De Oekraïense presidentiële adviseur Alexey Arestovich nam zijn toevlucht tot obscene taal om kritiek te leveren op diegenen in het Westen die er bij Kiev op aandringen om een deel van het grondgebied van het land aan Rusland af te staan omwille van vrede, bericht RT.

“Go fuck yourselves met zulke voorstellen, jullie dumb fucks, om Oekraïens grondgebied een beetje te verhandelen! Zijn jullie fucking gek? Onze kinderen sterven, soldaten houden met hun eigen lichaam granaten tegen, en zij vertellen ons hoe wij ons grondgebied moeten opofferen. Dit zal nooit gebeuren,” zei Arestovitsj in een interview op woensdag.

Arestovitsj bekritiseerde de logica van “blatende” stemmen die Oekraïne aanmoedigen “zijn eetlust te bedwingen” en Rusland de gebieden te geven die het zogenaamd wil, omdat Kiev dan “een alomvattende vrede zou kunnen stichten en weer over zou kunnen gaan tot de orde van de dag.”

Een andere adviseur van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, Michail Podoliak, nam woensdag de moeite om op Telegram de “pro-Russische lobbyisten in Europa” aan te spreken.

“Wij verkopen onze burgers, grondgebieden en soevereiniteit niet. Dit is een duidelijke rode lijn. De Oekraïense samenleving heeft een verschrikkelijke prijs betaald en zal niemand toestaan ook maar een stap in die richting te zetten – geen regering en geen land,” zei Podoliak.

Hoewel niemand een lange militaire actie of een voedselcrisis wil, “is de kortste weg om de oorlog te beëindigen met wapens, sancties en financiële hulp aan Oekraïne,” betoogde hij.

“De Oekraïners hebben Kiev verdedigd, drie regio’s bevrijd en leggen de laatste hand aan de bevrijding van de vierde. Vandaag bieden dezelfde mensen ons aan om Rusland het oosten en het zuiden te geven. Bedankt voor het advies, maar wij zullen waarschijnlijk de wapens opnemen,” zei de adviseur.

  'Geef oorlog een kans' - Een 'oorlog waar zelfs pacifisten achter kunnen staan'

De uitspraken van Arestovich en Podoliak komen nadat de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger maandag gesproken heeft op het World Economic Forum in Davos. Kissinger drong er bij Oekraïne op aan snel vrede te sluiten en te streven naar een terugkeer naar de toestand van voor februari.

Oekraïne heeft erop aangedrongen dat het niet zou instemmen met vredesvoorstellen die zijn grenzen van voor 2014 niet respecteren.

Moskou heeft duidelijk gemaakt dat de onafhankelijkheid van de Volksrepublieken Donetsk en Lugansk, en de status van de Krim als Russische regio, niet ter discussie staan.

Rusland viel de buurstaat eind februari aan, nadat Oekraïne de voorwaarden van de Minsk-akkoorden, die voor het eerst in 2014 werden ondertekend, niet had uitgevoerd en Moskou uiteindelijk de Donbass-republieken Donetsk en Lugansk had erkend. De door Duitsland en Frankrijk tot stand gebrachte protocollen waren bedoeld om de afgescheiden regio’s een speciale status binnen de Oekraïense staat te geven.

Het Kremlin heeft sindsdien geëist dat Oekraïne zich officieel tot neutraal land verklaart dat zich nooit zal aansluiten bij het door de VS geleide militaire blok van de NAVO. Kiev houdt vol dat het Russische offensief volkomen ongeprovoceerd was en heeft beweringen ontkend dat het van plan was de twee republieken met geweld te heroveren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Henry Kissinger op het WEF: Oekraïne moet grondgebied aan Rusland afstaan (en meer onderling gelazer)Volg Frontnieuws op Telegram

  Waarom heeft het Westen de Russische economie onderschat?

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne oorlog – Close combat gevechten in loopgraven (Video 18+) 
Volgend artikelApenpokkenmania
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • Hmm, gokje.
   Was het een Oostenrijker met een snorretje in een bunker onder de Reichstag in Berlijn ?
   Kom……hoe heette hij ook alweer ?
   ligt echt op ’t puntje van mijn tong……….!

 1. Ik hoop echt dat binnenkort iedereen hoort, ziet of leest wat er nou precies de reden was dat deze ” oorlog” is begonnen.
  Wat een verschrikkelijk naziland het ook is.
  Ze moeten toch wel echt heel veel te veel te verbergen hebben, dat ze niet voor rede vatbaar zijn om gewoon een eind te maken aan dit hele gedoe

 2. Hij is en blijft een clown. Hij geeft daarmee aan politiek onwetend en onbekwaam te zijn. Oekraïne kan alleen blijven bestaan dankzij de mensen, Kissinger, die hij heeft uitgescholden. Daarmee hoeft hij niet veel meer te verwachten van hun steun in “zijn strijd tegen de Russen”. Hij staat er nu alleen voor.

 3. Westen gaat zwaardere wapens sturen. . Vrijbrief voor Rusland om dan ook maar zwaardere wapens in te zetten? Gelukkig worden Oekrainers niet geregeerd door “Dumd fucks” zullen we maar zeggen.

  • @Emile mei 26, 2022 at 19:10
   -Gelukkig worden Oekraïners niet geregeerd door “Dumb fucks” zullen we maar zeggen.-
   Dat weet ik zo net nog niet. Er is hun wel steun van de NAVO (beloofd) en daarom heeft dat Zelenski-manneke nog steeds een grote bek, maar ik heb het idee dat ze behoorlijk aan de verliezende hand zijn.
   De tijd zal het leren.
   Oorlog is nooit goed, maar soms kan het niet anders.
   Een oorlog kent geen winnaars; alleen doden en gewonden.
   Mvg Tony

  • American dumb fucks zijn het juist die de Oekraïners al sinds lang regeren. En zij zijn genoeg dumb fuck numb nuts om dat te accepteren.

 4. Kissinger drong er bij Oekraïne op aan snel vrede te sluiten en te streven naar een terugkeer naar de toestand van voor februari.
  Kissinger is een van de vooraanstaande grondleggers van de NWO en ziet zijn planning agenda 2030 geheel in de soep vallen.

  • Dat klopt, want de biolabs moeten blijven produceren, zodat iedereen zijn/haar spuitje op tijd krijgt en de grote GMO akkers moeten wel ingezaaid kunnen worden om zo alle boeren in de rest van de EU lidstaten te kunnen elimineren. Oekraïne was de spil van de grote reset, als deze weg valt loopt de planning in duigen. Daar er nog veel meer in het land dingen gebeuren waar het publiek niets vanaf mag weten. Nu Oekraïne aan de verliezende hand is, willen de verliezende kant koste wat het kost een staak het vuren, om nog zoveel mogelijke geheimen te kunnen verdoezelen. De marionet acteur speelt zijn rol, zodat het net lijkt alsof hij er tegen is. Allemaal voor de show, waar mening NOS en RTL kijkers vol lof over zijn.

 5. Nee hoor. De snuivende op high heels dansende gestoorde travestiet heeft gelijk.
  Absoluut geen delen van Oekraine afstaan.

  gewoon de hele oekraine afstaan omdat die gek binnenkort totaal verloren heeft…..

  • Wat zeg jij nu, snuif jij ook coke dan.
   Jij weet er helemaal niks van, daarvoor moet je een ervaren cokesnuiver zijn om oekraine te vernielen.🤨
   Begin jij maar eens met te leren suikerpoeder op je aardbeien te strooien, voordat je een ervaren cokesniffer aanspreekt op zijn welverdiende morbide kijk op het leven.🧐

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in