Van de Guardian: Een eerste geval in Europa van de nieuwe variant van Covid-19 is vastgesteld in België bij een ongevaccineerde jonge volwassen vrouw die milde griepachtige symptomen kreeg 11 dagen nadat ze via Turkije naar Egypte was gereisd.

De patiënte meldde geen banden met Zuid-Afrika of andere landen in zuidelijk Afrika. Geen van haar familieleden heeft symptomen ontwikkeld. Volgens onderzoekers van de universiteiten KU Leuven en UZ Leuven had de patiënte een hoge virusbelasting op het moment van de diagnose.

Dit betekent dat het al overal zit. En het zou vrij duidelijk moeten zijn dat de vaccins hier niet tegen werken: Israël meldde een positief geval bij een 32-jarige vrouw die twee maanden geleden haar derde prik kreeg, schrijft Rintrah.

Het belangrijkste om te onthouden is dat je geen virus nodig hebt dat 100% van de door het vaccin opgewekte antilichamen omzeilt om het vaccin te laten falen. De ontwikkelaars van de vaxx zijn nu op Twitter in de schadebeperkingsmodus en houden vol dat dit niet noodzakelijkerwijs een groot probleem is. Alles wijst er echter op dat de vaccins tegen deze variant zullen falen. Natuurlijk zul je nog steeds enige immuniteit tegen deze variant van deze vaccins hebben, maar daar is het probleem: je hebt altijd enige immuniteit. Je had al enige immuniteit tegen andere coronavirussen, maar we weten dat enige immuniteit niet voldoende is.

Als het de meeste van je antilichamen ontwijkt, is het alsof het een leger op pad stuurt met overweldigende kansen. Deze vaccins zullen door hun oorspronkelijke antigene zonde je lichaam verhinderen een meer doeltreffende immuunrespons te genereren. Het spike-eiwit ziet er nu heel anders uit en is nu verantwoordelijk voor de meerderheid van de gevallen in Zuid-Afrika, dit gebeurde met een snelheid die veel hoger ligt dan de opkomst van Beta en Delta.

Gevaccineerde mensen zitten nu opgescheept met deze middelmatige immuunrespons, die bedoeld is voor een variant die niet meer bestaat. Dit lijkt echt op het scenario waarin je slechter af bent als je gevaccineerd bent dan als je ongevaccineerd bent. En als dit op de een of andere manier nog niet de grote variant is, de variant die iedere gevaccineerde sterk identieke immuunrespons tegen de Wuhan-versie van het spike-eiwit in zijn eigen voordeel gebruikt, dan kun je er zeker van zijn dat wanneer deze variant dominant wordt, hij nakomelingen zal baren die het wel zullen doen.

  Europees vaccinatiepaspoort garandeert geen vrij verkeer tussen EU-landen

Laat me een oude studie van Japanse wetenschappers nemen, die de vraag probeerden te beantwoorden: onder welke omstandigheden zien we antilichaam afhankelijke versterking? Dat wil zeggen, een situatie waarin het virus je algemene door het vaccin opgewekte antilichaamrespons in zijn eigen voordeel gebruikt, waardoor je er slechter aan toe bent dan wanneer je nooit gevaccineerd was. Ze stelden vast dat het vrij eenvoudig is: je neemt Delta en voegt deze vier mutaties toe:

K417N, N439K, E484K en N501Y.

Als je die vier mutaties in Delta stopt, heb je een versie die de door het vaccin opgewekte antilichaamrespons in zijn eigen voordeel gebruikt.

Doet dat een belletje rinkelen?

Laten we eens kijken:

-K417N: Bingo!

-N439K: Nee, maar we hebben N440K die een naburige mutatie is en dezelfde truc moet uitvoeren door de antilichamen te verstoren.

-E484K: We hebben E484A, wat betekent dat je een mutatie hebt op dezelfde plaats, maar resulterend in een ander aminozuur, Alanine in plaats van Lysine.

-N501Y: Bingo!

Met andere woorden, de mutaties lijken vrijwel identiek aan wat de Japanse wetenschappers waarschuwden, waardoor Delta de door het vaccin opgewekte antilichaamrespons in zijn eigen voordeel zou kunnen gebruiken. Oeps.

De vaccinfabrikanten zeggen dat ze twee weken nodig hebben om uit te zoeken of de vaccins moeten worden aangepast of niet. Ik denk niet dat je twee weken nodig hebt om erachter te komen dat deze vaccins nutteloos zijn tegen dit ding. Als gezonde 32-jarige drievoudig gevaccineerde mensen besmet raken en dit verspreiden, dan is je vaccin nutteloos.

  Benen van vrouw barsten uit in bloedblaren na AstraZeneca-injectie - vreesde dat haar ledematen geamputeerd moesten worden

Dit leidt tot een aantal lastige vragen: ik dacht dat je deze vaccins zou updaten voor Delta? Nu is er een nieuwe variant, die niets met Delta te maken heeft, maar je gaat de vaccins wel aanpassen voor deze nieuwe variant? Oh en wat betekent dat voor de mensen die gepland stonden om hun booster te krijgen voor de originele variant?

Ik geef het hooguit twee maanden, voordat je een consensusverschuiving begint te zien: deze vaccins waren een grote vergissing. Nu kun je zien waarom. Er duikt een nieuwe variant op die lijkt te zijn geëvolueerd in iemand die HIV-positief was terwijl hij gedurende langere tijd besmet was met SARS-COV-2, waardoor het virus ruimschoots de tijd heeft gekregen om een optimale oplossing te vinden voor de door het vaccin veroorzaakte immuunrespons.

De andere lastige vraag die ze niet willen beantwoorden is de volgende: hoe voorkom je een oorspronkelijke antigenische-zonde-respons op je nieuwe variant-specifieke stam? Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe vaccin voor deze nieuwe stam niet alleen de antilichamen versterkt die oorspronkelijk zijn ontwikkeld tegen de oorspronkelijke stam waartegen je iedereen hebt gevaccineerd? Ze hebben geen oplossing. In feite verspreidt deze nieuwe stam zich zo snel dat, als zij ontsnapt aan onze pogingen om haar in te dammen (wat volgens alle aanwijzingen het geval zal zijn), het nieuwe variant-specifieke vaccin veel te laat zal komen om nog een verschil te maken.

En dan wordt het pas erg. Bij influenza hebben we te maken met een gelaagde immuunrespons die leeftijdsgebonden is: het influenzavirus verandert in de loop van de tijd, dus verschillende leeftijdscategorieën hebben verschillende immuunreacties op influenza. Als er een nieuwe variant opduikt die optimaal gebruik maakt van de immuunrespons van de ene leeftijdscategorie, zal dat de verspreiding in andere leeftijdscategorieën niet ten goede komen.

  "Super Immuniteit": Pandemie stort in tot zelfparodie

Voor dit virus hebben we iedereen geïnjecteerd met vaccins die gericht zijn op een identiek spike-eiwit. Dit betekent dat de meeste volwassenen in de westerse wereld nu een sterk vergelijkbare immuunrespons op dit virus hebben. Er is maar één variant van dit virus nodig die uitvindt hoe hij die immuunrespons in zijn voordeel kan gebruiken en je hebt een ramp.

Als je probeert om bij iedereen een identieke immuunrespons op te wekken tegen dit virus om 0,3% van de bevolking te beschermen, bereid je de hele samenleving voor op een ramp als er een variant van dit virus opduikt die niet wordt beïnvloed door deze door het vaccin opgewekte immuunrespons.

De vaccins waren een vergissing. Je kunt geen snelle en makkelijke oplossing ontwikkelen voor een probleem als dit. Wanneer je een ademhalingsvirus hebt dat ongeveer 0,3% van de geïnfecteerde mensen doodt, overwegend oudere mensen met een slechte gezondheid, dan kun je je beter afvragen waarom 0,3% van de mensen niet in staat is om dit virus te bestrijden en je richten op het aanpakken van die onderliggende problemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 manieren waarop ze je misleiden om het Covid “vaccin” te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWHO geeft eindelijk toe dat griep dodelijker is dan COVID19!
Volgend artikel2.620 dode baby’s na vaccinatie en meldingen van vreselijke bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Ja als er een zogenoemde nieuwe variant verschijnt wat men beweert het zal wel weer iets zijn om de vaccin doden onder te tafel te schuiven geef de negertjes in Afrika maar de schuld
  Als het werkelijk zo is zijn ze inderdaad te laat om hier iets voor uit te vinden
  Maar er wordt in de kranten verteld dat in Afrika niet veel gevaccineerd.is
  . conclusie de ongevaccineerde hebben het weer gedaan
  Nog wat grappigs maar eigenlijk ook triest
  waar ik woon woont ook een jonge man
  Hij is eigenaar van het terrein
  Er is natuurlijk altijd beweging hier en veel bezoek van leeftijds genoten
  Een paar dagen geleden zaten we met een klein groepje bij elkaar
  het onderwerp vaccinatie kwam op tafel .
  Zegt een van hen we moeten wat zeggen
  Ik zei nou kom maar op
  Geen van de vrienden groep is gevaccineerd
  Ze dachten dat ik het wel was omdat ik ouder ben
  Ik ben dus ook niet gevaccineerd
  Niemand in deze groep heeft dan ook problemen dit zijn mensen tussen de 30 en 40 jaar ze dachten eigenlijk dat ik besmettelijk zou zijn omdat ze dachten dat ik gevaccineerd was
  dus wat ben ik vandaag aan de dag blij dat er nog jonge verstandige mensen bestaan
  Maar het is triest omdat ze het allemaal verborgen hielden
  Ik heb hen ook op frontnieuws gewezen
  Daar waren ze blij mee
  je ziet er zijn dus stiekem meer mensen niet gevaccineerd wat er ook weer op wijst dat er gelogen wordt over de vaccin graad
  Het is nu overduidelijk er is geen virus

 2. Het ergste hieraan is nog dat de autoriteiten zoals bijv. het National Institude of Health op de hoogte waren van dit risico, maar er vervolgens niks mee gedaan hebben:

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8438590/

  Als dit werkelijkheid dan zal de mensheid bestraft worden voor haar hoogmoed door te denken voor god te spelen (m.b.v. gentech), en al helemaal door deze nieuwe technologie in haar hebzucht in combinatie met angst niet eens fatsoenlijk te willen testen. Uiteraard hoop ik dat dit niet hoeft te gebeuren om de meelopende massa wakker te maken zodat ze nee zeggen tegen de elites met hun oneindige boosters en ander ongein.

 3. Wat een lariekoek weer.

  Is dat zogenaamde Sars-Cov-2 virus geïsoleerd ? Nee.

  Wat heeft het dan voor zin om te gaan praten over (niet geïsoleerde) varianten van een ongeïsoleerd virus ? Geen enkele.

  Case closed.

 4. Een variant van een virus is vrijwel altijd zwakker dat de vorige.
  Er is dus helemaal niets aan de hand, temeer dat de vorige en alle volgende zo wie zo niets voorstelden.
  Enkel goede behandeling bleef uit ende propaganda blies het op tot belachelijke proporties.

 5. Al die zogenaamde wetenschappers die over varianten schrijven zijn onderdeel van het corrupte systeem. Hiermee houden ze het virusverhaaal in de lucht. Ook als de nieuwe/ alternatieve media erover schrijft houden ze het virusverhaal in de lucht. Vanaf dag 1 is er geen virus geweest, hier moet over geschreven worden. Elk verhaal pver een variant, elke mutatie, elk medicijn, elk “vaccin” is totale bullsh*t en zorgt er alleen maar voor dat mensen in deze onzin blijven geloven. Er is nooit een virus geweest, dus ook geen mutaties. Wat er wel is, dat dat zijn die “vaccins” oftewel, ontvolkingsspuiten. Daar moet tegen gevochten worden. Hou allemaal op met dat GELOOF in een coronavirus of welk virus dan ook. WAKE UP!

  • Tss, het is nog veel makkelijker. Alle “normale” griepen/verschijnselen zijn ineens een mutatie.

   Houd ik even een slag om de arm welke virusleer de ware blijkt te zijn. Vooralsnog ga ik er van uit dat het lichaam een virus kapot maakt en de gifstoffen die dan vrijkomen opruimt, wat er voor zorgt dat je gaat niezen en dergelijke.
   Aangezien ik allergisch ben voor koffie en er van ga niezen als ik het drink ben ik nóóit meer verkouden. Maar goed, ik ben ook altijd buiten, dat help ook enorm.

 6. Ha ha … positief blijven maar, domme gemuilkorfde (spuit)schapen … nog even en dan moet je “boosteren” voor je vakantietripjes … en mislukte veearts Appie Osterhaus is weer bijzonder in z’n nopjes omtrent de “nieuwe variant” … kortom NEP nieuws speciaal voor schapen gebracht door de MSM via het BD !!! ;

  https://www.bd.nl/binnenland/edwin-zat-met-gezin-vast-in-vliegtuig-op-schiphol-na-vakantie-in-zuid-afrika-niemand-weet-wat-ze-met-ons-moeten~a2cf9296/

 7. Dit hele virusverhaal heeft niets met gezondheid te maken. Virussen bestaan niet en de virusverhalen zijn ons op de mouw gespeld door de bankiers. Het is een bokswedstrijd tussen bankiers en het volk. Het volk ligt knock out in de boxring en de scheids is al bij “9”.
  Zie:
  https://youtu.be/4Rp_0uk6jy0

 8. Een virus is niet meer dan een verzinsel om je ergens in een hoek te drukken.ziek wordt je door jezelf van binnen uit of de omgeving een lichaam zal nooit zijn eigen aanvallen een lichaam wil overleven daarom lopen we ook(we lopen niet om jij wil lopen maar je loopt om dat het lichaam dat wil. PS alles wat leest of hoort is verzonnen om je van de waarheid weg te houden. er is zoveel meer en zoveel onzichtbaar maar het is er wel.wwg1wga ncswicn anon

 9. Ik denk dat ik ook mij als deskundige ga uitgeven, dan kan ik er ook op los fantaseren met zelfbedachte verzinselen. Want dan schijn je serieus genomen te worden in de medische wetenschap. Daar behoef je geen enkele gezondheidskennis voor te hebben, als je maar de goedgelovige angst aan kan jagen met jou verzinselen. Want als ik deze tekst lees is het een samen geraapte verzinselen, waar enkel aannames worden beschreven. Maar aannames zijn geen bewijzen. Je moet als zogenaamde deskundige ook vooral vaag blijven, zodat er genoeg speling blijft voor je om er op los te fantaseren.

  Daar ook elke injectie puur vergif voor je is, omdat het op een onnatuurlijke manier iets in je lichaam gespoten wordt. Daar ook het vrijwel altijd een onnatuurlijke chemische samenstelling en genetische modificaties zijn, die niet lichaamseigen zijn. In die zogenaamde experimentele gentherapie injecties, die ze valselijk vaccins noemen zit in het ergste geval niet alleen grafeenoxide, maar ook hydrografenoxide. Dit werkt als ware dat je met scheermesjes wordt ingespoten. Vandaar al die inwendige bloedingen en stolsels. Bij de injectie mag het niet direct in de bloedbaan gespoten worden, maar in de delta spier. Want anders val je bijna letterlijk binnen een uur dood neer. Wat in sommige gevallen toch gebeurt door onervaren prikkers.

  Dan wil de politiek, media en de medische wetenschap ons doen geloven dat dat goed voor onze gezondheid is. We worden dan letterlijk inwendig in stukken gesneden. Puur moord met voor bedachte raden. Een zelfmoord injectie aangeboden door je eigen regering. Want dat bied bescherming voor de elite, die de mensheid terug wil reduceren van 7 miljard naar 1 miljard. Vandaar dat er steeds meer dwang komt, zodat iedereen het indirect vrijwillig verplicht zelfmoord moet plegen om zogenaamd de planeet te kunnen redden. (alleen zo vertellen ze het ons niet)

  Zolang je mee gaat met het verzonnen verhaal van allerlei mutaties van virussen en vrijwillig in de rij gaat staan om de zelfmoord prikken te ontvangen. Bij elke ronde van die injecties zullen er steeds meer van die zelfmoord prikken er tussen zitten. Het is net als bij Russisch Roulette, maar dan erger. Want de kans dat jij de zelfmoord injectie krijgt is 50%, want de derde is enkel een zoutoplossing en die is voor de uitvoerende om de angst aan te blijven praten door de politici en de media bonzen en diegene die de prikken kunnen blijven toedienen en diegene die ze maken. Zodat de mensheid gefaseerd uitgeroeid kan worden.

 10. Het is mogelijk nog erger dan dat de injecties niet of nauwelijks helpen.

  Wetenschappers van twee Zweedse universiteiten hebben hun onderzoeksresultaten naar de gevolgen van de mRNA en DNA vaccins gepubliceerd in het wetenschappelijke blad “Viruses”

  Ze waarschuwen dat het geen kwestie is van OF deze injecties een lawine aan bijwerkingen en nieuwe ziekten veroorzaken maar WANNEER dit gaat gebeuren.

  Het spike protein nestelt zich in de kern van de cellen en verhindert dat DNA-schade aan de cellen nog hersteld kan worden. Deze herstelfunctie van het DNA (de biologische ‘software’ waar elke cel over beschikt) is essentieel voor het hebben van natuurlijke immuniteit en voor bescherming tegen een scala aan ziektes, waaronder kanker.
  Dit impliceert dat er een aanzienlijk risico bestaat op ernstige bijwerkingen op lange termijn.

  Bronnen:
  https://www.dr-rath-foundation.org/2021/11/dr-rath-issues-emergency-call-for-suspension-of-rna-and-dna-based-covid-vaccines-citing-potentially-devastating-side-effects/

  https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm

 11. Weer zo’n vehaal.. Er van uitgaand dus dat er inderdaad een virus is. En dat er inderdaad zoiets als een “variant” was. Het houdt niet op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in