De Oekraïense minister van Defensie Oleksii Reznikov heeft dinsdag in een online gesprek met de directeur van het Eurasia Center van de Atlantic Council openlijk Oekraïne aangeboden als een plaats om NAVO-wapens tegen Rusland te testen, bericht Antiwar.com.

Reznikov zei dat Oekraïne “in wezen een proeftuin is” voor het geavanceerde wapentuig dat de VS en zijn bondgenoten in het land storten. “Veel wapens worden nu in het veld getest in de werkelijke omstandigheden van de strijd tegen het Russische leger, dat zelf over veel moderne systemen beschikt,” zei hij.

De Oekraïense legerleider deed het aanbod in een nieuwe oproep voor meer Westerse wapens. “Wij zijn geïnteresseerd in het testen van moderne systemen in de strijd tegen de vijand en wij nodigen wapenfabrikanten uit om de nieuwe producten hier te testen,” zei hij.

Eén wapensysteem dat zijn eerste gebruik op het slagveld in Oekraïne krijgt, is het Poolse Krab artilleriesysteem dat door Warschau geleverd werd. “Ik denk dus dat het voor onze partners in Polen, in de Verenigde Staten, Frankrijk, of Duitsland, een goede kans is om de uitrusting te testen. Dus, geef ons het gereedschap. Wij zullen het werk afmaken en u zult alle nieuwe informatie hebben,” zei Reznikov.

De westerse reactie op de oorlog in Oekraïne is een zegen geweest voor de Amerikaanse wapenproducenten, die geld verdienen door wapens naar het oorlogsgebied te sturen, de NAVO-voorraden aan te vullen, en wapens te verkopen aan Europese landen die besloten hebben hun militaire uitgaven op te voeren.

Kiev heeft gevraagd om meer geavanceerde wapens dan de VS heeft gestuurd, waaronder F-15 en F-16 gevechtsvliegtuigen. Oekraïense piloten zouden moeten worden opgeleid om met de Amerikaanse vliegtuigen te vliegen, en in de parlementsversie van de National Defense Authorization Act is 100 miljoen dollar voor die opleiding opgenomen, hoewel de enorme aanbestedingswet nog niet is afgerond.

  Een Russische overwinning in Oekraïne maakt geen einde aan de oorlog

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Covid en Poetin zijn geen bedreiging voor uw vrijheid; mensen als Schwab, Gates en Trudeau zijn dat welVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne adopteert historische nazitactiek door Methamfetamine aan haar strijdkrachten te leveren
Volgend artikelIk begrijp eindelijk “The Truman Show”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Die clowns daar zijn nu echt van het padje. Hebben meer geld nodig om nog meer villa’s te kopen in Zwitserland. En de EU en Amerika lopen er straks weer achteraan terwijl bij ons en de rest van dat EU kuddevolk on steeds verder de ellende intrekken.

 2. Denk dat het tijd is om het hele land te bezetten. Die snuivende WEF puppet uit zijn kantoortje in Kyiv te trekken en naar Moskou te vervoeren.

 3. Van een minister van defensie mag je toch “ meer verstand verwachten”
  Het testen van wapentuig in Ukraine ❗️
  TESTEN heeft hij het over…..
  Heeft die man de basisschool wel afgemaakt.
  Of zijn ze zo wanhopig.
  Of zijn ze zo corrupt.
  Of is deze man geestes ziek.
  Of is deze man gehersenspoeld.
  Of ziet hij het hele plan van zichzelf verrijking in het water vallen.
  Wat is dat toch met die lieden daar in Ukraine
  GA PRATEN MET PUTIN….. ‼️
  Nu vallen er steeds meer slachtoffers wat niet nodig is.
  Deze lieden gaan over lijken.
  Het liefste zouden ze west Europa in een actieve strijd willen trekken…..
  ik ga steeds meer geloven dat Putin gelijk heeft. HET ZIJN NAZI’S ❗️
  Denken alleen maar aan zichzelf en niet het belang van de burgers.
  Dat klopt wel want ze hebben al 8 jaar lang hun eigen burgers BESCHOTEN MET 15.000 doden tot gevolg. In het oostelijk deel van het land.
  DUS DEZE MAN IS GEWOON GEHERSENSPOELD DOOR DE NAZI RETHORIEK.
  Zalensky moet ook hem maar ontslaan!!! Hij is daar nu toch mee bezig…..
  Er blijft niemand meer over….. alleen “ koning “ Zalensky!
  Het probleem is als Zalensky gaat praten met Putin al dan niet onder dwang van het westen, dat Zalensky vermoord wordt door dit soort tuig van de richel.
  Hij is slechts een marionet die “ GOED LIGT BIJ HET WESTEN “
  is Zalensky weg dan stort het hele huis Ukraine in elkaar.

  Hij is slechts “ inkoper van groot oorlogstuig” waarschijnlijk tijdelijk, maar Putin vind dit wel prima want daarmee kan Putin het westen naar zijn hand zetten……. Want “ onze vriend Amerika “ Ha Ha Ha Jo Biden als seniel vriendje……” verkoopt met zelf opgelegde sancties, het hele euro gebied” voor een HABBEKRATS waardoor de hele west Europese economie in elkaar stort.

  Dit kan twee kanten opgaan : of het wordt zo’n zootje hier in Europa, dat niets meer werkt ( daar is alleen maar een langdurig niet werkend internet voor nodig) en alles van de grond af weer opgebouwd zal moeten worden, of de tentakels van het W.E.F. Grijpen de macht, en we zullen niets meer bezitten. Gelukkig zal ik dan nooit worden…….
  Helaas.

  • Hij is slechts “ inkoper van groot oorlogstuig” ????? Waar haal je het idee vandaan dat ook maar één geleverde granaat ooit betaald gaat worden door een land dat nu al failliet is, waarvan alle velden die zonnebloemolie produceerden, graan voor de hele wereld leverden onbebouwd zullen blijven en onvruchtbaar zijn door alle chemische troep die bombardementen achterlaten en alle infrastructuur nog decennia nodig zal hebben om te herstellen als straks de laatste rookpluim in de wind vervlogen is. Dan komt Amerika incasseren en eisen alle bezittingen op in ruil voor de geïnvesteerde miljarden. Als tegen die tijd al het land van Rusland is, wil ik de Amerikaanse repodienst graag van dicht bij in actie zien, DAT wordt pas echt lachen! Er zal niets meer te halen zijn! Al die miljarden zijn vervlogen en foetsie voor eeuwig, Oekraine zal niet meer bestaan, althans, zeker niet in de huidige vorm die, als je goed opgelet hebt, met de dag krimpt.

 4. Palestina en de Palestijnen worden al decenia lang gebruik door Israëliërs als testobjecten voor door Amerikanen betaalde wapentuig.

 5. Ik zou t zeker doen . En dan hoop ik dat putin er gelijk een paddenstoel op pleurt. Kijken of ze dan nog zo.n grote mond hebben . Ik weiger om voor t wef te gaan leven dan maar de hele wereld dood… Dussuhhhhhh hup putin zet m op

 6. Dus ze willen meer VS aanvallen tegen Rusland? Want daar komt het op neer!
  Wapensystemen die met hulp van de Oekraïners tegen Rusland worden gebruikt.

 7. De Russen testen hun wapens al; alleen de Satan 2 is nog niet geprobeerd; maar wat niet is kan nog komen….vooral als het Westen zo doorgaat….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in