Nadat de militairen van de DPR de stad Peski in handen hadden gekregen, slaagden zij erin naar het westen op te rukken en stellingen van de Oekraïense strijdkrachten bij het dorp Nevelskoe aan te vallen.

De aanval wordt uitgevoerd door de aanvalsgroepen van de Volksmilitie, waaronder door de 100e brigade van de DPR. Militairen van deze brigade hebben onlangs de beelden van de verwoeste Oekraïense stellingen gedeeld. Daaruit blijkt dat het Oekraïense leger (AFU) zware verliezen aan de frontlinies in het gebied lijdt.

Eerder deelde dezelfde brigade de video waarop hun aanval op de Oekraïense loopgraven te zien was:

De door Russische militaire verslaggevers gedeelde video toont militaire operaties van de 100e brigade van de DPR Volksmilitie in de buurt van Nevelskoe. De T-72 tank en de BMP-2 naderden de Oekraïense loopgraven en onderdrukken vuur van de AFU. Daarna nadert de infanterie, onder dekking van rook, de vijandelijke stellingen. De DPR-strijders dringen de vijandelijke loopgraven binnen en dweilen het gebied schoon.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duitse minister: Opheffing sancties tegen Rusland ondenkbaar ook al sterft een deel van onze bevolking de hongerdoodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Bijgeloof en taboe: Duitsland trekt zich terug in de Middeleeuwen door afnemende economie
Vorig artikelBelgische premier waarschuwt dat “de volgende 5-10 winters moeilijk zullen zijn” & Macron kondigt het einde aan van de “periode van overvloed” in Europa
Volgend artikel“Kwetsende opmerkingen”: Britse politie bezoekt vrouw wegens “gebrek aan respect voor pedofielen” op social media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Deze Belg zeurt als een mank Schaap.
  Denkt in gas en olieen dat terwijl de vrije energie in de startblokken staat.
  Lach ze uit beste mensen.
  Lach ze uit!
  Daar kunnen ze niets tegen doen.
  En dan worden ze bang.

 2. Het verloopt zogenaamd langzaam….maar wel grondig.
  Laat onze russische vrienden maar eens grondig huishouden in oekronaziland.
  Conventioneel militair optreden daarna van harte ook hier graag beste Vladimir…..ook wij willen verlost worden en bevrijd van het nazituig alhier.

  • Waarom verhuis je dan gewoon niet naar Rusland ? Dat lijk me toch wat makkelijker en sneller. Ik weet zeker dat je meer vrijheid hebt in Rusland dan in Nederland…..

   Het zelfde als toen (in 2017) met die bozen Turken, toe die minister Nederland werd uitgezet. Al die Turken boos en de stad vernielen. Als je zo pro Turkije of in dit geval Rusland bent, verhuis dan ! Maar goed we weten beide “Men is nergens beter dan thuis “

   • Zolang we hier nog de mogelijkheden hebben en gebruiken(!) om tegen deze demonen te strijden…dan doe ik dat, mocht het dictatuursyndroom echter gaan overheersen dan zullen wij i.dd.een andere vrijere bestemming moeten//gedwongen/ondergaan of besluiten om strijdend te bekijken hoe e.e.a. verloopt.
    Vrouw is voor vrede/praten/discussie/objectief benadern etc..
    Ikzelf ga voor het opgraven van de strijdbijl)len)

 3. Ik heb geen engelstalig nieuws meer–schijnt dat buitenlanders niet teveel mogen weten.
  Hoop dat hij zijn dreiging voor Kiev heeft waargemaakt, of dat nog gaat doen.

  Ome Vlad gaat idd grondig te werk en niet te snel.
  Zo groeit de onvrede onder de Oekie soldaten; denk dat er heel wat deserteren, en gaan deserteren.

  het westen–EU, Nato, GB, DE, USA zullen proberen een WO3 te provoceren.
  met wat voor een aanleiding dan ook–of wat voor een gefantaseerde aanleiding.

  Wat dat betreft ben ik blij, dat RU poetin en zijn min BUZA heeft, en niet een groep waardelozen zoals wij die (nog steeds, en veel te lang) hebben.

  Maar je kan er donder opzeggen, dat, als Poeting reageert met atoomwapens; de ontvanger vernietigd zal worden.
  Stel USA: door de extreme snelheid van die Satan 2, kan die niet geraakt worden. maar wat nog meer: reageren duurt langer dan de travel van die raket; dus: te laat.
  ————————————
  Als hij een batterij Tos nabij Kiev stuurt, is de oorlog zo afgelopen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in