Na drie jaar is de bel gegaan. Nee, ik verwacht niet dat Covidianen en vaccinfanaten hun excuses aanbieden. Maar degenen die zo misleid zijn dat ze denken dat zij nog steeds over ons moeten oordelen, ik heb het gehad met hen. Voor altijd.

We hebben allemaal vrienden verloren. De meesten van ons hebben ook familieleden verloren, schrijft Alex Berenson.

Niet aan Covid, natuurlijk. Op enkele trieste uitzonderingen na verloor bijna niemand iemand die niet al ouder was dan 75 of extreem overgewicht had of kwetsbaar was aan Covid.

We verloren vrienden aan de door de overheid en media gevoede lockdownpaniek, en daarna aan de rancune over de mRNA’s.

Ze vertelden ons dat we egoïstisch en dom waren. Dat we de wetenschap niet begrepen. Of vaccins. Dat we ons leven en dat van hen riskeerden uit pure wrok, of misschien uit angst voor naalden. Dat de regering gelijk had om ons te laten kiezen tussen onze banen en experimentele biotechnologie. Dat we niet in bioscopen, winkels, restaurants of vliegtuigen mochten komen.

Toen stopten ze überhaupt met ons te praten. Ze nodigden ons niet meer uit voor familiebijeenkomsten en feestjes. Ze zeiden dat onze kinderen niet met hun kinderen mochten spelen. Ze keken weg als ze ons op straat zagen.

Misschien heeft u sommige van hen de hand gereikt. Dat heb ik ook gedaan. Niet om ze te overtuigen, dat was onmogelijk, maar gewoon om te zeggen: Hé, ik ben nog steeds dezelfde persoon, ik wil hier geen ruzie over maken, we hoeven er niet over te praten.

Maar ze wilden er wel over praten. Om te ventileren. Om ons te laten weten hoe immoreel en verkeerd we waren.

  De "elite" verzamelen hun krachten voor een tegenaanval op de truckers

“Iedereen in de geneeskunde vindt je een dwaas,” zei iemand die ik als een vriend beschouwde tegen me, nadat hij erachter was gekomen dat ik had voorgesteld dat kinderen geen prikken zouden moeten krijgen.

Daarover gesproken.

(“Reviseren” doet daar veel werk:)

Hij zei ook nog wat andere dingen.

Had ik trouwens al gezegd dat ik bij hem thuis te gast was toen hij me uitfoeterde? Ik had moeten weggelopen, maar we waren met onze kinderen en ik wilde ze niet in verlegenheid brengen.

Ik had waarschijnlijk moeten weglopen.

De woede op ons bereikte een hoogtepunt in de tweede helft van 2021.

Sommige mensen waren nog steeds bang voor Covid in de tweede helft van 2021. En veel mensen dachten nog steeds dat de mRNA’s werkten. Waarom? Ik weet het niet. Het was duidelijk dat ze hadden gefaald – niet alleen voor mij, maar ook voor de vaccinbedrijven en de overheid, die steeds meer injecties opdrongen en het woord “vaccin” onherkenbaar verdraaiden.

Maar het is niet meer de tweede helft van 2021.

Het is mei 2023. In de twee jaar sinds wij mRNA-sceptici geconfronteerd werden met verwoed wangedrag, hebben de mRNA-landen meerdere Covid-golven gehad, ondanks bijna volledige vaccinatie van volwassenen boven de 65 jaar. Landen als Canada en Zuid-Korea en Australië – waar begin 2022 99 procent van de mensen boven de 70 was gevaccineerd – hadden in 2022 meer Covid-doden dan ooit tevoren.

(Als dit vaccinsucces is, zou ik niet graag een mislukking zien:)

BRON

De grotere filosofische kwestie is dat het proberen om mensen te vernietigen en basisbescherming van burgerlijke vrijheden ongedaan te maken over een ademhalingsvirus een titanische fout was – en dat zou het zelfs zijn geweest als Covid aanzienlijk gevaarlijker was geweest dan het was.

  Het eindexamen

Maar laten we dat feit buiten beschouwing laten en ons drie jaar na dato concentreren op de invulling.

Op dit punt – hoe zeg ik dit beleefd? – kunnen we het er allemaal over eens zijn dat de mRNA’s misschien niet het wondermiddel waren dat ons werd verteld.

En dat de hysterie rond Covid misschien een beetje overdreven was.

Maar hier is het deel dat me verbaast, het werkelijk verbijsterende aspect van waar we nu zijn: veel van die mensen die twee of drie jaar geleden op hun hoge paard stapten, stappen er niet meer af.

Vergeet excuses en ons om vergeving vragen. Ze mijden ons nog steeds. Ze kunnen onmogelijk nog steeds geloven dat ze gelijk hadden, dus zijn ze gewoon te bang om de waarheid toe te geven.

Wat logisch is.

Ze waren vanaf het begin lafaards, verborgen in hun appartementen en huizen, achter hun maskers en gezichtsschermen, en volgden nutteloze regels en rituelen.

En toen de wonderprik kwam, wilden ze wanhopig dat die hen zou redden.

VOGUE, 5 december 2020: Zelfbeschreven hypochonder en Covid-hysterica Molly Jong-Fast wacht op een piepklein prikje.

Dus. Het waren lafaards.

Lafheid is vergeeflijk.

En ze zaten fout.

Ongelijk hebben is vergeeflijk.

Maar op dit moment is hun onvermogen om de waarheid toe te geven – zo niet aan ons, dan aan zichzelf – niet vergeeflijk.

Waar ik sta, vanaf 1 mei 2023.

Ik verwacht van niemand meer excuses. Als mijn vrienden willen doen alsof de afgelopen drie jaar niet zijn gebeurd, vind ik het prima om te doen alsof. Ik zal ze nooit meer echt vertrouwen, tenzij ze de waarheid toegeven of tenminste enig begrip tonen voor hun ongelijk. Maar als je een lange geschiedenis hebt met mensen, en je kent hun gebreken, en zij kennen de jouwe, dan moet je wel wat toestaan, net zoals zij dat voor jou doen.

  Drie profvoetballers verlaten in één weekend de wedstrijd vroegtijdig met melding van pijn op borst 

Wat ik NIET langer wil doen, is hun afkeuring ondergaan.

Ik heb de afgelopen maanden in stilte olijftakken uitgestoken naar een aantal mensen. Maar wat ik me onlangs heb gerealiseerd, is dat mijn bereidheid om de andere wang toe te keren een uiterste verkoopdatum heeft, en die is hier. Na drie jaar is iedereen die nog steeds durft te oordelen over degenen onder ons die gelijk hebben gekregen, niet alleen een lafaard, maar ook een dwaas.

Zoals mijn vader altijd zei: voor altijd is een machtig lange tijd. En ik heb niet genoeg vrienden om ze zomaar te verliezen.

Maar ik ben klaar met deze mensen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDouglas Macgregor: De waarheid komt nu naar buiten !!! Wees voorbereid (Engelse ondertitels)
Volgend artikelEU wil nieuwe Covid-prik deal: 10 euro belastinggeld per niet gebruikte dosis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Hier bent u vast niet de enige die er zo in staat.
  Zeer herkenbaar.
  Vooral die mensen met tegenargumenten in de stijl van ‘ja, maar ik dacht…’, ‘je doet het voor een ander’, ‘maar mijn huisarts heeft het geadviseerd en die weet écht wel waar ie het over heeft hoor’, ‘wie zegt dat al mijn kwalen door de vaccins komen?’, ‘nee, de verslechtering van mijn ogen komt gewoon door de leeftijd hoor’, ’tja, ik hoorde de laatste anderhalf jaar steeds slechter dus ik móest wel aan een hoorapparaat’, ‘hartproblemen zitten bij ons in de familie hoor’, ‘snap jij dat nou? Leef ik heel gezond, rook en drink niet en ben sportief, blijk ik darmkanker te hebben’, ‘ja, ik ben wel vaker moe de laatste tijd, da’s iets sinds een jaar of zo’, ‘ik heb sinds 2 jaar al regelmatig hoofdpijn aanvallen’, ‘de huid op mijn benen is helemaal kapotgekrabt van de jeuk’,’ sorry, ik ga niet mee want ik heb totaal teen energie vandaag’, ‘heb je dat niet meegekregen dan? Hij is een week of 3 geleden overleden aan iets met zijn hart of zo’, ‘ze hebben hem moeten dotteren en waren nèt op tijd, ‘ik moet het kalm aan doen want ik heb een gaatje in de aorta’, ‘hoe vind je mijn nieuwe aangepaste fiets? Moest wel want ik kreeg steeds vaker evenwichtstoornissen’, ‘nee, die verkleuringen op mijn onderbenen horen bij de leeftijd hoor’…..

  • My story is a bit different. I stayed away from my family because the told me not to say anything about what was going on in the world. I could see them at birthdays. I could come but I didn’t want to if the could talk about what they were thinking but I couldn’t. I had to keep my mouth shut. Well…. i can’t. So my choice to avoid my family who took the jab. I sometimes see them now but it is not the same anymore. They are still in denial. I still have to keep quiet about everything. Luckily my children didn’t take the jab and I can talk with them.

 2. Hey it is difficult and much worse as you here picture in this article. These people are now apathic as the shots have changed their character and emotional functionality. You must understand we need to survive and “they” will be hanging on big gov. and do everything as wanted.

 3. Aan de andere kant heel veel mensen zijn gestopt met het nemen van boosters en zeggen dit ga ik nooit meer doen en kinderen vaccineren in Amerika (waar dat werd aangeraden) is maar 13% van de ouders aangenomen dus ik ben wel wat hoopvoller maar mijn vertrouwen is weg voor heel veel vrienden medici en regering

 4. Van alle categorieën wel wat meegekregen: vriendin die contact verbrak, ik die contact met zus verbrak, werkgever die de spuiten als heilige graal ziet en vind dat ongevaccineerden geen zorg horen te krijgen, collega’s en kennissen die inderdaad na 1 of 2 spuiten zeiden (en die m’n werkgever ook zat waren met z’n gedram): voor mij hoeft t niet meer. Veel zieken en elke keer als ik krantenartikel lees over ‘eenzijdig ongeval’ of ‘plotseling overleden’: ah, zeker gevaccineerd? Ik heb alles losgelaten om zelf niet ten onder te gaan aan wrok. Constant ook maar zulke artikelen, die alles weer oprakelen, lezen, helpen ook niet echt. Ik kijk naar wat de hele periode mij aan goeds heeft gebracht: dat ik niet gezwicht ben voor de hersenspoeling en angstpsychose, dat ik m’n rug recht gehouden heb ondanks alles. En nu dat ik er bewust voor kies niet te blijven hangen in wrok en haat. Ik weet nu nog meer dat ik sta voor m’n eigen normen en waarden, al verlies ik alles en moet ik onder een brug slapen door de gevolgen daarvan. Al zetten ze een pistool op m’n hoofd; ik zal niet eens knipperen met m’n ogen en simpelweg zeggen: schiet dan. Ik zal nooit gevangen zijn. Ik ben dankbaar dat ik het grote geheel en de verbanden zie, waardoor angst geen toegang tot me heeft. Ben bezig met m’n eigen leven, stap voor stap meer zelfvoorzienend worden. Das veel leuker om m’n tijd mee te vullen.

  • Mooi werk en goed bezig man!
   Wij doen dit al jaren en slechts enkelen van de mensen die ons altijd geridiculiseerd hebben snappen vandaag de dag precies waar wij het over hebben en mee bezig zijn.
   Ik heb niet het gevoel dat ik iets gemist heb, ben al zeker 10 jaar niet meer in een supermarkt geweest en voel me onafhankelijker dan ooit samen met veel gelijkgestemden.

 5. Ondanks het gegeven dat zeer veel mensen in deze gigantische oplichting hebben geloofd en vele daarvan erg veel moeite hebben om toe te geven dat ze deze oplichting geloofd hebben, zal ik nooit meer vergeten en vergeven die mensen die deze oplichting opgedrongen hebben.
  Zij hebben bloed aan hun handen wat er nooit meer af zal gaan.
  Ik weet het wel; ‘ life goes on’ echter niet meer zoals het was.
  We gaan straks weer nieuwe oplichtingen meemaken; CO2, stikstof, 15 minuten steden, 5G enz.

  Wat wij hebben meegemaakt de afgelopen 3 jaar bleek een proefballon te zijn geweest om te zien hoever mensen mee kunnen gaan in een opgezet plan.
  Wij gaan nog meer van zulke plannen meemaken waarbij het zaak is om bij onze principes te blijven en beseffen dat wat overheden ook verzinnen, dit voor 100% leugens zullen zijn.

  Nu zijn het aparte groepen die het haasje zijn/worden; boeren en vissers.
  Straks wellicht de brandstofauto’s rijders en huizenbezitters enz.

  Men kan wel roepen; NEXIT of dat er figuren aan een hoge boom kunnen, echter, de plannen gaan door zoals ze het gepland hebben.
  Kijk als een havik rond en luister naar wat de planners juist niet vertellen, we zijn er inmiddels goed achter gekomen dat ze er niet voor ons in het pluche zitten waarbij ze andere meesters dienen.

  Heb een gezond wantrouwen en handel naar wat jouw gevoel je aangeeft.
  Dat we daarmee mensen kwijtraken en ons met lege handen laat staan is mogelijk.
  Dat we altijd onszelf recht in de spiegel kunnen aankijken is in ieder geval een zekerheid.

  Vooralsnog bedank ik alle mede reaguurders en Rommel voor alle info en reacties.
  TOP.

 6. Het vertrouwen zal nooit meer 100% terug keren, die angstige lafaards zullen nooit hun excuus aanbieden. Daar zit hun ego voor in de weg. Maar dit is tevens een teken aan de wand, dat jij al die mensen nooit meer kunt vertrouwen als het weer slechter wordt. Want met de toekomstige klimaat lockdowns zullen zij ook weer de kant van de overheid kiezen en jouw erbij lappen zonder pardon, want toegeven is de makkelijkste weg. Of als er voedsel rantsoenen komen, dat zij jouw moestuin plunderen of jouw voedselvoorraden in huis plunderen door in te breken.

  Want die egoïstische lafaards denken alleen aan hun zelf, de meeste geprikte hebben de prik gehaald omdat zij dan met vakantie konden of de kroeg in konden of van andere horeca gelegenheden gebruik van kunnen maken. Dus enkel puur voor hun eigen belang. Tevens verketterde ze alle niet gevaccineerde en gunde zij hen niets meer en wenste zij hen de dood in. Zij hadden toen geen enkele moeite om de ongevaccineerde op te laten sluiten in concentratie kampen. Ook niet door je eigen familie leden of ex-vrienden. De haat tegen die ongevaccineerde werd door de media als een levensgevaarlijke bedreiging aangepraat bij de gevaccineerde.

  • Qvic; precies dit wat jij aangeeft !! Elk woord… juistem!!

   Boos…? Nee dat ben ik niet.. ik ben bewust… bewust van dé mensen waar ik ver vandaan moet blijven. Nu op linkedIn zie ik mijn “Tribe”.. de mensen die begrijpen hoe het leven upside down is op dit moment.

   Tribe in aanhalingtekens want; ieder moet zich nu richten op eigen ontwikkeling. Al het andere is afleiding.

   We zijn een collectief bewustzijn en dat doet me goed.. maar in de praktijk is het belangrijk; work hard play hard… doelen stellen en niet meer laten afleiden.. te veel mensen leven in leed en drama.. ook onze “Tribe”.

   Kortom; focus op je eigen kracht. sterk aan…want.. more to come… for them who have their eyes still closed…en die hebben we veel om ons heen.

   Rug en schouders recht, altijd!

 7. Verdeel en Heers is niet mijn ding .
  Eerder vermeld dat
  – de groep echt gevaxten , oké is. .
  – De groep angsthazen heel klein.
  – De relatief ‘grote’ groep placebo gevaxten, SS / nsb club, listig en vals is.

  Omdat men ze niet herkent als member 1, 2, 3 zijn alle gevaxten fout.
  Jammer.
  Op naar ; 🛎 de volgende ronde

  • De space alien en de bedreiging. 80% gaat er voor vallen en eist bescherming. Hij die er niet voor valt is de bedreiging voor de beschermingseisers. Net zoals met de spuit. En zo komt de blokkering vh licht er door. En dan is het plaatje rond van de parasiet.

 8. Hij die niet vergeeft zal niet worden vergeven.
  Moeilijkste menselijke eigenschap,, maar de beste… So farrr.

  • Vergeven is niet moeilijk, wanneer je een heerlijk mooi leven hebt en geen tijd hebt om te hangen in “niet iemand wille vergeven”.. vergeving begint bij jezelf.. dus als je iemand niet wilt vergeven voor iets.. prima.. maar dan heb jij jezelf ermee want; dwaalt rond in je gedachten.. slaap lekker.. ;-).

 9. Ik kom uit een gezin van 9 kinderen
  Een gezellig gezin Maar mocht niet op het
  Feest komen om dat ik als enigste geen spuit
  Wilde En heb ze gewaarschuwd Maar ik moest
  Mijn kop niet in het zand steken 🙏🙏Maar
  Het feesten gaat door 🙏🙏En buiten mij om
  Een zuster mocht ik altijd komen Maar wel
  Van te voren bellen ,!!.,Nu dat het al zo lang duurt
  En ze lezen en horen alles !!Hoe hun belazerd zijn 🙏🙏
  Willen ze er niet over praten Dat is te danken
  Aan de vreselijke regering 🙏🙏🙏🙏🙏

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in