De video toont soldaten van het verkenningspeloton van het 1e Gemotoriseerde Geweerbataljon van de 4e Afzonderlijke Gemotoriseerde Geweerbrigade van de LPR die een aanval doen op het Oekraïense militantenbolwerk “Rascheska”, bij de nadering van de blokpost “29”.

In het begin van de video ziet men een Oekraïense soldaat op een aanvallende eenheid afrennen en door tegenvuur gedood worden, bericht Southfront.org.

Vervolgens zoekt een andere AFU-soldaat dekking in een schietpositie. Een LPR-soldaat rent naar voren, en laat de AFU-soldaat links van hem achter, die in de val zit. Daarna is er een wederzijds werpen van handgranaten, waarbij de AFU-soldaat minstens één granaat teruggooit, die vlak bij hem was gevallen. De LPR-soldaten handelen echter goed gecoördineerd en schakelen de vijand uiteindelijk met granaatscherven uit. De AFU-soldaat raakte ernstig gewond.

In het algemeen moet op twee feiten worden gewezen. Dat zijn het bekwame optreden van de LPR-verkenningseenheid en het hoge moreel waarvan de Oekraïense soldaat blijk gaf door tot het einde toe te vechten. Wij hopen dat deze AFU-soldaat het overleefd heeft.

Klik rechtsonder op fullscreen voor groot (Esc voor terug), pijltje rechtsboven voor eventueel downloaden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJK

  Je niet weet wat je mist, totdat het er niet meer is. Het is al te laat, dus neem uw tijd om ervan te leren
Vorig artikelCOVID waarheden: De dodelijke leugens gaan door
Volgend artikel“Go fuck yourselves” zegt Zelensky’s kabinet tegen Westerse functionarissen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ja, moest effe een traantje weg pinken.
    Arme jongens!
    Mijn zoon is oud genoeg om te dienen. Ik moet er niet aan denken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in