Een 15-jarige jongen in Sonoma County, Californië, overleed plotseling slechts twee dagen nadat hij zijn tweede dosis van het Pfizer Covid-19-vaccin had gekregen, bericht Captaindaretofly.

De jongen, die verder gezond was, werd volledig bewusteloos aangetroffen in zijn slaapkamer toen zijn moeder hem controleerde nadat hij niet op het verwachte tijdstip wakker was geworden. Volgens een Synopsis-rapport van het bureau van de Sheriff van Sonoma County werd de jongen ter plaatse dood verklaard en door een forensisch patholoog ingeschreven voor een post-mortemonderzoek.

Hoewel in het rapport geen direct verband wordt gelegd tussen het Covid-vaccin en de dood van de jongen, wordt dit wel sterk gesuggereerd. Het zegt:

“Na uitgebreid onderzoek, aanvullende tests en samenwerking met tal van andere instanties werd de doodsoorzaak vastgesteld op:

‘STRESS CARDIOMYOPATHIE MET PERIVASCULAIRE CORONAIRE ARTERIE-ONTSTEKING (uren tot dag), als gevolg van, ONBEKENDE ETIOLOGIE IN DE SETTING VAN RECENTE PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINATIE (dagen)’”

Het rapport voegt eraan toe dat geen andere belangrijke aandoeningen tot zijn dood hebben bijgedragen.

Het rapport vervolgt met de opmerking:

“Aangezien de etiologie van de stress cardiomyopathie met perivasculaire kransslagaderontsteking onbekend was, maar in de setting van een recente Pfizer-Biontech Covid-19 vaccinatie was, heb ik dit overlijden gemodelleerd als “ONBEPAALD”, wat consistent was met de omstandigheden en oorzaak.”

  AIDS-achtige ziekte verspreidt zich snel onder gevaccineerden, waarschuwen deskundigen

Stress cardiomyopathie treedt op wanneer ernstige emotionele of fysieke stress de hartspieren snel of ernstig doet verzwakken. Hierdoor vernauwt een massale stroom adrenaline de bloedvaten die het hart van bloed voorzien of bindt zich rechtstreeks aan de hartcellen, waardoor deze gevaarlijk calcium gaan opnemen. De aandoening wordt ook wel het “gebroken-hart-syndroom” genoemd, omdat het kan optreden na een periode van emotionele stress, zoals het overlijden van een dierbare.

Bij een soortgelijk incident overleed een 13-jarige jongen uit Michigan, Jacob Clynick, slechts drie dagen nadat hij zijn tweede dosis van het vaccin had gekregen. Clynick klaagde de dag ervoor over hoofdpijn, koorts en buikpijn, maar deze leken niet ernstig genoeg om medische hulp te vereisen. De jongen, die plotseling in zijn slaap overleed, werd beschreven als zeer gezond en wordt herinnerd om zijn vriendelijke karakter en liefde voor kamperen.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft mensen gewaarschuwd waakzaam te zijn voor symptomen zoals pijn op de borst, kortademigheid en het gevoel van een bonzend hart na vaccinatie.

Een adviesgroep van de CDC heeft gewaarschuwd voor een “waarschijnlijk verband” tussen hartontsteking bij tienerjongens en de vaccins van Pfizer en Moderna. Myocarditis (ontsteking van de hartspier) en pericarditis (ontsteking van de beschermende zak rond het hart) zijn ook waargenomen bij gevaccineerde volwassenen, hoewel het aanzienlijk hoger is bij jongere mannen na de tweede dosis. Ongeveer 1000 gevallen van hartontsteking zijn gemeld aan de CDC, maar dit omvat niet de gevallen die niet worden gemeld.

Uit een op medRxiv geplaatste studie, uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit van Californië, is gebleken dat tienerjongens een zes keer grotere kans hebben om hartproblemen te krijgen als gevolg van het Covid-19-vaccin dan om in het ziekenhuis te worden opgenomen als gevolg van Covid-19. Tot deze conclusie kwamen de onderzoekers nadat zij het percentage hartontstekingen bij mensen tussen 12 en 17 jaar hadden vergeleken met het percentage ziekenhuisopnames als gevolg van Covid-19 in dezelfde leeftijdsgroep.

  De pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant - dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel13-Jarige jongen verliest gezichtsvermogen 10 dagen na Pfizer Covid-19 vaccin 
Volgend artikelUit studie blijkt: Volledig gevaccineerde landen hebben het hoogste aantal nieuwe COVID-gevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. TEXT TAKEN FROM JOHN D. ROCKEFELLER MASONIC CREED

  We will keep their lives short and their minds weak while pretending to do the opposite. We will use our knowledge of science and technology in subtle ways so that they never see what is happening. We will use soft metals, aging accelerators and sedatives in food and water as well as in the air. They will be covered in poisons wherever they turn.

  The soft metals will make them lose their minds. We will promise to find a cure from our many funds, and yet we will give them more poison. Chemical poisons will be absorbed through the skin of idiots who believe that certain hygiene and beauty products presented by great actors and musicians, will bring eternal youth to their faces and bodies, and through their thirsty and hungry mouths, we will destroy their minds and systems of internal organs. reproduction. However, their children will be born as disabled and deformed and we will hide this information.

  • @ Edwin Vissers – dank voor de video en het script. In één van de video’s van Discovery Channel is ruimschoots aandacht besteed aan meerdere van dit soort uitspraken, onderbouwd met diverse bronmaterialen. Het zou me enig zoekwerk vergen om de betreffende video terug te zoeken. Daarin wordt ook verslag gedaan van de occultist Helena Patrovna Blavatski (1831 Rusland/Oekraïne -1891 Londen U.K.) welke o.a. de wicca stroming introduceerde. Ze is hoog in de rangen der satanische elite opgeklommen.
   https://www.learnreligions.com/helena-blavatsky-4690489

 2. Je kunt het je niet voorstellen, maar bij elk bericht dat naar buiten komt over zo’n familiedrama zijn er mensen als schwab, osterhaus, gates, rutte etc die zich zitten te verkneukelen en hierop g*ilen. Deze gemaakte covidtijd is voor hen echt het satansparadijs op aarde. Zieke psychopaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in