylactische behandeling te beginnen. Er zijn bepaalde voedingsfactoren die SARS-COV-2 in Afrika en Oost-Azië veel milder hebben gemaakt dan in de westerse landen, een belangrijk aspect schijnt te zijn dat plantaardige eiwitten, vooral peulvruchten, natuurlijke proteaseremmers bevatten die de virale replicatie belemmeren als ze niet bij buitensporig hoge temperaturen worden gekookt.

  STUDIE: COVID-vaccins veroorzaakten wijdverspreide schade bij Noorse kinderen, waaronder anafylaxie, myocarditis, gezwollen lymfeklieren, blindedarmontsteking

Helaas lijken de regeringen maar al te graag het soort beleid te voeren dat de situatie verergert. Er is niemand die u kan bewijzen dat het vaccineren van mensen die van nature immuun zijn, hen op lange termijn zal helpen beschermen tegen SARS-COV-2, in feite heb ik u al laten zien dat de bewijzen erop wijzen dat vaccinatie de natuurlijke immuniteit vernietigt en de mensen dus oproept tot herinfecties, zie Frontnieuws Belangrijk: Als je je laat vaccineren, verlies je je natuurlijke immuniteit. En toch gaan de regeringen door met het inspuiten van mensen met deze vaccins, zonder zelfs maar de moeite te nemen om na te gaan of de ontvangers al een natuurlijke immuniteit tegen dit virus ontwikkeld hebben.

U kunt verwachten dat het resultaat van deze vergissing zeer dodelijk zal zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nu kun je zien waarom de vaccins een vergissing warenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEindeloze oorlogen zijn de vijand van de vrijheid
Volgend artikelDag drie: Het opzetten van een hamer en aambeeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

    • KLopt het virus muteert en blijft dat doen totdat het zijn kracht verliest…past zich aan en word als dusdanig dus steeds zwakker…..zodat het net is alsof je een griepje kan krijgen maar merendeel gaat er niet(meer ) dood aan..

    • Ja das ook rararara virussen zijn stukjes dna en zitten in het lichaam…maar kunnen wel in het riool komen .. alleen hebben ze dan geen kracht meer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in